Аз не се и учудвам на чужденчетата гадове, в Испания се нагледах на такива неща, че ми се завиваше свят от простоти и невъзпитани и злобни деца!!!
СОНЧЕ, миличка - това е гадната действителност за съжаление.

Роси голяммма кеф тоз басейн, А? И аз ще взимам на Ники подобен, радва ли се всеки път като е вътре?
Ванилия офф, слагай капчиците и ще с еоправи детенцето, повече смелост и сила, както ти е казала Дианчето.
В този ред на мисли - ДИ -

Ники е започнал доста да реве, не разбирам обаче има ли причина или се лигави/налага?Днес след като си публикувах поста излезнах с него на пожар от нас, той ревеше и не спираше, опитах неколкократно с музиката(любимата му), вода, биба,играчки, проходилка да го успокоя, НЪЦКИ!Рев до дупка, щом излезнахме и седна в коликчта кротна, разходихме се и заспа.После яде, ама малко и започна пак да мрънка, говоря му с мек и равен тон, не го дразня с интонации някви, но без успех....Сега като се качихме в нас, само щом видя да отключвам вратата и пак размрънка човечето.Доста е нервен, знам ли и аз.. вие какво правите като реват(от зъбки, като им се спи и просто като са неспокойни)
Сега е в проходилката събори всичко от масата, радва се.Пипа ТВ - радва се, блъска вратата- радва се.Изведнъж ревва ....????

Кошарата не я тачи нещо вече, само се държи и стърчи от нея, не му се лежи...иска да е голям човек вече, еми хайде де..аз нямам против, да ходим, ОК бе?!

Забравих да се похваля,че на Ники съм купила страхотни подаръчета(дрешки де), имат страхотни намаления хората, не като нас, пишат -50%,а то си е все същото (или почти)3 пижамки за зимата купих с дълго ръкавче и крачолчета за 6Е-страхотни разветки,жилетки, бели панталонки -като дънки/джинси,бодита и още много, много.Красиви,евтини и страхотни материи.Аз пижамка хубава под 18-20 лв не съм намирала,а тези ако имам време днес ще снимам да видите за какво става в-с, красоти.
уууу, отивам,че не се търпи...
ето ме...., хапна и се разрева жестоко, до сега не може да с еуспокои, явно с азъби, защо така мисля ли///?ами изведнъж както си яде и явно лъжичката му е допряла болното място и изпищя и не яде повече.Сега пуснах малко климатика да разхлади малко за 20-на мин и той заспал....

поста пиша почти 2ч.