63 килограма празни приказки на американска земя

• 14 437
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
Анет и Провокаторката, хареса ми какво казахте за БГ. Стигнах до извода, че ще взема да накарам родителите ми да се преместят при нас  Laughing

Ооох, аз от кога го мисля, ама докато стана ситизен, че да после да ги правим гк, я камилата, я камиларя.... Tired Зора, напълно ти разбирам чувствата за семейството...

# 121
имам едно запитване Simple Smile, много харесвам госпъл и ми се иска да отида в някоя църква да послушам автентичен такъв. дали е добра идея newsm78 и коя е подходящата църква, баптистка ли? ако е ходил някой, ще се радвам да сподели Heart Eyes

# 122
Здравейте на всички готини "американки" от мен!  Hug
Аз не съм се вкл. в нашата си темичка от "100 год.", но това не означава, че не ви чета. Wink
С тези "дискусии" за козметика и хранене ме "зарибихте"( а и за рожденици "Раци", разбира се).  Wink  Grinning  Wink Аз за разлика от Тандури искам да ви задам въпросче не за козметика за кожа, а за коса. Моята коса явно доста добре изглежда(много положителни коментари постоянно получавам за това колко добре изглежда и колко е гъста), но истината е, че пада много и искам да разбера кой шампоан е с най-добър ефект за косопада. Знам, че само шампоан сигурно не е достатъчен да реши проблема, но все пак един специален шампоан, според мен пак е стъпка във вярната посока.
Та вие сте...  bouquet

# 123
Хей, Етка ама ти наистина от 100 години не беше писала! Добре дошла пак! Simple Smile
Бенсън може да ти отговори най-правилно на въпроса, дано се включи! Hug

# 124
  • WA, USA
За шампоани не знам, но аз когато имам време си правя маска с жълтък, мед и зехтин и накрая изплаквам с вода с лимон. Аз лично ползвам Пантен и съм доволна от всичките им продукти. За крем за лице има един на Гарниер с вит Ц, много е лек и ми понася, защото аз не мога да се мазотя. Той се чувства като вода на лицето, но не е специализирана козметика за каквато говорите.
Малчо се оправи след два дни. Казаха, че е реагирал към Пертусис частта на ДТап ваксината и като стане на 4-5 години, ще му бият буустър без пертусис. Правихме му снимки за паспорт тия дни - отне ни точно два дни, много ни измъчи тоя бяс ooooh! ама го издебнахме. В понеделник подаваме за паспорта, летим на 11 Октомври, купихме билети, всичко е организирано и планирано - много съм горда от себе си Mr. Green Цели два месеца преди ваканцията Flutter
Освен това избрах и градина и ще го заведа с тати в Понеделник дда се запознаят с обстановката. Към гръцката църква е - огромно нещо, като училище. Готвят на място, имат 4-5 плей граунда, даже и физ. салон. Ще има и едно българче в групата си. $800 на месец, повече от средното с $20, но поне ще ми е спокойно къде си прекарва деня.   

# 125
Sipirumi, аз много дълго ползвах този на Гарние с ВитС, ама последния път никак не ми хареса, не знам на фалшив ли случих, какво беше.  newsm78 Детската градина много добре звучи! Браво на тебе, организирана мама!  bouquet

# 126
  • Boston, MA
Тандури, мисля по твоя въпрос.  Grinning Измислих, че ти трябва крем, който хидратира добре, а не омазнява, от този вид съм била най-доволна от Мойсчър Сърдж на Клиник и Хидракшън на Диор. Можеш да ги ползваш за дневен и нощен, и около очите, те не дразнят. От кремовете без ПАБА моя приятелка ползва Скин Айсланд, в Сефора ги продават. Дано съм помогнала.

# 127
Етка- косопада може да е сезонен, от стрес, не здравословна храна(консумация на тестени изделия с мая). Също е нормално 100 косъма на ден да губиш. Ако не си била на фризьор за последните 5-6 месеца. Аз съм работела с Nioxin. Имам клиенти, които се кълнат в продуктите им. Имат продукти за боядисана коса (ако си с такава) и за тънка или корс, техни витамини и т.н. Търси в салоните само, професионален продукт.
Тук е ставало на въпрос и за Phyto. Пробвах го, хареса ми, но нямам наблюдение в/у повече хора. Мисля, че също имат витамини, предлага се в Сефора.

Тандури- колко пъти в седмицата използваш ексфолиант (как се пише това на бг?), поне 2-3 , пий много вода. Ако кожата се бели, често е едно от двете или двете. След ексфолиране задължително хидрираща маска.

За нормална към суха кожа:
Този крем гарантирам, че не е мазен. Аз пръскам лицето с това след баня и след това нанасям крема. От както съм започнала да ги използвам нямам проблеми с белеща/суха кожа.
Друго нищо не съм открила да работи за мен, затова не препоръчвам.

Стела, южните баптисти са известни с госпълите. Аз бих отишла даже с теб, ако бяхме близо. По някакви причини ми е много интересно какви служби и вярвания имат различните деноминации.

Благодаря ви за разбирането и подкрепата. Hug За сега срещата се отложи ( по нейни причини), но не знам до кога. Преди малко си мислех, че това е едиственото нещо, което би ме върнало да живея в Б-я, да съм по- далече...

# 128

Благодаря ви за разбирането и подкрепата. Hug За сега срещата се отложи ( по нейни причини), но не знам до кога. Преди малко си мислех, че това е едиственото нещо, което би ме върнало да живея в Б-я, да съм по- далече...
Бенсън, радвам се че писа и че си добре  bouquet

# 129
  • Boston, MA
Сетих се за още няколко варианта:

Kiehl's Sodium PCA Oil-Free:
http://www.kiehls.com/_us/_en/face/sodium-pca-oil-free-moisturizer.htm

Avene Hydrance Optimale (това го има във варианти за по-суха или по-мазна кожа, или със СПФ):
http://www.aveneusa.com/consumers/soothe/dehydrate.asp

La Roche Posay Hydraphase:
http://www.laroche-posay.us/_us/_en/Consumer/Catalog/product.asp … t=F1_SKIN_TYPES_C

Първото е уж натурално, второто и третото се продават в аптеки.
Дермалоджика също ги харесвам, но овлажнител от тях не съм ползвала.

# 130
Avene Hydrance Optimale (това го има във варианти за по-суха или по-мазна кожа, или със СПФ):
http://www.aveneusa.com/consumers/soothe/dehydrate.asp

това го ползвам в момента, на авен съм ползвала и други продукти, капсули за нетолерантна кожа и крем за чувствителна кожа, и съм много доволна.

бенсън , а другите баптисти (освен южните) не пеят ли? newsm78

# 131
Стела, в методистките църкви пеят. Нещо такова ли те интересува?

# 132
Бубка, чакам  да кажеш за нещо подходящо за нормална кожа с омазняване в Т зоната Peace Praynig
Да се похваля откакто със счупен крак успешно отслабнах с около 7 кг. bowuu доста допринесе съпругът ми, който ми спря содата #Cussing out, ама сега съм му благодарна и аз си помогнах като не ям хляб, сладко и други

# 133
Здравейте,и аз да се наместя във ваща теми4ка.
Имали някое маи4е около Питсбърг?Умираме от скука с детето а сме тук едва от 3 месеца...хи4 не знам как ще я караме тук за по стоянно Thinking

# 134

бенсън , а другите баптисти (освен южните) не пеят ли? newsm78
хаха, може и да пеят. Аз питах мъжа ми, кой освен баптистите пеят госпъли и той каза южните баптисти Laughing...сега се замислям дали е разбрал какво съм питала от другата стая Laughing

Мария, ако искаш пробвай това. Сега се сещам, че имам добри впечатления от Мурад.
Браво за отслабването Hug

Пумпал, пробвай с бъмпър. Използвах такова нещо само за няколко месеца в леглото на ЕйДж. Той си вадеше краката през прелките на леглото и плачеше. Бъмпъра му помогна да отвикне. 2-3 месеца след това го махнах, видя му сметката(беше хоуммейд) Simple Smile

amoritka, добре дошла при нас Hug
Далече съм от Питсбърг, но се надявам да се адаптираш бързо!

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 21:01 от benson10

Общи условия

Активация на акаунт