Отговори
# 75
Не успях да се включа точно навреме за витамините, хранителните добавки и всички тези хапченца - химически или на билкова основа. За Матерна днес говорих с една позната, която също е бременна, един месец след мен. На нея са й изписали Матерна и тя каза, че откакто е започнала да ги пие е наддала много и се чувства напомпана. Та я посъветвах да започне с Хип. А за другите витамини Пре-натал (мисля че), за които пита Шарк в предишни статии се сещам, че някоя от мамите (да ме извини, че забравих коя точно) писа много добри отзиви, даже прати линк. Така, че Шарк, ако ти се рови, потърси в предишните ни теми и виж. Защото си спомням, че тогава аз и още някоя мама от форума бяхме дали на търсачка Пре-натал и ни показа първо някакви други витамини, които не са точно тези на Джеймисън. Naughty
Аз уви, трябва доста да поработя, че колкото по-бързо я свърша, толкова по-бързо ще изляза в отпуска. Представете си колко съм мотивирана.  typeuu
А, да ви попитам - вие шофирате ли, и слагате ли си колан?

# 76
Захира беше писала за Пре-натала на Джеймисън.

аз шофирам и от около 1 месец не слагам колан Simple Smile

# 77
  • София
stassi, благодаря за информацията. Имам голямо желание, стига всичко да е наред, да посещавам курсове за родители. Влязох на страницата на Шейново и дори има посочен телефон за информация.

Бях на зъболекар миналата седмица и тя ми каза, че от петия месец е добре да вземам флуор. Сега обаче толкова неща се говорят за флуора, че ме е страх. Нейното мнение беше, че било много добре за зъбките на бебето. Каза ми, че тя самата е вземала докато е била бременна и сега детето й няма нито един кариес.

# 78
Аз все още слагам колан. Но първо го закопчавам и после дясам. Така премятам само горната част, а долната, която всъщност притиска най-много корема остава зад гърба ми. Но мисля още малко като понаедрея живот и здраве, да спра да го слагам. Една моя колежка така като беше бременна и спря да го слага отдалече полицаите я видяли и я спряли с намерение да я глобяват. smile3508 И тя като се надигнала с цялото си "величие" от колата разказваше, че едва се е сдържала да не прихне да се смее на разочарованите физиономии на полицаите. Joy

# 79
  • София
Момичета - щастлива съм!!! Излезли са ми резултатите от БХС - всичко било ОК!

Желая ни повече хубави новини през този месец!  Hug

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 14:19 от stassi

# 80
ЧЕСТИТО, Стаси! Наистина нека всички да се похвалим този месец с добри резултати. Аз утре съм на доки, ще ми правят замерване на бебо и другата седмица ще ходя да давам кръв за БХС. Сърчицето ми е започнало лекичко да се свива и неизбежно започвам да се притеснявам. Дано утре докторът да ми каже, че всичко е наред, да ми каже и полът, евентуално. А другата седмица да ми направят и БХС, че там и за резултатите докато чакам... Praynig
Харем, стискам ти палци за утре. Дано не се стигне до амнио и се върнеш усмихната в слънчева Варна с добри новини. newsm62  love001

# 81
  • София
И аз днес да се отчета за прегледа...в норма сме си- 14 см и 190 гр......и всичко останало е наред. Но бебо много шаваше и Док не можа да ми потвърди пола ( на ФМ ми казаха -момЧе) Този път ми излезе термин- 26.12., но там нещата са променливи, та ще видим по-нататък .

Пуснаха ми още допълнителни изследвания, заради хемоглобина и ако са все още лоши, каза че ще иска консултация с хематолог.

Както бях споменала и преди- не смятам да правя БХС, най-вече заради прогнозните резултати, а просто ще се направя 3-те ФМ.....но сега се размислям за Марков newsm78.....ще следя темата в другият форум.

Курсовете за родители са много полезни! препоръчвам! на мен , лично много ми помогнаха първият път....просто се чувствах по- подготвена за малкото човече и си дадох отговор на доста въпроси.

# 82
Привет,момичета!
Няколко дни нямах нет и сега виждам,че пак сте писали,писали ooooh!...браво на вас!  Grinning
Не можах да изчета всичко,но се надявам,че всички сте добре!  Hug
Аз си направих БХС,въпреки,че нямах такова намерение...всичко е ок! Peace
Усещам вече бебчо,но толкова нежно,че понякога си мисля,че си въобразявам...все очаквам ритниците,които помня от дъщеря си  ooooh! !
Захира,желая ти всчико най-хубаво!  Hug
Бамби,имам позната,която се разочарова по подобен начин от "Майчин дом" (то не е само една позната,де,но това е друга тема) и изобщо не плати втората половина за ЖК,а просто се премести при друг доктор в друга болница. Thinking
Приятен ден на всички! Peace

# 83
здравейте
благодаря ви за постещането във вашите редици Hug Hug Hug
за курсовете за родители-аз ходих като бях бременна с Дари и сега смятам да си направя опреснителен курс/не че е минало много време Wink/,но бях изключително доволна.гуруто/както я наричаме с мъжо/ преди беше в Св.Лазар,а сега била при Мазнейкова-ще трябва да й звънна Thinking
за пре-натала-трябва да го пия,но неще се ослушвам и си пия само желязото-и бяз това още ми се гади,ще изчакам да ми мине и започвам и витамините newsm78
хайде слънчев следобед
ааааа-има ли майки от района на х-л Плиска-да си бръмчим после заедно Rolling Eyes

# 84
Момичета, благодаря ви за отговорите  Hug
Мислех да правя само една ФМ, но започвам да се замислям... Оххх, дано само бебочетата ни да са здрави, Господ да ни пази всички  Praynig
Поздравления на мамите, получили добри новини   bouquet
Аз не шофирам, но като се возя слагам колан  Peace
Магито, и моята зъболекарка ми препоръча Зимафлур (мисля, че така се казваше), че са ми много слаби зъбките, но вчера доки ме предупреди да ги започна не по-рано от 20 г.с. Дано наистина Пре-натала помогне, че....
Есес, весело изкарване на морето  Flutter

# 85
Здравейте мами!
Темата е много хубава.
Моля отразете ни в полза на госпожиците, докторът каза момиченце!
Много се радвам, на това се надявах, дано да няма грешка обаче.

# 86
Желание, честита ти малка дама  pletka
За шофирането - аз карам с колан, защото ако ме спре чичко милиционер и със снимки от ехографа няма да мога да го убедя, че сме двама
Цюрих, не разбрах доволна си от ФМ при Яков? И аз се записах при него.

Kissing Heart

# 87
mi_ivanova1982 и Киша добре дошли при нас  Hug
ruseto, bubabo и harem_style благодаря ви за информацията да се успокоя.  newsm03
Много се радвам за всички хубави новини  newsm10 и стискам палци на мамите с проблеми всичко да остане зад гърба им и нататък само радости да имате.  newsm17
eses успех и късмет за резултатите от изпита, дано те приемат  newsm10 и приятно море.
Karacheviyska аз шофирам колата понякога  newsm01 но не си слагам колан (мисля, че бременните не е задължително при тях колан).
мимина здравей   Hug мисля, че се познаваме от Декемврийския форум 2006. И ти и аз тоя път май пак сме декемврийки (според термин). Пиши, когато си свободна.  Heart Eyes
Браво на всички мами, дето си знаят пола на бебчетата.  preggo

# 88
  • София
Киша , аз живея сега до зала Универсиада, но наесен ще се местим в Слатина. Аз по принцип си правя дълги разходки, така че може да се виждаме с бебетата.  Simple Smile

Аз не съм пила флуор с първата бременност - детето ми е със страхотни зъбки, пу-пу. Според мен всичко е до ген.  Peace Сега се замислям, но май пак няма да пия...Ще видим.

# 89
А добър ден и от мен!
За БХС аз не мисля да правя, за сега само трите ФМ, дано всичко е наред с бебката Praynig.

За витамините - на мен никой нище не ми е казвал, доколкото съм чела много противоричиви мнения има сега по този въпрос. Иначе преди да забременея пих на Хип, защото ми ги подариха та така.

Шофирането - първите 3 месеца не шофирах, сега по малко и по изключение, но с колан все още..

Хубав ден на всички и дано тревогите останат в миналото.

Общи условия

Активация на акаунт