А това е добре че доктора ти влиза в положение а не просто "ами няма нищо прибирай се" . Светле ...
няма какво да кажа освен че много се вълнувам и се надявам всичко да е наред (макар че съм сигурна че ще е) 
А това е добре че доктора ти влиза в положение а не просто "ами няма нищо прибирай се" .
няма какво да кажа освен че много се вълнувам и се надявам всичко да е наред (макар че съм сигурна че ще е) 
Без конци при това. Мина свалянето на серклажа. Оказа че всичко, което съм изчела в Интернет относно свалянето му е в пъти по-страшно от реалността. И отново няма как да не споделя перфектните си впечатления от отношението към мен. И двамата ми доковци присъстваха, че и акушерката даже. Хората раждат с по-малко персонал наоколо. 
Стана му много смешно като му обясних, че не се чувствам готова още да раждам. И се смее и вика: И кво да правим сега?
. Аз бях решила, ако тръгне на 02.02.08 да се ражда, каквото и да става да стискам кълките
радвам се че всичко при теб е наред ,и наистина трябва да се залепиш за леглото, и да се наслаждаваш докато другите ти слугуват
!
·Страхотна си!Всичко ще бъде наред ще видиш·
ами честито ти първо повръщане и от мен и дано ти е последно,аз и с двете си бременности ядях като за последно без да връщам нищо и сега ходя да се потя по баирите
·
·
·

Така че няма да пробвам да те успокоявам с това. Докторите изписват Деган, ама аз никога не съм го вземала. Дано отмине бързо при теб. 
Какво ти каза той днес? Имате ли зелена светлина?
Подсетете ме.
Вярвам, че скоро ще започнеш да усещаш истински силни подритвания и ръчкания. 
и
да ти казват само хубави неща лекарите.
Аз пих страшно много Деган по предписание на следящата ме тогава.
НЕ ПИЙ ДЕГАН, в никакъв случай продължително
. Ако се налага, в болница 2-3 дни да ти вливат венозно подходящо лекарство. Пробвай с хомеопатични свещички и разни хранителни техники - солетка преди да станеш от леглото, парче лимон във водата, малки глътки. 
Че вече ме сърбят пръстите да те тормозя.