Отговори
# 120
  • София
Здравейте, мили мои  Hug

Лейди Бейби, много целувки за вас двечките   love001  love001-страхотна новина  Heart Eyes и много хубаво момиченце  Laughing

Роска, на вас честит камион-още повече да ви тръгне бизнеса и скоро да се разпореждате само по телефона  Two Hearts

Галенце, добре си си дошла  Hug newsm51-пожелавам ти скоро и френски меден месец, и дубайски и какъвто искаш още  Wink

Сладурче, какво ти е на теб, душко-хайде, лягай и утре да се събудиш свежа и здрава  Kissing Heart

Катюша /на Нинка/ да не забравя да го кажа  Embarassed-днес в "Горчиво" една Вяра много приличаше на теб, ама много  newsm78-да не ти е рода  Embarassed

Ванилия, честита годишнина на предложението  Peace.Ние пък си имаме само една дата, ама няма да ви обяснявам, че е просташко  Mr. Green

Сонче, толкова се шокирах от твоята история, че няма да я коментирам сега-нека си дойде Тони утре да си го гушнеш и ще го мислим  Hug Hug Hug.Представям си какво ти е-целувам те много  Heart Eyes.

Пиша на бързичко, че Александър се събужда с писъци през 15 мин и ще ходя да го гушкам.Не знам зъбче ли е какво, ама ми се измъчи детенцето  Heart Eyes
Ако не се видим по-късничко-лека нощ и сладки сънища  smile3524

# 121
  • София
Тали, зарових се в БТВито и я мернах. Прическата и е подобна и от далеч си приличаме.  Mr. Green и не сме рода  Hug

Лейди Бейби,, имате си страхотно слънчице  Peace . Стана ми много мило  Flutter

# 122
  • София
Здравейте!

Имате поздрави от Митко  Crazy . Той си има 2 зъба от близо седмица, но продължава да плаче, да си търка венците и дори си развали нощното спане. Събужда се нощем, плаче и го гушкам, че да го успокоя. Не дава нищо да му припари до устата.

Коце купи нов монитор и едва прочитам написаното. Буквите или ще са размазани, или малки. Много гадно. И картината е една разтегната  ooooh! . А той си му се кефи.

СЕМ, утре съм из вашия квартал. Ще взема да дойда след 3, че Билката да е отворила и да се шмугнем на прохладно  Peace .
Роси, чишна ли тази вечер баткото?  Laughing
 Ми хубавото бързо се продава  Heart Eyes . Хайде до края на сезона все с успех да сте  Peace !
Дитта, значи аз е трябвало да приключа с кърменето още в 3ти месец, ако съм следвала съветите на тези лекари  Grinning .
 Може да пробие първо горен зъб. На едно дете в парка са му поникнали горните два.
Галаксиии, Хола  Flutter на българска земя!
 Неее! Бледоликия не е племенникът ми, а нетактичния братовчед от Русия. Много странен човек. Добре, че не беше в скайпа да ти се оплаквам от него  Mr. Green
 Мисля, че зъбите дразнят детето ти. Митко започна да плаче, като се показа зъбчето. Както коликите преди месеци. Така жално плаче, но се успокоява по-лесно.
 Когато Митко е кисел, че му се спи, давам гърда, когато е неспокоен за друго нещо, пак давам гърда. Като плаче от зъбки, давам гърда, но той я отказва. Не дава нищо да припари до устата му. Опитвам да намажа с гелчето, но той не дава. Бързо се успокоява, като го гушкам, и му говоря тихо.
 Пробвай да намажеш венеца с гелчетата, които се продават. Гушкай дететенцето. Мисля, ще му бъде най-приятното лекарство  Hug

Жу, мисля, че има противозачатъчни, които може да взимаш, но аз не ги знам. Питай Хедра или Бу.
Ванилия, аз имам същия проблем с детето, но при ваденето на сополи. Реве детето, мята главата и ме бута с ръце. Резултатът е отново запушен нос. Опитах да му държа ръцете с една ръка, да притисна главата с лакът, а с другата ръка да действам, но детето толкова силно започва да се мята и пищи, че не издържам и го пускам  Sad . Днес пробвах да изчистя нослето с кърма. Не се получи. Не щат да излизат сополите и това е.
Сонче, аз смятам, че трябва да се съдят гадовете  Crossing Arms . Ей сега мислим да съдиме болницата, където ражда снаха ми, но се съмнявам, че ще успеем. ма защо пък трябва да си спят спокойно виновниците  Whistling . Направи всичко възможно да ги притесниш поне. Ааа, ма ха! Мърльовци с мърльовци! Не знае, че Европа е континент,т ама от голЕмото добр'утро е иначе!

Утре трябва да ставам рано  smile3507 . Ще навестя снахата, ще водя Митко на консултация и след това ще нагледам какво прави Билката, че не се мярка из отчетни  Naughty . СЕМ, на линия ли си?

# 123
Здравейте,момичета  Hug
Ще драсна два реда,въпреки че заспивам.
Сонче,като прочетох днес и веднага грабнох телефона да ти се обадя,но се спрях,защото не намирах точните думи,немога да те успокоя,защото само вие с Тони си знаете какво ви е в момента,а да те карам да обясняваш за пореден път и да се разстройваш още,няма смисъл.Чакам с нетърпение да кажеш,че Тонката си е вкъщи при мама,тате и братчето  Heart Eyes Съвети относно посрещането вкъщи и разговора,също немога да дам,защото вие си познавате детето и знаете как да подходите,сигурна съм че ще намерите точния подход и ще извлечете само полезните страни от ситуацията.Много ви прегръщам и съм мислено с Тонката и го очаквам с нетърпение да се прибере при вас.

Лейди бейби  Hug прекрасно същество видях,очите ми се напълниха от вълнение  Hug  Нямам търпение да се роди малката госпожица,много се радвам за теб  Hug Бъди спокойна сега и се радвай на бременността,мисли си само хубави неща и знай,че ние сме с вас двете  Peace Целувки на коремчето  Heart Eyes

А на всички останали пращам по една силна прегръдка  Hug и лягам защото ...
Аааа,и продължавайте да стискате палци  Mr. Green

# 124
Добро утро!

Хайде днес кафенцето ще е от мен:

Ужасно ме боли дясната ръка, но не мога да не попиша, особено като виждам , че сте пописали прилично снощи  Hug

Сонче, така ми се искаше да ти напиша много неща, които биха те поуспокоили поне мъничко, но не успях да открия подходящите думи  Confused Само не се самообвинявай! Знам, че не е лесно, но все пак ти си страхотна майка и всичко правиш , ръководена от огромната си обич и загриженост за децата си. Не си сгрешила, просто няма как да знаеш какво ще се случи и на какви изверги ще попадне детето ти. Вярвам, че скоро ще отмине този период на неудачи и пак ще си лъчезарната и вечно усмихната Соня, които ние тук всички познаваме  lovekiss

Лейдибейби, страшно много се радвам за вас  Hug Сега се усмихни и се наслади на останалите незабравими моменти от своята бременност. И помни - лошото не се повтаря  Peace

Мерги, стискаме, стискаме  fingerscrossed Ама подскажи поне малко за какво става въпрос, де  Mr. Green Да не изпращаш свекито в провинцията, а  Rolling Eyes

Сладур, вчера май е било кофти ден  Confused И аз се чувствах така. Само дето не повърнах  ooooh!

Еййй, Лили се събуди и не успях да напиша всичко, което ми се искаше  Confused

# 125
                                                             Добро утро!
Днес ще очаквам разхлаждането,че да си починем от тези жеги,разходките ни да са по-приятни,децата по-спокойни!

Гале,добре дошли!И Ангел като Ники е ревлив,но при нас не е от зъбки ,а повече от глезотийки.В проходилка стои 5-10мин.,като бута всички играчки нервно,така е и в столчето,количката,люлката,помага единственно носене на ръце и гушкане при нас.
Роси,мерси за кафенцето!Честито ви камионче,много дини да извозите и продадете с него,(бързо да го изплатите)!Пробвай да се мажеш с някакво гелче,временно да облекчиш болката в ръката(мъжът ми се маже с диклак,но е много слаб и почти не действа)
Сонче,една голяма прегръдка за Тони!Наистина си заслужават стрелбата,с която виртуално им се заканваш!
Лейди Бейби,малката госпожица е чудесна,от сега нататък само спокойствие!

