Миналото лято бяхме на море,а днес АПРИЛки сме с бебе на ръце!

• 13 049
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
Хайде и аз в новата тема. Alokazia   bouquet
Ние точно на морето направихме Дари  Laughing

Брей, много д-р Ливайн се събраха, хайде и ние в отбора. А какви балончета прави...

veni-b, много кофти. Бързо да оздравява Ивето.

Криси, и на Дари много и се потят краката и ръцете. Да се притеснявам ли  newsm78 А и този витамин Д много забравям да и го давам, ето сега се сещам че май една седмица не съм и давала. Но пък се успокоявам че е лятно бебе, на разходка е минимум 5-6 часа на ден.

Да ви попитам нещо, има ли бебета които са са само на кърма и да ядат по 5 на ден само. Защото Дари ако се успи за някое ядене и аз не я събудя, си прави яденетата 5. Като ви чета, повечето които кърмят, го правят още и нощем, а пък на нас да ни се събират максимум 6. Не че се оплаквам де, ама с тези премеждия в кърменето и постоянния страх дали се е наяла или не, вече не знам какво да си мисля.

ivali, това с опадването на косата защо да е признак на рахит? И на Дари и пада, по възглавничката има само косми, но аз си мисля че пада тази бебешката коса и започва да расте нова. Сега вече се притесних.

# 16
Аз, аз се разхождам всеки ден в Южния парк!
Вчера си направихме срещичка с мама Хелънблонди и прекрасната синеока кукла Елица, така, че давайте да се разконспирираме и да се организираме. Аз гледам да ходя предиобед докато не е станало много горещо, но не успявам да стигна преди 10.30. Клепя 2-3-4 часа там, колкото издържа (щото ми е скучно ако съм сама) и се прибирам. Но ако имам компания, може и по друго време и разписание да се движим.
И понеже се оказа се, че оплезените сме много - давайте да организираме конкурс "Д-р Ливайн на месеца" или да направим колаж само с оплезени снимки Laughing

# 17
Lassi, супер, аз излизам по-рано заради жегата, но ако съм с компания и аз мога да стоя повече. Пращам ти контакти на лични. Grinning

Абе може и да се "познаваме" по физиономия Wink

# 18
И моята госпожица се плези Simple Smile
за оплешивяването, аз се рових в нета, и май доста бебета имат такива пена, но в четвъртък сме на доки..но от това, което четох, или е от въртенето на главата и лежането по гръб, или е рахит!Обаче за рахита пише, че трябва и да се поти много и да е нержно бебето, пък моето не е, слава Богу..както и да е няма да си поставям сама диагнози, иначе за вигантола, ние от начало сме си с по 2 капки на ден.
Има ли бебета да се смеят с глас, ние още не, а нямам търпение да я чуя..толкова е сладка като се усмихва и като види, че й се радваме и май се срамува Embarassed

# 19
Awake, Lassi, може ли и аз да се присъединя към вас в Южния парк. искат ели утре да се срещнем? Само каете кога ще ходите. Моят телефон го има на първа страница нали съм вестителка  Grinning Може също да ми изпратите и вашите на лични или както намерите за добре , за да се разберем. Party

# 20
ние се смеем с глас ,когато го люлея на ръце по рязко все едно ще го хвърлям и веднага след това го целувам по врата.но пък сме по-мързеливи с държането на главата.държия ,но от време на време ми набие някоя глава в зъбите Joyи като го сложа по корем я държи около две минути и си прилегне,но аз съм упорита. гледам ,че много бебчета вече си хващат играчките.ние я хванахме един път и то май беше случайно попаднала между пръстите му и той само я стисна. ето ни

а за потенето  на ръцете и краката утре сме на консултация и ще питам.
и ние правим балончета и доста се лигавим.даже понякога като е по гръб се дави със слюнка.при вас случвало ли се е?а и по принцип си се давим и с млякото като пием ooooh!

# 21
Криси, много сте сладки! Hug И ние се давим така със слюнка, предполагам е нормално. Thinking

Сподели как върви захранването при тебе, че ми е интересно Blush Ти сокче ли даваше или не, че не помня? newsm78 Вече незнам дали да пренебрегвам това със соковете, защото все пак доста хора са отгледани по старата схема. Незнам тази кърма дали е достатъчно хранителна за бебка? Защото аз се храня пълноценно, но като нямам време някой път успявам да ям по никое време, а корема ми стърже вече ooooh! ooooh! ooooh! Плюс това не ям много млечни храни, пусти страх от алергии Thinking

# 22
Или Съни22 каза, че ще почва да дава сок? newsm78 newsm78 Не помня, признавам си Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 19:06 от ЛУРДЕС

# 23
Или Съни22 каза, че ще почва да дава сок? newsm78 newsm78 Не помня, признавам си Embarassed Embarassed Embarassed
Точно тя беше. Дори беше писала че вече са минали и на пюренца и на Сашко много са му харесали.

Понеже вчера нашата педи я нямаше и ни прегледа друга докторка която я заместваше. И като разбра че Дари е на 3 месеца и още не  съм и давала сокчета, направо ми се скара, че много съм закъсняла. Каза ми, тя пюрета ще започва да яде вече, а ти сокчета не си и давала. И въпреки че и споменах че с нашата педи сме решили че ако имам кърма до шести месец евентуално тогава ще започнем захранването, тя пак продължи да настоява веднага да започна със сокчетата. аз засега отлагам, пък ще видим до кога.

# 24
Alokazia  мноооого хубава тема и заглавието си го бива Wink Ти си била голям майстор!

Чакайте да ви кажа сега аз за потенето на ръцете и краката питала съм педито понеже на Дани му се потят,но само когато има "Физическа дейност" /когато е по корем и се мъчи да пълзи,когато е по гръб и рита и т.н./тя каза,че това е съвсем нормално...жега било,а и бебето се натоварва физически Peace Това не означава непременно,че има рахит Naughty За падането на косата...ами нормално да пада ,това е бебешката,отдолу излиза новата Peace Аз не давам всеки ден Вигантола /къде забравям,къде умишлено/
Дани прави постоянно балончета така се плюнчи ooooh! КРИСИ много често се дави в слюнка,ама вече съм му свикнала и не се шашкам Peace Вода отказва да пие .....от вчера му предлагам,но НЕ  Naughty
Днес за пръв път Дани се обърна от гръб по корем...толкова му хареса този номер,че сега не спира да го прави!Аз го оставям по гръб,след минута вече се е обърнал Mr. Green Той също се подхилква на глас,но това не е такъв смях,а някакво кикотене WinkНямам търпение да се смее вече и много ми е любопитно кое ще е нещото ,което ще го разсмее за пръв път newsm78

Ваня М къде си бе жена???

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 19:41 от sisee

# 25
 Bibobibo, и аз не давам сокчета все още. Смятам да го кърмя до 5 мес. и тогава да започна захранването.
 Лурдес, не се притеснявай за качеството на кърмата си. Няма такова нещо като некачествена кърма. Организмът ти е така устроен, че за теб може да не остане, но в кърмата ти ще бъдат отделени всички необходими хранителни вещества.
 Колкото до смеха на глас, аз чух Виктор да се смее така само веднъж и за мен това беше най-сладкият звук на света. Joy
veni-b, пожелавам ти Ивето скоро да е напълно здрава.   bouquet

# 26
и аз не давам сокчета и толкова противоречиви мнения ,че и аз незнам от кога да почвам.купихме една къща в съседно село и по случайност жената работи акушерка от 15 год. в германия.та я питах как процедират там и тя каза ,че ако са на кърма до 6 мес нищо освен кърмата,но ако са на изкуствено може малко по-рано.аз си мисля ,че все още имаме колики,а педито каза докато има в никакъв случай ,защото се засилват.а вода вече давам,защото големи жеги и ме е страх .
сиси щом не иска , значи организма няма нужда а и ти кърмиш . Peaceние сме на ам

# 27
ето една снимка от нас да ми се посмеете на корема как съм го набрала

вече трябва да се взема в ръце  Embarassed

не съм го къпала ,това е само за снимката Laughing

# 28
Аз да ви кажа, и Дари не искаше вода никаква, обаче аз винаги й предлагах след ядене, а днес предложих между две хранения и да видите какъв хъс да пие, направо се впечатлих, изпи няколко големи гълтока, и май че й хареса, нали до сега не беше и вкусвало горкото...Simple Smile

# 29
Ох,приспахме се Crazy

Цитат
сиси щом не иска , значи организма няма нужда а и ти кърмиш .
От вчера до днес е изпил 20 ml.....изпил е силно казано,защото след минута я повръща водата Peaceза всеки случай си нося шишето в чантата,че в тия жеги.....а не навсякъде мога на момента да предложа гърдата Peace а той като не получи това което иска...рев до почервеняване ooooh!

Ние днес с мъжа ми сме по-добре Grinning Глези ме и търси начини да се извини! Не мога да разбера защо трябва да се караме за да се усети,че имам нужда от повече внимание, подкрепа и помощ в гледането на Дани....да кажеш,че не му казвам-напротив Naughty
Бебо днес беше много спокоен...даже спа 4 часа,с малка пауза за папане...успях да свърша малко домакинска работа Peace

Аз както се разписах.... EmbarassedСпирам....само ще чета....

Общи условия

Активация на акаунт