Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от концерта на Goran Bregovic?
Какви са мненията за културата на хранене и диетите?
Какви са основните проблеми, свързани с храненето, според участниците в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от концерта на Goran Bregovic?
-
Какви са мненията за културата на хранене и диетите?
-
Какви са основните проблеми, свързани с храненето, според участниците в дискусията?
-
Какви са мненията за ваксините и тяхното въздействие върху децата?
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?

)

), как не си намира място, направо не знам като стане по-голяма как ще я караме. Всеки ден си давам сметка, че не знам как бих издържала, ако не ходеше на градина.. А пък тия с момчетата, направо не ви мисля... И ние си правим сметката за второ, ама кога и дали .. не знам.
. Последния номер на плами е от моя стол, на неговия стол за хранене / който е по- висок/ оттам на бара и си рови в шкафчетата, повечето са на височина на аспиратора. Днес например спа от 12до 1.30 после се разхожда с баща си около 1 час / за ръчичка има няма 1 миля/ , игра в задния двор, скача по дивана, катери се, люля се в коритото за къпане, качи се безброй много пъти на бюрото и масата, счупи една щора. Краен резултат баща му пребит като куче от разходката заспа в 21 часа, а маймунката малка дивя до 1
и утре сутринта ще изкукурига най- късно в 8.30