63 килограма празни приказки на американска земя

• 14 477
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
Ех Джи от този морски разказ направо ме пренесе в Созопол. Не знам аз ли съм носталгично настроена , но сега като четох  ми се приходи повече на море в Бг отколкото на почивка из Карибите да речем(ние още се щудим накъде ще е дестинацията тази година). Не зависимо от всичко , защото знам много добре как е в Бг , бих предпочела да си отида не Черно море Simple Smile
 Малкия Антъни е невероятен сладур - нека сваля мадамите.
За руския и аз съм така - тука имаме няколко познати семейства руснаци-  те си ми говорят на руски , но аз и дума не мога да обеля( все на английски ми идва). Мъжа ми пък говори свободно
За руснаците по плажа - колкото по дърти са тези рускини по-разголени ще ги видиш( монокини показват  Joy)
Бенс имам леари уж , истината е че на фризьори голям избор няма тук. Не че не ме подстригва жената при която ходя , но преди 2 г като си бях в Стара Загора ходих в един салон(нов беше) - така както ми направиха косата никога не съм се харесвала повече
МВК не се притеснявай за колограмите-важното е да се обичате в къщи. Както каза Бенсън - трябва да се научим да се харесваме такива каквито сме. Манекенски форми никога няма да издялам
amoritka така е уви -особено ако си в малък град като мен без кола си загубен. Но...свиква се с времето , вярно Европа е съвсем различна - но няма да се предаваш , абсолютно всички сме минали по този път   bouquet

# 166
И аз искам кооооооооооооооотеееееееее  Crossing Arms

Неееееееееееееее, не искашшшшшшшшшш..... Laughing Laughing

# 167

За руския и аз съм така - тука имаме няколко познати семейства руснаци-  те си ми говорят на руски , но аз и дума не мога да обеля( все на английски ми идва).
И аз в този отбор.  Laughing Или както една позната рускиня се изказва за мене - "она как собака - понимает, но не говорит". Поне писмено дано съм го поналучкала, че иначе съвсем се окучих.  Stop

# 168
Какво става из темата, лейййдиииис?? Котета ще гледате, в Созопол почивате, анимацийки гледате....Спидо рууулзз...в час ли съм, или да Mr. Green  или не, панимаю или да, хахаха...

# 169
  • Boston, MA
Котета, котетааааа, говоря на мъжа ми за второ, той не ще и да чуе. Ние сме в двустаен апартамент сега и с брат ми, та разбирам де, но аз искам бебета, котета, всичко.  Laughing

Иначе да се похваля и тук, изръсих се за концерт на Колдплей, сега чакам и за Джордж Майкъл да ми се отвори парашута. Искам силно концертно лято, имам още 4-5 на списък.

Аморитка, дай си време, ще видиш, че ще ти хареса, най-вече, ако можеш, остави сравненията. Пресни сте, само три месеца, не се зори. Аз съм си тук, вече девета година (леле!).
Как е Валентин, дивее ли? Днес ми казаха в градината, че Дани трябвало да го кръстя Джордж, не заради любопитния, а заради онзи от джунглата. Мънки бой му викаме вече (катери се по телена ограда до горе без проблем с малките крака).
Мислех си и не знам, колкото и да ми се иска да съм с него, как ги гледате маймуните на тази възраст, ако не са на градина? Ние уикендите, ако не сме навън, полудяваме. Другият вариат е да го паркирам пред телевизор за 8 часа, но разбирате защо не ми се ще. Не е лесно...

Ох, трябва да работя нещо, не върви....

# 170
Мислех си и не знам, колкото и да ми се иска да съм с него, как ги гледате маймуните на тази възраст

този въпрос ме вълнува тези дни.

ЕйДж е станал още по- палав, иска всичко да види, да пипне, не мога да оставя нищо на масата, нито на кухненския плот, защото а го види, а го иска и като не получи се започва истерия хвърляне по гръб и голяма драма....
Снощи се подхлъзна във коритото, удари се в ръба на ваната и днес открихме, че си е счупил част от предния зъб Sad

Джи, поздрави на Созопол, то кой ли няма спомени оттам....спидо, казваш Thinking Laughing Целувки на малкия гларус Heart Eyes

аморитка, дай си още време, три месеца не са много...нямам предства как е при вас, но няма ли някъде в близост парк или нещо да се разхождате и вероятност да се запознаеш с някой?

отивам да прибирам лего блокчета, няма къде да се стъпи от тях....

# 171
Не знам. Като гледам Александра, дето е най-спокойното дете на света (имам свидетели Grinning), как не си намира място, направо не знам като стане по-голяма как ще я караме. Всеки ден си давам сметка, че не знам как бих издържала, ако не ходеше на градина.. А пък тия с момчетата, направо не ви мисля... И ние си правим сметката за второ, ама кога и дали .. не знам.

# 172
Мда, и аз не знам как ще се справяме с тези хаймани.  Laughing Моят е много буен, още от сега иска да "ходи" и майка ми по цял ден това прави, държи го изправен, а той обхожда стаите. Обаче аз измислих план за действие след като си тръгне тя - нали до сега не съм го показвала много-много, ще почна да каня приятели един по един да го видят и да си поиграят с него, така човек като е с пресни сили е по-добре, иначе аз ще съм гроги. Crazy

Днеска да ви кажа какво стана, бях на една среща, нещо като лекция, и стана на въпрос, че Испания имала закон, който забранява реклами, които представят жените в лоша светлина (разголени и т.н.) И една от участничките като се изцепи, че нямало да е лошо и България да прокара такъв закон. Много ми стана гадно, хем и аз съм на това мнение, хим ми се искаше нещо в защита да кажа. Не знам.... newsm78

# 173
Атти да не те отчайвам , ама и на приятелките скоро ще им омръзне.Ние се опитвахме да изпробваме тази тактика с Пухкавал Laughing, вече само с обаждат да питат как е, що ли Rolling Eyes
Зора, Бенсон, не искам да ви отчайвам , ама и по- зле става #Crazy. Последния номер на плами е от моя стол, на неговия стол за хранене / който е по- висок/ оттам на бара и си рови в шкафчетата, повечето са на височина на аспиратора. Днес например спа от 12до 1.30 после се разхожда с баща си около 1 час / за ръчичка има няма 1 миля/ , игра в задния двор, скача по дивана, катери се, люля се в коритото за къпане, качи се безброй много пъти на бюрото и масата, счупи една щора. Краен резултат баща му пребит като куче от разходката заспа в 21 часа, а маймунката малка дивя до 1 ooooh! и утре сутринта ще изкукурига най- късно в 8.30
Викам си , като си отидем в БГ бабите ще се грижат за него, ама още отсега ми е ясна картинката , че това ще са първите 3-4 дни, после всички стават заети Twisted Evil
За второ дете мислехме може би преди да си счупя крака, засега плановете с еотлагат за неопределен период от време , надявам се поне след 2 години

# 174
Споко на всички тревожещи се, как се гледат децата без градина - според мен от момента на пролазването до около 2 години е много трудно, защото трябва да си с тях постоянно. Затова знайте - има светлина в тунела, по-лесно става, повече неща можете да правите с тях, по-можете да ги оставяте за известно време само да се занимават, абе с две думи, физически става по-лесно. Най-важното е да има или двама родители и/или баби и дядовци на разположение Simple Smile

Атти, ами те говорят за семеен живот и отглеждане на деца, в това отношение градове с добри училища и ниска престъпност се котират много, така че не се учудвай за Де Мойн.

Няма какво да защитаваш България - точно това трябва да се направи за рекламите и даже го пусни това в темата за гадните реклами.

# 175
Бубка,с план за активитис следобед и уикенд-ходим някъде непрестанно, вися по нет редовно  да търся занимавки к са фри,смислени,близко и възрасто подобаващи,,..мога да напиша книга вече по темата..това работи за нас защото и на мен ми е интересно,запознавам се с хора,те гледат свят к иначе много не виждат при леля пакистанка; като порастнат малко-домашни ако остане време; тв идиотска майка аз не дава,туй то..
Актив. обаче и те са нож с 2 остриета в един миг,за нашите деца у дома само се спи и яде,в к връзка е ужасна мръсотия и разтурия, стеф оня ден ходи с дълги ръкави че не бях прала 10 дни,но толкоз мога,лягам си в 10.30 и кой каквото свършил-свършил..
*
Зора-момчетата рул!Момите са чудесни,но малко щуро момченце е фън безкраен

# 176
Мен ме е яд, че на село няма избор от закрити занимания за децата, като изключим няколкото детски клуба. Сега, в летния сезон е кошмар, ту е жега, ту гърми и вали. Момчетата искат да играят навън, ама не става... Затова и аз ровя из нета за идеи за оползотворяване на вечерите и уикендите.Танци, рисуване, оцветяване, футбол вкъщи, ТВ. В неделя Самуил тренира нисък старт на 100 метра в мола, поради невъзможност да тича навън. Днес мюзикъла на Бакярдиганс е на гости на село и се очертава забавление за баща и син.

# 177
Нашите активитис са фрии стайл в момента - пускам го из лозето и го оставям да ходи и да естество-изпитателства, като на около всеки 10 мин проверявам къде е и какво прави без да му се меся. Много добре му се отразява, но виждам, че има нужда от деца вече и съм замислила скоро да тръгва на градина, един братовчед не му е достатъчен. И като се върнем в Мплс смятам така периодично да правя, ще заградим двора и ще му сложим разни забавления там да си играе и сам малко, щото и без това ще е на градина с поне 10 деца ежедневно тогава. Пък и при двама родители интровърти не вярвам детето да е екстро, тъй че усамотението няма да му дойде зле.

Анет, вие всеки ден ли сте на такава програма? Не е ли изтощаващо за мозъка (твоя) след работа? Simple Smile

Кейси, при нас зимата, при вас лятото така, ама в МН има много места за игри и забави за деца и през зимата много ги измислят. Все по моловете, ама какво да се прави, по-добре от колкото в къщи. Пък все за малко може да се излезе в студа, че и за много - ако караш кънки по езерата или ски в парковете и се пускаш със шейна. Само за хокей казаха да не се гласим, че било много скъпо - хиляди долари отивали на сезон.

Пък да ви кажа, запознах се с Ноли - много е хубав и сладък и много шава  Heart Eyes. А майка му снима, ли снима, от по- най-! Simple Smile

# 178
Джи, сладък, сладък Антъни.

Атти, готина стратегия Simple Smile

Бенсън, и наша Аля има счупено зъбче, само ъгълчето. Кой зъб е счупил?

За гледането на децата и аз се чудя как мъжките майки се справят. У нас също ТВ е на абсолютния минимум (около 2 часа седмично) и то предимно анимации на български. Бети е дива, но не прекалено и много хубаво си играят с Аля. А откакто имаме Лили огромна част от времето преминава в търсене, намиране, галене и пак търсене на котката (котаракът ни е много по-бърз и саможив). Излизаме колкото се може по-често, като гледаме да прекарваме повече на открито. Момичетата ходят на градина, щото няма как иначе.

Мишолина, Бубка, Агенте, ако сериозно обмисляте варианта за взимане на коте, честно, ragdoll-а е просто идеалната котка. Само трябва да се обезнокти и кастрира. Имам богат опит с котки - баба ми живееше в къща, която беше сборен пункт на всички квартални котки. Помня едно лято, когато женските родиха и общият брой на котките, приходящи и постоянно пребиваващи, беше 36. Та имам лични наблюдения над множество късокосмести европейски (иначе казано улични превъзходни), над ангорски, сиамски, а сега и ragdoll. Последната е най-подходяща за котка, която да живее затворена в къща или апартамент. Животинката е ... абе изглежда ленива: движи се бавно и с достойнство; не обича да се катери; почти не мяука, а когато го прави изкарва тъничко, тихичко гласче; гальовна е и мърка силно; изключително търпелива е към децата, а ако прекалят просто се изнася. Дори като я къпя, след малко първоначално съпротивление кляка и чака да мине наводнението. Да, дългокосместа е, но с правилна четка и ресане веднъж седмично на практика не падат косми.

Вие знаехте ли, че БГ я споменават в "Казабланка"? Аз бях гледала филма като тийн и реших да си го припомня. Леле, как мило ми стана! А и артистите много добре ги бяха подбрали.

# 179
Biz,aха всеки ден..не,по- се уморявам като крещят у дома и измислят простотии (как да влезе стеф в хладилника и ния да затвори вратата, къмпинги във всеки гардероб с дрехите от закачалките вместо одеала, кожен диван окрасен със стикери ол оувър и пр). Това дето си играе сам Марти дано сработи,у нас не важи хич,затова и съм против чудеса в двора,а ходим по паркове дето има други деца и големи за тормоз..

Общи условия

Активация на акаунт