Корместата тема - хайде на големите шкембета и на големите дупета - 2

• 22 559
  • 505
  •   1
Отговори
# 375
Жабче, като видях името ти в тази тема и си помислих нещо.... дай боже скоро и ти да се похвалиш!

Нефертити,  Hug Hug Hug толкова се радвам, че сте добре с бебчо!!!

# 376
Мили майчици,чета ви всеки ден ,но не пиша за да не ви досаждам.Изживявам всяка болка и мъка и радост и трепет с вас.
Пожелавам ви от все сърце и душа безпроблемна бременност на всички и живички и здрави бебчета на финала Hug,моля се за вас и стискам палци на всички.
УСПЕХ на всички ви!
Нефертитка Hugрадвам се ,че сте добре Hugне мърдай от леглото Naughtyтова е заповед!!! Hug Praynig
Извинете за натрапването

# 377
Нефертити  Hug много се радвам, че вече всичко е наред, браво и на доки.

На всички бремелинки пожелавам само положителни емоции.

# 378
Нефертити, добре сте си се прибрали.  Hug

# 379
Нефертити  Hug радвам се за добрите новини , и все така до края Heart Eyes

# 380
Нефертити, явно си попаднала на свестен доктор, а това емного важно. По-добре превантивно мерки, отколкото непреценен риск. Особено в нашия случай.  Peace Сега е много важно да си спокойна и да си почиваш докато минат първите три месеца и бебончо се закрепи добре.  Hug

Аз съм добре. Снощи май имах контракции - не подготвителни, ама като полежах ми минаха. Въпросът е, че коремът ми се е смъкнал многооо. А аз още съм с конци и продължавамда се ослушвам и да не се обаждам на док да ги сваля. Ама предпочитам малко още да си рискувам шийката, но бебчо да си постои повечко. Макар че според книгата вече няма никакъв риск за него, дори да тръгне да се ражда. но още една седмица ще стискам, за да съм в деветия като ги свалят. Дано и бебчо постиска още. Praynig

# 381
Светле,Светле!!!
Ако знаеш колко много си мислих за теб през уикенда.
радвам се че си добре. newsm03 newsm51
върна ,ли се морячето от море??

# 382
Здравейте мили момичета Heart Eyes
Светле Hug ще стиска бебо виж досега колко беше послушен ,и ти постискай още малко ,аз знам че всичко ще е наред когато му дойде времето Heart Eyes Hug

Аз току що се връщам от женска консултация  ,нали все се шашкам че нищо не усещам ,споделих с доктора притесненията си ,прегледа ме каза ,че всичко е наред ,пак каза че е момиченце ,махаше с ръчички и крачета и си отговаря на седмиците а защо не я осещам и той неможа да ми отговори.Сега една седмица спокойствие поне малко Rolling Eyes ще си почина

# 383
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
на всички
не съм Ви забравила. Ама щом се пооправим ще пишем
Светле- да ми се обадиш като дойде времето
Рита - стискам палци
Берни Hug
Меги- Hug
angels_zg  Hug
На всички - късмет този месец

# 384
Само да ви кажа - отивам до болницата. Обадиха ми се от там, да ходя да ми свалят конците. Няма да казвам как се чувствам...

# 385
  • Някъде там...
Светле  Hug  Praynig Всичко ще е наред!  Hug

Кикиники, и аз много искам да се похваля с кореместа новина ама няма за съжаление. Нейде в бъдещето ще да е...

# 386
  • Варна
Светле стискам палци всичко да мине добре  Hug

# 387
  • София
ох Светленце така се развълнувах,ще стискам палци всичко да е наред! Hug

# 388
Светле,  Hug. Те хората ако теб те чакат ... Grinning
 Hug Hug Hug

# 389
  • София
Светле,  Hug. Те хората ако теб те чакат ... Grinning
 Hug Hug Hug

... десет месеца ще бременее...  Joy
СветЪлке, всичко ще е наред. Чакаме те да разказваш. Надявам се да те пуснат да си се прибереш,
че май не си готова още с всичкибебешки приготовления. Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт