Корместата тема - хайде на големите шкембета и на големите дупета - 2

• 22 562
  • 505
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
ritka  Hug Hug Hug, надявам се да ми е безпроблемна бременността, но нали знаеш страха ще си дебне постоянно.
Относно витамините и аз да се включа, пиех Мерц, но тия витамини ги бях почнала преди около месец и сега просто си ги продължих. Иначе и аз си пия само фолиева киселина, по 1 на ден както си пише на опаковката. silvi и на мен не ми се пие мляко, а за кафе да не говорим, направо не искам и да помириша. Едно прясно мляко така си стои в хладилника от 1 седмица, уж го бях взела да си правя нес кафе фрапе  Grinning

# 361
  • на дъното
Ни кафе ни прясно мляко,кисело,сирене,домати и др.  Sick ужас.И така ще си я откарам толкова ми е ограничено менюто.А фолиеват от скоро съм я спряла и сега си купих Матерна и я почвам.
Ох момичета тука в нашия блок не се живее вече 2 години всяко лято е ужасно шумно всяко свободно кътче е застроено и се строй още-багери,трактори и подобни машинарии шумят до 18:00 и честно казано ме влудяват  #Crazy,но ще ги търпим какво да правим.На всички който ще ходят на почивка им желая да си изкарат много хубаво.

# 362
Силвинце, а повръщаш ли много, слънчо? Аз с всяка бременност повръщам много, но с тази направо си мислех, че ще пукна, защото освен непрекъснатото повръщане все ми беше и лошо. Но към16-17 седмица мина. Би трябвало и при теб да е така. Peace

Фивърче, ти кога си на док?

Къде са всички бременни? newsm78 Да не са хванали пътя към морето.

Чакаме вече положителни новини от Нефертити! Hug Да я изписват скоро.

# 363
  • на дъното
Да не казвам голяма дума,че тъкмо се бях похвалела преди седмица,че отшумя  Sick и преди няколко дена пак се записах явно е на периоди.И аз с Крис съм повръщала само в 2 и 3 месец а сега тази ми шушулка ме е юрнала от 1 месец,но нали е за добро и си го търпя.
За Нефертити най вероятно в понеделник да я изпишат.

# 364
  • Варна
Ааа, прясно мляко ще ми пиете! То да не е за вас? То е за телета!  Кое възрастно животно пие кърмата на други животински видове? Mr. Green
Доматите пък съдържат твърде много плодови киселини, а вие киселини си имате и повече не ви трябват, нали?

Съчувствам ви, милички, дано по-лесно понасяте тези неразположения, че нали са за хубаво.
На Нефертити стискам палци в понеделник да е спокойна и да е у дома.

# 365
  • Варна
И около нас се строи усилено, но аз затварям всички прозорци и пускам климатика.
Аз не повръщам, само сутрин ми се гади на периоди, почвам да преглъщам за да не повърна, засега не се е стигало до инциденти  Grinning.
Светле следващия ми преглед е насрочен за 18.08. иначе бях оня ден на преглед, когато чухме сърчицето. Но трябва да се запиша при някой лекар, колкото само да ми дава болнични, а още се моткам. Иначе този при когото ходя не може да ми издава болнични, работи само на частно. Сега мисля да отскоча до личната лекарка да видим тя какво ще ми предложи.

# 366
Фифърче, честито и от мен Hug!
Пожелавам ти най-безпроблемната бременност на света, и най-красивото и здраво бебче, когато му дойде времето!
И запомни - този път ще е различно!

Светле Hug, обичкам те, нали си знаеш Hug!

# 367
  • Варна
Асе да ти се връща, искам и твоята мечта вече да се сбъдне, от сърце ти го желая  Heart Eyes

Фифърче, честито и от мен Hug!
Пожелавам ти най-безпроблемната бременност на света, и най-красивото и здраво бебче, когато му дойде времето!
И запомни - този път ще е различно!

Светле Hug, обичкам те, нали си знаеш Hug!

# 368
Благодаря Фифърче Hug!И аз това чакам вече, че нямам  търпение Peace!

# 369
Здравейте мамчета Hug!
На всички ви желая щастие и късмет·
И очаквам скоро Нефертити да бъде при нас·

# 370
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Здравейте на всички, искам да ви кажа че съм сигурна че вашата положителна енергия ми помогна този път
Ами започвам да разказвам , миналата събота получих едни болки, много се притесних и ме достраша да споделя с който и да е, а получих и едно бяло течение което ме стресира още повече. В понеделник отивам при доктора в Поморие, нося си абсолютно всичко от предишната бременност , разглежда всичко , разказвам му всичко от - до и, преглежда ме и започва категорично жив ембрион, категорична маточна бременност , но искам сега да не се притесняваш много ще ти кажа нещо не толкова хубаво - има много леко отлепяне. След тези думи явно рязко съм си сменила цвета и той започна да ме успокоява, че след като нямам все още кървене и след като е толкова малко отлепянето всичко е хванато навреме и е поправимо.
Прие ме в болницата, все ми цитонамазка /резултатите са идеални по неговите думи/ започнаха инжкции и хапчета, на втория ден болките спряха. Днес ме прегледа пак каза че всичко е ОК, малката шушулка е пораснала и си е живичка , а аз да пазя леглото, да си пия хапчетата  и след 3 седмици пак съм при него. Толкова внимателен и обесняващ доктор не ме е преглеждал досега, каза ми че ще направи всичко зависещо от него за да е успешна тази бременност.Толкова за мене
Сега да пожелая на Фивърчето лека и безпроблемна бременност, аз нали си исках компания за март, ама искам още  Hug, а на всички други скоро да ни се похвалят с  EFP , а на всички бремелинки само положителни емоции

Та това е от мен засега , отивам да ви чета

Последна редакция: сб, 02 авг 2008, 14:49 от Nefertity

# 371
Браво, Нефертити! За добрите новини, за добрия доктор, за порастналата шушулка.  Hug

# 372
  • Варна
Нефертити радвам се, че сега нещата с теб са добре и че си ми другарче  Hug

# 373
  • София
милинката ми Нефертити,много се радвам че всичко е наред! Hug

# 374
  • Някъде там...
Браво за добрите новини, НефертитиHug Все на такива да ти върви!

fever
, честито! Лека и безпроблемна да е! Много спокойствие ти желая!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт