Корместата тема - хайде на големите шкембета и на големите дупета - 2

• 22 542
  • 505
  •   1
Отговори
# 15
Лили  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed аз ти стискам палци от доста време да знаеш и си продължавам в същия дух апък то когато дойде Laughing мойта кумица е с термин 12/07/2008 и нея чакам ,ама и тя не се е разбързала като гледам.Но  нищо явно на малките бебчовци им е добре там вътре  Wink

Светле
заглавието и на мен подхожда всеки ден повече и повече  Embarassed...................

# 16
  • София
Лили, да кажеш какво е станало на преглед, аз съм утре да видим малката колко е порастнала.
А като кихна или се свия какви шутове ми раздават, и то по-скоро разтягания, че място няма вече за шут със засилка.
Светле, и ти да докладваш днес след чочо доктор.

# 17
 Ритко, щом утре си ми в квартала, намини покрай нас:) Има една малка ръчичка, която още си чака чеврвеното конче...

Лили, само споко. Наистина остана още много малко... После идва големият купон Mr. Green

# 18
Хайде и аз да се запиша в новата темичка·
Да ви е на късмет на всички, и много тестове
с две чертички на нас дето ги чакаме Mr. Green·
И на мен заглавието ми харесва и ми пасва
идеално на дУпето Peace·
Много Hug Hug Hugза всички мамки!

# 19
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Лили дано днес е твоята голяма среща с малкото ти съкровище
Peace Praynig

# 20
  • София
Ники, ама сме много смотани, що не ми напомни да му вържа на детето кончето?!
Ама сме се събрали бременни и кърмачки, та капка мозък не ни  е останала.
А за утре , имам бая задачки. Трябва и дебитната карта да си взимам и при мама да се отзова (Аничка и тя да не се радва много)
Та ако случайно ми остане време ... при все че се съмнявам ще си кажа, но ако замълча да нИ се съЛдите.
Гледам че се е обсъждала темата за кулинарните способности на една съфорумка. Mr. Green
Туй сладко, много сладко бреше, ама се изложихме пред "чужденките", ама и класната не
каза как да си го ползваме, трябваше някоя друга хитринка да предостави на гладните
блондинки.

# 21
  • София
ейййй ,па и нагли на всичкото отгоре. smile3534Аз туй сладко само да го докопам  и без упътване ша го ям. Mr. Green

Лили,Ритка и всички бременелки-стискам палцииии на кой,за каквото му трябват! Heart Eyes

# 22
Лили, Ритка  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Лиленце, днес е много хубава дата, с моя имаме нещо като годишнина. Дано днес е денят и да гушнеш вече мечтата си!

# 23
С глас се хиля като ви чета, ей!
Лили,на моменти решавам, че телефонът ми не е наред нещо... Ти сега искаш да ни изпиташ търпението, знам аз. Нарочно го правиш! Mr. Green
Херко, снощи като заспивах заспивах с мисъл за теб - нещо много ни изостави ти и никаква не ни пишеш. Липсва ми чувството ти за хумор.  Hug
Туй за сладкото - както обичам да казвам, като кажат за сестра ти, че е... върви доказвай, че нямаш сестра. Излезна си ми слава и туй то. Mr. Green И аз викам Рита поне ще ме похвали, пък тооо...
Зоренце, ми далече си ми милинка -иначе ще измислим и за теб едно късметлийско бурканче. Heart Eyes

Радвам се, че одобрявате заглавието. То всъщвост истинският повод е не вашите , а моето дупе. Дупе е неточно де, дупище торе-долу представя реално нещата. Mr. Green

Та за консултацията - всичко е ок. Бебчо изторомози док като упорито отказваше да спре на едно място, за да го попремерят. Порснал си е, сърдечната му дейност си е супер. Стои си с главичката надолу и...дебелее. Нарекоха го Дундьо. Явно на мама си прилича, не е на тати. Mr. Green Водичката му си е добре, моето кръвно - също. Изобщо днес сме горди и двамата. Само аз с килограмите си не съм, ама ... в крайна сметка няма начин с това лежане. Предпочитам дебела, ама с пухкав вързоп в ръце. Док ме успокои, че и по-дебели имало от мен. Което трудно се вярва де. Joy Joy Joy

Рита, утре отчет пред класа. Grinning
Хеленка, а ти няма ли да ни се отчиташ?

# 24
Незнам Светле. Прося си наказанието май. Явно докато класната не размаха пръст  Naughty няма да тръгна.

А сега отивам да си взема едно душче и изчезвам на разходка (и преглед Mr. Green)

До по-късно!

# 25
Хеленка, а ти няма ли да ни се отчиташ?

Светле   Засега нямам ,много новини следващите две седмици ще има какво да отчитам ,надявам се новините да се добри в Понеделник ще ми правят биохимичен скрининг , а другия петък имам час за фетална морфология в София при д-р Марков ще съм 16г.с. вече нямам търпение броя дните дотогава  и се  Praynig моля дано всичко е наред друго не ми остава ,нямам никакви оплаквания засега ,не ми е лошо ,нищо не ме боли само растем ,най-вече аз.Заглавието е подходящо не само за теб ,но и за мен вчера една жена в магазина ме попита кога излизам в майчинство ,че като ме гледала скоро щяло да е  Embarassed ужас досрамя ме да и кажа че съм едва четвърти месец.Но каквото е това е то ние е бебоците да са ни живи и здрави и всичко да минаво добре ,пък това с килограмите няма значение Hug
Радвам се за добрите новини. Heart Eyes Hug

# 26
 Хелена, при скорошна бременност много по-бързо пораства корема, но пък това не значи, че ще стане много голям. Аз бях във втроия месец и една жена в банката ме попита в кой месец съм Embarassed чак ме досрамя като казах втори, че и на нея й стана неудобно... Пък после в 33г.с. доктора все ме плашеше колко ми бил малък корема... Ееей, тая драма я бях забравила...
 Като идваш при МАрков, кабинета му е близо до нас, ако имаш време може да пием по един швепс:)

Ритке, аз знам, че си заета жена, обаче ще родиш и после кой знае кога ще се видим да ни вържеш кончето...а това, което аз й вързах, вече започна да й се впива в ръчичката и ще трябва да го махам.

# 27
  • София
Големите шкембета и дупета да са ви кусура! Hug  Heart Eyes
Между другото с всяка следваща бременност все по-отрано личи и шкембо е по-голям. Peace

# 28
Вие да не си помислихте, че няма да се върнем след прегледа  Mr. Green. Неее, не й се излиза на бебка и това си е. До неделя си чакаме-това е положението. Нямам други признаци на преносване. И в понеделник на 14-ти (ако..)  рано-рано стягаме багажа.

Качих една снимка от денс в албума на бременните девойки, но нещо се бави.

Hug на всички

# 29
  • София
Лили, аз за мен си бях харесала 13 като дата. Много ми се ражда на 13 Неделя. Та можем да се договорим нещо.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт