Корместата тема - хайде на големите шкембета и на големите дупета - 2

• 22 561
  • 505
  •   1
Отговори
# 405
Фивър, на мен ми бяха изписали Деган, само веднъж го пих, и ми стана толкова лошо и тежко от него, че повече не го погледнах. По добре си го трай неразположението, а ако се налага може и в болница за 2-3 дни. На мен ми беше казал доктора, че ако повръщам повече от 8 пъти на ден ще вляза в болница, но до 8 не стигнах. А и то е нормално да ти е лошо и да повръщаш, така че не се притеснявай. Нали си си вкъщи, почивай си повече.

# 406
Светле!!
днес като му показвам на "нашия любим" доктор ,графиката на базалната температура той онемя!!!!!
била съм си губила времето с глупости.([size=7pt[/size]моята ову.е незнайно кога)
направо ми се изсмя в лицето
думите му бяха "секс му е майката" да го почвам моя Люпчо и само тормоз!!??!?!?!
Много смях има с него. Joy Joy

# 407
думите му бяха "секс му е майката" да го почвам моя Люпчо и само тормоз!!??!?!?!

ми кво чакаш... тормози го мъжо...  Mr. Green

Фивърче, ще отмине гаденето, ама и през това трябва да се мине. Confused Пробвай сухарче - да обира стомашните сокове.

Рони, ами аз си го смятам на 12-ти - по изчисления, ма според ехографа вече съм в 9-ти месец.  Grinning Как ще ме тормозиш впрочем? Ще ми изпратиш едни красив батко да ме вдъхнови за раждане ли? Лилибон ще ти каже точно какъв трябва да е.  Mr. Green Айде аз сама ще си кажа - чернокож, с много мускули, с лъскава от масажно масло кожа и без никакви косми естествено. Да прави хубва масаж и.... разхлаждащи коктейли. е,добре, щом трябва - тормози ме. Embarassed Ако ти трябва точен адрес - само кажи, да не го пратиш на някоя друга. Naughty

# 408
Светле много си сладка.

Хелена всичко е наред ще видиш и мен все ме питаха усещаш ли го вече пък аз не го усещах и все се притеснявах, пък после ми разказваше игата.

Фивърче, хич не е за честитене ама няма как трябва да си мине и този период  

Много ми харесва една фраза, че и аз ще я използвам  "погал по коремчетата"   Hug ви всички.

# 409
  • Варна
Ох след малко отивам да се записвам при някакъв лекар за да ми дава болнични, ни съм го чувала, ни съм го виждала, да видим какво ще стане. И пак трябва сигурно да ме гледа на ехограф и ме хваща шубето. Явно преди всеки преглед ще е така  Sad. Стискайте палци всичко да е наред. Иначе днес сутринта пак повръщах, ядох малко кисело мляко и хайде обратно. Поне повръщам еднократно към обяд ми разминава лошото, а вечер съм добре.

# 410
Фивче,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Дано да попаднеш на специалист-ЧОВЕК.  Hug Ще чакам отново включване с хубави новини за вас с бебчо. 

# 411
  • Варна
Фивче,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Дано да попаднеш на специалист-ЧОВЕК.  Hug Ще чакам отново включване с хубави новини за вас с бебчо. 
ронка не ми трябва специалист толкова, колкото да ми издава болничен, даже мисля да ходя формално при него. Иначе аз си имам лекар, при който ходя, обаче не работи със ЗК и няма как да ми дава болнични. И затова ме прати при този лекар, да видим какво ще стане. Току що разбрах, че трябва и картон да си нося, тя луда работа  Grinning

# 412
Ще ти трябва лична амбулаторна карта, че по-продължителните болнични ги издава ЛКК. И този, който те предлага за болничен там пише защо до колегите си от комисията.  Hug

# 413
Фивче ,аз да ти кажа че от к. мляко още по- лошо става. Когато повръщаш не бива да ядеш к .млеко, защото дразни лигавицата на стомаха.

