Отговори
# 225
Днес не ми се пише нещо, едно ми е нервно и неспокойно с това крещящо и нервно дете -  гледам, че и вие сте мълчаливи, що пък да пиша аз,.... ама не издържах, хахаха( бъзикам се бе)  Mr. Green Wink
Днес от сутринта реших да се ходи по лекари и прочие, да рзберем аджеба от къде идва това неспокойствие и раздразнение на детето ми, ама не се чу нищо обезпокоително....???  newsm78, първо= Педи ни видя подробно(УНГ, усна кухина/още поне мес.не вижда да има зачатие на зъби SadSadSad , коремче, тестеси,гърло,съмнения от ухапване нещо).... абе добре си е детето, няма нищо, прати ни с направление при специалист детски болести, уж на ехограф и т.н., специалиста каза, че от прегледа и видяното, няма смисъл да го гледа на ехограф, за него си е нещо временно и ще отмине, посъветва ме да му давам по леки и течни храни, да избягвам месце и твърди неща,може да му е леко тежко на стомаха и да прави асоциация като се храни и да пищи, охх сори ако се разплямпах....... ако се засили или не отмине тогава ще пуснем нещо кръвна картина...., но за 1-ви ден тук... в нас поспа следобеда..., така се зарадвах//// Simple Smile, викам си , лелелле ама какво му става бе.
Разходки-мразходки и сега сме си в нас изкъпани и нахранени.

Гуш и целувки на всикчи, спокойна нощ и весел уикенд, аз съм си без мъжо тези дни...ще се гледаме самички.
Страхотни снимки видях, много сте готини бе... Simple Smile
хайде лекичка от мен.
П.П. СОНЧЕ - радвам, се че сте добре и сте си заедно, да споделиш кога е предаването и вестника със статията!!!!  Naughty Peace

# 226
Здравейте момичета!
Ние се прибрахме от цяяяял ден разходка с Ная Sad Умряхме от жега,но пък имахме приятни емоции - една приятелка от Търново чакахме и затова се вихрихме по центъра в най-голямата жега. Трябваше да съм на зъболекър,но ми отложиха часа чак за другата сряда,което в друг случай щеше да ме радва,но сега съм на зор и ми е кофти. Сега избрахме подарък за племенницата ни,че има РД - става на 10г. Ще и купим МП3-плейър (Аз го измислих) Simple Smile Утре заминаваме за Пловдив за празника
  Момичета моля ви се,аз ... направо се засрамих.Въпреки това ви благодаря много за прекрасните думи,понеже вкъщи имам голям натиск от страна на майка ми и свекърва ми,както и от бълдъзата ми,че съм много слаба...горзно грозно слаба.Майка ми чак се съмнява че съм болна от анорексия. Аз се харесвам така и искам да си остана така.Тоест - работя по въпроса да си задържа тези килограми.Тренирам 3 пъти седмично и се храня здравословно.Просто ми е като....хоби постоянно да чета за здравословен живот,хранене..въглехидарти и т.н. и т.н. А и Ная много ми помогна.
  Мей... много хора ме мислят за надута,или пък не гледат на мен с добри очи защото ...разполагам с малко повече пари от колкото може би трябва.Това винаги ме е дразнило и до някаква степен дори ме е озлобило малко,защото винаги ми се е налагало да се ... доказвам. Да доказвам това,че всъщост обичам живота и истински ценните неща в него - усмивките,романтиката,слънцето,природата... уф... Не знам дали имаш мъж,ама бих се замислила за една жена като теб - знаеш ли как ще се разбираме Simple Smile

Сладурче,аз само на един имам подплънки...другите са ми все 70б Sad  А и ти изглеждаш доста слабичка!
   Маруся можеш някой път да ми пратиш снимките от нашата мини срещичка Simple Smile Другия път може да се разберем и с Краси. Ако искаш по скайп или по пощата shemet_sum@abv.bg
   Сонче - браво миличка! Само кажи кога да си вземем вестник
   Рени - желая на сестричката ти да и върви по вода и много да се обичат!
  Канелска - и моя се подува,и моя! Едвам го одържам като хапна.Ако не са коремните преси няма да мога да го гълтам.
    Галенце,слънце - спокойно! Скоро ще затихне всичко.Добре че си направила такъв поход по лекарите та сега поне ти е олекнало,че всичко му е наред. Просто е  нервен период!
    Целувам ви и отивам да се лакирам... в червенко Blush

# 227
  • някъде там
да не забравя да уточня, сестра ми ще подписват само със свидетели в София дори и наште няма да ходят, събитието ще е на 08.08.08, и така както ми говори тя освен халки, шампанско, чаши и ритуала нищо друго специално няма да има Wink абе луди млади, ама дано да е успешно

Сонче
  Peace

ще си пусна да гледам Ханкок, на всички ви желая спокойна нощ  Heart Eyes Hug

# 228
Аууу...абе хора къде сте бе? Shocked Е само Деси,Галето и Рени ли намериха да се разпишат Stop Тц-тц...
ПростоАз твоите хубави крака не са само от диети Wink,ген явно,то и Найчето ще е хубавица като гледам Hug
Аз си качих в скайпа снимка по бански...и на снимка още по не се харесвам,най-вече,че съм бяла Whistling
Рени и аз не разбирам подписване на брак само заради общежитие...каквото и да е,все пак семейство създаваш..не знам,аз така си мисля Thinking още повече пък и баш родителите поне да не присъстват Naughty,ама живи и здрави да са-те си знаят Peace
Такааа...аз сутринта в 5 ч.трябва да тръгна за Смолян Tired,ще имам нужда от бая стиснати палци,този път почти ниаквото ми време за учене съвпадна с разболяването на мен и Ивче и кашата е пълна Tired
На Ивче още и хърка нослето,моя е съвсем пък запушенмпритеснява ме обаче,че Ивче кашля и май не идва от гърлото както вика педи,ами си е направо от гърдичките Confused Дано удържим до понеделник и пак ще я водя Tired
Гале абе важното е,че на Никича нищо не са му открили,пък ще го изтърпиш да помрънка. Аз все пак си мисля,че е от зъби,защото на Ивче точно така и изби първото зъбче- а си се белееше от 3 месеца на една и съща фаза си беше. А изведнъж се озъби Grinning
Мацки изчезвам засега-ясно,че не само нощна,ами и дневна смяна няма.....

# 229
Хайде и аз да ви пожелая лека нощ. Днес спахме с Дара до 11 и после се скапах от чистене и не можахме да излизаме през деня. Добре, че Дара поспа следобеда, та и аз отдъхнах малко. Снощи един приятел на мъжа ми ни зариби по една игра и сега кой знае кога ще си легна. Conquiztador -  в сайта на Програмата. Голяма краста е, не се хващайте  Twisted Evil
Асистентката в офиса излиза в отпуска от днес и сега 3 седмици мъжа ми ще се скапе от работа. Очите му няма да видя, освен когато и аз съм там. трябва да се работиииииииии, а на мен хич не ми се ще. В неделя имаме среща с една кандидат-детегледачка, но не възлагам особени надежди - младо момиче, студентка. Уж има опит, но ще гледам да се свържа със старите и работодатели, те да кажат как е вървяло.
Рени, много щастие на сестра ти. Страхотна дата. Пък спонтанните решения понякога излизат по-правилни от обмисляните с години.
Сладурчеfingerscrossed

# 230
                                      Включване от Пловдив-Добро утро!

Жу,Канелка,нормално е Мц да закъснява,моят гинеколог ми обясни,че след първия цикъл следващите 6,7,8 няма да са точни ,а ще се наместват,ще закъсняват или подраняват докато се регулират.
За подуването на корема и при мен е така,само стягане,коремни преси е решението,но аз съм с ингвинална херния и въобще не правя коремни преси.
Галакси,и ние с Ангел сме все така нервни,само търпение,ще пораснат,ще се успокоят.При Ангел на моменти все още има колики,може и при вас да е нещо такова.
Дитта,това със спането на спалнята ми е до болка познато,даже една сутрин се събудих от  странно усещане в краката си,а Ангел се търкулнал до краката ми и понеже не си намерил бибата ,засмукал палеца на крака ми.Ние сме така от 3-4м.,откакто свалих кошарата с едно ниво Ангел отказва да спи в нея и превзе спалнята.

Ние от 2 дена постоянно сме навън,апартамента до нас отново си смени собствениците и сега се започна с дограма,теракот,паркет...,добре,че от 13,30 до 16,30 пазят тишина,защото съм готова за скандал.През деня Ангел мрънка,през ноща се буди почти всеки час,а сутрин в 5,00 е готов наспан.През деня спи само на обед за 2-3ч.Намирам,че сънят му е твърде малко,но той определено е на друго мнение.Надявам се,че този път мрънкането и неспането да е от зъбоникнене,но за сега зъбче НЯМА.

Усмивки,спокойствие през днешния ден,кротки и здрави дечица!

# 231
  • Хасково
Привет дружинаааааа!!!
Как сте? Нядавм се, всякакви неразположения и болести да са отминали както при бебчовците, така и при техните майки!! По едно силно гуш  Hug Hug Hug за Ивче (дано кашлицата не е нещо сериозно) и  Никича (да е по-спокоен вече, да не тревожи маминка)... Praynig Сладур имаш стиснати палци от нас за изпита, сигурна съм че ще се справиш!!! Peace
Диана (Мей) приятно изкарване на Градина!!! Възхищавам ти се, че с две дечица и то малки можеш да си позволиш такова преживяване!!! Peace Аз и без дете не мога да отида на палатка или на някой къмпинг на каравана #Crazy Страх ме е от ВСИЧКО!!!!
Рени поздрави за сестричката ти!!! Страхотна дата са избрали, а за това дали е уместно само за едно общежитие да се сключва брак, какво да ти кажа..... Важното е младите да се обичат, пък ние ще помагаме с каквото можем Mr. Green
Conquiztador -  в сайта на Програмата.
Май не само аз съм зарибена по тази игра, а? Марианка само да ми остане малко свободно време и съм там!!! Mr. Green Препоръчвам я!!! Peace

При нас нищо ново!!! Освен, че вчера снаха ми ни беше на гости за малко та се разтъжих, а днес майка ми идва за 1 ден и ми е много хубаво Blush
Стела всеки ден прави по нещо ново, но не и в двигателната част Crazy Не може още да се изправя, не може да седи седнала сама, а като я сложа за малко в паяка (че нали за нея не се препоръчва дълго висене в него), започва да подскача, а не да се придвижва по някакъв начин  Crazy иначе вече маха с ръчичка за чао, дава я за здрасти, показва колко голяма ще порасне и че ще стане на една годинка, на мама мушмурочето Heart Eyes И най-любимото й е сама да си пляска като чуе бравооооо!!! (понякога и ей така за кеф си пляска)....
Ами хайде желая ви лек ден и целувки на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 232
Здравейте !
И тази вечер ...Ох, не ми се говори!Така ми се спиииииииии smile3507
Кога ще поникнат тези зъби  #Cussing out
Ох, не мога да си събера мислите Tired
Чао, за сега  Hug Hug Hug
П.С. Дианче, Мей- мей на китайски означава по-малка сестра  Peace

# 233
  • София
Здравейте, мили и невероятни мами! newsm51

Малко се позагубих напоследък, но отскочихме внезапно до морето newsm03 Имах намерение да ходим чак в края на август, но се изнесохме след като се взриви оная гадост край София. Оказа се, че катуна можем да го съберем и изнесем за час и половина, което много ме радва. Ние с таткото сме професионални номади, а сега беше бойното кръщение и на Бебоне. Морето му понесе добре, но освен въздуха едва ли е усетил голяма промяна, защото не сме го водили на плаж и подобни мероприятия. Беше му интересно и си увеличи апетита от чистия въздух.

Вчера бяхме на консултация и вече тежи 7 200 /+500/ и е 74 см! Днес му бяха първите лъжички попара и изглежда му хареса. Педи ни предложи новата ваксина Превенар, която от има- няма месец се внася и ще му я бием на следващата консултация. Четох много добри неща за нея, та ако се интересувате да знаете, че вече я има и у нас.
Не сте писали много, което е разбираемо, но ще се опитам да ви отразя по- късничко.
Прекрасен ден ви пожелавам и до по- късно! smile3525

# 234
Бандааа  Stop Stop Stop!
Ааааа, ще ми кажете ли как се слага памперс в движение, изправен стоеж или по гръб????, За мен не че е загадка, но може вие да сте намерили цаката на тези малки "слънчица"  Mr. Green #Cussing out, мисията при нас често е невъзможна, нооооооооо мама се справя, къде накриво, къде направо!!!
И после да ви споделя, аз си мисля,че може нещо колики да си имаме, незнам, сега сме на 10 дневен режим с капчици пак.Лекаря ми каза, да си му върна старите неща от преди 1 мес и да следя състоянието му...., дано се успокои...
Отивам и аз да си почина,че май задреми това диване с диването му.

Сладурче, супер си по бански, скимах те Simple Smile
Само за снимка - хелоУ Simple Smile, цункай малкото послушно бебе...
Весе   bouquet Heart Eyes
Тиана, оххх как ти съчувтсвам, ние поне вечер спим, но денем сме вампирчетааа... Simple Smile

# 235
Здравейте!

Галакси, радвам се че нищо му няма на Никича, но дано бързо да минава тоя период. Рони сега докато заспи го кърмих три пъти през 1 час, голямо киселене падна, но вече спи. Praynig

За слагането на памперса - давам му да си играе с друг памперс или нещо интересно, до което обикновенно няма достъп /кутията с кърпички/ и бързо действам. Втори вариант - мъжът ми му пее или говори и тогава Рони не мърда.

Само за снимка, тъкмо се чудех къде се загуби. Сигурно добре сте си починали! Честити ви мерки!
На Рони му биха 2 дози Превенар в 4-ти и 6-ти месец, сега в 8-ми пропуснахме, защото от септември ще става безплатна при нас и педи предложи да изчакаме. Всеки път му ги слагаха заедно с някоя друга ваксина, но нямаше никаква реакция, дори темтература.

Бакшиша, благодаря за разяснението за МЦ. При мен се изясниха нещата - Рони няма да става батко все още. Wink 

Сладурка, успех!

ПростоАз, щом ти е добре така, супер! Peace Аз допреди 4 години /преди да дойда в Унгария/ бях 173см/52 кг и ми беше писнало цял живот едва ли не постоянно и кой ли не, да ми говори колко съм слаба. Направо вече щях да налитам на бой. Сега качих 6 кг /и аз не разбрах как, май от климата Wink/ и си отдъхнах от коментари. Joy

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 16:46 от Ванилия Канелска

# 236
 Здравейте Hug
Аз се завърнах безславно Confused,изпит нямаше,защото в Учебен отдел са пълни идиоти #Cussing out,не бил тоя доцент Христов ,а друг, и не бил тоя предмет,ами друг и най-накрая може би не е в Смолян,ами в София #Cussing out Оле,просто нямам думи за организаията им последната година. А и щели да ме прекъсват,защото и миналия семестър не съм била платила Shocked,а аз прсото никога не съм закъснявала даже с ден #Crazy,ама то.....наслушах се на обяснения и на глупости ooooh! И накрая ми сервираха,че повече от три изпита щом влача,значи наистина ще ме прекъснат #2gunfire А досега никога не е било така при нас-поне това беше в плюс Twisted Evil,да не вземе човек да забременее ooooh! Трябва да извъння хиляда телефона в понеделникдокато се убедя,че системата ме е "намерила" и съм платила Confused Та разходих си се аз болна,по тия тъпи завои в 5 сутринта Confused По мое усмотрение си взех Макропен,щото съм много зле и почвам да кашлям и като се сетя за зимата и... Sad главата ми е балон направо,но добре,че свеки ни освободи да подремене малко,че вече съм на ръба Tired Извинете ме,но направо не съм на себе си от главоболие и простотии Tired
Бакшиша-пак ли не спите и вие Confused съжалявам ви направо. Ивче поне сутрин ми спи от 6 до 9 да речем,какво ли ги мъчи тия душици Praynig
Гале-то и ваШта работа все същата...ама поне вечерта ти спи,дано се оправи Никича,че да ти мрънкат постоянно е ужас Praynig
За слагането на памперса - давам му да си играе с друг памперс или нещо интересно, до което обикновенно няма достъп /кутията с кърпички/ и бързо действам. Втори вариант - мъжът ми му пее или говори и тогава Рони не мърда.
И аз така процедирам,че иначе не дава и не мога да я гоня Peace

# 237
                                                      Добро утро!

А,Сладур,почвай с телефоните и се оправяй,как така ще те прекъсват?Действай по-нахално и не им се давай!Не отлагай ходене и при лекар,че от тези настинки сега съм с разбита имунна с-ма и куп алергии.
Само за снимка,хубаво е,че сте си направили почивчица,звучиш много добре,сега наваксвай с писането,разказвай още!
Галакси,при нас със сигурност една от причините за нервността са колики,но и капчиците вече не помагат,дано при вас помогнат.
Тиана 33,и ние отново изкарахме поредна безсънна нощ,дано наистина тези зъбки се показват,че...!
Събота и неделя активността ни поспадна,но от утре ще чакам чести включвания,по разходки и почивки по-рядко се включвате и ми е по-лесно да ви изчета,но обичам да ми е трудно.
                                              Спокойна семейна неделя!

# 238
Добро утро! Hug

Пийвам кафенце и ви наглеждам. Ама вие явно сте по почивки и разходки, защото нищо не сте писали Naughty Ама така трябва - лято е! Grinning
Снощи ходихме на откриването на Фолклорния фестивал и ми беше суперррр странно да седя и да гледам спокойно, а да не търча зад сцената като преводач...малко си ми беше мъчно Tired...хубав се очертава фестивала, две седмици ще е веселба в Търново.

За Симоната - ами мисля, че вчера ми каза МАМА, напълно съзнателно се обърна към мен, протегна ръчички и най-сладкото, леко заваляно все още МАМА прозвуча  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Излишно е да казвам, че след това я целувах и мачках около половин час Mr. Green днес пак го повтаря като мелница вече и леко го изръмжава Laughing

Гале, ми аз съм спец в слагането на памперс по корем Sunglasses 99% от случаите така го слагам. Подпъхвам го под коремчето и лепя лепенките малко на сляпо, ама после колкото мога ги оправям. При нас мисия невъзможна е обличането - върти се, дърпа се, пищи, ужас! ShockedНа челна стойка заставам да кротне да я облека Mr. Green Иначе, ако имам тати под ръка той взема тарамбуката и яко блъска по нея, Симона се хили , а аз успешно я обличам Grinning

Сладурка, аман от бюрокращина и неуредици! Close Дано всичко се нареди бързо.И оздравявай! Hug

бакси, Симона има хубав нощен сън, поне 11 часа откарва, е, има и подаване на биба и пиене на чай, но слаба работа. Дневния сън, обаче, е много малко. Tired Сутрин придремва към 40 мин и следобед час-час и половина, по супер голямо изключение - два часа. И това е. Crazy

ПростоАз, нека си приказват майка ти и свекърва ти, това им е работата Wink Важно е ти да се чустваш добре в кожата си. И ние с мъжа ми много отслабнахме от диетата дето я правихме и моите родители и свекърите само мърморят след над, че някоя болест ще си докараме, че на нищо не приличаме, бла-бла-бла... blahblah Mr. Green Но и двамата, се чустваме добре и доста от хранителните ни навици се промениха към по-добро. Simple Smile

Ванилия, за какво се слага Превенар?

ПИшете, момичета!лек ден!  bouquet

# 239
  • Варна
Добро утро и от мен  Hug

Леле от 2 дни седим на тази страничка. Ама и аз имам принос, защото само чета, а не драсвам някой ред.  Blush

Просто аз, ако кажа че толкова слаба си е болестно състояние и може би малко трябва да понапълнееш, ще е лицемерие от моя страна.  Blush Ами и аз искам като тебе, ама няма. Супер си мацко, още повече и щом се чувстваш добре така.  Flutter

Дитааа честито най-сладка думичка МАМА.  Heart Eyes Айде, сега аз ще чакам  да ми каже СВЕКИ  Mr. Green  Да я нацелуваш по дупарата.  Grinning Разбирам те за фестивала. Но нищо, догодина нали пак ще си в центъра на събитията  Wink

Галенце и аз процедирам по същия начин като Ванилия и Дита за слагане на памперс. Добра работа също вършат дистанционното, ГСМ-а, ключове, а ако има на тях аларма за кола още по добре, някоя туба с крем, даваш някой перчем коса да стиска, ама при тебе няма как  Wink и още имаше , но не се сещам. Общо взето принципа е нещо забранено да дадеш. Веднага се кротват  Naughty

Само за снимка, добре си си дошла. Аз също съм номад по душа, но мъжа ми уви - домошар  Confused Нашите ми казват, че пъпа ми бил хвърлен по пътищата, щото съм нямала спиране. Ама да не съм виновна аз, че майка ми бременна в 9 месец с мен брисала по приятелки из близките села.  Crossing Arms Е тя е от Силистра и навремето повечето и съученици са били от околните села. А сега като кажеш, че отиваш до еди си къде си, настава една олелия ... Все едно, че сега разстоянието между два крайни квартала на града или от до центъра, не е по-голямо от разстоянието до село, ама айде... Нали направих сефтето сама с детето с колата до село  Mr. Green

Сладурче, почивай днес и от утре се стягай и ги разпердушинвай тези от учебен отдел. Аааа   Naughty  няма да си оставаш магарето в калта я.

Ей тоз моя апарат нещо заби и не мога да ви кача снимка на  Влади в басейна  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт