Миналото лято бяхме на море,а днес АПРИЛки сме с бебе на ръце!

• 13 049
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
  • Popovo
Добро утро. Мерси на всички за поздравите.   bouquet  Снощи излизахме да празнуваме и Гого естествено с нас, много слуша детето - кръчмарско чедо  Mr. Green, като дойде време за ядене го накърмих в колата и после си спинка без проблеми. Обаче се прибрахме късно и днес гледам ей така  Tired
Времето е дъждовно и май ще ни се размине разходката днес, а след обяд сме на консултация.
В къщи е толкова тихо, бебето спи, а Марти е във Варна при дядо си и вуйчо си. Не съм свикнала с такава тишина и ми е едно странно.
Усмихнат ден ви желая майчета с бебчета newsm51

Барби  Hug
Ася, чакам с нетърпение да се похвалиш  EFP и верно ти отива тъмна коса.

# 46
ХАХАХАААААА, HIKSITA  smile3525 smile3532, направо паднах с тия бебета!!!
  Еййй всички сте ме изпреварили за ВаняМ, и аз снощи се чудех къде се запиля, а също и kali, тя доста зор видя милата, дано всичко вече е наред  Peace.
  А вие с тоя рахит съвсем ме притеснихте, и забелязах, че Самуил като спи главата му е винаги обърната на ляво, въобще не мога да го накарам да я завърти на дяснатат си страна  Confused А когато го слагаме по корем пък, главата му е извита само на дясно, слагам го на лявата, но моменталически я обръща на дясната страна!!! На консултация сме чак края на  месеца, ама ще ходим на ортопед в понеделник-с него мога ли да коментирам тези си притеснения  newsm78???
 rosidt75, казвай проблемите, я виж колко глави сме се събрали-веднага ще им намерим решение  tooth

# 47
Добро утро и от мен!Hiksita страхотни сладури,а оранжевата песничка много се хареса на Ванко,голямо гукане и смях беше,благодаря  bouquet
За олисяването/така се изрази докторката/и аз си мислех ,че си сменя косичката и бях спокойна,ама не...

А вие с тоя рахит съвсем ме притеснихте, и забелязах, че Самуил като спи главата му е винаги обърната на ляво, въобще не мога да го накарам да я завърти на дяснатат си страна  Confused А когато го слагаме по корем пък, главата му е извита само на дясно, слагам го на лявата, но моменталически я обръща на дясната страна!!! На консултация сме чак края на  месеца, ама ще ходим на ортопед в понеделник-с него мога ли да коментирам тези си притеснения  newsm78???
 rosidt75, казвай проблемите, я виж колко глави сме се събрали-веднага ще им намерим решение  tooth[/color]
Точно ортопеда е човека,който е най-компетентен.Нашето педи каза,че ще изчака да навърши 3 мес и ако не започне да стъпва на крачета като го държа ще ни изпрати на ортопед.И нашата главичка все на една страна стои и издебвам като заспи му я обръщам на другата страна,така ги редувам.Мястя и играчките.Да не забравиш да споделиш какво е казал ортопеда,че ние още 2 седмици ще сме на тръни.
Честито месечинки

# 48
Момичета,можете ли да помогнете? Praynig
Знаете ли как мога да поръчам по интернет книгата " Аз съм бременна" ?
по-точно казано, знаете ли сайт от където да мога да я поръчам?

# 49
Ох тоз Самуил ще ме умори  rotfImao, лежи си в леглото с играчките над него и им "говори" доста активно, но при желанието си да каже "агууу", "агииии" и всякаквите му там разновидности така се пени, че не може да си довърши приказката  newsm62

# 50
# 51
# 52
# 53
  • Варна
Добро утро момичета Hug Ох, Сисе, гледала съм го много пъти, но и сега се смях като за първи  hahaha Благодаря ти  Hug

# 54
  • Бургас
Здравейте, момичета!
От доста време съм се замислила, че след няколко години ще започвам да забравям всички емоции, които съм изпитвала от деня, в който разбрах, че съм бременна, после нещата, които са ми се случили през 9-те месеца, раждането и т.н., за това реших да напиша нещо като разказ, който Мимето да може да прочете като стане голяма. Днес го почнах и искам да ви кажа, че се разплаках при всички спомени, които изникнаха. Вече изписах доста и съм много доволна. Толкова, че исках да споделя с някой и с кого друг, ако не с вас...  Grinning
Благодаря на всички за комплиментите  Embarassed

# 55
  • София
Здравейте  Hug

От петък вечер до неделя бяхме на село (за първи път Косьо спа извън къщи), връщам се и какво гледам ... Shocked Вие сте писали, писали...както отдавна не се беше случвало май. И докато успея да изчета всичко, чак и нова тема сте пуснали, че и 3 страници от нея вече сте изписали  Shocked От една страна "Браво на вас !", ама от друга ...не смогвам да изкълва всичко, а не искам да пиша неподготвена Wink

Тия 2 дни се бях отдала на децата, че днес заминаха на лагер и трябваше да им понакупя това-онова. То и за това с Пролетната Фея почти се сблъскахме на входа на един магазин за обувки Simple Smile Веднага я познах - същата свежарка като на снимките е Simple Smile

Да ви кажа много ми е празно без моите две момичета-приятелки-помощнички... Как ще изкарам 10 дни без тях не знам  smile3518

Иначе гледам плезенето сте обсъждали... Косьо такива езици вади, че е имало моменти, когато пускам максимално напред гюрука на количката да не го гледат хората Embarassed

И слуз в акото имаме (не аз, де hahaha)...шегувам се, че Косьо ака ластици Simple Smile Е, слузта е на принципа "тука има-тука нема", де....понякога плънката на памперса е като по учебник Simple Smile И аз знам, че е от храносмилателни смущения (в т.ч. и колики), така че не си го слагам много на сърцето.

Дланите и най-вече стъпалата му много се потят, чак лепнат, но преди няколко дни бяхме на преглед в педиатрията и доцентката, която го гледа каза, че няма никакви признаци за рахит и даже препоръча да намаля дозата Вигантол на 1 капка (аз не че му давам изобщо  Embarassed, само чат-пат) Така че не се шашкайте (намерил кой да го каже, а Wink )

И последно: Vanyivan, и аз бих ти препоръчала Ихтиол или Ихтамол (което е абсолютно същото) за всякакви забирания. Като си направиш компресче с една марличка, той сами си "дръпва" гнойта. Това с дупченето на отока ми се види доста садистично, мазохистично и...нехигиенично  ... Вярно, че малко късно се включвам по темата, дано вече да ти се е оправило пръстчето Simple Smile

А...наистина последно  Embarassed Предлагам да не се впечатляваме толкова от думите една на друга. Не ни е срам да говорим за хемороиди, анални фистули, всякакви на цвят и консистенция вагинални течения и т.н., и т.н. много лични неща...а от една невинна (и 100% без лоши чувства ) забележка 3 страници обяснения са изписани... И, позволявам си да кажа, забележката не касае точки, запетайки или пълни членове в постингите, а грешка в подписа, който все пак е лицето ни във форума, Аз лично бих била благодарна ако някой ми каже, че имам лютеница на бузата например  Peace Независимо дали на ушенце или на глас...

Лек ден и много усмивки на всички  Hug

# 56
Добър ден майчета  Hug

На нас ни отложиха прегледа за петък сутринта, така че нямам нищо за отчитане, освен че Габи днес пак имаше слуз в акото. Както казва Ваня понякога е като по учебник, а друг път има такива "изненадки".

Милена идеята ти за разказа е страхона, чак и на мен ми се прищя да напиша нещо за Габи Hug  bouquet

Ваня може и така да е за забележката, ама сме различни хора, ти би го възприела както описваш, аз пък не  Hug Peace

Лек и прохладен ден  Flowers Bouquet

# 57
Аз пък си имам вече разказче за Дани Mr. Green Писах го още когато бях бременна /По Коледа/ Сложила съм го в плик /запечатан/ и съм го скрила Peace Сигурно ще му е интересно след време като го чета ....на мен също Wink Аууу как се изкушавам сега да го отворя и да прочета,но няма  Naughty След години ще ми е много-много интересно да го четем заедно с Дани Heart Eyes
Иначе сега си водя нещо като дневник в който вписвам по интересните неща от ежедневието на Дани /консултациите,кога се е усмихнал за пръв път,кога се е обърнал за пръв път и т.н./
Имам купен и един албум/дневник,който попълвам и залепям снимки редовно Peace Бях сложила снимки на него в "нашите покупки" /Aprilki2008/

# 58
  • София
Sisee, сигурна съм, че ще бъде адски трогателно след време като ги четеш тези записки...

Като се роди голямата и свекърва ми казваше : "Записвай си всичко интересно, за да четете след време", ама аз : "Не, това не се забравя." За съжаление и свекървите понякога са прави - забравя се Sad

# 59
Здравейте мамчета! Hug

Емма, при нас се оказа, че това обръщане на главата надясно е тортиколис, и трябваше да ходим на кинезитерапевт. Казаха ми да следя да спи един път надясно, един наляво. Също така различните неща, които й привличат вниманието (играчки, мен Mr. Green и т.н.) да слагам отлявата й страна, че да почне да се върти и натам. Тя иначе няма проблем да си върти главичката навдякъде Crazy

Аз лично си записах подробно как протече раждането ми, още докато бях в болницата, когато имах най-пресни спомени Grinning Отделно имам дневник, в който записвам много неща - разни неща от консултациите, кога е почнала да се усмихва, да гука, също пиша и часовете, в които ядем, дали съм дала вигантол и т.н. baby_neutral baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт