Лакове OPI.... и други марки

• 70 542
  • 557
  •   1
Отговори
# 405
  • Има много детски смях.
на мен най- дълго ми се задържа "ORLY".

# 406
Ее това не ми харесва никак... педикюр и 5 дена.. на мен обикновено ми седи с Опито по 2 седмици...само дето израства...и се губи блясъка от пясъка..но го поддържах с топ лак..

Да, много кофти, ще тествам и с топ лак на Опи, как ще е .
6-ти ден ми стои Еси с топ лака на Опи.

# 407
  • София
Ее това не ми харесва никак... педикюр и 5 дена.. на мен обикновено ми седи с Опито по 2 седмици...само дето израства...и се губи блясъка от пясъка..но го поддържах с топ лак..

Да, много кофти, ще тествам и с топ лак на Опи, как ще е .
6-ти ден ми стои Еси с топ лака на Опи.

Екстра, ще тествам непременно.  Wink

# 408
Аз си взех този
Bay Bridge Sunset. Мисля, че е от серията Yokohama, но не съм съвсем сигурна.

Само според мен ли има някакво несъответствие между цвета на палитрите и действителния? Уж използвам палитрата,за да се ориентирам, а в шишенцето изглежда съвсем различно. /Когато е нанесен цветът се получава като този на шишенцето./ Thinking

# 409
  • София

Само според мен ли има някакво несъответствие между цвета на палитрите и действителния? Уж използвам палитрата,за да се ориентирам, а в шишенцето изглежда съвсем различно. /Когато е нанесен цветът се получава като този на шишенцето./ Thinking

И аз съм на същото мнение, купих си лак на Опи като си харесах цветът от палитрата, а като го нанесох, се оказа мноого по- тъмен.  Crossing Arms

# 410
И аз съм на същото мнение, купих си лак на Опи като си харесах цветът от палитрата, а като го нанесох, се оказа мноого по- тъмен.  Crossing Arms

Стъклото на шишенцето прави цвета по-светъл и белезникав, от колкото е. По палитра трябва да се избира, най-сигурно е.
и аз имам няколко неуспешни избора по тази причина

# 411

Стъклото на шишенцето прави цвета по-светъл и белезникав, от колкото е. По палитра трябва да се избира, най-сигурно е.

eta, имам предвид, че цветът на палитрата е по-светъл / и то доста според мен/, а се получава като този на шишенцето. Така че, когато се избира , по-добре да се гледа шишенцето      Crazy

# 412
  • София

eta, имам предвид, че цветът на палитрата е по-светъл / и то доста според мен/, а се получава като този на шишенцето. Така че, когато се избира , по-добре да се гледа шишенцето      Crazy

И аз като Dorothea, си мисля, че цветовете на палитрата са по- светли, отколкото в действителност са лаковете, като избирам вече ще гледам само шишенцето, за да няма разминаване.  Wink

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 14:47 от Иля

# 413
Aз пък си купих лак Mavala заради една рокля (пасна ми цвета).
Хич не съм доволна, няма да повторя! Нито е покривен, нито дълготраен колкото OPI  Crossing Arms

Странно, при мен винаги цвета на лака се оказва по-тъмен и наситен от цвета на шишенцето.

# 414
  • Варна
И аз не съм очарована от Мавала, купих един топ лак - няма блясъка на Опи, иначе държи - една седмица плаж нон-стоп по 4-5 часа на ден, морска вода, пясък - не мръдна. Лаковете не ги познавам, не съм си купувала.

# 415
Иля,за лаковете на  Essie,които говориш...са тези,които поръча от ebay ли? Как са в действителност цветовете,защото иначе изглеждаха много готини? Crazy  Peace

# 416
  • София
Иля,за лаковете на  Essie,които говориш...са тези,които поръча от ebay ли? Как са в действителност цветовете,защото иначе изглеждаха много готини? Crazy  Peace

Не, s_lady, тези от Ибей още не съм ги получила. Купих си от тук лак цвят корал на Есси и него тествах.

А иначе вече тествах два от лаковете при маникюристката ми, цветовете в действителност са си точно като на шишенцата-  много ярки и свежи.  Peace

# 417
Цветовете наистина са много свежи. Crazy Харесват ми,въпреки че аз си падам по по-бледи и семпли цветове. Но бих си взела от тях.Peace

П.С. А ти как така все още не си получила нещата?! #Crazy

# 418
  • София
Цветовете наистина са много свежи. Crazy Харесват ми,въпреки че аз си падам по по-бледи и семпли цветове. Но бих си взела от тях.Peace

И аз все още се опитвам да разбера.  Confused

# 419

И аз все още се опитвам да разбера.  Confused

Много съжелявам,мацка. Peace Дано всичко се реши...в твоя полза естествено.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт