Ние точно на морето направихме Дари
Брей, много д-р Ливайн се събраха, хайде и ние в отбора. А какви балончета прави...
veni-b, много кофти. Бързо да оздравява Ивето.
Криси, и на Дари много и се потят краката и ръцете. Да се притеснявам ли
А и този витамин Д много забравям да и го давам, ето сега се сещам че май една седмица не съм и давала. Но пък се успокоявам че е лятно бебе, на разходка е минимум 5-6 часа на ден.Да ви попитам нещо, има ли бебета които са са само на кърма и да ядат по 5 на ден само. Защото Дари ако се успи за някое ядене и аз не я събудя, си прави яденетата 5. Като ви чета, повечето които кърмят, го правят още и нощем, а пък на нас да ни се събират максимум 6. Не че се оплаквам де, ама с тези премеждия в кърменето и постоянния страх дали се е наяла или не, вече не знам какво да си мисля.
ivali, това с опадването на косата защо да е признак на рахит? И на Дари и пада, по възглавничката има само косми, но аз си мисля че пада тази бебешката коса и започва да расте нова. Сега вече се притесних.

и като го сложа по корем я държи около две минути и си прилегне,но аз съм упорита. гледам ,че много бебчета вече си хващат играчките.ние я хванахме един път и то май беше случайно попаднала между пръстите му и той само я стисна. ето ни
И ние се давим така със слюнка, предполагам е нормално. 
Ти сокче ли даваше или не, че не помня?
Това не означава непременно,че има рахит
За падането на косата...ами нормално да пада ,това е бебешката,отдолу излиза новата