63 килограма празни приказки на американска земя

• 14 412
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
Бенсън , миличка съжелявам   bouquet
Едно голямо Hug от мен

# 76
Бенсън - Hug ....

ЧРД на Кейси, с щипки, а?

Не знам за таратора, правих един път - мноооого се хареса, а пък снежанката е биг хит навсякъде. Но накарах един приятел да си поръча айрян и тоя едва ли не повърна  hahaha. Казвам пак - крейзи е тая работа с флейвърд йогурт-а, плейн не го разбират.

Агентке, ще се пробвам да видим.... От както съм на нощни смени три неща зарязах - готвенето (да е жива и здрава на Марти баба му), добрия сън и винцето, дааа, трябва да се върна в УСА, за да съм по-добре  Mr. Green

# 77
О, Кейси, честит рожден ден! Ти нещо напоследък се спотайваш май (или аз не внимавам?)

Агентката, ама ти и свекърва ли си имаш в наличност? Пък по писането ти хич не си личи.  Laughing Мерси, btw, за таблиците. Беше ми интересно да прочета и май с малки отклонения всичко си спазвам, без да съм знаела. Ето тук може да си видите за съответната кръвна група, не се сещам кой питаше: http://darkwing.uoregon.edu/~sshapiro/ER4YT/FoodLists_TOC.html

Аз трябваше да излгедам за 2 дни 4 филма за един семинар (ама и аз какви семинари си избирам само  Rolling Eyes). Обаче то много трудно се оказа с това ревящо човече, дето само го мъчат зъбките. Май толкова филми на куп не бях гледала откакто родих. Simple Smile

Биз, на мен за киселото мляко, обикновеното, ми казаха че било acquired taste. На мен това като обида ми прозвуча тогава.  Joy

# 78
ЧРД, Кейс! Много здраве, късмет и любов!

=========
Още за манджа си говорите  Sunglasses Аз съм АБ, май всичко мога да плюскам, ей, няма оправия. Последните 3-4 кила дето имам да ги свалям, просто не искат да си отидат...

И все ги отлагам: бяхме в Испания - то срамота човек да е на диета там, каква паея има! Върнахме се - много вали, то ако спра и да ям, живот ли е!

Сега от "понеделник" започвам да ги боря  Crazy

# 79
Кейси,ЧРД!Да си здрава!

# 80
Като сте заговорили за диети ..... аз да питам Aгентка а някоя диетка със суши да знаеш  Blush Mr. Green Днес разбрах една ,  прочиставаща диета със ориз: 5 дни за закуска купичка сварен ориз,  4 часа глад, след което до края на деня - обичайната храна.
Някой да е опитвал?..... казват че действа като четка за дебелото черво.....
Като стана дума за краставица, аз не познавам американец, който да не се погнусява от идеята за таратор.

мъжа ми Mr. Green да се чуди човек,
И моя......., но по-фейвърит е снежанка
И като споменах моя мъж, оползотворяваме времето в БГ, срещи, гости , пакинг  ooooh! ...... Изи свикна с него вече, играят си, смее му се, но аз засега си оставам намбър уан  Mr. Green Ирка Честито и на теб! мноу гот нали  Grinning
Фея и аз съм фен на SUTUCD, само че тук в БГ съм по-назад със сезоните...
Бтв интервюто ми беше вчера ....... дадоха ми виза  Mr. Green , искаха ми снимки на които сме заедно с мъжа ми и акт за раждане на дъщерята като прууф, както и очаквах , но накрая се появи един съсед който се оказа, че работи там, та той ходатайства и им каза че  ни е виждал много пъти заедно и те се отказаха да гледат снимки .....повярваха в истинността на брака ни .....аман
МВК за кр. група А, замести О с А в линковете на Агентката, то и аз съм А и ми беше интересно да разбера колко тона неподходящи храни ям ежедневно  Blush
И не на последно място Кейси  newsm59 !!!! МНого здраве, късмет и щастие!!!

# 81
Пингвин, много ви се радвам, браво! Айде сполука в Калифорнийския дрийм, ако дойдете до Варна, се обади за среща. Кога летите??

Наистина много на foods to avoid списъка бре! Ама успокоих се, че поне caviar мога да ям, че и супер бенефишъл бил - със звездичка е  Mr. Green
Както и Ezekiel Bread .......?!?

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 15:50 от Biz

# 82
Да подкрепя и аз питането на MVK за козметиката! Не мога и не мога да си намеря свестен крем за лице. Или правят кожата ми мазна, или много суха. И скъпи пробвах, и евтини, и натурални, органични, и комерсиални... Confused

Пингвин, аз за първи път чувам за очистителна диета с ориз.  newsm78 Да не е кафяв ориз? Защото от белия само запек може да те хване заедно с тоя глад, нищо друго. На мен " очистителна" диета когато бях болна от салмонела докторите ми казаха варени моркови и печени ябълки, извличали токсините.

Juturna, защо така за тараторчето, аз като направя всички се убиват да ядат и искат още  Laughing Че и айран също.  Peace

Кейси, честит РД!  bouquet

От както съм на нощни смени три неща зарязах - готвенето (да е жива и здрава на Марти баба му), добрия сън и винцето, дааа, трябва да се върна в УСА, за да съм по-добре  Mr. Green

Биз, сега ако кажеш и че не пушиш, и по мъже не ходиш, направо трябва да те канонизираме! Я се прибирай! Laughing

Миз, тази вашата приятелка с реброто още я споменавам! Laughing

MVK, за застраховки направо не ми се говори! #Cussing out Вчера се разправях с нашата зъбна застраховка, почнаха да ни пращат някакви сметки от по 300$ и се оказва, че май е неправомерно, сега чакаме решение да видим. А, междувременно трябва да си ги платим разбира се.  Rolling Eyes

Бенсън, не знам какво да те посъветвам..за срещата във Финикс... Вие имахте ли уговорка, че може да поддържа контакт или просто се прави на интересна? newsm78 Кога се местите в Ню Джързи?

Pixie, ако ще е топлинно обработено, използвай твърдо сирене от типа на smoked Gauda! Имаш предвид рецептите за печене на меса с такова, нали? newsm78 Ето ти и една рецепта дето аз правя с това сирене:
http://tandoorisjourney.blogspot.com/2007/12/pork-tenderloin-wit … ushrooms-and.html

Моите дребосъци обожават зеленчуци с мой бял сос ( крема сирене + кисело мляко, сол, черен пипер и т.н.). Не мога да се прежаля да им дам ранч. Не е като да не сме го кусвали хич, но ако мога избягвам и си правя този домашен, много хубав заместител е!

Аз да ви се оплача...Ели не спа цяла нощ, рева с глас, тръшка се, бърка си в устата и вика " болииии", направо ми скъса сърцето вчера! Явно зъб я мъчи, вече е 10 часа, тя още спи, каталяса горката от рев. И се тръшка отгоре ми и вика " Мааамиии, стооооп пиййз( това е форма на please)" и аз какво да направя, давах тайленол, мазах с ораджел клечките, няма оправяне.  Cry
Отгоре на това, получих си най-после новата камера и хукнах да правя снимки..и в един момент докато се разправям с дребните и вървя напред, щях да се блъсна в стената в коридора с фотоапарата и за да предпазя него...си цапнах централно лакътя с всичка сила в стената. Направо се пребих! Ако ви кажа чак всичките пръсти ме болят, не мога да седя! Не е счупено....ама много боли.. Rolling Eyes

На мен от Hell's Kitchen много ми беше жал за Петроза! Много готин! Искаше ми се той да спечели, да се надяваме, че все пак ще е добре и той. Ама не ми хареса, че Рамзи  избра Кристина, само защото е по-млада и има повече потенциал. Дано да уреди и Петроза да работи за него някъде.  Sunglasses

Връщам се назад да видя кой съм пропуснала!

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 17:09 от Tandoori

# 83
Иве,  Hug Горе главата, мила.
Не съм по-добре, ма да не почвам да се оплаквам, мерси, че питаш.

Мария, за козметиката аз купувам Clinique и Avene, и от двете съм много доволна. Клиник има серии, няма да имаш проблеми с това.

Пингвинче, честито за визата, чакаме те скоро, кога идвате?

# 84
ЧРД на Кейси. Много здраве и щастие   bouquet ( брех ама наистина много раци се събрахме)
Краставица с фъстъчено  Sick. Ей това не съм го виждала. Иначе и на мен би беше адски странно че все някакви полуфабрикати им даваха не децата в градината , че сега и в училище си е така. Затова избираме от менюто кога ще яде.
 За вкусовете - ами различни нации, различни култури. Какво да се прави. Аз онзи ден за моя РД им носех торта Трюфел - ами някои я харесаха други не - даже чух " Бългериян кейк , уиърд" Joy . Но на Уол Мартска торта с бадъркрийм ще си облизват пръстите Joy . Иначе и иелоу кейк им правих с шоколадов мус.
 И ние имаме една баба американка тука , комшийка е на свекърва ми - че тя всичко бг яде - от мешана салата , до таратор и всичко и харесва. И моите торти всичките ги харесва  Joy
Бубка и аз съм така с подсладителите. Кола не пия ( под какъвто и да е вид) , но се пробвах да ям млеката плодовите на Данон , но нещо този "лайт" е отвратителен. Вкуса на всичко става един такъв -изкуствен
 Хляб не ям почти , но виж това сладкото не го отказвам. Що ли ми трябваше да се запалвам по тези торти  ooooh! newsm78. Аз и без друго само мечтая да стана 50кг , ама ще си мечтая само май. Явно "боди-то" ми вече се е нагласило да е 53  Joy

Inside me lives a skinny woman crying to get out. But I can usually shut the bitch up with cookies.   Laughing

http://www.uoregon.edu/~sshapiro/ER4YT/Type_O_Caucasian_Page_4.html   значи ако съм нулева, да избягвам тези храни?! То остана ли нещо, което ми е позволено да ям? Толкова обичам авокадо и ягоди....Агенткеййййй, идвай тук, давай друга диета  Crossing Arms, или ми кажи, че не съм разбрала правилно.....

Брех и аз така. Как така ягоди няма да ям , че и сирене и мляко ooooh! Аз кафето сутрин само с мляко  Naughty
Иначе за червените меса ме уцелиха е десетката. Ммммм един хубав прайм риб или риб ай стейк .
 Клеър ренча само с целина ( и аз я харесвам тук -в Бг не ) и с чикен уингс . За друго не го признавам този сос (или който и да е дресинг)
Пингвин ами честито . Айде ще те чакаме от другата страна на океана вече   bouquet
 МВК ами то всички доктори са така - щом могат да "изцедят" иншуранса гледат да е до капка. Ужас. Аз миналото лято като развих мастит на едната гърда - то не бяха изследвания , кръвни проби , венозни антибиотици ( в спешното че беше събота) , накрая идва бил за 3000$ ,  ooooh! иншуранса се опитаха да се измъкнат че не било спешен случай -но не им се отдаде. Системата им е такава
 Тандури дано се поуспокои малката . Тези мазила хич не помагат, поне според мен. Само му изтръпва езика на детето като го оближе  Sad . И ръката да се оправи бързо , че доколкото си спомням с ремонт си се захванала   bouquet
Бенсън аз нали съм от по-късно присъединилите се в темата в началото не схванах за кого говориш , но дано всичко мине по-набързо . Наистина имаш ли някаква уговорка с този човек - не се ли подписват документи за "отказване" от права?
 Изчезвам , лек ден на всички .

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 17:35 от raya_usa

# 85
хаха агентката сърдечно благодаря  Laughing. Ама и лилаво- червено силно ожулено горящо дупе нямаше да видя никога  Laughing
---
за диетки си говорите и за наднормено тегло по щатите. Ние излизахме няколко уикенда подред по плажната ивица на Мичиган и трябва да си призная, че чудни тела видях (караха ролери едни каки по горнище бански и къси панталонки  Laughing) - ама хубавииииици бре. И живеем до огремен парк, който уважаваме сутрините. Аман от гламав народ да търчи по всяко време на деня, особено жегите.
Дебели хора почти не виждам  Flutter
Фъстъченото масло не е ли подобно на нашенския тахан?

# 86
  • Boston, MA
Подобно е, Ник, в смисъл, че пак е паста от семки (тахан е от сусам).

За козметиката сигурно мога да ви насоча, ако дадете по-детайлни изисквания, щото аз съм малко луда на тази тема и много пробвам(дрехи не, но за козметика всички пари давам).

# 87
На мен от Hell's Kitchen много ми беше жал за Петроза! Много готин!

Петроза и на мен ми беше симпатичен като човек. Особено ми хареса как тихо, кротко, спокойно, без конфликти, без драми, без фойерверки се изкачи до финала. Обаче цял сезон много ме дразнеше, че патронайзваха Кристина как била млада и неопитна. Аз понеже съм й връстничка и съм шеф на няколко по-възрастни от мен, това отношение smile3560 много го мразя. Та по принципни причини съм доволна, че тя спечели. Какво като е млада  Crossing Arms  Laughing
--
 newsm59 на Кейси.
--
Прегледах набързо диетата за моята кръвна група, успокоих се, че и кафето, и виното са в полезната група  Mr. Green, довечера повече.
--
Аз ползвам Клиник. Доволна съм, но по принцип (да чукам на дърво) имам добри гени за безпроблемна кожа Simple Smile
--
пингвин, честита ти виза   bouquet
--
рая, метни един уиърд бългериън кейк насам  Laughing. При нас така наричат баницата, но си я ядат Wink.

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 19:15 от Juturna

# 88
За козметиката сигурно мога да ви насоча, ако дадете по-детайлни изисквания, щото аз съм малко луда на тази тема и много пробвам(дрехи не, но за козметика всички пари давам).

ГОтово! Simple Smile Искам дневен крем, който да не ми се маже цял ден по лицето след като го сложа, но и кожата ми да не почне да се бели до вечерта от сухота. Имам нормална кожа, нито суха, нито мазна. Не искам да съдържа неща, които не мога да прочета, също така в никакъв случай не искам нещо за изглаждане на бръчки, намаляване на годините, "подновяване" на кожата и подобни изчанчености. Искам крем, който да може да се маже и в/у очите, т.е по цялото лице и шията.
Искам нощен крем дето да не ми прави мазни петна по чаршафите и сутринта да съм подута като бухта от него.
Толкоз много ли искам? Simple Smile

Рая, мерси за пожеланията!!! Hug

# 89
Бубка, аз да питам  Party
Кое е по- добре да се ползва крем + слъцезащитен отгоре или крем, който съдържа СПФ?
За овлажнител/крем ползвам Клиник лятото и Ланком зимата.

Кожата ми се смъкна вече - 2 пъти изгарям със СПФ 15, купих 45 и без шапка не излизам вече след 10 ам  Crazy----
Сигурно друго съм яла не тахан, понеже си спомням, че баба ми правеше подобна паста от сурови фъстъчени ядки.

Общи условия

Активация на акаунт