# 414
  • Бургас
fever  - има едни хомеопатични свещички срещу повръщане с много слохно име, аз съм вземала от тях, когато ме хвана летния вирус. А това за третия месец не е задължително - аз чат - пат се отчитам в тоалетната  Laughing Но вече се чувствам по-човечно, няма го постоянното неразположение и главоболие и т.н.
Светле,  изчакай си девичка, че уж по-кротички са. Но мойта щерка е опровергание на горното  Twisted Evil
Аз в понеделник отивам в софийско, във вторник е амниоцентезата. Ще бъдем и с Мима, да съчетаем и с нея - да я водим на логопед. Нещо имам леки притеснения, че бебето пак изостава малко, ама ще ви мрънкам като се върнем. Дано да няма защо, все пак  Peace Сега се опитвам да запазя самообладание.

# 415
Фивърче, много добре те разбирам как се чувстваш преди всеки предглед.Аз съм така нищо че вече си усещам бебка ама като си помисля за преглед и ме хваща едно притеснение...ама всичко ще е наред сигурна съм.Не се предавай на страха - мисли само позитивно Hug
Светле, аз нямам търпение да влезна в 8-9 месец ама при мен тогава е най- опасно заради плацента ми - дано този път да няма трмбофилии или там както се казва Praynig Стискайте палци това което е било миналия път да е една нещастна случайност и да не се повтори Praynig Praynig Praynig
Хелена не се притеснявай, и мойта от извесно време нещо я е хванал мързела и по- малко ме рита и по- слабичко.Въпроса е да ритка Heart Eyes
Момичета да ви пусна едни снимки от онзи ден с племенничката ми на плаж Flutter Да ми видите шкембето Mr. Green
http://media.snimka.bg/0273/006801836-big.jpg
http://media.snimka.bg/0286/006828295-big.jpg
http://media.snimka.bg/0286/006828298-big.jpg

# 416
ladybebi,много си готина така  с коремчето.Пу -пу   Laughing.

# 417
  • Варна
Мацки, аз в тая тема повече няма да влизам! То да се комплексира човек! Една от друга по-хубави всичките! Mr. Green

Fever, Alina, Ladybebi, стискам палци всичко да е наред!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover stork-boy stork-girl

И преди да се сбогувам, последен поздрав за Светлето:

http://www.youtube.com/watch?v=wJGRQjqVKvs

# 418
  • Някъде там...
Фифче, недей яж кисело мляко, че от него по-зле става. Свещичките със сложното име са хомеопатични и се казват Вомитусхил.
Аз, като препатила сериозно от зверско повръщане, да си кажа - избягвай всичко пикантно, мазно, солено и дразнещо стомаха. Наблягай на сухите храни, особено сутрин - филийка хляб или сухарче с извара или обезсолено сирене, редки супи, пилешко месо. Аз имах 2 месеца, в които живях само на сухари, круши и пуканки, друго не ми понасяше. Пий вода на малки глътки, не се наливай с много наведнъж и не пий вода на гладно. Ако ти се повръща - набързо хапни сухарче или филийка хляб. Аз в началото не можех да се пречупя да ям докато зверски ми се гади, но като видях че помага, да видиш как си хапвах всеки път, макар че храната имаше вкус на хартия.
Не преяждай, хапвай по малко и начесто - аз ядях на 2-3 часа, като бебетата.  Embarassed

Лейдибеби, много сте хубави.  Heart Eyes

# 419
Мацки, аз в тая тема повече няма да влизам! То да се комплексира човек! Една от друга по-хубави всичките! Mr. Green ·

И аз мисля като Лилибон Crossing Arms·Как може да има толкова красиви бременни жени(а и не само бременни) newsm78!!!
Лейдибейби страхотно мамче си муци Peace·
Аз от два месеца се мъча и и едва свалих 4-5 килца·
Направо ме комплексирате и не ми се мисли ако сега забременея с моите 70 и..кила
до къде ще стигна после #Crazy·
Гушкам ви сладките коремчета момичета Hug Hug Hug·

Общи условия

Активация на акаунт