Тази нощ Ангел не се буди,заспа в 22,00ч.и се събуди в 5,00ч.,това са си цели 7ч.непробуден сън,и това ми се вижда малко за нощен сън,но поне не се е будил,но много се въртеше и риташе.Нали спи повечето нощи при нас,та това въртене и ритане попречи на нашия сън,но важното е ,че той си поспа,дано не е нещо инцидентно и продължи така.

Хубав ден!

# 126
  • София
Добро утроооо  Laughing
Тази сутрин толкова ми се спеше, че си мислех, че е 3-4през ноща и се мъча да успокоя Павката, а той като плаче  ooooh! Нахраних го и заспа, но аз се ококорих Simple Smile

Гале, ако има ушна кал я почисти. Ухото трябва да се почиства, но правилно. Има някои лекари, според които не трябва ада се почиства, но мен не ме кефи тази идея. Вкарваш клечката леко и без да я опираш в страните на ушето издърпваш ушната кал. И така лека полека, след 10-тина издърпвния ушето е почистено, докъдето може. Останалото пак ще излезне отвън, пак ще се почисти и така. Simple Smile Иначе, това отвън понякога засъхва и може да направи тапа, т.е. останалия секрет да не може да излезне.
А за болката, ако не минава и се засилва в рамките на няколко дена е хубаво да го види УНГ. Може, ако има сополчета секрета да се е възпалил. Но не вярвам. Има един "триглав нерв"  Mr. Green който тръгва от ухото и има три края, единият от които е точно в долната челюст. И когато започне зъбоникненето по-чуствителните дечица ги боли ушенце- ту едното, ту другото.
Така че не се притеснявай. Болката от болно ухо не се бърка.

Сончеее...миличка ... пак ти казвам да не се обвиняваш. Другите са за обвиняване, че поне не са предупредили. Но така е. В днешно време парите са пред всичко друго. Все повече се убеждавам  Confused Служителката не ти е казала от страх, че ако шефа разбере ще си загуби службицата, шефа никога няма да спомене за да не си загуби бизнеса и така  Confused

Роси, да ви е честита новата придобивка! Да я ползвате с много здраве и догодина да купите още един  Hug Много се радвам, споделих и на мъжа ми и той много се зарадва Simple Smile Само така! Борете се и се нагайте все повече на пазара!

Лейдибейби, ама много готина мацка си имате Simple Smile Браво, чудесни новини Simple Smile

Мислех си, че съм първа, но са ме изпреварили  Crazy Хайде, лек ден от мен Simple Smile

# 127
Добро утро!

baloniЧЕСТИТА 8МА МЕСЕЧИНКА НА ЕМА, ВЛАДИ, ГАБО И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ПРАЗНУВАЩИ, ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ БЕБОЦИ! baloni

Да почерпим с бисквитената торта на тати Mr. Green:

От мен нещо разхладително:

Нашата мини рожденничка е запразнувала от 5.30 Tired Grinning и сега я чакам да се набушува в проходилката и да я приспивам.

Ще пиша пак по-късно!Целувкииииииииииии! Kissing Heart

# 128
ДОБРО УТРО !

малък  музикален поздрав за всички недоспали мами от нас

http://vbox7.com/play:cda7161b

до после  Laughing

# 129
  • София
Добро утро и от мен. Към поздрава и нещо за душата

# 130
Здравейте!
Роси, честито ви голямо бу! Laughing
ЛейдибейбиHug
Дита, Катюша, Роси, благодаря за закуската, а на Тиана за поздрава.Grinning

При нас новината е, че няма да ходим до БГ, ще оперират мъжа ми още този месец - било спешно. Хирургът казал, че от 10 прегледани, обикновено 1 бил за операция и сега този един е мъжът ми. Дано само и свеки да си отложи пътуването за БГ днес /но едва ли/, защото, няма да мога да отида до болницата и да бъда с него и изобщо няма да мога да го посещавам, защото няма кой да гледа Рони. Надеждата ни е единствено сестра му да може да се освободи от работа. Иначе даже сам ще трябва да отиде до болницата. Sad Рони не бих го помъкнала по болници с мен. Оченцето му вече е по-добре, сутринта имаше изтекла гной, но трябва още. Поне тази сутрин си го отвори без проблем.

# 131
  • София
Ванилия, толкова неприятности ви се струпаха.  Hug Hug Hug Стискам палци вссичко да се прави  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 132
Ванилия имаш стиснати палци и от мен fingerscrossed fingerscrossed Дано изникне малко помощ от някъде,че иначе не знам как ще се справиш Praynig И мъжо ти да е добре Praynig
Честити месечинки на всички пораснали слънчеви дечица!
Дес дано се включиш с добри новини Praynig Hug
Мамета ние отивме при педи,че Ивче кашля и киха и плачка Cryпък и аз съм болна Tired,айде после ще гледам да се включа за повечко време Hug

# 133
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug

Първо да почерпя от името на Влади нашата 8-ма месечинка и да разпратя целувчици  Kissing Heart на Мона, Ема, Габи, Самуел и Божидар които празнуват с нас. Ето и малко почерпка  

Ние си имахме малко гости, та се позатрих от нета. За сметка на това, от неделя вечерта насам Влади ми взе акъла. То не бяха истерии, кривене ...  ooooh! Реве, и като реве вика бррррр и хвърчат лиги на поразия. Не знам дасе смея ли или и аз да ревна с него. Май ми урочасаха детенцето. С друго не си го обяснявам. Но пък гледам, че и вашите са така. Да не би периода да е такъв - луни, израгвания, Сатурнови дупки и Юпитери ....  Rolling Eyes За това съм леко неадекватна и гледам като караконджул. Crazy
А детенцето - от контактите с други деца и хора ли, не знам  Rolling Eyes - започна да си бращолеви - бабу, бубу, гугу и т.н. От седеж на лицева опора предния понеделник  Mr. Green до този, почна да седи на ръце и колена, и се оглежда и се чуди на новата стойка  Crazy Опитва се да се придвижи напред със скок глупачето. Прилича на жабче. За изправянето - там не знам ... То като не седи в кошарата... Днес се опита да се изправи в легена, явно му е време и ще трябва да му осигуря условия.

Сонче, едно голямо гуш от мен на теб и на Тони. Думи нямам , и съм страшно възмутена от това, което му се е случило на детето. Важното е, че сега ще е с хората, които го обичат и да му покажете, че той няма вина и е много по-добър от тези изродчета да ги нарека май ще е малко. А пък родителите им, що за хора са и как си възпитават децата не ми се мисли.

Лейдибейби, страхотна бебка си имаш. От сега личи, че ще бъде красавица. А ти трябва вече да си се успокоила, нали  Flutter

Роска, честито ви нов камион. Пожелавам ви бързо-бързо да си възвърнете инвестицията.

Ей Канела така се бях настроила, че ще се видим cry  Но щом е спешно, важното е мъжът ти да се оправи. Ще стискаме палци операцията да мине бързо, да е успешна, и да си намериш някой да ти помага и отменя. Че и ти доста се поизмъчи. Айде пожелавам ти в най-скоро време да  се похвалиш, как мъжа ти те глези  Mr. Green

Таш, предаваш ли много поздрави от нас на Цецето?   Mr. Green

Дианче, Сладурка, Теди и аз ще пусна моя телефон в скайпа. Я кажете сега кой кога се очертава да ходи на море, кои дати, за да синхронизираме. Аз от 4 август пък ще ходя в Трявна  Mr. Green, а може и за един ден до Плевен да отскочим.

Чао и дано прохладата дойде по-бързо.

Ха ама то днес било и Владимиров ден  Grinning

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 10:40 от Valenciq

# 134
Привет от мен!

Сонче, надявам се всичко да е ОК. Нагушкай го и дано се успокои детето.

Таш-вчера бях на детско парти до вас -оглеждах се амааа цък - не ви видях.

Роси -честито камионче!!!
Днес бяхме на консултация 100 гр е качил и 1 см. 9кг е.; 7 и 8 зъб са на път. и друго няма...нещо урината не му е добре този месец, но в четвъртък сме на нефролог и дано пропуснем АБ.

Нямам време да ви отразявам-извинявам се, за което. Днес чуквам поредната годинка(ще запаза тайна числото  Heart Eyes)-сутринта тати и Боянчо ме изненадаха с подаръци. Малко времето ми обърка плановете и партито ще е събота амааа това да е!!!
Почерпете се по едно за моя сметка  Mr. Green Mr. Green

лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт