Марка спално бельо

• 229 855
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • оттам, откъдето започва България
tiriti, аз непременно бих споделила мнение в сайта на http://www.rakla.bg/%D0%B4%D0%B2%D1%83%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D … D1%80%D0%BD%D0%BE
защото така ще предупредя и други, които биха купили спален комплект от този сайт.

Бих написала обратна връзка, да, но не ми се отваря линка, а не намирам в сайта къде мога да пиша...

Тогава пиши във Фейсбук: Rakla BG - Българско спално бельо

# 601
tiriti, аз непременно бих споделила мнение в сайта на http://www.rakla.bg/%D0%B4%D0%B2%D1%83%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D … D1%80%D0%BD%D0%BE
защото така ще предупредя и други, които биха купили спален комплект от този сайт.

Бих написала обратна връзка, да, но не ми се отваря линка, а не намирам в сайта къде мога да пиша...

Тогава пиши във Фейсбук: Rakla BG - Българско спално бельо

Писах там, но едва ли много хора ще го видят.

След несполучливия опит попаднах случайно на тези чаршафи от Емаг. Много ми хареса дизайна и се свързах с производителя, който беше супер учтив и ми направи още отстъпка и целият комплект от памучен сатен излезе 190 лв най-големият размер. Изключително са качествени, в сравнение с другия ми комплект памучен сатен от Ракла, който все пак не се сви, тези са още по-кадифени някакси и меки, просто си личи по-високото качество.

https://www.emag.bg/spalen-komplekt-cute-owl-pamuchen-saten-4-ch … 8-3/pd/DP0BV4BBM/

Не знам защо нямат собствен сайт, имат магазин в Etsy и там разгледах още страхотни дизайни:

https://www.etsy.com/shop/CoolBedding?ref=simple-shop-header-nam … ction_id=27245757

Препоръчвам с две ръце фирмата, обслужването беше супер!

# 602
  • София
Аз минявам да ви кажа,че Лидълските комплекти за нищичко не стават.
Изтъняха,избледняха след 4-5 пранета вече изхлеждат захабени и вехти.
 Засега Икейските водят класациите про мен и Панагюрище,даже днес си взех за 60 лв комплект Макси за спалнята с две отделни завивки.
От магазина им в The Mall .
 От Айко и English home също съм доволна.

# 603
Лидлските комплекти от каква материя са?

# 604
Най-добрите чаршафи от сатениран памук, които съм имала, са на Cotton Box.
За мен и Икейските не са нищо особено - средна работа. Имам два комплекта на детето от чист памук - ами изтъняха и избледняха след година и половина.

# 605
  • При елфите ...
Малко извън темата, но все пак имащо връзка ми е питането... Препоръчайте ми непромокаем протектор за възглавница 50х70... ако сте ползвали такъв и сте доволни.

# 606
  • София
Лидлските комплекти от каква материя са?
От памук са,100 % памук.

Cotton Box съм поръчвала за малкия от Vivre и също съм доволна,но за нас държа да са с два отделни плика (просто одеяло не мога да деля,дърпам го,увивам се 😂) и това доста ограничава избора.

# 607
Ползвам памучен сатен от Лидл, на този етап нямам забележки.

# 608
Имам 5 комплекта чаршафи от Лидл от поне 3-4 години, купувани поетапно, сатениран памук са, супер си ги харесваме, нито цветовете са им се променили, нито нещо им има. Много са приятни на допир.

# 609
  • София
Имам 2 комплекта от Икеа и 1 от Айко. Нямам забележки, но ако трябва да сравнявам, тези от Айко избледняха доста бързо. Тези от Икеа, едините са евтини, а другите са от тези 100лв+. По-качествени излязоха евтините.

# 610
  • София
Ползвам памучен сатен от Лидл, на този етап нямам забележки.
Моите са си само памук,ще знам вече ако давам втори шанс.
Иначе десена им е страхотен,много свежичък.

# 611
  • Варна
Аз си поръчах от ТЕД ранфорс, на 50% намаление, платих ги и след това забелязах в описанието - внос. Някой има ли такива, за да знам да откажа поръчката.
тук
Скрит текст:
Ако търсиш по-изчистена и класическа визия за твоята спалня, този нежен памучен спален комплект от колекцията на TED е прекрасен избор. Изработен е от 100% памук ранфорс, деликатен за кожата и комфортен по време на сън. Издръжлив на свиване и избледняване, спалният комплект Сканди може да бъде лесно поддържан с машинно пране. Естествената мекота и отличните абсорбиращи свойства на този спален комплект създават приятна и свежа среда за сън, а красивият принт прави спалнята стилна и уютна.

ОПИСАНИЕ На продукта:

Размери:
    3 части – чаршаф 150/220, калъф за завивка 150/210; калъфка 1бр 50/70;
    4 части - чаршаф 220/240, калъф за завивка 200/220; калъфка 2бр 50/70;
    5 части - чаршаф 220/240, калъф за завивка 2 бр 150/210; калъфка 2бр 50/70;

Цвят: принт в сиво
    ПВЦ Опаковка
    Памук ранфорс Т 144 (100%)
    Изпиране в пералня
    Внос

# 612
Препоръка за пране на 30 градуса при 100% памук??? Това заради некачествен принт ли? 🤔

# 613
  • Варна
Препоръка за пране на 30 градуса при 100% памук??? Това заради некачествен принт ли? 🤔
Това за този комплект, за който питах ли е препоръката за 30о?
Ако е така направо ще я върна поръчката като пристигне, чаршафи със студена вода не пера!

# 614
От 10 години купувам спално бельо и кърпи от "Текстура" в Парадайс център. Сатенираният памук им е уникален и след постоянно пране не се е променил като визия и мекота. Кърпите са им португалски и попиват на мига. Малко по-скъпи са, но си заслужават. 🤗

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 17:12 от beniii

Общи условия

Активация на акаунт