63 килограма празни приказки на американска земя

• 14 427
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
Бубка, мерси че ми вземаш проблема присърце, аз това за беленето на кожата го казах иронично, извинявай, че не уточних! Embarassed Hug Не ми се е случвало чак толкова да е зле, но неприятното усещане за суха кожа го мразя толкова, колкото и за прекалено мазна.  Confused
ПОлзвала съм много кремове...дори повечето не ги помня, тука Гарние, Лореал, Виши, Клиник, Пондс, Онсен ( май от тези бях най-доволна)..някакви с вит. С , естествени бяха, ама не помня...
Иска ми се да пробвам Lierac за лице( бях много доволна от техните кремове за стрии и за целулит след първото раждане, но са бая скъпи и търся алтернатива), Ланком или Бърт'с Бииз. Чудя се кой вариант да избера, като имате предвид, че направо умирам от ужас при пробата на нов крем, заради пустите алергии дето ни морят.  Confused

# 106
Тандури, аз самата си падам по козметика с химикалчета вътре, но  чувам много добри отзиви от няколко години за натуралната козметика на Lush . Бубка да ти каже, ако има мнение за тях, аз както казах, нямам лични впечатления.

Пумпал, добре си си дошла!  Hug

# 107
Като отворихме дума за козметика, от кои кремове/лосиони/ампули/спрейове сте доволни против стрии и целулит? Аз след Ели още нищо не съм ползвала, сега като почнах да отслабвам и ми се иска да почна да мажа нещо. След Калин имах голям ефект, съчетано с упражнения и правилно хранене, ама се чудя дали пак на същото да заложа ( както писах по-горе) или да пробвам нещо друго? newsm78

# 108
Блажка, право казваш, чоглаво. Най-вече заради това, че детето ми ще расте без баба, дядо, братовчеди..Оставяме след себе си много любов.

МисГ  Hug
И аз съм чувала за Lush, но съм толкова на вие с козметика, че направо нямам мнение.

Малко глупав въпрос  Blush Иван в БГ спеше в pack and play. Научи се да се вдига на крака и когато е сънен не се държи както трябва и се мятка по глава. Така се е удрял, че е заспивал с удара...и почнахме да се приспиваме пак на ръце. Сега тук е в дървеното легло, но ме е страх да го оставя. А мисля си, другите деца как спят в дървени легла..Та, излишно ли се притеснявам?

# 109
Най-вече заради това, че детето ми ще расте без баба, дядо, братовчеди..Оставяме след себе си много любов.

Точно моите мисли. Не мога да си затварям очите за това, колко сe "озари" Александра само за месец сред близки и обични хора..

# 110
Кейси - ЧЕСТИТ ДА ТИ Е!

Пингвинче - страхотнооооооооо! Свърши се, сега опаковай всички тези материални дозаказателства, ще ти трябват след 2 год пак Simple Smile

Пумпал - добре си ни дошла... любовта настига навсякъде!

Бенсън - горе носа,. момиче - ще свърши бързо, а и малкият ни синеочко едва ли ще разбере или запомни!

Зора - тя е още жива, но това само щото "знае" за Америката повече от мен и не пропуска да ме поучи или да ми обясни кое как  Crazy  Shocked Rolling Eyes

Фейо  - GPRS vs. 3G, Tmob определено съкс, но и къстомър сървиса на АТ също, а най-обичам да ме чарджат за "шейди" въпроси, ще ми сравняват ICQ с sms, наглеци! А и проклетият IPhone мноооо елегантен, как да му устоиш...

MrsG  - Атти е човекът, който е компетентен по въпроса...

От естествената козметика залагам на немската Weleda! Ще ми се да опитам Caudalie.

Тандури, аз предпочитам антицелулитните на Estee Lauder, Lancome, Vishy, Weleda, Dior, Lierac, Matis, ексфолиация с кафе и wrap с мед... за стриите лек открит няма, само се позаличават леко... апропо - някой да е мазал с нещо белег от секцио!?!

Lush-подобни си ги бъркам в прилив на вдъхновение, цените им не ми понасят за това , което предлагат, аз си искам химията... иначе не са лоши /но съм пробвала съвсем ограничено/

Много се смях на "диетичната" фракция  Mr. Green Анет ни дава материал богат от професионалист директ за информирания избор, но в момента в който аз пусна нещо чутовно рестриктивно и мазохистично интересът е небивал  Crazy Това жените обичаме да се самонаказваме... ще си изядем сладоледа и ще се самонакажем, иначе не става  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 07:04 от Agent Provocateur

# 111
..... аз да питам Aгентка а някоя диетка със суши да знаеш  Blush Mr. Green Днес разбрах една ,  прочиставаща диета със ориз: 5 дни за закуска купичка сварен ориз,  4 часа глад, след което до края на деня - обичайната храна.
Някой да е опитвал?..... казват че действа като четка за дебелото черво

За знаене - знам Simple Smile))) на тази с ориза не бих заложила , а и е добра идея да е кафяв, а не бял - а и на диети "яж де що видиш и пак ефект ще видиш" не вярвам... като четка за червата препоръчват 1. активен въглен; 2. много целулоза във всякакъв вид; 3. глад и клизми  Close

Та "суши" диетата е по-скоро "сашими" диета - много и то тлъста риба, много водорасли - натюр и като хранителни добавки, много зеленчуци + ленено семе... бори бръчки, Simple Smile е, поне ненаситените омега 3 мастни киселини... добре се съчетава с диетата с бяло вино Wink

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 06:58 от Agent Provocateur

# 112
Тандури, аз предпочитам антицелулитните на Estee Lauder, Lancome, Vishy, Weleda, Dior, Lierac, Matis, ексфолиация с кафе и wrap с мед... за стриите лек открит няма, само се позаличават леко...

Агентка, а от тези дето ги изброи като сравниш, кои за теб имат най-голям ефект, ако си ги ползвала всичките имам предвид?
Защото аз съм ползвала само на Lierac и нямам база за сравнение.  Thinking

# 113
Тандури, не мога да бъда обективна, защото аз като реша да боря проблема мажа наред с всички продукти, които имам... но най-много ми допадат като консистенция, аромат и т.п  Lauder, Weleda, Dior, Matis... все пак съм ползвала тези продукти в течение на последните 7-8 год и не претендирам, че новите им разработки са същите Simple Smile

# 114
Гледали ли сте Where the hell is Matt? http://www.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY&feature=user
Така се размечтах за околосветско пътешествие.  Thinking Този как ли се издържа? Не вярвам да е само от спонсорства.  newsm78

Биз, мерси, ама аз питам за друго- когато заминете за 5 дни, да кажем, и оставите детето при баба му (в Америка), дали и какъв документ се оставя, ако не дай боже, стане нещо и трябва да се вземе спешно решение в Бърза помощ например.

Добра идея според мен. Аз съвети не се наемам да давам, мога само да ти препоръчам да прегледаш няколко книжки в библиотеката или някоя книжарница, които да те насочат как да си го напишеш и след това да отидеш при адвокат да ти го прегледа. Примерни можеш да намериш и в интернет, ако напишеш power of attorney child care.

# 115
Кейси честит рожден ден
Пумпал, добре си се завърнала  bouquet.
пенгвин честито Peace
Бубка , идейка за нормална кожа , която е мазна в Т зоната, моля. Идеи всякакви приемам
Бенс, не мисля че си егоис,  Hug  bouquet.
Блажка, ех с този Горан ме върна в едни спомени, дали ще идва и към NC

Вчера , показвахме снимки на Плами от БГ и това дте като се втрещи в този албум не можем да го отлепим 2 часа, само сочи и вика ъ-ъ-ъ. Възможно ли е да помни бабите и дядовците си от миналата година, беше само на 7 месеца. Питам , защото спирихме със съпружето той е на мнение , че не може, а аз си мислех че може и да има смътен спомен newsm78. , поне му беше интересно Grinning

# 116
Хайде 200 грама празни приказки и от мен.

Здравейте!

Кейси, честит ти празник, да си жива и здрава, обичана и щастлива!

Диети и кремове - 0 грама приказки от мен, нищо не разбирам от тези неща, четох линковете на Агента и установих, че ям всичко, което не трябва, а пък кожата ми е съвсем добре, тъй че затворих страниците и си останах с възхищението към дамата-провокатор, която смесва и засича, пресмята, координира и си играе даже с тези сложни, почти китайски за мен, неща.

Биз, ние мръдваме към вашите краища сега, пак ще се разминем, освен ако не се хванем към края на месеца във Варна, както говорихме.

На всички, на които са им са случили хубави неща скоро - чудесно е, наслаждавайте се!  Simple Smile

Аз, както винаги в последния вече месец, изчезвам по срещи. Не съм предполагала, че имаме толкова много познати, с които искам да се видя, без да се налага да клинча и да се покривам (въпреки че скоро точно това направих, щото щях да изпуша). Рекордът беше преди няколко дни, когато имах срещи в 10а.м., 2-4-6 и...9 р.м...... Сега изчезваме от София и се надявам да си почина, макар че, като гледам, почивката ще е след като се прибера във Флорида. Grinning

# 117
Agente, пак въпрос на избор,само дето при диетите,според мен,не е много информиран,по камара причини,най-малко че няма достътчно качествено и контролирано инфо..
*
Зора,и по-лошо става..Ния проговори страшно в Бг,баба им като беше тук грееха и 2та..Отдавна ме мъчи тази дилема,но изборът ни е направен,с всичките му + и -,което не пречи през равни интервали от време да пустисвам..Вариантът да живеем "насред окена" не ми харесва,товари ме,вреди на кариерите ни,домът ни е тук...
*
МрГ,имаме завещание през лигълзум, доколкото помня включва пауър ъф атърни ; ако не , при всяко ходене на лекар ме питат имам ли,май е фри. Бих направила целия гимик аз,както и сторихмте преди да пътуваме сами,оказа се че имаме ред непомислени добре неща и си заслужаваше

# 118
Благодаря ви, момичета. Много сте мили  Simple Smile
На всички, които са имали повод за празник напоследък, поздравления. Тези, които тъгуват по една или друга причина, си знаят че живота продължава, нали  Simple Smile

Тактично ще замълча повъпроса с консумацията на храни, защото обожавам да залитам. След малко ще обядвам с грозен бъргър от любимите ми Файв Гайс  Laughing Балансирам залитанията с тичане сутрин, макар че, покрай Борис, спокойно мога и да пропускам сутрешния крос.
Не знам, доколко успявам да внуша здравословно хранене у Сами. Но снощи бях удувена, че не пожела торта, а плодова салата, защото това ядяли Уигълс (в момента те са на мода вкъщи)

# 119
 Laughing Браво на Сами!

Правила съм разни диети, включително 30дневното гладуване на Ковачева. Резултатите винаги са били минусови във всяко едно отношение. Най-накрая открих, за себе си, че най-лесно и добре се чувствам и изглеждам, когато намаля до минимум ваглихидратите и ям по-малко, остават много зеленчуци, пилешко, риба, ядки, плодове и движение /за мен трябва фитнес иначе не става/.

Анет и Провокаторката, хареса ми какво казахте за БГ. Стигнах до извода, че ще взема да накарам родителите ми да се преместят при нас  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт