Ама аз като четох тая тема "Мамо, мамо понякога за мен си зло голямо" имаше доста фрапиращи случки. Като една мама става така като тебе през ноща-полуспяща ,и вместо АМ, слага Nescafe в шишенцето на бебето и добре че преди това капнала на китката да го опита на температура как е и и загорчало
За количката забравих да питам 
Танзен освен въглехидрати (които за кърмеща майка според мен са желателни-ориз и картофи), няма много източници на желязо-като говеждо червено месо и свинко и най-вече не е разнообразна.Освен това ако гладуваш, кърмата намалява.Ако цял ден гладуваш и не си дояждаш- до другият ден кърмата ти ще е намаляла 100%. Диетата за съжеление е точно такава.От 8 до 12,30 ти не поемаш реално никаква храна, освен малко салата и едно мляко
А от 12,30 до 19 караш на 2 яйца и пилешко месо или риба.Няма нищо лактогонно-като зелени зеленчуци, ядки, сокове, червено месо и тн. А с този лимон и мед-е много рисковано!Мое мнение е че всеки, който кърми и почне диетата се подлага на риск от намаляване на кърмата
[Емма и Габи беше така, но днес и наредих много цветни играчки и дрънках с едната и се застоя доста повече, щото и беше инетерсно
/b]
Как ще пропусна да ви се обадя!
Аз почнах, но изкарах само 10 дни и после се заредиха едни празници у дома и стана тя...
Но това е личното ми мнение. Иначе за кърмаческият период- спор няма
-сутринта ви черпих а не се е побликувало 
до старото ми тегло. Никак не ми е приятно да се гледам така и повечето ми дрехи да стоят неизползваеми, но някъде бях чела, че гладуването водело до натрупване на токсините от тялото в кърмата. 
Поне успях да се преборя с апетита си за шоколад, сега единственото сладко вредно нещо, дето хапвам е халва. А, и сладолед понякога