Отговори
# 210
  • София
Добро утро и от мен,

Стефан снощи се събуди в 2 и в 4, после спа до 8 и 30 - докога ще е това нощно будене  newsm78
Сонче, браво че не си оставила нещата така  Hug
Ау, страхотна срещичка сте си спретнали  Simple Smile
renyto супер мерки и честито за сестричката ти - щом така е решила да са щастливи и да се обичат много   bouquet Аз също имам по-малка сестра, но тя вече не е толкова "малка" де  Mr. Green май месец направи 26 и я чакам да се жени скоро - тя иска да бъде булка, ама гаджето и не иска да правят сватба, че той пък нещо не се разбира с роднините си, та сега са в някаква дилема  ooooh!

Абе хора моя МЦ още го няма, ще се гръмна направо #2gunfire В понеделник си правих тест и беше отрицателен, ама тая работа взе яко да ме изнервя. Че то ако всеки месец тръпна така докъде ще я докарам  Crazy Crazy Crazy

Ако взема да давам на Стефан за вечеря супа дали няма да се намали много бройката на млечните хранения  newsm78

# 211
Добро утро !
Хайде да се отчета за нашата южняшка среща!
Първо се чухме по телефона.След като разбрах чий е непознатия номер веднага се обадих .Бях доста притеснена и съответно много бъбрива.От телефонният разговор останах с много добри чувства.  Искам да ви кажа,че Катето има невероятно топъл глас. Реших,че този глас не може да е на лош човек и с нетърпение  зачаках срещата ни.
Намерихме се.Познахме се.
На живо Катето е като слънчице!Има ТАКАВА УСМИВКА..сега разбрах от кого Марианчо е наследил чара си.
 За Марианчо какво да ви да ви кажа .Един кротушко  с най- прекрасните сини очи и невероятна усмивка .Голям е чаровник Heart Eyes
Говорихме много/Най-вече аз/.Пихме кафе, разхождахме се ... и времето мина неусетно.
За моите двама сина какво да кажа ,след срещата с големия имахме сериозен  разговор с много обещания ,а малкия се държа добре!
Катя е много добър събеседник и благ човек  ,с нетърпение очаквам следващата ни среща!Много се радвам ,че се запознахме!
Очаквайте скоро и снимки!

# 212
Добро утро!

Сонче, браво! Нека да се раздухат нещата! Няма само западноевропейците да се оплакват от нас! #Cussing out Дано после някой чужд вестник да цитира  "24 часа" и да се видят що за деца възпитават! Praynig

Рени, щом се обичат, да се вземат! Grinning  Нашите братя и сестри  /3-ма общо/ са все около 30-те и никой си няма даже гадже. Рони е единственият наследник на двата рода. Confused /има да го нападат мацките/ Joy С мъжа ми даваме мило и драго някой дасе ожени. Laughing Аз получих първо предложение за брак на 18 от гадже на същата възраст Laughing, но добре, че отказах /а той макар вече семеен, наскоро ми призна, че съм любовта на живота му Sad/. Всеки сам си знае кое е най-добре за него. Peace

Жу, и аз съм в същото положение. Днес ми е 5-ти ден закъснение. Уж, ползваме предпазни средства и е малко вероятно да сгафим... Вероятно забавянето е заради хормоните и кърменето, затова още не съм правила тест. Ще чакам още 5 дни.

Троишката група, добре сте си прекарали в парка вчера! Heart Eyes А Ная е много сладка в басеинчето! Simple Smile

Щях да ви питам /за ПростоАз, видях, че не се отнася въпроса Wink/ -подува ли ви се корема след ядене? Моят сутрин е плосък като дъска, обаче на обяд след съвсем нормално количество храна, ставам както, когато бях в трети/четвърти месец бременна. Отстрани гледката бива, но като се погледна отгоре, онемявам. Много разтеглива станала тая кожа?! ooooh! А на кг съм -2 от преди бременността, не е това проблема. Онзи ден излизам с гол кръст, но в ИКЕА изядох 2 хот-дога, за да не припадна докато се прибера и просто ужас - добре, че имах риза, да се прикрия. Joy

Благодаря още веднъж за подкрепата! Вчера проверих как е датата за операция в астрологично отношение и се оказа перфектна - все едно е специално избирана. А трябва да отговоря на много критерии. Първо малко ме беше страх да видя, защото и да кажа, че е неподходяща, мъжът ми няма да се откаже - свикнал е да се мотивира с рационални доводи Crazy. Но за късмет се оказа идеална.

Оченцето на Рони е почти напълно здраво! Grinning Като ми мине мързела, ще ви покажа снимки с новия обектив.

Лек ден ви желая!

# 213
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug

Сонче, нека и аз те поздравя за куража да разгласиш случая. Нещата не бива да остават скрити - покрити. Тия какво си мислят, че ще им се размине ей така ли.... Ако можеше и до Брюксел да стигне...

