Отговори
# 105
хмммм, що така бе момичета?
Аз не се и учудвам на чужденчетата гадове, в Испания се нагледах на такива неща, че ми се завиваше свят от простоти и невъзпитани и злобни деца!!!
СОНЧЕ, миличка - това е гадната действителност за съжаление.  #Cussing out baby_neutral, моля се детенцето да осъзнае, че няма вина, нито ти и татко му , нито то самото, да се оправи и бързо да забрави тези мигове в лагера.Ужасно е да знаеш, че детето ти е на хиляди км и му се е случило нещо лошо.Ей ще ги разпердушиня тези гадчета бе.... Sad
Роси  голяммма кеф тоз басейн, А? И аз ще взимам на Ники подобен, радва ли се всеки път като е вътре?
Ванилия офф, слагай капчиците и ще с еоправи детенцето, повече смелост и сила, както ти е казала Дианчето.
В този ред на мисли - ДИHug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet

Ники е започнал доста да реве, не разбирам обаче има ли причина или се лигави/налага?Днес след като си публикувах поста излезнах с него на пожар от нас, той ревеше и не спираше, опитах неколкократно с музиката(любимата му), вода, биба,играчки, проходилка да го успокоя, НЪЦКИ!Рев до дупка, щом излезнахме и седна в коликчта кротна, разходихме се и заспа.После яде, ама малко и започна пак да мрънка, говоря му с мек и равен тон, не го дразня с интонации някви, но без успех....Сега като се качихме в нас, само щом видя да отключвам вратата и пак размрънка човечето.Доста е нервен, знам ли и аз.. вие какво правите като реват(от зъбки, като им се спи и просто като са неспокойни)
Сега е в проходилката събори всичко от масата, радва се.Пипа ТВ - радва се, блъска вратата- радва се.Изведнъж ревва ....????  newsm78 #Crazy SickГадост...
Кошарата не я тачи нещо вече, само се държи и стърчи от нея, не му се лежи...иска да е голям човек вече, еми хайде де..аз нямам против, да ходим, ОК бе?! Simple Smile  Stop Mr. Green тъкмо ще стопим кг-те.... в дупето.УУУжасно му е трудно заспиването, то е хленчене, рев, някой открил ли е" топлата вода" в приспиването“? Искам да знам,че аз не съм..
Забравих да се похваля,че на Ники съм купила страхотни подаръчета(дрешки де), имат страхотни намаления хората, не като нас, пишат -50%,а то си е  все същото (или почти)3 пижамки за зимата купих с дълго ръкавче и крачолчета за 6Е-страхотни разветки,жилетки, бели панталонки -като дънки/джинси,бодита и още много, много.Красиви,евтини и страхотни материи.Аз пижамка хубава под 18-20 лв не съм намирала,а тези ако имам време днес ще снимам да видите за какво става в-с, красоти.

уууу, отивам,че не се търпи...

ето ме...., хапна и се разрева жестоко, до сега не може да с еуспокои, явно с азъби, защо така мисля ли///?ами изведнъж както си яде и явно лъжичката му е допряла болното място и изпищя и не яде повече.Сега пуснах малко климатика да разхлади малко за 20-на мин и той заспал.... newsm78, ааасупер, отивамда ям,че и кафе ме съм пила,днеес ебаси режима имаме,айде живи и здрави и главите горе! Mr. Green Stop Laughing Heart Eyes

поста пиша почти 2ч. Simple Smile

# 106
Само набързо да пратя една голяма прегръдка за Сончето. Ужасно е това, което се е случило.  Twisted Evil

# 107
Дианче, благодаря! bouquet Успях да го намажа с мехлем и довечера ще пробвам пак да сложа капки. Поне успя да си поотвори оченцето милото. Иначе е в добро настроение и прави куп нови бели.  Laughing

Галакси, благодаря! Рони като е нервен се мъча да отгатна причината - спи ли му се, яде ли му се, иска разонообразие ли и т.н., знаеш. Понякога усещам, че му писва от мен /колкото и да е странно Crazy/ Joy и като се заиграе с баща си или го заведа на разходка да види и други хора, се успокоява. А ако му се спи и се опитваме да го забавляваме става трагично. Общо взето май не мога да ти помогна. Confused От зъби не реве, само не иска да спи и все ги вади бързо - една нощ е проблемна. Освен ако това, че от 3 месеца не спи непробудно цяла нощ не е било подготовката. Laughing Забравих да се похваля, че снощи се е подало ново зъбче. Буди ме на два часа и само сучене го успокояваше, но за да не преяде след третото кърмене му дадох Панадол и спа от 4 до 8 - това при нас се нарича "чудо". hahaha

Довечера ще празнуваме 3 години от решението да се оженим. Flutter И традиционно на такива дати сме по лекари - така ни е тръгнало от сватбата. Довечера мъжът ми е на неврохирург и ще видим како ще каже, дано да се изясни можем ли да дойдем в БГ.  Praynig

П.П. Галакси, като писа, че в Испания си се нагледала на такива неща, се сетих, че бяхме в Барселона през 2006, когата спечелиха Купата. Вечерта след победния мач да не казвам какво беше. ooooh! Мъжът ми искаше да отидем на Ла Рамбла, в центъра на събитията, но добре, че постояхме малко и го навих да се прибираме. На следващия ден беше като след бомбардировка - счупени витрини, изгорели будки и лавки, много ранени и арестувани. Заради някакъв тъп мач, такива истерии. ooooh!  След няколко дни отидохме да посрещнем футболистите, имаше шествие из целия град, но само снимах мъжо с Роналдиньо /без той да знае Laughing/ и сменихме посоката.  Laughing
А тия лагерници сигурно са били някакви нацистчета, кой знае в какви семейства растат. Sad На площада до нас преди време имаше митинг на някаква нацистка партия и направо ме побиха тръпки, ужасно много бяха, затова млъкнах, да не ми усетят акцента.

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 15:35 от Ванилия Канелска

# 108
  • София
Гале, засега единственото, което правя е гушкам и го разхождам някъде из къщата или двора. Или започвам да пея, пускам чешмата в банята.Такива разни неща, които да му отвлекат вниманието от болката.
Това, което описваш много ми прилича на болка в ушичките. Павката така го болят от време на време, докато му пробиват зъбенцата долу (м*мк* им и зъби, измъчиха ми дечкото #Cussing out). При нас пробиват много, много бавно и доста често има ядове с ушенцата. Затова и не яде повече, проплаква, докато преглъща и така  Confused
Иначе, ако му мине времето за заспиване, т.е. отложа с малко заради баткото или нещо друго, после заспива с голям зор! Превъзбужда се и ми е по-трудно.
И той, и Любака заспиват с биба+хавлиена кърпа, която си я мачкат, слагат в/у очичките и така Simple Smile Междинните дрямки са в количката, а следобедният и нощният сън са в креватчето. По принцип там го слагам само за сън и той си знае. Заспива за 5минутки. Така е сега...ще видим, като порастне  и започне да разбира как ще е.
Ей го Simple Smile Събуди се Simple Smile
Чао от мен, отивам да го взема, че ще събуди батко си Simple Smile

# 109
Simple SmileSimple SmileSimple Smile Ники и мама спаха 1,45 минутки, сега ще яде и заминаваме нейде си.... Simple Smile
А Дианка, ако е проблема в ушичките,аз какво трябва да направя????Виждам,че навътре има доста ушна кал, която ще почистя,... или...???  newsm78

# 110
Мили момичета, благодаря ви за подкрепата. Hug Hug Hug

Утре следобяд към 17.00ч. пристига с полет от Франкфурт и тогава ще ми олекне на душата. Не ме питайте как се обвинявам, колко съм разочарована и как ми иде да съдя всичко живо наред,  #Cussing out #2gunfire Sick за нанесените обиди, дезорганизация и неосигуряване на контрол и дисциплина в езиковия център. А, пък за психическите травми и тормоз, направо не ми се мисли.  ooooh! Но, по-важното е детето ми да е добре, пък за другото и аз незнам как ще реагирам.
А, че има тенденциозно отношение към децата от Източна Европа вече и аз се убедих. Cry Даже днес говорих с тази служителка, която изпрати Тони в Германия и тя ми потвърде, че не е единичен случай, този като на Тони. Да, ама защо го казват сега, а не когато си записваш детето. Разбира се, първо искат да ти вземат парите и ако всичко е наред - ОК, ако ли не - се мъчат да тушират проблемите по-някакъв нетолкова успешен начин и се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. Стана въпрос и за други деца и тя ми разказва случка, която е съвсем прясна, и става въпрос за дете, което е заминало на езиков лагер в САЩ. От управата на езиковия център не са му разрешили или по-точно отказали категорично да се запише на екскурзия до Дисниленд. И то защо - защото е българка, така както не са записали деца от Украйна и Беларус. И я, сега някой да ми каже, че нямало дискриминация.  Twisted Evil Гадове, мръсни! А, това дете е отишло до там, само, защото е искало да посети Дисниленд, иначе е щяло да се запише на друг курс, много по-евтин и удобен за него.

Ох, няма да ви занимавам повече, извинявайте, явно тези дни не са добри за мен. Още повече, че вече се изясни че съм получавала  много по-малки суми от НОИ за обезщетението ми за майчинство.Става въпрос между 200 и 350лв. на месец. И тях искам да ги разстрелям  #2gunfire #2gunfire #2gunfire един по един. Днес пуснах жалба и до там, за да ми преразгледат всички документи.
Направо да взема и аз да се гръмна, май най-доб ре ще стане.

Пък и този форум нещо не ми работи, както трябва. Чета новите публикации само ако трябва да публикувам нов отговор, иначе е забил на събота и това е! И на тях .......дълга и ... ама-ха!

# 111
Сонче, да - напълно те разбирам, натрупало ти се е доста на куп, проблеми и неприятности, но не се обвинявай, моля те!
Още по-малко ти отиват такива изводи"да се гръмнеш", та аз си идвам в София бе.  Laughing Shocked Embarassed, нали сме си дружинааа...
Утре детенцето ще си е у дома, не задълбавайте много в темата пред него веднага, поговорете , но не веднага  Naughty newsm78, да не се стресира отново, да се климатизира малко , че си у дома и ще си проговори сам, той знае,че е на сигурно място и е в собствени води!Успех и бъди спокойна, бебчо ще усети и той,че става нещо...

Къде сте,...?????, нищо не сте писали, сварихте ли се?

# 112
Добър вечер!

Аз изкъпах и приспах Лили рано рано. Сега изпращам и мъжете за София и сигурно ще се хоризонтирам, че нещо не ми е в ред днес.
Само да ви кажа, че вече имаме още един камион, но ще ви почерпя едва, когато го заплатим  Mr. Green , че сега нямаме достатъчно парички.

Лека вечер!

# 113
ууухааааааа, РОСКА да ви е честит каМона!  Hug Mr. Green
МноУ с ерадвам,че сте се решили и дано си изкарате бързо разходите,
Целувки и лека нощ на всички, аз също се чувствам скапана, още не мога да се вкарам в релси, ходя като замаена...
Но беше прекрасен Испански меден месец... Simple Smile

# 114
Добър вечер!

Изгледах P.S.I Love You.Бях си взела пакет носни кърпички и казах на милото ако рева да не ми се смее Mr. Green Ама, странно, не ме трогна изобщо... Thinking Хубав филм, де.

Гале, кротна ли се Никича?  Wink Страхотни са снимките от Спейн! Когато Моната влезе във фаза "не знам какво искам, но го искам веднагааааааааааааааа..." и това съпроводено с много мрън, мрън, мрън... Mr. Green започвам да изреждам всички забавления, които знам че й харесват с цел да я отвлека от мрънкането...което често включва излизане в най-голямата жега да дирим играещи деца, които са почти 100% сигурен начин да се забавлява... Tired Ето и днес излязохме в 15.30 ooooh!, но така се беше размрънкотила и всичко й беше втръснало и навън намерихме една котка и голямо зяпане падна Mr. Green

Сонче, прегръщам те и голямото ти момче също! Hug Много мъчно ми стана за детето, представям си ти как се чустваш, като знам с колко трепет го изпрати...майчиното сърце усеща... Hug

Канела, целувки и за Рони.Ще се оправи оченцето. някъде из форума четох, че светлооките бебета са предразположени към очни проблеми, а сега лятото трябвало често да им се мият очичките.(дали пък някоя от нашие мами не го беше писала newsm78)

Роска, честито камионче!Да продадете всички динки! Hug

В събота почва фестивала, момичета, и аз по разбираеми причини няма да съм преводачка, за първи път от 6 години... Confused Хем ми е кофти, хем като си видя спящото съкровише и всичко друго губи смисъл Heart Eyes Поне ще изгледам един фестивал на спокойствие, като зрител, без да търча като луда...абе голяма тръпка ми беше.. Confused

Лека и спокойна нощ! Hug

# 115
  • София
Роси, честито ви ново камионче. Още монго по 11 тона да продадете  Peace И най-вече безаварийно каране  Hug

Сонче, да нацелуваш детенце като се пибере. Случват се и такива неща, важното е накрая всичко да е ок  Hug Hug Hug

Галенце, е те така те обичам. Отварям страничката и да си начелна линия  newsm51

# 116
Здравейте момичета- днес съм много щастлива Grinning bowuu Бяхме на преглед при Марков и си видяхме малката госпожичка Heart Eyes Всичко ни е наред - кистата която ме притесняваше от 6мм вече е 2мм и док каза въобще да не я мисля, че всичко е наред. ТОЛКОВА СЪМ ЩАСТЛИВА newsm03 newsm44 Благодаря ви че ми стискахте палци Hug

# 117
ladybebi  толкова съм щастлива за теб Hug Hug Hug Hug Че и косичка има бръмбарчето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Роска четит ви камион  bouquet
Мацки аз нещо съм зле и се опитвам да спя,ама диването не е заспало още Tired,много ми е отпаднало,имам сърцебиене,главоболие и повръщам Sad
Айде лека ви желая Hug

# 118
ЛЕЙДИ - имаш си една прекрасна малка госпожичка!
Красива и кротка, с хубаво носле и големи очи, пожелавам ти спокойна бременост и много щастливи моменти от тук нататък!
Господ не пропуска НИКОГА! Simple Smile
Гушкай си коремчето, говори му най-нежните и хубави неща, разказвай му колко си щастлива, Целувки! Simple Smile
 Hug Hug Hug Hug Peace

# 119
  • някъде там
ЛЕЙДИ  Hug Hug Hug  newsm51 preggo страхотни новини

целувки от мен  Heart Eyes

Сонче е думи нямам м.... им  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

купихме си гърненце и вече 2 пъти я лагам следобеда като се нахрани и по случайност имаше резултат  Wink

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 23:20 от renyto

Общи условия

Активация на акаунт