ОКТОМВРИЙЧЕ през корема се припича, явно слънчо то обича!

• 11 485
  • 271
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Добро утро, момичета!

Честит край на седмицата! newsm44
Беше ужасно дълга и натоварена седмица. Точно влезна да Ви прочета  и хайде пак се появи нещо спешно. Другата седмица се надявам да наваксам. Дано.

Хайде лек ден от мен и приятни и спокойни събота и неделя.

# 151
  • Варна
Никози, спиналната е за секцио, а епидуралната при естествено раждане. Все са в гърба и с една упойка.Местата на слагане са различни.

# 152
Ох и мен ужасно ме е страх от упойки Sad Какви ли не неща съм чувала и чела, косата ми се изправя. Представям си как ще има да разпитвам анестезиолога.

# 153
Добро утро и от мен пупи !
Криси мерси за капучиното,точно такова ми се пиеше   bouquet
Като стана въпрос за упойки някой дали е мислил да си прави тест?Аз понеже съм алергична към такива неща, даже и много от детските ваксини нямам, се замислям дали да не си направя за всеки случай ,а и реших да питам някой друг дали ще прави и какво ви е мнението? А и още нещо исках да ви питам - понеже вчера ви разказвах ,че мерихме тонове вече ,на никой ли не са му казали още, кога ще почнат да ги мерят  Embarassed?В смисъл зачудих се дали моя доктор нещо не избързва,не че е лошо,но ми стана интересно.

# 154
Като стана въпрос за упойки някой дали е мислил да си прави тест?Аз понеже съм алергична към такива неща, даже и много от детските ваксини нямам, се замислям дали да не си направя за всеки случай ,а и реших да питам някой друг дали ще прави и какво ви е мнението?

И аз съм ужасно алергична и задължително преди всяка упойка правя тестове.

# 155
  • Варна
? А и още нещо исках да ви питам - понеже вчера ви разказвах ,че мерихме тонове вече ,на никой ли не са му казали още, кога ще почнат да ги мерят  Embarassed?В смисъл зачудих се дали моя доктор нещо не избързва,не че е лошо,но ми стана интересно.
Енигма,на мен ми ги мериха,но не от ЖК-то, а на другия лекар,при който си ходя и плащам -той ме пита дали са ми мерили тоновете от ЖК-казах му не, и той ми ги измери

# 156
  • София
Добро утро, момичета!
Крисси, много ми се услади копучиното, пия вече втора чаша! Благодаря!
Добре дошла на YANA!
За седалищното разположение изобщо не се шашкам, просто се отчитам след прегледа, има достатъчно време да обръща колкото си иска, а и нямам претенции дали ще се раждаме по естествен път или със секцио,важното е да сме живи и здрави пък каквото е писано!А и аз си знаех, че е седалищно, защото си я усещам като ме ритка!
mylili, не ми и минава през ум да ходя по гората, ще си лежа и ще се отдам на релакс на чист въздух! Ще имам трима мъже, които ще се грижат за мен и беба!  Wink
Приятен ден!

# 157
Добрю тру, куклииии!
Хайде да ни честит денят на майстора...как се радвам, избутахме още една седмица....почти не остана, следващата я чакам с нетърпение Blush
Ще ви държа под око да знаити, само дето не гарантирам как ще съм с времето днес! Hug
Крис, благодарско за капучиното, беше вълшебно, пак да ни гощаваш Hug
Снощи купих на мъничето две дрешки, не издържах, докато бяхме на кафенце с милото и един бебешорски магазин ми вади очите през цялото време и както очаквах с празни ръце не излезнах, но съм доволна - открих и аз сезона Laughing

# 158
Добро утро момичета!   bouquet

Относно упойките, задължително си направете тестове за алергичност! Аз съм претърпяла две сериозни операции и два аборта, при първите само ме питаха дали съм алергична, а при следващите изобщо! Мисля си, че това е адски безотговорно и е чист късмет, че нямам алергии като си помисля, че поради тази причина могат да станат много неприятни неща! Иначе самите упойки не са неприятни Wink, после като минават е гадно, но не чак толкова, особено ако си стимулирана да видиш малкото ревливо същество и да си го гушнеш Peace!
Аз днес вечерта ще пътувам за Търново и ще гледам да си почина добре през деня! Дано да се чувствам добре по време на пътя, че след това ще излизаме с кумовете.
Крисси, капучиното беше превъзходно Laughing! Мъжа ми е купил тука една бита сметана и си направих сладичко кафенце, отпийвах си от него и гледах твоето кафенце, за да бъде пълен ефекта Joy!

За варненските мами, разбрах, че среща ще се организира и в неделя, ето подробности http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305593.40

Лек петък за работещите мами и приятна почивка след това!

# 159
Их,  как се радвам че ви се е усладило Hug Heart Eyes моето капучино!

Трикси , права си миличка!Най-важно е да са живи и здрави.Както решат така ше ги раждаме сладурите Hug

За упойките да си кажа аз искам без упойка, ако раждам нормално!Искам да си го изживея!Голяма съм бъзла, но от както съм бременна не ме е страх особенно от раждането!Поне знам , че болката си заслужава.Това казах и на зъболекарката ми/бъзикаше ме че ще раждам, а ме е страх от зъболекар/- едното няма общо с другото!Заслужава си после ще си гушна бебо, а зъба ми..само тя му се кефи колко е красив hahaha Joy

Сега специално за Инчето - миличка тия от Кенгаро още не са ми отговорили на мейла Crossing Arms Мъжо обаче им намери склада в Пловдив и се хванал за главата колко много модели имат -утре сме там да гледкаме.Ще пиша като видя Hug

# 160
  • София
Момичета, заговорихте за пране и сушене на дрешки - да взема да попитам, че ме мъчи голямо любопитство. С какво се пере малко бебе? С какъв препарат? Или на ръка със сапун? По щандовете в магазините видях само един бебешки прах - Тео Бебе, но Тео не ги уважавам много-много по принцип...та съм в чуденка  newsm78
Добре дошли на новите мамици  Heart Eyes
Лека почивка на заминаващите. Аз също скачам в колата и отпрашвам при мама и тате да ме поглезят малко за събота и неделя.

# 161
  • София
Здравейте сладурани  Hug
Аз се завърнах от морето,изкарахме супер,починахме си и сега с нови сили продължаваме ремонта  Grinning
Довечера ще ви кача снимки на едно кюфтенце( т.е. аз) на плажа  Laughing Малееее,откак съм бременна не се бях снимала и сега като се видях.... Shocked

Да докладвам на Инчето(май беше питала) за дупките в пясъка. Аз успешно успях да лежа по корем, след като ги изкопах,така че- номера става  Laughing

Сега отивам да ви чета,после пак ще пиша  Hug

# 162
  • Бургас
Добро утро и от мен Hug
Криси приятно разглеждане утре и да споделиш мнение после.
На мен също ми се иска да раждам естествено ,ако е възможно ,но времето ще покаже newsm78
ssissi   честити нови придобивки!
sisilia добре дошла  bouquet Надявам се чи си оползутворила почивката на макс.
Не се претоварвай с ремонта ,а само направлявай и давай ъкъл! Grinning

# 163
Ариана ,аз го ползвах  Тео Бебе и бях доволна - но много избелва цветовете на дрешките .След това ползвах  Персил  Сенситив ,но преди 5 години ,а този сега въобще не е същия !
Добре дошла Сисилиа! Приятно изкарване на всички ,които ще заминат някъде тази седмица !
Пуки , аз мисля,че и двете упойки могат да се прилагат  и за секцио и за нормално раждане- има малка разлика в мястото на слагане на упойката .Уж казват ,чи при спиналната риска е по-голям .А бе не знам  всеки различно казва .

# 164
Добро ви утро! Много приказливи сте били, откакто ви оставих снощи Simple Smile

За варненки, другата седмица съм на консултация в Майчин дом и ако има изнесена някаква нова информация, ще ви кажа. Скоро излизам в отпуска и поне училището за родители мисля да посетя!

За упойките, много ми е странно как някой може да се съгласи на упойка без да е минал тест преди това. Доколкото знам дори, в Майчин дом е задължителен!

Ариана, много майки хвалят и Сано Максима за бебешките дрешки. Не съм го ползвала, но от останалите им продукти(гъбата, омекотител, препарат за кожа, за петна и т.н.) съм възхитена. Та може би в началото за нещата на малчо ще си купя Сано.

Общи условия

Активация на акаунт