Дианче, хубаво да си изкарате. Като наближи време и Сладурчето да заминава, ще се чуем. Пък ми се ще и мъжо да го заведа при вас да види как Павката плажува. Че аз не мога да го накарам да заведем детето привечер да подиша йодни пари. А за кибичене на пясъка и дума не може да става. Ама няма да го търпя още дълго я  Crossing Arms Лошото е, че среща подкрепа у майка ми  Thinking хммм ще я видим тази работа...

Леле Просто Аз  Shocked каква е тази фигура бе - кой ще ти повярва че Найчи е твое дете... И тая снимка в гръб дето сте на фонтаните  Whistling  ...

Гледам и хубави снимки от готини срещички. Тиана, хайде и вашите чакаме.

Жу моя цикъл също го няма още. Ама няма и да го търся. Поне до Октомври.  Mr. Green Тогава смятам да се притеснявам.

Ренито, за мен едно общежитие не е достатъчно сериоза причиниа за сватба, пък било то и само граждански брак  Peace

За частните кухни и аз смятам, че трябва да ги има като алтернатива. За качеството на храните.... ами в Бг сме все пак ....малко скептично съм настроена  Confused Аз се опитвам да си набавя домашни продукти заради Влади, ама не винаги успявам. От друга страна като тръгнат на ясли, надали храната там ще е по-добра. Освен пак в частните. Но за 1-2 тук във Варна, такива отзиви чувам че.... ooooh!  Да си свикват с  всякаква храна ... Каквото зависи от мен, ще го сготвя в къщи  Mr. Green

Ванилия и с моя корем е същата история. Даже и от едно кафе  ooooh! Ама почнах коремни преси. Е не всеки ден де. То и Влади не ме ставя. Почнах от 20, и съм стигнала до 35. А на времето от воле си правих към 80.
Браво за датата. Ето, че нещата от само себе си се нареждат  Wink

# 214
Ама почнах коремни преси. Е не всеки ден де. То и Влади не ме ставя. Почнах от 20, и съм стигнала до 35. А на времето от воле си правих към 80.

Валенсия, браво на теб! Аз съм страхотен мързел. Все обещавам, че ще правя гимнастика, обаче съм толкова уморена, че хич не ми е до това. Мъжът ми през ден ми натяква, защото пък него го гони параноята да не ми стане нещо на гърба покрай вдигането на Рони. Само в планината мога да бродя с дни, обаче още дълго време само ще си мечтая за това. Wink Обожавам Пирин.  Flutter

# 215
  • София
Леле Просто Аз  Shocked каква е тази фигура бе - кой ще ти повярва че Найчи е твое дете ...

Joy Joy Това е една крадла  Joy И аз сега видях снимките и направоооо...преди морето ми дойде доста травмиращо  Crazy

Просто Аз изглеждаш неверотно! И друг път съм ти го казвала, но не съм ти казвала, че ако не те познавах от форума с колко богата, поетична душа си и колко си добра, грижовна и т.н., с този префектен вид със сигурност щях да гледам с други очи на теб. Рядко толкова красиви жени са красиви и в душата. Признах си го накрая  Blush Спокойно, имам две деца, омъжена съм и съм влюбена в мъж Laughing

Вале, когато дойде Сладурка ще се организираме!  А пък вие може да дойдете при нас по всяко време  Hug Там, край водата е прохладно, имаме си всички удобства( течаща вода, ток, хладилник, котлони, скари и т.н.) и може да останете цял ден при нас да поплажувате  Hug

Аз свърших с багажа преди час и сега чакам мъж ми да успее да натовари приготвеното  Mr. Green Дано успее, че да не разтоварваме без време  Laughing

# 216
  • София
Жу моя цикъл също го няма още. Ама няма и да го търся. Поне до Октомври.  Mr. Green Тогава смятам да се притеснявам.

На мен за първи път ми дойде МЦ миналия месец докато бях в болница със Стефан - на 7 юни, вече закъснява порядъчно...ще тръгна на море и ще вземе баш тогава да се засили да му се невиди.

# 217
Жу, като за втори цикъл ми се струва съвсем нормално закъснението. Аз чакам четвърти. Първите три бяха като по часовник и реших, че вече са се регулирали.

# 218
Добро утро мами  Hug . Еми не мога без вас и това е  Peace!

Лелееее Tiana , направо се засрамих докато четях поста ти  Blush. Благодаря за милите думи! Впечатленията ни са взаимни  Hug . Трябва да призная, че и аз бях много развълнувана за вчерашната среща, може би защото я очаквам от толкова дълго време. Закъснявах за срещата с половин час, защото сега разчитам на шофьорските услуги на баща ми. Помислих си какво лошо впечатление ще оставя у Tiana след като ме е чакала толкова дълго  Tired. Напротив! Посрещна ни с усмихнато и лъчезарно лице. Искам да ви кажа, че има две страхотни дечица - Ицко и Гого. Останах трогната, защото подариха и подарък на Мариян, при което Ицкo съвсем възпитано застана до количката за да подари подаръка на моя мушмурок, а той моля ви се започна да го обръща на рев. Какво му тава на това дете, от няколко дни освен мама друг не признава, има си предпочитания и като че ли вече започва да дели хората  Thinking . Това хич не ми се нрави. Та както и да е. Изкарахме един страхотен бъбрив и приятен следобед. Гого е синеок кротушко и през цялото време любопитстваше от количката. Запознахме ги с Мариян.

Много хубаво в тоя Ямбол беее... Спокойствие, чист въздух, тишина, малки разстояния - курорт ! Peace аз и вчера ви казах де Wink

Снимки имаме да и аз и Тиана. Ето от мен, а другата половина по късно Wink

,

Ще се радвам пак да се видим с Тианка и двете дечица, но мама излиза в отпуск от другата седмица и вероятно ще се командироваме на село за известно време - пак курорт ама all inclusive  Joy.

Момичета оставям ви за сега, че не ме остава на мира това дете.

Много  Hug Hug Hug за всички. Приятен уикенд и почивки!

п.с. Сладурче, оздравявайте бързо мила Praynig дано! Успех с изпита!

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 11:16 от katiatg

# 219
Признах си го накрая  Blush Спокойно, имам две деца, омъжена съм и съм влюбена в мъж Laughing

Ех Дианче развесели ме.  Айдеее тръгвайте деее.
Сонче-браво на теб. И кажи в кой ден ще е статията!!!
хайдеее лек ден от мен-аз отивам да купувам бурканчета за кухнята.

# 220
Признах си го накрая  Blush Спокойно, имам две деца, омъжена съм и съм влюбена в мъж Laughing
rotfImao rotfImbo smile3532 Добре,че поясни,че иначе Laughing
Мани,ама ПростоАз ни вкара в едни размисли и страсти всички Mr. Green-абе момиче,знаеш ли,че едва имам сили да ходя,ама одеве правих 40 коремни и 15 лицеви Naughty,нямам кг излишни,ама съм отпусната Outta Jointпри положение,че преди спортувах почти редовно Rolling Eyes
Кате и Тианче вярвам сте си изкарали страхотно и двете-личи си,че сте се харесали! А дано и аз имам възможност да се запозная с някои от вас Hug
Дианче- сигурно сте тръгнали вече,ама няма ти го тел.в скайп newsm78
Някой ще ми пусне ли тел. на Дианчето?
Ванилия и на мен от време на време(не редовно де) ми се подува коема дори от чаша вода newsm78,мисля е хормонално Thinking А пък вие там с вшата "здравословна" кухня какво се чудиш,особено като прочетох какво е препоръчала патронажната на Рони да яе Shocked
Мацки аз оставих Ивче при свеки и вместо да се прибера веднага да уча ходих да пазрувам и оставих сума пари навънка и де факто имам само едни праскови и банани,пилешки дроб и обезкостени гърди за Ивчето.
Ще ми обясните ли като сваря гърдите как да и съхраня във фризера и как да приготвям месното пюре? Praynig Непосредствено преди слагането при зеленчуците ли да о пасирам месото или как Blush
Аз няма да записвам Ивче на кухня-реших го. Още повече,че тука кухните са за по-големи. Ще си и готвя и захранвам вкъщи,като почне обща храна ще си яде от нашите манджи.
Обещала съм снимки на банския ми на Жу-ще го облека направо и ще пусна снимката в скайпа. Само да няма съжалителни поледи към горнището ми Naughty Mr. Green Confused Да знаете,че моите крака не са толкова хубави като на ПростоАз-а и съм доста беличка. Избелявам за два дни,за какво ли ходя на плаж изобщо Thinking

# 221
  • София
А, Сладурка недей така да говориш - знам че си слабичка и ти като ПростоАз  Simple Smile, няма от какво да се притесняваш - чакам снимки, само дето на мен не ми излизат никакви нови публикации в чата в скайпа - що така  newsm78 - последно преди 2 дни имам писано.

# 222
Сладурче , за месното пюре и аз бях питала преди Юлчето и тя ми беше обяснила доста изчерпателно. Ще ти го пусна на лични.
Иначе аз го правя така:
Месото измивам добре и го слагам във вода на котлона за да го препеня (обирам и изхвърлям всичката мръсна пяна, която се появи на повърхността) - това става преди да заври водата. Оставям го и няколко минутки след това да поври съвсем малко. След което го изваждам, измивам го добре и го слагам в тенджерата под налягане. Там го варя около 20 мин. После обезкостявам и нарязвам на ситно. След това в полиетиленово фолио слагам по 2суп. лъжици с връх, опаковам и във фризера. Така когато му дойде време само вадя пакетчето, добавям към зеленчуците и пасирам докато е все още полузамръзнало. Така процедирам аз. Успех, можеш да импровизираш както намериш за добре.

# 223
След търпеливите обяснения на Катето на ЛС,най-после стоплих как да го направя това месо Blush Hug
Жу-абе не съм дебела бе,аз сама си го казвам,ама... Tired А на скайп-а и на мен не ми излизат нови публикации Twisted Evil Ще видим как ще стане,ако мъжо се навие да ме снима Mr. Green

# 224
  • някъде там
и аз да не остана по назад взех ХИП 3 Simple Smile
сега излизаме, и довечера ще ви нагледам как сте  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт