Миналото лято бяхме на море,а днес АПРИЛки сме с бебе на ръце!

• 13 051
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
За Южния парк - 0887899723!!!
Криси - мнооого сте хубави - никакви гънки не вуиждам аз на корема:)))
Ихтиолът наистина много помага за "набрал" пръст!!!
Абе защо ми изчезна тъпият Аватар ли се казва, какво е...Много съм неграмотна компютърно...
Сисе - добре че всичко е ОК при вас.
Да, Съни беше вече на пюрета. Съни - я пиши!!!

# 31
helenblondy, трябва да почерпя Grinning

# 32
толкова ме е яд ,че не съм от варна или софия .мога само да ви завиждам за срещите Crossing Arms
като пораснат малко децата ,живот и здраве можем да си направим една междуградска среща Hug

# 33
ЗДравейте момичета!!!  Hug Hug Hug  МИХАЕЛЧЕ МИЛИЧКА ПРЕГРЪЩАМ ТЕ!!!!!!
Темичката е супер!!!
Аз днес най-накрая се наканих да отида на преглед, че почнаха да ме болят мноого странно яйчниците и се притесних! Доки ме преглежда на магарето, после с вагинален ехограф! КАза че съм  перфектна! Показа ми матката-прибрала се е! Обачеее имам разширена коремна стена от бременността  #Crazy За това не ми се прибира пусти му корем. И най фрапиращото което ми каза че не ме болят яйчниците (аз го подозирах това, защото болката е мн странна) а червата, защото те БИЛИ ВЪРХУ ЯЙЧНИЦИТЕ!!! #Crazy #Crazy #Crazy Много страшно ми звучи, ама каза че всичко е ок! newsm78 Аз му врявам 100%, каза че корема ще се оправи с упражнения и движение. Че такива неща покрай нас. Малката  утре е на консултация, дано всичко е ок  Praynig

Ася страхотна си с тази коса, много повече ми харесваш така Hug Много се радвам че имате зелена светлина за бебче! Близко е момента когато ще ни се похвалиш!!!  Heart Eyes

milenaq въобще не се притеснявай, щом си го решила значи е най-добрият вариант! Никой не би те обвинил!Не се обвинявай и ти и не се измъчвай, колко бебета са на АМ и са си перфектни. Едно време като са ни давали АМ още от родилното да не сме станали извънземни! Аз съм кърмена няма и месец.Ввсеки месец съм благодарна че съм изкарала  Габи на кърма, ама ако се наложи да дохранвам или реша да мина на АМ, не виждам какъв е проблема, все пак ти си майка и знаеш най-добре! Не се чувствай гузна bouquet

Сисе тоя твоя лекар е егати идиота!!!!  #Sniper bash Как ще ти говори така? Абе тия лекари за Господ ли се имат?! Ненормалници! Лелееее как се ядосах. Тъпак, тегли му една и не го мисли! #2gunfire Много ме е яд- отиваш ти за помощ а те ти се подиграват едва ли не! #Cussing out #Cussing out

helenblondy  направи цялата процедура пак и би трябвало да се появи, или ако искаш (от Сисето копирам) прати ми снимката на лични, която искаш за аватар!  Hug

За водатата- вчера и направих 150 мл + една кафяна лъчижка кафява захар и изпи 100мл....днес пак и предлагах ама изпи само 30мл  newsm78

За кървавите жилки-ние имахме на няколко пъти, доки каза че щом са жилки е ок, ако е кръв е опасно! Мина и сега вече няма, ама и аз тогава хапвах едно млчено кремче   Embarassed Никакво мляко или млечни неща не консумирам! Cry

Охх улях се пак, извенете ме!
П.С–Милена снимката на Мария е страхотна!!! Гласувах за нея  Hug

# 34
Някой знае ли наистина къде е ВаняМ. Изведнъж изчезна, а беше много активна  newsm78 Да не би да са отишли вече на Албена - дано всичко е наред.

# 35
ето ме пак.ще будя оливия за баня и затова набързо да ви прочета.абе кой казал,че бебетата не разбирали-друг път.разбират и още как #Crazy.Олито само да я остава и като ме иска и започва да се дере докато не я взема,после млъква и се смее.знам че се лигави ама не ми се иска да я оставям да се дере така-жал ми е Sad.айде лека и до утре.ние отиваме да пълним ваната........  bath

# 36
ася20, и Дари е така. поне от известно време де, явно осъзна че може да ме манипулира. Дере се и в момента в който я взема на ръце започва веднага да ми се усмихва.

# 37
Олеле, колко много сте изписали.
Честито на всички празнуващи. Пет часа кълвах на компа и накрая ми се изтри.
За болни пръсти - 1 лъжичка олио+1лъж.ракия +бряашно.Правите тесто, което налагате върху болното място като ботушче. Прави се няколко вечери подред.Преспива се с компресчето и го превържете че е мазно. след 30 мин ще усетите пулсиране. Значи действа и си тегли. Минава, ако знаете колко пъти ми е помагало. Единия път даже и живецът ми беше изкочил, ама с компреса и ми си размина цепенето. Аз заради такъв нокът имам операция на крака

# 38
Някой знае ли наистина къде е ВаняМ.
Днес срещнах ВаняМ на Руски паметник. Всъщност тя ме позна  Grinning Беше с всичките дечица и каза, че се разхождат предимно по улиците, че наоколо градинките са отврат. Щерките й са големи сладуранки, а Косьо е спокойно голямо бебе (поне на външен вид, тя майка му най-добре си знае  Wink). Много се радвам, че се запознах с нея на живо.

# 39
Добро утро! Simple Smile
 И нека то започне с порция смях Joy Joy Joy
http://www.vbox7.com/play:f5f5f0ba

# 40
Добро утро и от нас!
Hiksita, смях се със сълзи на двата сладура! Как не събудих дребната...
Благодаря за хубавоотначало на деня, че едни проблеми са ме налегнали...Ама ще се оправя. Надявам се де.

# 41
# 42
Добро утро!
Във Варна деня започна дъждовно и гръмотевично  umbrella От 7 часа съм будна!
hiksita голям смях с тези две бебета hahaha

Всеки път като си го пусна това и се напикавам от смях Joy
Уникален бебешки смях

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 08:11 от sisee

# 43
Радвам се, че са ти харесали rosidt75- и мен ме изкефиха  Laughing
А и малко смях е добро начало на деня за всяка от нас!!!  Hug Hug
Айде лек и спокоен ден, изпълнен с много усмивки! Peace

# 44

Общи условия

Активация на акаунт