Лакове OPI.... и други марки

• 70 484
  • 557
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, търся един цвят лак и мисля, че е на OPI.
Червен с оттенък на розово. Виждала съм го на снимки на фолк-певици.
Ако някоя го има или се сеща кой е, покажете ми го моля! Praynig

Моят любим цвят е точно червено-розов, ако мога така да го опиша  Crazy
Charged Up Cherry NLB35

# 526
Днес случайно си взех някакъв лак "ados" и се оказа страхотен - много ярък оранжев цвят, нанася се лесно и е достатъчен само един слой, за да изглежда точно като в шишенцето. Имаше и други цветове, все такива ярки. Crazy

# 527
Да, от Ados и аз съм много доволна!

# 528
Днес случайно си взех някакъв лак "ados" и се оказа страхотен - много ярък оранжев цвят, нанася се лесно и е достатъчен само един слой, за да изглежда точно като в шишенцето. Имаше и други цветове, все такива ярки. Crazy

Не я знам тази марка, каква цена са?

# 529
  • Пловдив

На YSL №10 - няма друг такъв цвят,даже тук не си личи колко е уникален.
Dior Vernis/първия от горе посочените/ № 853 няма такъв червен лак с такъв блясък като стъкло Simple Smile /червените лакове са ми слабост/

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 18:28 от gerry_1912

# 530
  • Варна

Не я знам тази марка, каква цена са?

2лв. Правилно виждаш - 2  Laughing И Laughing И наистина са хубави, с един топ лак отгоре - нямат мърдане.

# 531
2лв. Правилно виждаш - 2  Laughing И Laughing И наистина са хубави, с един топ лак отгоре - нямат мърдане.

Да, и аз затова се учудих - търсех си някакви боклучави лакове за един експеримент и случайно го взех, а се оказа страхотен. Crazy
Между другото, 2 лева е, но е само 5.5 мл. Crazy

# 532

Да, и аз затова се учудих - търсех си някакви боклучави лакове за един експеримент и случайно го взех, а се оказа страхотен. Crazy
Между другото, 2 лева е, но е само 5.5 мл. Crazy
Ще взема да ги потърся и аз то и без това никога не мога да изразходя лак от 15мл.

# 533
Днес си взех ето този NL B44:
Страхотен цвят, но не е покривен. За да се получи цвета от шишенцето 3 пъти се лакирах Crazy

# 534
Мерси момичета, ще ги пробвам тези лакове.    Mr. Green bouquet

# 535
  • Belgium
Много се чудя защо хвалите лаковете Ados?  Thinking

Имам няколко техни лака и са си пълен боклук. Цвета от шишенцето в никакъв случай не се получава от нанасянето на един слой.

И дори с хубав топ лак отгоре не издържат дълго. Но за 2 лева -толкова  Grinning

# 536
  • Варна
Много се чудя защо хвалите лаковете Ados?  Thinking

Имам няколко техни лака и са си пълен боклук. Цвета от шишенцето в никакъв случай не се получава от нанасянето на един слой.

И дори с хубав топ лак отгоре не издържат дълго. Но за 2 лева -толкова  Grinning

С един слой не, но с два си става точно цвета от шишенцето. И аз погледнах с недоверие на Адос, но ме учуди приятно. И наистина издържа много с топ-лак. Е, да спомена - на ръка не мия, не пера, не чистя без ръкавици. Но това се отнася с каквото и да съм лакирана. Нищо им няма на лакчетата, къде-къде по-реномирани от тях, се държат по-лошо.

# 537
Лакове О.P.I за тези които се интересуват в Русе се продават в к-с Евас
Между другото заздравителите им са много ефикасни.
[/quote]sa6to taka i  v opi center russe #2gunfire Hug  bouquet

# 538
.... Но за 2 лева -толкова  Grinning

Ами аз ползвам най-често лакове от тези дето са в едни малки шишенца и струват 0, 80ст. до 1, 20 лв. (май са "голдън роуз"). Та цветове има най-разнообразни, малкото количество ме устройва идеално - големите не мога да ги изхабя, предпочитам повече цветове в по-малко количество. И ако щете вярвайте, издържат ми една седмица, нямам грижи, най-много по някое време да нанеса допълнителен слой топ-лак. Та ми е трудно да се мотивирам да дам повече пари за лак при това положение... Grinning

# 539
Лакове О.P.I за тези които се интересуват в Русе се продават в к-с Евас
Между другото заздравителите им са много ефикасни.
[/quote]sa6to taka i  v opi center russe #2gunfire Hug  bouquet
Що стреляш?

Общи условия

Активация на акаунт