Лакове OPI.... и други марки

• 70 582
  • 557
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Това комплектче наистина е страхотно! За какви пари иде реч?  Flutter И какви са количествата?

Ами сега разглеждам оферти в Ибей, още търся да си харесам някоя .  Whistling

# 331
Иля, доколкото разбрах наскоро си се зарибила на ибей, и аз бях така, направо исках да погълна сайта наведнъж!  Crazy Може би трябва да се спретне една ибейска темичка само за козметика. Обаче да е разделена, както си беше ягодинската! Както и да е, повечето ми неща на ОПИ са от ибей, но още ме мързи да опиша в подробности. Blush

# 332
  • София
Иля, доколкото разбрах наскоро си се зарибила на ибей, и аз бях така, направо исках да погълна сайта наведнъж!  Crazy Може би трябва да се спретне една ибейска темичка само за козметика. Обаче да е разделена, както си беше ягодинската! Както и да е, повечето ми неща на ОПИ са от ибей, но още ме мързи да опиша в подробности. Blush

sunina, а доволна ли си от качеството на лаковете от Ибей ?

И когато имаш желание, ще напишеш ли по- подробно, които точно лакове и неща ползваш на OPI .  Hug

# 333
Как ви се занимава за 1-2 лака да си правите труда да го поръчвате от щатите и да го чакате 2 седмици, аз бих предпочела да дам 5 лева отгоре и да си го купя веднага от тук. Е, това си е мое мнение, не искам да обидя някой.
Иначе за няколко неща наведнъж си заслужава.  Peace

# 334
  • София
Как ви се занимава за 1-2 лака да си правите труда да го поръчвате от щатите и да го чакате 2 седмици, аз бих предпочела да дам 5 лева отгоре и да си го купя веднага от тук. Е, това си е мое мнение, не искам да обидя някой.

За един лак може да не си заслужава, аз примерно си поръчах комплект от 4 лака, с разлика в цената почти 40 лв. от тук.  Crazy
Ами с голямо желание си ги чакам.  Flutter

# 335
dollface, в никакъв случай не се обиждам, просто понякога ми е много по-лесно да си поръчам от вкъщи, от колкото да ходя до мол-а или до представителите. Вярно, понякога цвета на екрана лъже, но не е като да съм дала 20лв. за лак и да съжалявам, излиза ми почти на половина. А и не съм чакала повече от 10 дни. Иначе за качеството засега нямам оплаквания, с изключение на Back to the beach peach, за който имах съмнения че е разреждан, но го занесох на маникюристката ми да ме лакира с него и на нея и се стори ОК. Бях си купувала от Арена-та ОПИ- лак, който беше на път да ме откаже от марката и топ-лак Никол, от който също останах особено недоволна!

# 336

За един лак може да не си заслужава, аз примерно си поръчах комплект от 4 лака, с разлика в цената почти 40 лв. от тук.  Crazy
Ами с голямо желание си ги чакам.  Flutter

Да, в този случай си е много изгодно, и са комплект.  Mr. Green  Peace

dollface, в никакъв случай не се обиждам, просто понякога ми е много по-лесно да си поръчам от вкъщи, от колкото да ходя до мол-а или до представителите. Вярно, понякога цвета на екрана лъже, но не е като да съм дала 20лв. за лак и да съжалявам, излиза ми почти на половина. А и не съм чакала повече от 10 дни. Иначе за качеството засега нямам оплаквания, с изключение на Back to the beach peach, за който имах съмнения че е разреждан, но го занесох на маникюристката ми да ме лакира с него и на нея и се стори ОК. Бях си купувала от Арена-та ОПИ- лак, който беше на път да ме откаже от марката и топ-лак Никол, от който също останах особено недоволна!

Така е, има го и този момент, че понякога е много по-лесно да се пазарува онлайн, и по-мързеливо, но остава и разочарованието понякога и е нормално, след като не го виждаш на живо продукта.  Wink

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 13:46 от Анонимен

# 337
  • София

Ммм да, а сега му се чудя още на комплектчето с 6 лака.  Crazy

# 338

Оф, то си е голяма зарибявка, добре, че нямам моя кредитна карта, а ползвам на мъжа понякога.  Laughing

# 339
  • София

Оф, то си е голяма зарибявка, добре, че нямам моя кредитна карта, а ползвам на мъжа понякога.  Laughing

Охх, така си е, зарибяване голямо, иска ми се всичките лакове да изкупя.  Laughing Crazy

# 340
Иля, с удоволствие ще пиша за всичко, което съм ползвала. Още повече, не мисля че всичко на ОПИ си струва, но има и неща, които лично за мен са must have дет`се вика!  Wink

# 341
  • София
...преди един месец попаднах на един лак Very Vernis /Pine-apple/, струваше 2.50 лв. Доволна съм, много е траен и цветът е плътен.
Да, знам за какво говориш.  Peace
И аз ги открих вчера!  Hug
Взех си 27 # оранжев корал (тук ме побъркахте с това оранжево- Иля, ти си виновна! Crazy Mr. Green).
Страхотен лак и страхотно покритие само за 2,20лв.  Mr. Green
Имитират 1:1 шишенцата на Буржуа. Peace

# 342
  • София
Взех си 27 # оранжев корал (тук ме побъркахте с това оранжево- Иля, ти си виновна! Crazy Mr. Green).

Ммм, kopche, оранжев корал звучи страхооотно, струва си да поема вината,  Crazy Mr. Green  Hug

# 343

И аз съм ЗА да се спретне една такава темичка.Ако е възможно?! Blush

# 344

И аз съм ЗА да се спретне една такава темичка.Ако е възможно?! Blush
Още едно "за" от мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт