Отговори
# 195
И аз да кажа ,идеята за частна детска кухня е супер.Мои приятелки в София взимат и са много доволни Peace
Гале,честно да ти кажа и аз незнам докога с това АМ.Девойчето си го тачи много - сутрин,обед вечер си го пие с огромна наслада как да я лиша от това и удоволствие Mr. Green Напоследък на обяд и го спестявам ако е изяла цяло пюре,но взе да ми отказва пюретата нещо.Особено вчера и днес хич не хапва и е почти само на мляко Thinking Може би към септември ще въведа и киселото мляко,нека поотминат жегите и ще редувам за разнообразие,но мисля че поне до годинка ще пие АМ.На Вяра някои връстниците все още го пият,някои се кърмят даже.Но тя освен от цица мляко друго не е пила,премина на лъжица с кисело мляко и до ден днешен го обожава.Абе то детето ще си покаже докога,аз преди не съм се замисляла кое до кога,каквото искаше това давах Peace

Мими,много се зарадвах,че всичко с Боянчо е наред.Все така да е занапред Hug

Ще разгледа снимките на Найчето и ще почвам да домакинствувам.Хриска е изкъпана и приспана.
Лека вечер на всички Hug

# 196
Мими страхотни резултати за хлебарка Mr. Green,нали така викаше на Боянчо newsm78,може да е с едно бъбрече,ама бачка за три,а така да е Hug
ПростоАз-Деси,как може да имаш наистина такива дълги и хубави крака Peace,мале а зняма повее да се показвам,че съм нисичка и за да ми изглеждат добре краката трябва да съм 45 кг Rolling Eyes,а аз съм поне 56 кг Rolling Eyes А за размера на сутиена не ми говори-гледах аз морската фотосесия и знам аз кога има подплънки и кога не Mr. Green найчето наситина става все по-сладка и хубава Heart Eyes
Ванилия аз май забравих да ти кажа,че и от мен имате едни много стиснати палци за операцията fingerscrossed fingerscrossed Докато мине си е притеснения,но дано всичко е наред и да е края на мъките с дископатията!
Аз четох,четох ама ще ходя да си взема Ивче и тайничко да си я поразходя,че свеки не дава да я извеждам като е болна на вятър,да ама сега няма вятър,а те я държат вътре Tired Облякох я с дълга блузка,която макар да е с късо ръкавче  по-плътничка и е с дълго панталонче-пак съм я пуснала гола #Cussing out Иначе се изпотява бе! Ква е файдата.....Ох,айде стига-дано ми оздравява котето Praynig Пак ще пиша Peace
Дианче в крайна сметка твоя телефон го няма-къде ще ми го пуснеш,на ЛС?

# 197
Здравейте от нас!
Мими, честито ти порастване  Laughing Да си жива и здрава и много щастлива!
Радвам се за резултатите от прегледа на Боян  Grinning
Канела, успешна операция и от мен! Дано всичко мине бързо и леко и да забравите за херниите след това. Болезнено ли е възстановяването?  Embarassed Ама всъщност какво питам глупости, като си представя, че сега всеки ден се мъчи с болки мъжът ти  Confused
Дано успеете и за малко да доведете Рони в България. Пък ако не стане, здраве да е, по-нататък...
Роси, честита ви придобивка! Мнооого работа да има за камиона  Laughing
ПростоАз, идеята ти е чудесна! Определено си мисля, че частните кухни са много по-добра алтернатива от държавните.
Дано само нямаш много бюрократични спънки  Confused Скоро бях попаднала на една тема за предстоящо откриване на частна кухня във Варна и нещо подобно се споменаваше. От друга страна пък, като се отнася до хранене и то на деца, съм съгласна, че контрола трябва да е строг.
А за мнението, ми какво да кажа....
Държавните -   не ми допадат в сегашният им вид Embarassed Embarassed 
Най-малкото, не мисля, че за около лев на ден, може да се осигури качествена храна. Пък и като знам типично по български как се пести, да не кажа краде от персонала  Whistling, съвсем.
Впечатленията ми са стари, но не вярвам нещо да се е променило.
За частните, очакванията ми по отношение на храната /пресни продукти, хигиена, разнообразие, меню, съобразено с хранителните и енергийни нужди на детето/  и обслужването /транспорт по домовете, диетични менюта, еднократни опаковки, хигиена и т.н/ са по-високи.
За цената - пак незнам какво да ти кажа. То всеки се разпростира според чергата си  Confused
Но определено цената трябва да съответства и но качеството на услугата. В този случай си мисля, че ще има пътници и за твоя влак  Wink, независимо от цената. 
Добре си прекарвате лятото  Grinning Целувки за порасналата Ная  Heart Eyes
Лейдибейби, прекрасна госпожичка!  Grinning Много се радвам, че са ти отпаднали притесненията. Радвай се на бременността си, половината мина  Grinning  Hug
Тиана, Кате,чакаме снимки  Party
 Дианче, стегна ли багажа вече? Приятна почивка, да се върнеш отпочинала, заредена с енергия и с добър тен  Wink

За адаптираните млека,да се изкажа и аз  Mr. Green - не мисля, че тези за по-голяма възраст съдържат по-малко полезни съставки. Напротив, би трябвало да са съобразени с нарасналата нужда на децата. Но просто, тези за след шест месеца вече са само частично адаптирани. И се предполага, че след като приема без проблем това мляко, няма да има проблем и да приеме примерно кисело, а след годината и прясно мляко. Т.е. не е вече толкова важен заместител на кърмата, колкото в първите месеци. Това е моята логика  Rolling Eyes

И последно да не забравя да почерпя за осми път, за здравето на малката ми бубка  Heart Eyes
Наздраве! Grinning

# 198
Бандааааа, аз изкъпах също дребси и сега е лапнал гсм ми и слуша музика,
явно е по рокаджия, защото има една бърза песен и се кефи много, и една
електронна малко Simple Smile/инструментал само...., дали има смисъл да се притеснявам за избора му на стилове Simple Smile....

Днес е ошашкал и свеки с капризите си, врещял си човека и тя за малко да ми звъни и да идвам да си го вземам, ама се поразходили и крокодилските сълзи спрели, келеш с келеша му, какво ли му  ешукнало, не разбирам какво да си мисля, изведнъж ме изненада с подобни прищявки... хмммм  newsm78

Уф, тази Деска, майко мила, то аз искам да ми е майка, ччед дръгите ли, то крака, то чудо дето викате, аз гледах,че преразглеждах снимките ти Simple Smile

А колкото за АМ и аз мисля да си заредя с 1-2 кутии ХИП 2 и за зор заман да си му давам, че ние също отказваме от време на време пюретата и иска само течно нещо.... Мисля си че са зъби, поне като усета ми на майка(по мое мнение добра майка) ,мисля че причината е в това, дано е това де!!! Че не ми се мисли да  енещо друго или глезотии, ама такива паники и истерии незнам дали сте виждали.
оооо айде да отивам,че не може да заспи, врещи само ... ууууу -аааа- ееееее, не енненеее  Simple Smile

# 199
  • някъде там
Prosto_Az на мен също ми се въртеше тази идея, защото и в Търново няма частна, но за да се реализира трябва не само акъл ......, стискам палци да имаш успех  Peace, доволна съм от държавната и на Ема и харесва, но ако има и частна бих я пробвала

бяхме на консултация :
ръст - 73см. май дългички си вървим  Wink
тегло - 8.500кг

щях и още да пиша, но ей сега разбрах че сестра ми щяла да се жени и малко съм в  Shocked /тя е на 20, то не че годините са нещо де, но е малката ми сестричка и някакси/, тя от няколко години е с едно момче и сега заедно учат в УНСС, живеят заедно, ама тя милата не била класирана за общежития и това било вариянт за незнам си кво там семейно общежитие ...........

# 200
  • София
Лелеее, час и половина приспивам Митко  ooooh! ! Умори ме това дете. От както се появи първия зъб е непоносим. Толкова ме изтощава, постоянно се буди, трудно заспива, отказва биберон  Close .
 Дано успеем да си починем на морето, че ако е такъв кисел и там, бързо ще си дотичаме.

Не мога да спра да слушам Еня. Имам чувството, че ме завладява музиката, а това никак не е добре. Ама толкова ми харесва  Heart Eyes . И "Енигма" ми харесваха, но успях да се отърва от този кошмар на завладяването.

Днес правих бананов пай. Точно по рецептата е, но на мен не ми хареса.

Роси, благодаря  Hug ! Регистрирах се  Peace .
Бакши,  Hug за Ангелчето!
Ванилия, нека си хапне пържени картофки детето, и шоколадче му дай за десерт  hahaha
Галакси, така като те чета, май зъбите на келеша са тръгнали  Grinning
Ренка, аз се омъжих на 19  Blush . Не знам какво е да имаш по-малки брат или сестра. Аз съм изтърсачето  Crazy . Брат ми дълго ме подпитваше дали съм сигурна в избора си, дали обичам Коце или съм се хвърлила на първия влак, и такива работи. Не мога обаче да гледам от твоя балкон  Grinning .

# 201
мацки.здравейте.ние имаме гости.и после ще се разпиша.обещавам.днес бяхте много яки мацки.аз малко се бях притеснила в началото дали ще ме харесате,тъй като съм най-млада,да не кажа на малка.ама беше весело.следващата седмица пак сме на линия.
айде и аз искам да видя снимките,че да ви покажа на драго.и той иска да ви види.
за сега Hug

# 202
  • София
Здравейте  Hug
Нямам време да пиша, само да кача няколко снимки от днес.
Изкарахме си страхотно /, но кратко  Sad/, ще чакаме пак.
Нас с Александър ни няма, щото сме фотографите  Mr. Green

Сонче, какво става, душице-пишиии   bouquet Heart Eyes
Дианка, супер страхотно да си изкарате и да си починете, а децата да са очаровани и много да ви слушат.Приятно!!!

Хайде, по-късно, ако мога, ще се включа  Hug

# 203
те гостите бързо си тръгнаха.аз се търкалям от ядене на диня.
малкия толкова се е заиграл че не мога да ви опиша.няма заспиване.нещо напоследък имаме проблем със заспиването.играе митко до поне 22:30.а днес катюша ме уби че нинка заспива към 8:30.у нас това не може да се случи.
иначе митко е много контактен и усмихнат малчуган.но е неудържим.фурия.ами като проходи.леле няма да има сядане.ама предпочитам детето да ми е жизнено а не заспало и блеещо в една точка.
ренка и аз на 20 се омъжих.не е страшно.ама напълно те разбирам друго е да става въпрос за малката ти сестра.
деска-просто-аз ама ти всеки ден слабееш.ти майка ли си? искам и аз да отслабна,ама нъцки.
таш благодарско за снимките.
сонче как е малкия?напрово се потресох от случилото се.
отивам да приспивам двете деца.лека от мен.много ви целувам

# 204
Благодаря на всички ви за подкрепата!

Детето е добре, щом сме заедно всичко се оправя. Вече и аз съм по-добре, защото знам, че съм силна, колкото и нескромно да звучи. Доказах си го сама на себе си , за пореден път. Тези дни ще има статия за нас във вестник  "24 часа". Предполагам, че оттам ще научите всичко. Тези дни може и в Нова телевизия да дадем интервю. 

Поздравявам ви всичките, много целувки на децата и на вас! Гушкайте ги много, защото са страхотни малки бебоци!

Лека нощ!

# 205
Сонче, поздравления за куража да дадете гласност на случилото се   bouquet
Добре, че се е прибрал по живо, по здраво Тони и дано да забрави бързо неприятните емоции! Весела ваканция оттук нататък  Grinning

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 00:50 от арабела

# 206
  • София
Браво, Сонче! Само така! Кой ден да си купя вестника? А по нова в новините ли или в някое предаване?

# 207
Сонче поздравления за решението за гласност в медиите Peace от мен  Hug Hug Hug
Троишката група-супер сте Hug
Таш-то хубаво вие сте фотографите,ама можеше и друг да ви снима,айде сега искаме и вас Naughty
И ние сме в групата на къснозаспиващите Tired,ей го на кое време е,уж беше задрямала към 23.30 и сега пак се търкаля ooooh! ама явно запушеното носле я мъчи,щото виждам,че и се спи Tired Ама общо взето от доста време насам преди 23ч. не ми заспива ooooh!
Направо ми е изветрял мозъка,сигурна съм,че още нещо исках да пиша Embarassed

# 208
  • София
Добро утро  Hug Много ви мерси за пожеланията за почивката  Flutter
Кака ви яко се излага с багажа, още не съм готова Crazy Добре, че мъж ми днес си е у нас, че да наваксам бързо. Просто не мога да събера всичко накуп. То са щипки, простори, виличка, купичка, завивчица...все едно обзавеждам нова къща и трябва да предвидя всичко  Laughing

Видях много, много хубави мами в едно колажче  Hug Кога ли и аз ще успея пак да дойда да ви видя Sad

Сонче, браво на теб!  Само така, не оставяй нещата скрито-покрито. Трябва да си понесат последствията!

Сладурче, пуснах ти тел в скайп

Включвам се за последно, защото по обяд трябва да тръгваме и няма да остане време. От сега си знам, че много ще ми липсвате  Tired
Надявам се да успеем да се организираме за морска среща  Hug

# 209
Добро утро! Hug

За първи път Симона спа при нас на спалнята, защото снощи се ококори както си спеше към 22 часа и се започна едно безкрайно обръщане по корем и чоплене на едни слончета залепени на леглото Tired Mr. Green И я взех при нас да се кротне...е,кротна се, но аз не съм спала, защото почти нямаше място за мен, беше ме страх да не я смажа и бях отвита, за да е завита тя... smile3507 освен това беше легнала по диагонал - главата й забита в моя корем, краката на лицето на баща й Laughing и няколко пъти я фрасках без да искам с лакът... LaughingТа към 3 я преместих в нейното легло и в 4.30 си я взех обратно при нас, защото пак промрънкваше и вървеше към събуждане... Simple Smile Липсва ми кошчето... Tired Mr. Green

Дианче, весело изкарване!Да се разнообразите добре и дечковци много да слушкат! newsm41

Рени, браво на госпожицата, чудесни мерки. Flutter Според мен притеснителното в женитбата на сестра ти не е възрастта, а причината...Заради едно общежитие - цяла сватба! ooooh! Или само ще подпишат? newsm78

Страхотни сте, мами, от колажчето!И бебоците са чудесни.ПростоАз, снимката където си в гръб на фонтана с Найче е уникална. Като реклама на нещо...какви крака, о май Год! ooooh!
Добре, че ме светнахте за ХИП3, че тъкмо преминахме на 2ката и трябваше да почвам 3ката... WinkДнес ще съм градска малко. Flutter

Лек ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт