63 килограма празни приказки на американска земя

• 14 458
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
Бубка, ще ги пробвам Hug. Аз нали съм с много свободно време и се чудя какво да правя, че реших да се върна към старите си навици да се грижа за кожата и косата си. Като се сетя в БГ каква бях, чак не се понасях, дори станах представител на AVON за да си купувам продуктите с намаление, а колко домъкнах тук Shocked, още имам от преди 3 години.
Фея , правя си, много си ме обича  bouquet, дори и след като родих и от 60 станах 100 пак.
Много лоша шега ми изигра стреса, преди под стрес винаги смъквах много килограми а сега обратно Cry. Още не мога да повярвам как за 3 месеца напълнях с 30 кг,, при положение че като родих бях с -4 кг от преди да забременея т.е. около 62-63
Мамка му, още ме е яд и сега се мъча тук като грешен дявол

# 151
Много лоша шега ми изигра стреса, преди под стрес винаги смъквах много килограми а сега обратно Cry.
Мамка му, още ме е яд и сега се мъча тук като грешен дявол

не си сама, и аз съм така Rolling Eyes Докато си бях в Б-я намерих нещо като дневник от дните ми в ЮАР и се уплаших, като прочетох, че съм била на диета при 59 кг. Сега са само мечта тези кг Confused

Фея, не е писано условие, но това бяха нейното изискване преди да вземе решение+първото име.

Рая, и на мен не ми действаше добре Клиник, по- скоор нямаше видим резултат. За косата ти- може би е просто много дълга, без леърс и затова да няма обем, какъвто и шампоан  да използваш, няма да го промени много. По принцип за обем ми харесва този шампоан.  И това за стайлинг продукт. Продуктите са им много концентрирани и не се използва по много.

Кафява мечка - тук има Gerber, Earth's best & Beech-nut. За кашите пак на същите марки, сина ми много харесва тези на Хумана, но тук никъде ги няма.

За списъка- малко имам съмнения, защото Манчестър, НХ има много добри рейтингс, а е едно от най-скучните места на света...или аз съм наопаки...

# 152
Зора, аз много ги тача Land of Nod - стоките им са качествени и изглеждат великолепно. От тях съм купила повечето от декора на Бетината стая. Радвам се, че съм помогнала  Party

Бенсън, много гадно. Още веднъж имате моето съчувствие и почит - аз не бих могла да издържа.

За козметиката. Аз така и не се научих да се гримирам, а и не намирам време да се цапотя. Докато пресовам миглите, докато сложа контур на устните (леле, как ми се повдига от размазано червило!), докато нанеса основния цвят... Па после трябва непрекъснато да мисля дали не съм си изяла част от червилото, да се храня като кон, с повдигнати устни... Реших, че предпочитам да спя 10 мин повече и "процесорът" ми да е свободен за други "операции", отколкото миглите ми да са "10х по-плътни, 10х по-извити, 3х по-дълги". Та декоративната ми козметика зимува в хладилника така, както си я довлякох от БГ. Иначе кремове знам какви трябва да ползвам. За парфюм и мляко за тяло съм 130% сигурна какво искам и не смятам да го сменям.

Чухте ли за жената, починала от препиване с вода? Имало някакво радио състезание за това кой ще може да издържи най-дълго без да пишка, след като е изпил галон вода. Наградата била Нинтендо. Въпросната жена стискала толкова дълго, че накрая изпаднала в кома и по-късно починала от отравяне. Оставила е 3 деца... Те добре са казали хората, че хубав човек лоши неща не държи.

Пък за котка Лили да ви кажа, това животно ни накара да нарушим всичките си котешки принципи: "яж каквото е сипано", "не се качвай на 2-рия етаж", "не ми спи на леглото". Толкова е гушкава, пухкава, миличка, очарователна, чак мъжът ми, дето не си пада по котките поиска да я пускаме нощем в спалнята ни. Хубавото е, че котаракът ни си знае мястото и не нарушава границите. Покрай Лили обаче и той намаза - и на него му даваме глезанска храна. Пък и другарче си има вече: играят си, целуват се, търсят се. Точно по план!

# 153
  • Canada, ON
Момичета, много ви благодаря за отговорите!
Мен ме интересуваха предимно еднокомпонентни пюрета и каши.
Аз търсих, търсих в интернет и понеже не намерих нищо особено като разнообразие, реших че проблемът е в мен. Казах си, че не може да е така, явно от кърмене и недоспиване недовиждам нещо. Да, ама не. Очевидно и при вас е беден асортимента.
Благодаря отново за отзивчивостта!   bouquet

# 154
Не бе Мишолина и някой да те маже трябва  Laughing

Умна жена си ти, умна! Ще разпределя задълженията официално, и няма да ме познаете наесен  Sunglasses

Фея, така си го написала това за котето, че и на мен коте ми се прииска  Simple Smile (а удържам фронта пред Мариана с месеци вече). Последно срещнахме едно котанче-сираче в Испания, една продавачка го хранеше с биберон в един магазин. Половин час стоя да го гледа; оттогава за коте-бебе приказва. Ето ви да го видите, сладуранче беше:

# 155
  • Boston, MA
Искам да го взимам това!

# 156
Кафява мечка, еднокомпонентните наистина не са много, по-голям асортимент има от смесените. Аз лично си правех, то едно бебе колко изяжда, а по-късно сме купували и от смесените.  Peace
Фея, вярно си трябва и диета, и спорт...за момента удържам фронта и на двете, ама искам и нещо да се мажа, щото след Калин полагах повече грижи за тези неща и си личеше, пък сега съм я подкарала малко през просото с местенето, с ремонта, и т.н, та ми е време да си обърна малко внимание.  Laughing

# 157
Чухте ли за жената, починала от препиване с вода? Имало някакво радио състезание за това кой ще може да издържи най-дълго без да пишка, след като е изпил галон вода. Наградата била Нинтендо. Въпросната жена стискала толкова дълго, че накрая изпаднала в кома и по-късно починала от отравяне. Оставила е 3 деца... Те добре са казали хората, че хубав човек лоши неща не държи.

Не съм чула, но не съм изненадана. Водното отравяне си е известно отдавна и ми беше доста интересно как в Красива мама се чудеха и дивеха, като им обяснявах за въпросното, пусках им даже линкове и те пак - "ай, стига бе"!, преди година-две. Много е важно да не се изпива огромно количество вода наведнъж, без да има възможност за отстраняването и (физическа или физиологична), тъй като се нарушават разни баланси (пише си го в Интернет, за който му се чете) и човек може спокойно да умре. Затова, внимателно с водата; разбира се, става дума за наливане с литри наведнъж.

Ние сме на морето и съм изненадана от страхотното руско присъствие, което като че ли не беше така силно преди няколко години. Срещат се доста поляци, чехи, финландци, но русские са направо повече от болгарьй (?падеж) в момента. И аз, заблуденото, си въобразявам, че знам руски език - хе, хе, всичко ми идва на английски и съм безкрайно нещастна и смешна в опитите си да вържа два лафа с някое русначе; срам, срам, чорт побери моите шестици от едно време. Иначе разбирам всичко, но quelle fajda.
Жълтото не е достигнало до тук, все още. Банските са силно изрязани, няма шорти до колената за мъжете; има много прашки на люлеещи се дупета и липсващи горнища на още по-люлеещи се гръдни обиколки, които в повечето случаи е по-добре да са си прибрани кротко в някоя т-шъртка. Кръчмите са пълни, но обслужването е паднало много ниско и то на места, където сме стари клиенти и помним много по-класни времена. Но, кой ти гледа, важно е душата да е пълна и очите да блестят; и Антъни да е добричък и да заспи в количката без драми. Напълно разбирам обаче, защо повечето българи, според статистики, предпочитали Турция и Гърция, като поле за изява по време на лятната отпуска....Изключвайки извънредната ми любов към Созопол и фактът, че винаги идвам тук, ей така, по емоционални причини (дори с татко му на А.К, бяхме тук), не мисля, че бих искала да бъда по БГ Черноморие, ако не ме дърпаха толкова романтики "все тааааам".

Самият Антъни К. пък, е във вихъра си, няма сила на земята, която да го изкара от морето; сваля гаджета и омайва де що има фуста наоколо. Безкрайно мили и сладки са, когато приближи някое дете, най-вече девойче, протегне ръчичка, посегне да погали или прегърне, после му хване ръката и се повеждат нанякъде, патешката.

Ей сега видяхме едно коте като това на снимката, направо си го бях прибрала, но си имаше каишка на вратлето и очевидно беше на някого, просто явно е tough guy и си хайманосва на доверие. Обожавам котки, котета и всякакви производни.

Личи ли си, че съм се прибрала рано-рано, в 12 р.м., от кръчма, и като една прилежна ССФ се отчитам подобаващо, или да?

# 158
Аууу, Джи, колко е сладък Антъни на плажа! Това е на Харманите, нали?
(на мен това си ми е като на село, така съм си свикнала там, макар че последният път и мен много ме разочароваха промените там)

Аз не съм се покрила, но бях на семинар цялата събота и неделя и още ближа рани. Не знам вие работещите как се оправяте с работа, къща и деца. На мен за два дни точно ми се стъжни живота.

Кафява мечка, от Earth's Best има някъде 6-7 еднокомпонентни, ако искаш ще проверя в магазина и ще ти кажа какви, за да не те излъжа, те имат и каша. С други не съм много запозната, ама не съм и търсила де.

Сега отивам да гледам какъв е този списък и защо с Биз сме случили, че нещо май съм изпуснала. Simple Smile

Видях... Е, как може Де Мойн де е преди Минеаполис? Нещо не ми се връзва. newsm78

# 159
Джи , много е сладък Антъни / пу-пу/ ,да го нацелуваш от мен. Созопол, викаш, ех спомени , спонеми Laughing. Аз много си харесвам и Влас, там ходихме на ваканции със съпружето / но още бяхме гаджета/
Бенсън, а дано БМ на AJ никога не се обади повече. Преди около 2 год. , когато вече се бяхме замислили за осиновяване, аз много исках дете от БГ поради същата причина- БМ . Hug  bouquet за теб и AJ/ пу-пу сладурко малкък/

# 160
Earth's best има 6 еднокомпонентни пюрета - ябълки, банани, круши, грах, сладки картофи и моркови. Оттам нататък следват серия 2, които са комбинации. Имат и три вида каши. Повече информация тук  http://www.earthsbest.com/products/index_infant.php

Както се оказа, имали сайт и в Канада.
http://www.earthsbest.ca/

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 02:14 от Зора

# 161
  • WA, USA
Фея, аз също не харесвам като вземат да ми се навират с Господ и прочие, смятам че вярата е нещо интимно и лично, не да се лепи по бампъри и да се тръби на ляво и дясно. Аз лично съм бг ортодокс, не мога да кажа че съм супер набожна. Затова и харесвам че градината е към гръцката църква, нали и те са ортодокс, смятам че няма да са много агресивни като тукашните църкви. Единствената връзка е малко гръцки, който ще им преподават, но и има и Испански също. Освен това понеже е единствената ортодокс църква в района има повече бг в градината. Разбрах, че съпругът на една от учителките е бг и работи в администрацията на църквата. Викали го да говори на бг на едно от дечицата, което почнало скоро там и не знае енгл. и много се разстройвало. Не знам как ще е, ще видим, но базата е перфектна, всъщност най-добрата която видях. Ако е много религиозно ще се преместим другаде, но засега смятам да пробваме. 

# 162
Бубка и аз те помня  Hug вие как се озовахте тук?

Относно свикването сме до под кривата круша,ве4е губя всякаква нядежда.Пеша неможе да се отиде никъде,ако решиш да си с кола трябва да се движиш като калинка просто много голяма разлика от Европа и по специално Германия където живях последните 8 години.Добре 4е ви има в тая теми4ка 4е поне ве4ер да имам някакво забавление Wink

# 163
няма шорти до колената за мъжете

Доста морски снимки на познати изгледах вече и нямаше начин да не забележа масовите изпъкващи мъжествености. Ех, Европа, друго си е  Laughing

# 164
И аз искам кооооооооооооооотеееееееее  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт