Отговори
# 135
Благодаря ви за похвалите за малката ми госпожичка Hug

# 136
  • София
Честити месечинки на празнуващите днес   bouquet
Мими22, честит рожден ден    bouquet

Роси, честит камион!
Ванилия, дано всичко мине успешно и да успееш да отидеш в болницата при мъжа ти. Много е трудно като няма на кого да разчиташ да погледа за малко бебето.
И ние днес бяхме на консултация. Стефан е качил 600 гр. и вече е 7,900, но си е същите сантиметри - 68 см. Казаха да давам вече и риба, а можело и кисело мляко. Също ми казаха да спра лятото вигантола.
Ох, Стефан крещи от другата стая - явно по-късно ще пиша повече.

# 137
  • София
Мимииии22, много щастие и много любов  Hug

# 138
Честит рожден ден, Мими!
Честито и на днешните месечинки и месечинковци! Heart Eyes

Благодаря ви за добрите пожелания! Heart Eyes Операцията ще е следващия четвъртък. Свекърва ми беше шокирана от бързината, с която хирургът я издейства. Сега остава да проучим тарифите му, което е доста трудна задача, защото, както писах, тук не си ги казват, ами трябва да се правиш на детектив. Снощи сънувах, че иска да му купим хотел. Joy Все повече признаци на откачане забелязвам в себе си.  hahaha
Оказа се, че зълва ми вече няма да работи и ще е на наше разположение. Grinning После обаче няма да можем да се приберем вкъщи, защото мъжът ми няма как да се качи пеша до 4-я етаж. Вероятно ще отидем някъде на санаториум или в център за рехабилитация, ако успеем да го убедим, де. В краен случай, ще сме в апартамента на свекърите, макар там изобщо да не е подходящо за Рони - има един куп неща, които са в неговия обсег + котка. Но ще умуваме, само да мине операцията. Praynig

# 139
Диването заспа и аз съм малко свободна.
Голям рев , голямо чудо! Тия зъби ще ми вземат акъла!Докато на Акулката му поникнат зъбите ,майка му ще се озъби от недо доспиване!
МИМИ, ЧРД! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!
Сонче,  Hugза баткото!
Не се обвинявай , вие за хубаво го изпратихте.В случая друг е виновен.
 Нека да се прибере ,да се успокоите и тогава съдете ги тези мръсни гадове!Ще тормозят детето, мръсни,малграмотни и тъпи боклуци!
 Ама този случай плаче за широко разгласяване!
Преди години братовчедката на мъжа ми бе задържана на летището във Швейцария ,ама такъв скандал вдигна,че и се извиниха и превозвачите и властите!
  Ох, много се вбесих!
Канелка  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossedна мъжа ти! Дано се отърве от болките ! А в Бг ще дойдете като се оправи!
Роси,честито! Радвам се ,че разширявате бизнеса,пожелавам ти догодина още 1камион!
Ледибейби Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesза теб и малката шушулчица!
Жубраво на Стефчо!В тези жеги 600гр. хич не е малко!

# 140
  • София
Св.Троишката група - кога излизате и къде  Laughing . С Маруся и Митко ще ви дойдем на гости, ама дайте малко инфо - коде, кога , как и защо  Mr. Green

М, на какво попаднах. Много лошоооооооооо! Кофти за семейният бюджет 

http://sofia.dir.bg/2008/07/15/news3197100.html

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 13:50 от katiousha

# 141
  • София
Честито на всички месечинковци празнуващи днес     bouquet Бая възраст им се натрупа  Grinning

Мими, ЧРД! Бъди много здрава, щастлива и обичана  Hug

Ванилия, новината е...тъпо казано, но чудесна. Сега всичко ще мине много по-бързо  Hug Дано успееш да си до него. Ще му трябва много подкрепа

# 142
ЧРД, Мими!   bouquet Бъди здрава, обичана и желана още дълги дълги години!

Лейдибейби, госпожичката е прекрасна. Погали си коремчето от нас и се наслаждавай на остатъка от бременността си  Hug Пожелавам ти до края да няма повече за какво да се тревожиш.

Честито и на месечинковците днес.

Аз няма да пиша повече засега, че настроението ми е много смотано Confused

# 143
  • някъде там
явявам се с важна мисия, празуващата Ема-бадема каза да почерпим всички мами с и ако има още някои под чадърчето бързо да изскача за едно наздраве
и да не забравим наборчетата по едно уолкърче като нашето

МИМИ бъди щастлива, честит празник  newsm38 newsm59 newsm67 nbirthday

# 144
Честито на месечковците и Честит рожден ден Мими- пожелавам ти всичко което си пожелаеш да се сбъдне Hug

# 145
Здравейте, мами!

Мими,
честит рожден ден, мила! Бъди винаги такъв хубав и положителен човек   bouquet

Канелка, както казава Дианчето, новината е чудесна макар и да звучи доста тъпо  Laughing

Аз набързичко да ви разкажа на какво бях свидетел аз и потърпевша дъщеря ми днес преди няколко часа  Rolling Eyes
Та с една дружка не бяхме се виждали от доста време и решихме да изпием по едно кафенце днес на обед. Отиваме на близкото заведение и сядаме на една масичка. Имаше само на една маса 2 майки с 2 дечица, които тичаха напред назад. Лилия много им се зарадва и започна да ги следи с поглед. По едно време при нея дойде момченцето. Тя започна да му се усмихва и да му говори нещо и...хоп цъфна и девойчето. Гледа Лили, гледа я и....храс хвана и двете бузки и започна да ги стиска колко сила има  ooooh! Cry Twisted Evil #Cussing out Лили ме гледа изумена и тъжно  Cry Тя толкова много обича деца, а и децата много я харесват. Ама аз нали съм тъпунгер, викам на детето да бъде малко по-внимателно. Обаче дружката не си поплюва и и се накара . Майката на това дете стоя безучастно  #Cussing out Аз пак започвам да обяснявам, че не е хубаво така, като реших, че детето от невнимание е стиснало толкова силно Лилия. И в този момент бааааааааааааам  Shocked Shocked Shocked тупна я с всичка сила по главичката. Вярвайте ми, нещо направо се скъса в мен  Cry Викнах на майката :"Ама, моля ви се, веднъж я ощипа, а сега я удари" и казах на детето да си тръгва, а то стои като темерут и гледа ту мен, ту Лили с една такава...злоба  Rolling Eyes Говоря ви за дете на не повече от 3 години  Shocked дори и по-малко може да е. Както и да е. Дойде майка му да го забере, а дружката ми в този момет казваше, че това дете е ддоста невъзпитано, а майка му я чу и вика:"М, да, като майка си" Има ли нужда да коментирам??? След няколко минути си тръгнаха, но преди това тази жена дойде да ми се извинява за постъпката на детео си , като ми обясняваше, че детето и никак не обича малки деца, защото тя винаги и се карала/биела/наказвала заради малки деца  ooooh! Ето докато може да доведе една майка детето си. Според мен това дете вече има нужда от психолог, а все още няма 3 години  Tired
Няма думи.

Сега изчезвам, че трябва да водя Лилия на консултация, да си вземам едни дрехи от шивачката и да ходя да си посрещам мъжете  Heart Eyes Честно вече нямам сили  ooooh! Въпреки, че ми е ужасно трудно без Лилия, вече чакам с нетърпение да си отдъхна в София  Rolling Eyes

Чао, мили мои!

П.п:Мразя се. Дори едно букетче не подарих на Мими за РД-то, а и месечинките не поздравих  ooooh!  Станала съм доста неорганизирана. Извинете ме, за което  Embarassed

# 146
ЗдравеЙте маЦки!  newsm10

Днес по-хладно май, А?
Или поне тук, сега дори ще вали така като гледам.
Днес ходих на проба за роклята ми, оставих каквото тррябваше,
а забравих да взема обувките и да си премеря височината на полата Simple Smile  Joy
(оф каква съм офСъ, да ми я подрасят исках да кажа)
Ники се изстреля със свеки рано-рано по разходки и папкал много.
А аз си изчистих и хигиенизирах къщата.ДОВОЛНА СЪМ! Hug

МИМИЧ - ЧРД от мен!  hbday
Бъди жива и здрава, горда и любяща майка.
Късмет да спохожда теб и семейството ти
цял живот и много,много любов и разбирателство!

Ванилия, съжалявам за новината.
Стискам палци за успешната операция и се надявам да
се нареди при вас всичко и да не си натоварена прекалено с много неща.

Роси - ужасТ. Та такаива са днешните деца,
като съседчето на сКреч и многоооо други,
ама родителите са виновни и никой друг, това да го разправят на тоя дето духа!!!!!
Съжалявам за случилото се, аз ако бях щях да завъртя на малкото шамар, без извинение,
че кое е това келешче,че ще ми бие детето, да види то хубаво ли е със шамари да се оправят нещата,
Тъп келеш и майка също. Sad Идосах се.

Сонченце - още малко и става 17ч, мисля ви цял ден,
ако имаш сили и настроение пиши как си душата? Simple Smile Целувки и силни прегръдки мила моя!

Честити МесЕчиНковЦи  moresmile cow baloni

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 16:45 от Galaxy_26

# 147
Роси, кофти случка Confused
Днес пред очите ми едно такова, има-няма тригодишно ухапа по бузката бебенце колкото моето  Confused

# 148
Здравейте милички,
Мама ни беше на гости и си изкарвахме страхотно тези дни Heart Eyes. Учи Васко да казва здравей- подава му ръчичка и казва Здрасти и той също подава ръчичка Laughing. Той щурее - вече стои сам, изправя се, иска да го държа и да ходи, сяда, пълзи, бърбори - абе ставам малко луда с други думи #Crazy, ноооо да е жив и здрав душицата ще тичам след него това ми е работата Mr. Green.
Мимиnewsm59 бъди много здрава, щастлива и обичана!
Сонче миличка, дано вече да сте заедно с голямото ти момче. Прегръщам ви силно Hug
Лейдибейби прекрасна е твоята госпожица Heart Eyes, много се радвам за вас.
Роска много се радвам, че Артур ти е вдъхнал кураж, дано всичко да е наред и съвсем скоро да си като нова Praynig. Честит ви камион, добри парички да ви носи Peace. Аз пък скоро срещнах много мило момиченце, което много хареса Васко, говорихме си известно време, по едно време се появи майка му, която няколко пъти му каза, че е много тъпо  ooooh!
Ванилия  fingerscrossed за мъжа ти. Как е оченцето на Рони? На мен пък като малка ми излизаха циреи често и на очичките и чак ми се затваряха и подуваха много, пиех бирена мая. 
Галакси    welcome Как е Ники? Васко плачеше по същия начин, преди да се покажат долните 2 зъбчета и както казва Скреч ДОРИ и да суче не искаше в тези моменти.
СЕМ и Васко чат пат се мръщи на пресни плодове, той също иначе не отказва нищо (освен заек Mr. Green). Сякаш е на моменти, единия ден отказа пъпеш, на другия го яде. Днес дадох кайсии, на първите 1-2 хапки направи кисела физиономия, но после излапа всичко.  Вече свикна и си хапва-давам всяка сутрин пасирани плодове Grinning. Според мен са им малко киселки пресните плодове и се мръщят докато свикнат с вкуса. Онзи ден се разхождах в Овча Купел (там ще се местим), не знаеш ли някоя градинка там, за парк знам че няма смисъл да мечтая Sad
Катюша ходихте ли в парка? Току що прочетох, а и изпращах майка ми днес. Тя Троишката група нещо се е поразпаднала малко. Ако решите пак да дойдете се обадете. В тази връзка чувах Madchen, изпраща много поздрави на всички. Почиват усилено, а прекрасната Лена се чувства много добре там. Чувах се и с Цецето - и те правят същото Laughing сладката Василия е много добре.

Устата не може да ми затвори човек Laughing. Айде до скоро  love001

# 149
  • София
Ехооо  newsm47
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИМИ  newsm59 newsm38-
пожелавам ти много вълнуваща и страстна година, а мъжете след теб да правят така:

Друг път като си в околностите, направо идвай или поне се обади вече.Иначе ще кажа на всички на колко години ставаш  newsm62

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКОВЦИ -скоро да се научат да правят така  Mr. Green

Сонче, надявам се скоро да пишеш, че ми е неудобно да звънкам  Embarassed.Дано всичко е наред и Тончо вече да е щастлив   love001

Ванилия, не знам какво ти е  Hug.Така ми се искаше да се размине операцията...Така ми се искаше и да дойдеш, хем нямаше да се видим най-вероятно. Rolling Eyes.Стискам палци и скоро Рони да има силен и здрав татко, а ти един як мъжага    newsm51

Катюша, еми заповядайте, де -той и паркът се затъжи за вас  smile3534.Аз обикалях самичка тия дни, даже днес мислех да изкарам Лилчо, ама много духаше и все бях на нисък старт за прибиране.
А 2009 година я чакам с нетърпение  Crazy.Шефът ми ходи до турската Икеа няколко пъти, ама не мога да го занимавам непрекъснато.Иначе като тръгва само ни пита да си избираме от каталога /не за подарък, де, само да ни го донесе  Laughing/

Получихме поканата за сватбата, ще бъде в "Арбанаси палас", там ще е всичко-от подписването, до веселбата  Crazy.Та, сега ще си организираме няколко дни обиколка в районите  newsm78.Може да звънна на Дита и Ренка /ама на Дита може и да не звънна  Joy Joy/

Роси, много нахални майки и дечица има  Embarassed.Накой път като съм със Слави и изкоментирам, той все ме срязва, че да видим нашето и тогава да говоря  Embarassed Embarassed.А то от нас си зависи сигурно  newsm78

Айде, оставям ви за малко, но тая вечер ще ви следя изкъсо  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт