Корместата тема - хайде на големите шкембета и на големите дупета - 2

• 22 614
  • 505
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Taleto, много мило ми стана от разказа ти за малката гальовница.  Simple Smile  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 271
TALETO и на мен ми стана мило Heart Eyes

Момичета токущо си взех резултатите от БХС и съм истински щастлива ,защото са добри и както каза мойта докторка ,а после и Марков  няма нужда да правя амниоцинтеза  Simple Smile наистина много сее радвам моля се само  Praynig до края на бременноста резултатите да са все така добри и по Коледа Господ да ни подари най-желаният подарък Heart Eyes
Обичам ви много  Heart Eyes

# 272
  • София
TALETO ,не се притеснявай,щом не са болезнени контракциите.Аз също бях така и от 14-та г.с. бях на Магнечир и Но -шпа 4 пъти по 4 таблетки и от двете.Дуфастон пък взимах до 30-та г.с.Общо 9 вида лекарства пиех всеки ден,пък Жораче-щураче вече факт. Mr. Green
helenapeeva ,много се радвам миличка,дано сега си леекинко по-спокойна! Hug

# 273
Helenapeeva и аз си правих БХС в 16гс и моите резултати бяха добри 1:4500 и славо богу досега всичко е наред с развитието на принцеската ми така че споко всичко ще е ОК аз лично съм съгласна на всичко само и сам о да изснося бебка с такова нежност умиление ме изпълва записа от ФМ

# 274
Браво, тумбачета. Радвам се за хубавите новини от всички ви и ви пожелавам да са все такива, а после да ни съобщите най-хубавата новина   bouquet.

# 275
Хеленка:hug:
Nefertity Hug
TALETO Hug

# 276
Светлето нещо ми се губи и не се отчита. Нито за нея, нито за Лили.  Sad
Светлееее, къде си, зарадвай ни с някоя хубава новинка.

# 277
Светлето няма нет, иначе е добре. Но й се обадих по конкретна тема и се отплеснах да питам за Лили  Embarassed.

# 278
  • Варна
Лили и Дени са вече заедно, чакат до края на седмицата да ги изпишат.  Heart Eyes

Светлето е добре, каза че всички сме се изредили да я проверяваме и да я заплашваме да не ражда преди 15 август.  Mr. Green

# 279
Лили и Дени са вече заедно, чакат до края на седмицата да ги изпишат.  Heart Eyes
Светлето е добре, каза че всички сме се изредили да я проверяваме и да я заплашваме да не ражда преди 15 август.  Mr. Green

Хубавите новини са винаги добре дошли , сигурно и е скучно на Светлето без нет , ама да си лежи и да си стиска кълките, никакво раждане до септември  Hug

# 280
 Grinning

Верно ми е скучно без нет. Бе едно не мога да разбера - как са раждали нашите баби и майки без Бг-мама. newsm78

Талето, и аз от самото начало съм с хапчета - Магнерот и досега, а в началото и Утрогестан, При нужда - Но-шпа, пих и Гинепрал. Абе не е приятно, но пък уж ги дават безопасни за бебчо тези лекарства.

Хеленка, браво на вас. Това си е повод за празнуване.  Peace

А аз съм по-добре с контракциите. В смисъл, че намаляха. Ми така е - след като се оказа, че вас не ви устройва скоро да раждам и аз стиснах краци.  Mr. Green

Рони, нали си ми другарче - никакъв секс ли няма за мен? Тъкмо вчера заплашвах Митко, че ще си хвана любовник. Ама пък като гледам как са се засиняли мъжете да търсят подпухнали, тромави, шкембести дами.

# 281
Светле относно нета-развали ми се нещо DVDто на компа, още е в гаранция та ако го занесем на ремонт ще го поправят·
Обаче при мисълта че ще бъда без форум поне 2 седмици предпочетох да домъкна друго DVD(за да гледа малката филми)
но.....без комп не оставам за нищо на света Laughing·

Нефертити радвам се че всичко при теб е наред и така ще бъде до края-споко  Hug·

Helena честито за малката принцеска и за добрите резултати Hug·

Ася няма страшно-хубавите неща стават бавно Wink·

Талето такива са си момиченцата-гальовнички Hug·(сигурно ако имах момченце друга песен щях да запея Mr. Green

Бог да ви пази милинки Hug Hug Hug!!!!

# 282
Абе мамки днес да няма някаква стачка и аз пак нещо да не съм разбрала newsm78¿
Обикновено докато аз вляза във форума и вие всички вече сте се разписали-за разлика от днес·

# 283
  • Стара Загора
Бомба паднала.....
Къде сте бе шкембетлийкиииии  Laughing бързо на отчет...да не посочвам  Crossing Arms

# 284
Днес нали е събота, няма никой на линия. Аз снощи се наспах като бебе , легнах си в осем и половина и се събудих към 6, после пак полегнах, милото ме глези и това е. В понеделник вечерта съм в Поморие на доктор, да ми стискате палци  Hug

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 14:23 от Nefertity

Общи условия

Активация на акаунт