63 килограма празни приказки на американска земя

• 14 411
  • 305
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря ви много момичета, направо ми се събра погледа от цените по 8000... Shocked за четиримата...с кофти полет...
Не по хубав повод за съжаление, благодаря ви!

# 271
Благодаря ви много момичета, направо ми се събра погледа от цените по 8000... Shocked за четиримата...с кофти полет...
Не по хубав повод за съжаление, благодаря ви!
Как 8000? Мене ми стана интересно и проверих в лессно-то. Около 4500 излиза за 4-ма с тръгване тази неделя например. До София става въпрос. До Варна е с $1000 по-скъпо. Но от София до Варна пък можеш да търсиш комбинация с Wizz Air, ако те устройва.
Надявам се в България всичко да е наред!

# 272
Как 8000? Мене ми стана интересно и проверих в лессно-то. Около 4500 излиза за 4-ма с тръгване тази неделя например. До София става въпрос. До Варна е с $1000 по-скъпо. Но от София до Варна пък можеш да търсиш комбинация с Wizz Air, ако те устройва.
Надявам се в България всичко да е наред!

Блажка, в лесно е толкова да, дори намерих много изгодни полети! ( мерси за което!!!) Това дето гледах първо беше в пейлесс БГ...Направо хлъцнах от цените..

# 273
Tandoori, GTS Travel пробва ли?
http://www.gtstravel.net/

# 274
Софко, тъкмо на тях пиша.
Момичета, някой от вас пътувал ли е след като вече си е подал документите за зелена карта? Притеснява ме, защото трябва да минем през посолството да ни сложат визи, защото засега сме с удължен статус само, а пък нали като си подал за имигрантска нямаш право да кандидатстваш за неимигрантска виза? Ако имате някакъв опит споделете, защото тази ситуация ни свари много неподготвени.
Не е по хубав повод за съжаление... Sad

# 275
Въх, Тандури, сложна ви е работата... Много е вероятно да ви дадат визи и  да не ви пуснат в страната обратно на границата... Ама аз съм черногледа, може и да не е толкова сложно, питайте адвокат задължително! Пиши в immigrationportal.com, там пишат и адвокати.

# 276
Въх, Тандури, сложна ви е работата... Много е вероятно да ви дадат визи и  да не ви пуснат в страната обратно на границата... Ама аз съм черногледа, може и да не е толкова сложно, питайте адвокат задължително! Пиши в immigrationportal.com, там пишат и адвокати.

Biz, точно от това ме е страх.... Confused Опитвам да се свържа с адвокатите, ама петък, нали знаеш. Ако някой има идея, нека пише, а в понеделник ( надявам се) ще имаме отговор от адвокатите.

# 277

Тандури, аз знам, че H1B и производни (вие нали сте на такива) ги водят dual intent, въпреки, че пише неимигрантски и не гледат с лошо око от тях да сменяш за зелена карта.

От тук: http://www.murthy.com/news/ukL1H1B.html
In addition, both the H1B and L-1 carry dual intent. As regular readers of MurthyDotCom and the MurthyBulletin know, a foreign national who is allowed to enter on a dual intent visa may enter the U.S. as a nonimmigrant, even if s/he has filed, or intends to file for permanent residence.

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 19:24 от Juturna

# 278
Тандури, аз знам, че H1B и производни (вие нали сте на такива) ги водят dual intent, въпреки, че пише неимигрантски и не гледат с лошо око от тях да сменяш за зелена карта.

От тук: http://www.murthy.com/news/ukL1H1B.html
In addition, both the H1B and L-1 carry dual intent. As regular readers of MurthyDotCom and the MurthyBulletin know, a foreign national who is allowed to enter on a dual intent visa may enter the U.S. as a nonimmigrant, even if s/he has filed, or intends to file for permanent residence.

Това не го знаех!!! Ох, може и да има светлина в тунела значи! Така съм се изпопритеснила тука...не е истина.  Rolling Eyes Благодаря ти, продължавам да ровя и аз! Hug  bouquet

# 279
Тандури, мила, дано всичко се нареди! Много благодаря за линка за шкафовете! Супер са, никва ИКЕА!

Бубка, твоята история ми напомня една случка в която аз седях на едни сълби пред общежитието си, с пола, и си учех кротко. И като вдигна глава все някакви шофьори на улицата отпред нещо сочат, гледат. И в един момент осъзнавам, че така съм седнала, че всички могат да ми видят бельото, отдалече.  Embarassed

# 280
Тандури, ние сме в същото положение. Адвокатката ни изрично ни предупреди, да не напускаме страната, особено при разните бързопроменящи се сега ситуации.
Успех. И ги търси дори и днес.

# 281
Момичета, благодаря ви!

Идеята ми за басейн, различен от тези на комплекса, в който живеем е да се занимава съвсем целенасочено с плуване (или както казахте каквото е там подобното). Не знам до колко съм права, но идеята ми е да прави разлика между заниманията с непознати чичиковци и лелички и игрите с мама, да приеме, че капризите там не минават и се ходи, за да се учи на дисциплина сама. Пък да видим. Аз все пак открих съвсем близо до дома ни YMCA и Swim Academy с toddler level (10 m - 3 y). Благодаря ви за съветите!

Кейси, и на теб специални благодарности! Водих малката няколко пъти в библиотека, но тогава беше на година и 2-3 месеца, та си беше малка и за там. Тя търчеше и вадеше книги, аз търчах и прибирах книги - ефектът беше нулев. Сега обаче вероятно е пораснала и за това начинание. За списанията май си права - ще изчакам. Благодаря!

блажка, аз като майка на дете, което е имало специални нужди и в което продължавам да се вглеждам повече от необходимото, мога само да ти кажа, че имаш подкрепата ми и стискането на палци нещата да се наредят. За майката е късно да се променя, още повече детето й е вече голямо. Аз имах пробеми със себе си, че гледах на детето си като на ненормално и болно, но откак ми дойде акъла в главата... страшно е, наистина. Аз обаче съумях да не прехвърлям моите притеснения върху друг, може би защото съм общувала известно време с майки на специални деца и видях какво е да си гневен на целия свят и да очакваш същият този свят да ти е длъжен за всичко.  Hug

Tandoori, моят съвет е да се обадиш на GTS Travel. Колкото пъти ми се е налагало да искам оферти, че и на мои познати, толкова пъти с имейл нищо не е ставало. Често се е налагало да ги подсещаме. Но пък може аз да съм била "късметлийката". Иначе дават наистина добри цени.  Peace

sipirumi, моята пикла реагира по абсолютно същия начин в сряда, когато й удариха четвърта доза DTP, но и поредна HiB. Обаче й ги биха в ръката - подуване, непрекъснато се оплаква, че я боли, температура, която обаче овладяхме бързо...  Peace

# 282
Кейси, дай един е-мейл на лични да те питам нещо!

Той въпроса е много прост...Зависи с кое искаме да направим компромис, което е още по-ужасно.  Rolling Eyes

Благодаря ви за пожеланията момичета! Не съм предполагала наистина, че нещата може да се развият по този начин, дано всичко се образува.  Sad

# 283
Здравейте и от мен,то аз с тия ремонти докато се наканя да пи6а....

Нядавам се вси4ки които са с проблеми да ги разре6ат бързо и вси4ко скоро да е наред!

Аз отивам да къртя мивката и да лепя тапети,4ета редовно но пусто и време все нестига!

bouquet

# 284
блажка, аз като майка на дете, което е имало специални нужди и в което продължавам да се вглеждам повече от необходимото, мога само да ти кажа, че имаш подкрепата ми и стискането на палци нещата да се наредят. За майката е късно да се променя, още повече детето й е вече голямо. Аз имах пробеми със себе си, че гледах на детето си като на ненормално и болно, но откак ми дойде акъла в главата... страшно е, наистина. Аз обаче съумях да не прехвърлям моите притеснения върху друг, може би защото съм общувала известно време с майки на специални деца и видях какво е да си гневен на целия свят и да очакваш същият този свят да ти е длъжен за всичко.  Hug

Много съм съгласна с тебе! Точно това е при нея положението, че гледа на детето си като на ненормално и болно, и имам чувството, че му вреди с това нещо. Аз не знам как да й го кажа, нито съм компетентна, темата при това е чувствителна, надявам се някой, който има необходимите правомощия, да й го каже. И сега, за двете седмици на летния лагер, беше така. Тя беше се срещала предварително с ръководителите, не знам какво е говорила, но единият от тях беше персонално ангажиран да бди над детето, защото то нали не можа да диша без да му се опекунства нон-стоп. А ми го е оставяла да играят у дома - изобщо не би ми и минало през ума, че това дете е специално, еле пък аутистче! Та те си въобразяваха, че плуват на някакъв кораб, къде ли не минаваха, какво ли не виждаха, правеха планетариум от хартиени топки, детето си искаше портокалов сок, но да му го изцедя от истински портокал, после тя се чуди - как така той сам ми поискал, наистина ли така си играли, наистина ли нямало проблеми ...
За детето е кофти от цялата работа. А на мене ми е криво, че заради нейното поведение се налага да се бъркам под някаква форма в детско приятелство, което само по себе си не ми пречи, и наистина може би би било от полза и за двамата, но не и при такива заробващо-задължаващи условия.

Общи условия

Активация на акаунт