Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от концерта на Goran Bregovic?
Какви са мненията за културата на хранене и диетите?
Какви са основните проблеми, свързани с храненето, според участниците в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от концерта на Goran Bregovic?
-
Какви са мненията за културата на хранене и диетите?
-
Какви са основните проблеми, свързани с храненето, според участниците в дискусията?
-
Какви са мненията за ваксините и тяхното въздействие върху децата?
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?

от мен
. Казвам пак - крейзи е тая работа с флейвърд йогурт-а, плейн не го разбират.
Аз съм АБ, май всичко мога да плюскам, ей, няма оправия. Последните 3-4 кила дето имам да ги свалям, просто не искат да си отидат...
...... Изи свикна с него вече, играят си, смее му се, но аз засега си оставам намбър уан 
!!!! МНого здраве, късмет и щастие!!!
Да не е кафяв ориз? Защото от белия само запек може да те хване заедно с тоя глад, нищо друго. На мен " очистителна" диета когато бях болна от салмонела докторите ми казаха варени моркови и печени ябълки, извличали токсините. 
Вчера се разправях с нашата зъбна застраховка, почнаха да ни пращат някакви сметки от по 300$ и се оказва, че май е неправомерно, сега чакаме решение да видим. А, междувременно трябва да си ги платим разбира се. 
. Ей това не съм го виждала. Иначе и на мен би беше адски странно че все някакви полуфабрикати им даваха не децата в градината , че сега и в училище си е така. Затова избираме от менюто кога ще яде.
, или ми кажи, че не съм разбрала правилно.....
. И ръката да се оправи бързо , че доколкото си спомням с ремонт си се захванала
много го мразя. Та по принципни причини съм доволна, че тя спечели. Какво като е млада
.