63 килограма празни приказки на американска земя

• 14 418
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
Абе козметиката не е ли индивидуална все пак? Аз ползвам ланком от 2 години, и съм доволна и от нощния и от дневния и този за очи, нищо от това, което тандури не иска не прави. Отгоре слагам слънцезащитен. Но мога да кажа, че за мен Пондс е един от най-сполучливите евтини кремове аут деър. Периодично си го слагам, особено, когато пътувам и не ми се мъкнат другите. Peace

От както съм на нощни смени три неща зарязах - готвенето (да е жива и здрава на Марти баба му), добрия сън и винцето, дааа, трябва да се върна в УСА, за да съм по-добре  Mr. Green

Биз, сега ако кажеш и че не пушиш, и по мъже не ходиш, направо трябва да те канонизираме! Я се прибирай! :lol
Не пуша и ами ти как мислиш става работата с мъжете в момента.... Rolling Eyes

––––––––––
Да ви кажа, видях бъдещето на плажа - две тийн момчета с дядо си, родени или от малки в УСА, говорят си на инглиш помежду си, ама и добър бг изкарваха. Дядото и той там живеел и са на почивка тук.

# 91
Кейси, поздрави и от мен!

Агентката, смешно е да ме чарджват за Интернет приложение. Или имаш неограничен Интернет, или нямаш. А ако ICQ не е Интернет приложение, тогава да го направят достъпно за всички, дори без data connection. Не може така. Още по-тъпо е да ми обясняват, че чатът бил малко gray area. Ама щом са съгласни за $50 да загубят 3-годишни клиенти... Иначе клинетският им отдел е върха: винаги търпеливи, изкл. учтиви, в добро настроение, с чувство за хумор, стараят се да решат проблема "на първа инстанция". Вкл. нито веднъж не отказаха да ни откл. телефоните, като им обяснихме, че се прибираме в БГ и искаме да ползваме тамошни SIM карти, за да не плащаме роуминг.
Възможно е минавайки към АТ&Т да е "от трън, та на глог", но ако не показваме по някакъв начин на търговците, че вършат глупости, те ще продължат да ги вършат. Доводът на мъжа ми, че на ТМоб едва ли ще им пука за нас, не ми допада. Най-малко амер. общество се крепи точно на обратния принцип. Ако на ТМоб не им пука за нас, то ще им пропука, като кача отзиви в разните сайтове.
За всеки случай преди прекратяване на договора ще питам пак дали има промяна в таксуването на ICQ съобщенията.
Ти накъде клониш?

За киселото, признавам го само в натурален вид. Комбинирам го с ягоди, слагам го на манджи. Всичко друго ми е измито, измислено, сиропирано и безхарактерно.
Тандуриaction032

MVK, и аз съм с Ланком (Ренерги), ама кожата ми е много суха и чувствителна. Млякото ми за тяло е с аромата на парфюма ми, ама за да е "по-питателно" му добавям по една бутилка Юсерин, фактор 15, без ароматизатори. Съжалявам за сблъсъка с доктора...

Пингвин, бравос и честито! Голямо облекчение, а?

# 92
Кейс, честито!  bouquet

# 93
Блажка - ти не запечата ли това невероятно и пищно изживяване на фото/видео, та да го споделиш с нас  Crossing Arms Оххх, искрено ти завиждам, и аз бих се преженила заради Горан!
Не особено качествено е, не е и мое, но се постарах да изкопая нещичко, поне да се добие малко представа за това какво беше да дойде Горан Брегович в Ню Йорк (от следващия ден са, но при нас беше същото):
http://www.youtube.com/watch?v=uiPp29asL5c
http://www.youtube.com/watch?v=Nhkj5mKT79c

Стягайте се!  Grinning Ще идва догодина, доколкото разбрах, в Сан Франциско, Лос Анджелис, Чикаго ...
Честит РД ден на Кейси и радост на Ирка!

# 94
Благодаря момичета!
И аз с Ели не съм спала тази нощ. Рая, да отказани са правата, но се съгласихме да е отворено. Тогава изглеждаше лесно, сега направо се смазвам. Мога да кажа не, но пък ми е мъчно за нея, не е малка жертва. Оф, май съм голяма егоистка Rolling Eyes, искам го само за мен.

ТандуриHug.

Пингвин, честита виза! Кога идваш насам?

Хелс китчън и аз съм доволна, че Кристина спечели, по същите причини като на Juturna. Петроза имаше голям шанс ако не беше на 47 години, според мен.

козметика- използвала съм всякаква, но за моята кожа само Dermalogica прави чудеса Laughing. Докато работех, козметичката в салона  изследва кожата ми, прави ми фейшъли, ползвах тестери и намерих съвършенните продукти. Тогава ползвах 1/2 офф, но и сега не мога да се откажа.  Хубавото е, че имат травъл сайзес + тестери и не е нужно да се набутва човек от началото с големи опаковки. Това достатъчно ли е за реклама Mr. Green

# 95
 newsm59  bigdance2 на Кейси! Всичко най-хубаво ти пожелавам    bouquet  bouquet  bouquet

БенсHug и от мене! Егоистка била... ти си най-милият човек, който познавам  Heart Eyes Да мине бързо и безпроблемно!!!  Praynig

Т-Мобайл - цяла сага мога да напиша за тях - и аз техен клиент след 3 години, и аз ги 'отказах' след безкрайно много изцепки от тяхна страна, последната от която беше тел разговор до несъществуващ телефон в БГ, за който заплатих ни повече, ни по малко от $114 (само за въпросния разговор)  #Cussing out

купих си припейд на АТ§Т - верно и както си живеех на 1000мин месечно, се оказа, че можело да се живее и на 300. Обхватът беше по-добър в нашата ериа, даже много по-добър.

# 96
  • Boston, MA
Ха сега пишман специалиста  Laughing

Бубка, аз да питам  Party
Кое е по- добре да се ползва крем + слъцезащитен отгоре или крем, който съдържа СПФ?
За овлажнител/крем ползвам Клиник лятото и Ланком зимата.

Кожата ми се смъкна вече - 2 пъти изгарям със СПФ 15, купих 45 и без шапка не излизам вече след 10 ам  Crazy...

Мисля, че първото препоръчват дерматолозите, да са отделно, ама защо ли? Може би защото овлажнителят трябва да ти попива добре, а факторът трябва да прави бариера отгоре, та е трудно да се направи крем, който и двете неща да ги върши качествено.

ГОтово! Simple Smile Искам дневен крем, който да не ми се маже цял ден по лицето след като го сложа, но и кожата ми да не почне да се бели до вечерта от сухота. Имам нормална кожа, нито суха, нито мазна. Не искам да съдържа неща, които не мога да прочета, също така в никакъв случай не искам нещо за изглаждане на бръчки, намаляване на годините, "подновяване" на кожата и подобни изчанчености. Искам крем, който да може да се маже и в/у очите, т.е по цялото лице и шията.
Искам нощен крем дето да не ми прави мазни петна по чаршафите и сутринта да съм подута като бухта от него.
Толкоз много ли искам? Simple Smile
...

Абе уж не е толкова много, но свърших работата за деня и сега ще стигнем до истината.  Grinning
По принцип с кремовете без съставки, които да не можеш да прочетеш, не съм супер запозната, но като че ли няма да ти дават продължителният ефект, който търсиш.

Ако кожата ти се бели от сухота към края на деня, без крем, значи не ти е точно нормална. Само от крем ли ти се е белила?

Иначе за очите няма проблем, повечето леки и хидратиращи кремове, особено без анти-ейдж и не знам какво, можеш да ги мажеш.

Какво си ползвала?

# 97
Кейси, жива и здрава и много, много щастлива!   bouquet

Бенсън, много съжалявам!!! Не мога да си представя точно как бих се чувствала в такава ситуация, но тъй като наскоро станах неволен свидетел на подобно нещо и много си мислих колко ли е тежко и за двете страни... Confused Но, ти си майката, така че толерантност или не, слушай сърцето си и майчиния си инстинкт и прави така, както чувстваш че е най добре за твоето дете, теб и сем-вото ти. Пожелавам ти уикенда да мине бързо- бързо и скоро да няма подобни "изненади".  Hug

Момичета, ако пътувате за кратко време без децата си, оставяте ли power of attorney документ на човека, при който си оставяте детето (няма значение роднина или не)? Някой има ли опит с подобен документ?

# 98

Момичета, ако пътувате за кратко време без децата си, оставяте ли power of attorney документ на човека, при който си оставяте детето (няма значение роднина или не)? Някой има ли опит с подобен документ?

Завещание направихме за баба му, използвахме някакъв сайт, щото не ми се даваха пари за адвокат. Доколкото разбирам, ако недай си нещо се случи, избягваш детето да отиде във фостър кеър, временно или не. За пълномощно нямам опит.

# 99
Биз, мерси, ама аз питам за друго- когато заминете за 5 дни, да кажем, и оставите детето при баба му (в Америка), дали и какъв документ се оставя, ако не дай боже, стане нещо и трябва да се вземе спешно решение в Бърза помощ например.

# 100
Привет! Ние се завърнахме. Полета беше ужасен, класика. Най-големия съвет, който мога да дам на някой, ако ме пита  Mr. Green, е да не се пътува през деня  Laughing Имах вариант за тръгване от София 1пм и щеше да коренно различно. С тръгване 6ам е просто кошмар и за двама ни. Иван е станал палав за три деца на всичкото отгоре. Сега трябва да се оправяме сами, вълшебните пръчици ни останаха в България  Sad

Бенс, сега прочетох. Сви ми се и на мен сърцето. Не мисля, че си егоистка, ти си майка на това дете , аз бих се чувствала по същия начин. Всъщност си много щедра да се съгласяваш на среща. Аз сигурно нямаше да мога. Успех! Стискаме ти палци всичко да мине добре!

Блажка, концерта беше кеф а  Grinning

Кейси, Честит Празник! Бъди много щастлива! Весело празнуване   bouquet

# 101
Пумпал, разнебитих му диска от слушане след тоя концерт. Laughing С всеки ден на повече места прескача и зацикля, а го имаме от сума ти години този диск. Всъщност, скоро ще му излезе новият албум, "Алкохол", песните в първата част на концерта бяха от този албум. (А той  наистина си пийваше ракийка на сцената).
Добре дошли с Иван на американска земя! (Макар че може би ти е още чоглаво ...). И аз като се върнах за първи път от България с малко дете, се чувствах така някак си. Пък и беше първата половина на лятото все още, в България оставих настроението някакво отпускарско, тук - строй се! преброй се! Животът пронумерован, прошнурован, подпечатан, бррррр.
После, като се връщах с по-големи деца, беше по-различно. На тях самите вече им липсваха любимите тук местенца и хора, беше краят на лятото като тръгвахме, в България изведнъж застудя и животът се захлупи, тук пък тепърва започваха емоциите и ангажимените покрай началото на новата учебна година, както и дългият, красив есенен сезон. И изобщо, беше ни приятно да се приберем насам.

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 01:55 от блажка

# 102
честит рожден ден на кейси! много любов и късмет  bouquet
честита виза на пингвин  bouquet

съчувствие и  Hug и от мен за бенсон (не съм наясно с проблема, но все пак Heart Eyes ).

аз имам контактна (май така се казваше) алергия и се изривам от повечето кремове. в бг използвах avene и ми понасяше много добре. сега използвам lumene (купувам си го от таргета), също съм много доволна.

по темата за храната и напитките: газирано и сокове пия по изключение (бирата е отделно Grinning). менюто ми е 70-80% плодове и зеленчуци, не боледувам и се чувствам ок. не си падам много по сладкото, но и не се лишавам, когато ми се прияде. моето изкушение са ядките и тестените неща Simple Smile.

# 103
А, моето, да тествам всичкия сладолед на света, или поне, който ми хваща окото в магазина и още много имам за тестване... Без тестено и шоколад мога, дори без пържолки мога, но без сладолед по един на ден- тц  Naughty

ЧРД, Кейси!!! Предполагам малките ти мъже са се погрижили за празника  Heart Eyes!!!

Бенсън, направо бих се побъркала от нерви в твоята ситуация, няма ли начин да я затворите въпросната клауза?  Hug и от мен!

# 104
Благодаря Бубка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт