Корместата тема - хайде на големите шкембета и на големите дупета - 2

• 22 571
  • 505
  •   1
Отговори
# 345
Боже помогни на тази майчица Нефертити Praynig Praynig Praynig!
Дано всичко да се размине·

# 346
Радвам се, че Нефертити и бебчо са добре!!! Толкова се радвам! Да се прибират у дома и повече почивка...те двечките са най-важни, шефовете да си гледат работата! Хубаво,че е открила този д-р в Поморие. Дано й е на късмет!

# 347
И аз се радвам, че всичко е наред с Нефертити и се  Praynig така да си остане. Все пак дръжте ни в течение момичета.

Асе и аз правя много работи които не съм искала и не съм планирала заради мъжа ми или приятели, но в последствие се оказва, че ми е приятно и забавно така, че не се настройвай предварително. Пък и както казва Марморана пясък, море, вълни, романтика........

# 348
  • на дъното
Добро утро на всички.Е това е хубава новина да станеш и да прочетеш че има още една мама в отбора на шкембетата и дупетата.
fever Много се радвам за теб честито мила  bouquet както казват тука нашите таксиметрови шофьори "Лека и безаварийна" бременност от мен.
Вчера ми се обади Нефертити ,както ми беше писала всичко е наред чувства се много добре и е изненадана от обслужването и условията на Помориската болница сравнение с нашета Бургаска.Скоро я чакаме да е на линия.
Момичета споделете какви витамини сте пили по време на бременността и тези който сега пият,че и двата лекаря при които ходя ми изписаха различни и се двоумя.Не че има кои знае каква разлика нали всичките са си витамини ,но нещо изпаткясах  newsm78 #Crazy

# 349
silviayo, аз пиех Центрум Матерна. Не бях от най-редовните обаче. Наблягах на пресните плодове и зеленчуци.
Поздрави на Нефертити, когато се чуете отново.

# 350
Нефертити е добре, днес се чухме. Всичко е наред. Скоро ще я изпишат.
Честито на фифър, лека бременност.

# 351
  • София
моята лекарка в БГ беше против да пия витамини,като дойдох в Белгия - също ми казаха да не пия.Така че,аз пих само Фолиева  киселина - до края обаче.

# 352
  • Варна
Криси имаше доста затворена фонтанела още от самото начало и всички лекари ме питаха, дали съм пила витамини за бременни. Явно смятат, че витамините допринасят за по-голямото вкостяване на черепа (което не знам дали е проблем, ама нали костните пластини се местят една спрямо друга по време на раждането), а съм чувала, че и от тях бебетата наддават повече на тегло.

Моето непрофесионално мнение е, че през лятото, когато има изобилие от плодове и зеленчуци няма нужда от добавки. Още повече, че не е сигурно точно колко от синтетичните витамини се усвояват (и въобще - какво съдържат). На зима вече е друга работа.

# 353
Аз първия път пих "Матерна" доста време.После бях чела някъде,че вече не се внася или не се произвежда.Чувала съм също,че от такива витамини бебетата наддават повече-дъщеря ми се роди 4,400 кг-не знам дали има връзка с витамините.
Хапвай повече плодове и зеленчуци-лятото е благодатен сезон.
Както е писала и Лилибон,не всеки организъм усвоява тези витамини.

Много се радвам ,че всичко с Нефертити е наред.

# 354
  • Бургас
И аз не пия витамини, поне засега , когато има толкова плодове и зеленчуци.
Все още взимам фолиева киселина, а отскоро взимам и Омега 3 мастни киселини.

# 355
Криси имаше доста затворена фонтанела още от самото начало и всички лекари ме питаха, дали съм пила витамини за Моето непрофесионално мнение е, че през лятото, когато има изобилие от плодове и зеленчуци няма нужда от добавки.

Аз също мисля така и не пия витамини,но пък хапвам доста плодове и зеленчуци, още повече, че моите са от село и знам,че са съвсем натурални.
Пих доста дълго фолиева киселина. До към 5 месец май беше, щото не ми се искаше да хвърлям останалата и док каза да си я доизпия.

# 356
Аз също пия още фолиева киселина и смятам да продължа докрая така ,а от време на време пия Хип витамини за бременни/ чух само добри отзиви за тях ,а и са доста приятни като сокче/  ,аз също наблягам най-вече на зеленчуците с плодовете нещо не се разбираме Rolling Eyes

# 357
  • София
И аз не пия витамини, поне засега , когато има толкова плодове и зеленчуци.
Все още взимам фолиева киселина, а отскоро взимам и Омега 3 мастни киселини.

оо да,тях ги забравих- аз също пиех Омега 3.

# 358
  • София
Фийвър, гуш мила. И сега спокойствие и силна храна. Честитки, знаеш кога.  Hug Много се радвам миличка, сега ще се наслаждаваме на безпроблемната и бременност.
Аз съм чувала от мацки, които живеят в Бургас, че ходят специално в Поморие на гинеколог, защото при тях няма нормални такива.
Относно витамините, аз не съм пила. И аз съм на мнение, че най0добре тези витамини да се набавят от плодовете и зеленчуците.
Фолиевата си я пиех почти до края.

# 359
  • на дъното
Благодаря ви за отговорите момичета. При мен се налага да пия витамини понеже от млечни продукти и доста от плодовете и зеленчуците  ми се  Sick и не мога даже да ги кусам а и другото което е съм с желязо дефицитна анемия и сега след някой друг месец ще се почва с железните препарати ако пак ми е спаднал хемоглобина.
Лек ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт