Корместата тема - хайде на големите шкембета и на големите дупета - 2

• 22 549
  • 505
  •   1
Отговори
# 435
Адашке, добре си дошла Hug!

Светле, приканвам те най-учитиво да драснеш поне една дума!!!
Чакам до 12 на обяд най-много и почвам тормоза #Cussing out!

# 436
Рони, миличка, така ми се иска да съм тъмен /със загар/ и мускулест субект, че  си нямаш на идея просто Peace!
Ама какво да правя като не изглеждам така ooooh!.Ще се маскирам и ще я заблудя, обещавам Peace!

# 437
На мене ми се появиха едни пъпки на корема и ме сърбят  newsm78 , и пак едни глупости са ми в главата ....[/color]

А-а-а, няма да се шашкаш. Повечето бременни имат такива. Сигурно е от хормоните. Май ще е мъж, а? Flutter Да си почиваш и да си мислиш за хубави неща!

Мен Светланата ме съмнява да е вкъщи, щото при тоя мъжага, дето й го показаха, пак да не пише... Joy Нещо не е в ред и хич не я чакайте повече, ами звънете. Или поне й пратете смс. Нали по нейни изчисления утре влиза в 9-я, а пък май по мерки вече е там. Та може и да е станало хубавото събитие! Ама пък да не се похвали... newsm78 Звънете-е-е!

Честито на Slavi_Yo! Лека бременност и много здвано бебче й пожелавам!

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 10:59 от asja

# 438
Чух я, добре е Hug.Била е на село събота и неделя, сега пие кафе и е в много добро настроение!

# 439
Чух я, добре е Hug.Била е на село събота и неделя, сега пие кафе и е в много добро настроение!
Пфу, разгеле! А-а-а, така няма да я бъде! Да ни пощурява и да не пише. Уж е класна, пък... Да не й пишем ние на нея неизвинени?! Всяка сутрин - строй се, преброй се!

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 10:58 от asja

# 440
Ей човек не може да кръшне за малко бе! Пък било то и с мускулести тъмнокожи субекти.   Embarassed Всъщност искам да си кажа, че си имам такива в нас, щото правим ремонт и се оказа, че част от бригадата се състои тъкмо от такива субекти. Е как очаквате да си вися във форума тогава?  Mr. Green

Бях мъничко при мама на село.  Grinning
Специално за Рони и двете ми Асета - ако знаете как чакам аз така вас да дебна. Вярвам, че ще дойде и този момент. Рени, същото важи и за теб, мила.

Нефертити, направо си кажи какво подозираш, милинка, за да можем да поумуваме над тези пъпчици. Най-вероятно е нещо незначително.  Peace Убедена съм, че не касае бебчо.

Лилибон, специални благодарности за поздрава. Това е то - приятел в нужда се познава.  Peace Ама едно нещо не разбрах - къде му е адресът на този батко? newsm78

И сега с огромна радост: Славинце, честита прекрасна новина! Лека и безпроблемна бременност ти желая! Много ми хареса онова, което си написала под линийката си.

# 441
момичета а при мен е много зле шийката на матката ми се е скъсила още повече и има много голяма опасност да се спукат водите в петък бях на преглед от 1 месец накаква промяна няма ми каза док и така само плача и моля принцеската ми да си седи в мен поне до началото на ноември извинявайте че ви разтройвам но ми е мнооого гадно Sad

# 442
А серклаж? Аз все си мисля, че и благодарение на серклажа докарах нещата до тук.
Колко е скъсена шийката? Каза ли проценти? Разкритие има ли? Напиши повече? Насреща съм за разговор по темата.  Hug

# 443
Taleto , fingerscrossed. Вярвай че всичко ще мине добре. Колкото можеш по -спокойна бъди. Нали знаеш ,че и това играе роля.
Светле ,почивай че не остана  Grinning.
Асе, ти къде плажува ?
И сега: Честита бременност на Слави! Пожелавам ти от сърце да си имаш едно живо и здраво бебче  !

# 444
TALETO,  Hug Hug Hug
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover бебка да си живее в коремчето ти поне до ноември.
Освен лежане какво друго предложи докторът? Ако полежиш в болница за вливане на магнезий венозно за известно време няма ли да има подобрение?

# 445
момичета а при мен е много зле шийката на матката ми се е скъсила още повече и има много голяма опасност да се спукат водите в петък бях на преглед от 1 месец накаква промяна няма ми каза док и така само плача и моля принцеската ми да си седи в мен поне до началото на ноември извинявайте че ви разтройвам но ми е мнооого гадно Sad

Не може ли серклаж, или е късно?! Лягай и никакво мърдане, само до тоалетната и до хладилника. Нали знаеш, София Лорен, след като направила два спонтанни аборта, за да износи следващите си две деца, лежала пълни девет месеца, като дори гледала и да не говори много. Щом тя е можела, и ти ще можеш! Стискаме палци и не се притеснявай прекалено /не че е възможно, де/...  action032 Нали си в 25-та седмица, устискай още 1 месец, после може да отпуснеш душицата...

# 446
TALETO  Hug Mного да лежиш и много да се пазиш, вярвам че всичко ще се оправи
Светле, мисля си че нещо с бебето не е както трябва, и затова имам пъпки на корема, въпреки че след като миналата седмица един ден имах болки, от тогава се чувствам много добре, утре съм на лекар, мисля си дори дали да не отида още днес  newsm78

# 447
Здравейте милинки Hug!
Талето дано бебка да остане в коремчето ти колкото трябва Praynig·

Нефертити дано с бебка всичко да е наред·С проблема който имаше е нормално да имаш болки в корема·До къде стигнаха нещата с плацентата¿

ЧЕСТИТА БРЕМЕННОСТ НА СЛАВИ И ДАНО ВСИЧКО ДА Е НАРЕД ДО КРАЯ Hug!

# 448
Нефертити, чудесно  разбирам всичките ти страхове. Нормално си е при всичко, което сме преживели.  Sad Аз в общи линии за най-малкото притеснявах док. Ако се тревожиш прекалено - най-добре отиди да те видят. Бебчо е добре и ще бъде добре.  Peace

Талето, пиши ни. В коя седмица стана? Защото съм чувала за серклаж и в доста напреднала бремнност, когато се налага.  Вариант е също и да полежиш и да ти вливат магнезий както Рони е писала. Впрочем ти пиеш ли нещо?

# 449
Ох ами и аз незнам само ми каза че няма никакво подобрение увеличи ми магнерота 3х2 на ден две седмици и пак на лекар и тогава вече нови лекарства а може и болница незнам момичета док е много добър специалист и определено се разтревожи той още отначалото на бременността е много притеснен за нас обикновено не е словоохотлив за да не се панирам ще ходя и при друтия док и ако и той каже същото влизам в болница щом трябва тоя поне обяснява колкото и да е гадно поне бебка е добре

Общи условия

Активация на акаунт