Отговори
# 180
хаЙ диЪр!

Накратко за нашето буйстване: продължаваме да се нервим, успокоява се с коричка хляб или сухарче да си джвака.Играчки и сетлинки и шум го привлича, но всичко му омръзва страшно бързо, което ме потриса вече.Нон стоп е върху играчките, настъпва ги и ги троши, разпилява всичко...., но тове не ме притеснява, лошото е ,че детето от невероятен режим(за спане и заигравки) е станал такъв, че нито спи през деня в нас, нито се заиграва с нещо, само стърчи прав и седи и гледа наоколо като милиционер..... Simple Smile и гризе кошарата си....
Вечер поне спи, за това не мога "копче" да кажа!

Сега е командировам във свеки, че и майка ми на главата сега, не е добре жената и се чудим вече какво става, във времето ли нещо има, атмосферни влияния ли са,магнитни бури ли....?, аз едва сега се прибрах, причерня ми и ми се зави свят, кофти е....Уморена съм, а практически като се замисля няма от какво.. май...

Кисело мляко с бисквитка давам вече доста време, пие си го душичката, малко подслаждах в началото с 1/2 кафява захар д аму е по-сладичко, сега и така чисто си го пие.Ама вечер си му давам АМ, свеки взела ХИП№ 3, давате ли такова вече....????

Деси - права си, че това са бели кахъри и човек трябва да мисли за всикчо онова, което може да ти се случи и да гледаш по-вердо на живота си и да обръщаш внимание на дребните неща, на всичко онова, което те кара да бъдеш щастлив и т.н., защото живота наистина е един миг!

Роси -  успех в продажбата на динчкитееее.... цеЛувки от мен! Heart Eyes

СкречEmbarassed Embarassed Embarassed Whistling Hug  bouquet тенКю!

Дита - ооо Ориента... айде веселко уикендче.

Ванилия - ще стискаме палци др четвъртък...! И аз започвам да обезопасявам дома  си, ама то лошото е че не винаги това,което е обезопасено е мястото, което ще ги привлече и пада, дрънва ли главата и е реееев, еми ко да направя му викам бе маме, ама не се втурвам веднага,че ще усети,че все трябва да реве...., той се позачуди и тогава стартира ариЯта си.. Simple Smile

Баксиса - милото ангелче.Спокойно, така е и ние сме така, падаме, удряме се и пак наново, ама още мозъчето не функционирааааааааа  Mr. Green Sick

# 181
  • София
Привет и от мен  Simple Smile

ПростоАз и мен от време на време ме обземат такива мрачни настроения и си мисля все по-често за смъртта, много ме е страх от катастрофи  Sad Направо моето клони към параноя.
Дита, добра идея това за Истанбул  Simple Smile
Диянче, знам какво е да приготвяш багаж с две щъкащи около теб човечета - като оправях за Свищов - аз слагам в сака, а Таня да види какво съм прибрала - вади  ooooh! Whistling ooooh! Сега поне тя е на море и ще си оправя всичко на спокойствие.  Simple Smile

Ние снощи имахме малък екшън - запалиха заложната къща на долния етаж в 2 посреднощ - едни пожарни, полиция...та като се ококорих и до  5 не можах да заспя - изгледах 2 филма...сега не мога да гледам, ама Стефан се е наспал и хич не му пука, че аз клюмам пред компа.
Ходих и до социалното да си взема акта за раждане на детето и да ги питам кога ще ми преведат прословутите 200 лв - казаха около 20-то число да ги чакам та да видим.
Резервирахме почивка в Гърция от 30 август до 6 септември - ще ходим с двете деца и кумовете  Simple Smile Мале кви хаймани сме  Mr. Green
Стефан току що хапна риба хек на пюре - много му хареса, изяде си цялото бурканче  Simple Smile
Иначе откакто го преместих сам в стая си спи много спокойно и сутрин преди 7 не се буди  Simple Smile А и през деня го оставям да си играе сам на килима в детската и е много доволен - обезопасила съм всичко и от време на време отивам да метна по едно око  Wink
Ами това е от мен, ще пробвам да полегна следобед да видим  Simple Smile

# 182
  love001  love001  love001 Слънчеви поздрави от Ямбол  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Ние кацнахме живи и здрави, щастливи и доволни на южна земя още в неделя след обяд. Голямо пътуване му пътувахме в неделята от Монтана до Ямбол. Стигнахме до Търново с намерението да минем през прохода на Републиката. Пък никой не се намери да каже или табела да сложи още на Севлиево, че е затворен пътя и  хич да не се разхождаме излишно  #Cussing out, ей няма оправия  smile3514 ...ама България е все пак Wink Нищо де, върнахме се назад през Габрово, пропътувахме още близо 100 излишни километри, катерихме се през Шипка. Детето пищиса цял ден в столчето за кола ... и вместо да пътуваме 4-5 часа, пътувахме 7-8 часа, защото освен излишните километри пътувахме изключително бавно и предпазливо, всички пътища са претоварени. Нооо това е една друга тема.

Сега Мариян се радва на любовта и грижите на баба си и дядо си, а мама е на курорт  Mr. Green Само тати е малко скофтен, че си е самичък в София  Wink .
Днес издирвах Тiana по GSM , но одеве зърнах тук че е писала, че й е отказал телефона.TIANKAAAA , хайде следобед да се видим. Ние ще кацнем У вашия квартал към 18:00. Ти само кажи где да се срещнем  newsm47

# 183
Здравейте:)
Мей - ... на мен ми е трудно да оправям багажа само на Милото,така,че ти съчувствам и разбирам Simple Smile
Дита - Ная отначало не хареса броколито - сега и е любимото пюре.По този повод да похваля и Гербер с пюрето - яейце + тиква - страхотно го лапа.За кис.мляко ... и аз голямо чудено голямо нещо,но може би ще изчакам докато мине и другата ваксина (последната в близките месеци) и тогава. Сигурна съм,че в Турция добре ще изкарате. Simple Smile
 Канелска ... Аз не мисля постоянно,но последния месец така се стекоха нещата.По-скоро мисля постоянно за това,че трябва да се наслаждавам на живота,защото е кратък. А ти със сигурност трябва да си идваш до Бг колкото можеш по-често.Сигурна съм,че се чувстваш изключително добре,когато това стане!  А какво си мислят патронажните и какво става в действителност са две мноого различни неща при повечето от нас (и при мен вкл.)
Жуто - супер разходка до Гърция...аз още не съм ходила там. Трябва да се позамисля:) ама без дечурлига:)
Галенце - сигруна съм,че скоро проблемите ще отшумят и пак ще си е същия невероятен и страхотен! А ХИП 3 и мен ме интересува - някой давал ли е и какво ви е мнението?
      Ная сега спи...чакам да се събуди да я натъпча със пюре:) Приготвила съм целия антураж с играчки и занимавки,че иначе не ще да отваря устата.
Другото...аз питах,ама ще питам пак. Частни Детски кухни - какво ви е мнението.Ходите ли и скъпо ли ви се струва.Питам защото в Плевен няма и ми се върти из главата да се пробвам когато ная тръгне на яасла да заформя една...евентуално.

# 184
Жу, обожавам Гърция!Малее,ама с двете деца! ooooh! Grinning Страшно ви се кефя на опитните майчета колко сте смели!Ето и Дианка отиват на палатки, браво. Аз съм шубелийка... Embarassed

ПростоАз, ами аз много бих искала да има още една кухня в ТЪрново. Моята кума ми е разказвала много за кухнята в Бургас, тя е супер разочарована от нашата тук. Там имало много разнообразна храна, вкусна, тя беше супер доволна. Търновската й се струва блудкава, каймяна, еднаква...Тук още не съм вземала, много мами я харесват, но чух и отрицателни мнения. Със сигурност, обаче, е удобство и ще-неща ще се възползвам, поне докато не започне Симона да яде обща храна...защото такава цапаница настава за 200 гр пюре Crazy - тук чинийка, там тенджерка, лъжици, пасатори...оооо,не е за мен тая работа Mr. Green

# 185
Здравейте ДАМИ!!!!

Как сме днес?
Жу ние за малко ще се разминем в Гръцко бе-ние сме от 08-ми септември там.
ПростоАз-Боян и аз харесваме частната детска кухня "Мама Люси". За сега не е отказал нищо. За цената-4лв с доставка у нас иначе 3лв. Еми да сме живи и здрави да изкарваме пари ама няма база са сравнение с 1, 20 държавната. оТ 01.10 ще минем на държавна, че има една 3 мин. от нас. Идеята ти е супер според мен!!!
Дита ако откаже милото вземи мен за Истанбул,а?? Laughing Laughing
Дианче на кой къмпинг сте?
чух се с Цеци-еееекстра са-не и се връща тук в мизерията.
След малко сме на нефролог-стискайте палци да е наред всичко.
А Боян беше се подрискал 2 дена...незнам настинка ли какво ли...ама яко чай от шипка, енетерол, оня сок на ХИП за разстройство...май сега е ок..нищо друго му нямаше...
Сонче пиши как сте вие Hug

# 186
  • София
ПростоАз, идеята ти е супер! Ако нямате частна кухня действай без да се замислиш! А пък ако направиш и диетично меню за алергични дечица, направо ще избиеш рибата.

Мими,
на Грдадина сме. Утре минаваме през Свищов и в събота сме на къмпинга.

# 187

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44Ще се срещнем с едно ноемврийско другарче
Ще извинявате ,че тук ще си уговорим срещичка
Кате, в Института искаш ли ? Ние сме със синя количка на "Бертони"Да се чакаме на скамейките,а!  Grinning
О,толкова много се радвам! Grinning

# 188
Бе аз не си спомням писах ли днеска или не Shocked
Ама какво да кажа-ние сме си все така болни и сополиви и аз и Ивче Whistling,то дущицата не може да спи от запушен нос. Кажете ми какви други капки да и взема? Стеримар и Коларгол засега не вършат работа Tired
Жу-блазе ви за почивчицата в гръцко Mr. Green
Мими и вие не се спряхте бе Crazy,то не беше Египет,чудо Crazy
Мали като ви слушам колко обикаляте,направо срам ме хваща-ние едва няколко дена на родното Черноморие Embarassed
Чакам да стане 17ч. и да командировам Ивче у свеки и да почвам да уча,то кво ли ще науча в събота ми е изпита ooooh! и стая болна глава Tired
Деси-чудесна идея за детската кухня Peace Не знам дали се печели от това,ама ще е от полза за майките Mr. Green
Мацки пак ще ви нагледам Flutter

# 189
По диагонала преледах само,че толкова проблеми... Tired
Да кажа за ХИП3 какво знам.Наскоро в една тема четох,че едно мамче дето детенцето и на годинка и 8м. давала НАН2 и питала док дали да преминават на мляко за по големи деца.Казал им че няма смисъл защото колкото бил по малък номерт АМ толкова повече полезни съставки съдържал.Това е.....Аз мисля да приключим млекояденето с ХИП2 (когато му дойде времето) Peace

# 190
Tiana/ Kate - много се радвам за вас!
Въоръжете се с едни табели като тези по летищата (чакащи,,,еди кой си)
и така ще се познаете...  Joy hahaha Laughing...после знаете, снимкиииииии!

Браво за запазилите почивка и стягащите багажи.Приятно!
Браво за срещичките, на тези които могат да се срещнат!
Сладур  Peace , за изпита в събота....
Мими - стискам палци, кажи после след прегледа ко става при вас с дрисльо.
Дес - до кога мислиш да се храните с АМ, аз мислих да си продължа с ХИП 2 ,доакто се храним изобщо,ама вече свеки му давала от 3-ката,докато сме били в Испания(че свършило).Ама аз си му давам към 1 път и то само вечер АМ,другото е кис.мляко с бисквитки,попарки,зел.пюре/месно,каши и плодови мацаници.

# 191
Ехххх Дианчееееееее събуди сега едни спомени в мен....В Градина пъпа ми е хвърлен....колко лета изкарах там...ех ех ех.....
ВЕСЕЛО ДА ВИ Е!!!!

Дес и аз мисля така с ХИП2 да приключа (бях чела същото като теб някъде).

Прегледа мина ок-бъбрека му е пораснал мнооого, което е супер, така може да работи и за два. Дрисльо днес е добре(засега), при лекарката като го обърнахме по корем и като се изпръцка това ми диване леелееееее щеше да отнесе видеозона ви казвам. Добре, че само с това си остана де-иначе не ми се мисли. Ама аз и днес го диетирам-не давам плодове и кис мляко. Сега следобед ще яде сварен картоф....тва е положението при нас.

# 192
Мей - много добра идея за диетичното меню!
     Значи вече имам 4 мами,които харесват частните детски кухни.Сладурче и аз не знам дали се печели - ама колкото токова.На мен ми стига да не съм на загуба и да правя нещо защото не мога да ходя на работа,а пък така откачам. Продължавам да събирам вашите мнения,като искам да отбележа,че са важни за мен.
Дес,наистина не съм се замисляла,но май е така... колкото по-малки са децата,толкова повече мляко ядат и съответно толкова по-полезно трябва да е. Галенце - никога не е късно да се върнеш обратно на 2-ка.
Мими -много се радвам за страхотните новини! Той горкия е видял зор - разстройство,това онова...нормално е:) ама му кажи,че видеозоните са скъпи машини
Ето и малко нови снимки - как си прекарваме деня Simple Smile    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264865&pid=6511899    pass  - babagichka

# 193
Здравейте милички,
Tiana, Katiatg, много ви се радвам, форумските срещи са чудно нещо Grinning. Днес Катюша и Маруся идваха в нашия парк, беше много хубав и приятен следобед Heart Eyes После с Talyy и Мариянчето продължихме разходките. С много хубави емоции се зареждам след такива срещички и все си казвам добре, че ви открих всички вас Hug.
M.A.Y. приятна почивка Hug
Ванилия и от мен отново fingerscrossed за следващия четвъртък. Хубаво е че ще успеете да си дойдете.
Жу, наистина не си поплювате с почивките, Ditta добре си го замислила и ти Grinning, Mimi и вие не се спряхте Mr. Green, ей радвам се за вас Grinning Страхотна новина за резултата на Боби Grinning
Сладурче не мога да помогна за капките. Само да кажа оздравявайте бързичко и двечките.
ProstoAz, много сте хубави с Ная Heart Eyes. За частната кухня и аз мисля, че ще имаш успех. В нета съм ги разглеждала, като стигнем до кухня предполагам, че ще избера частна.
Мерги айде казвай хубаво ли стискахме палци?

Оставям ви, че Васето се размрънка.

# 194
  • София
Просто аз Hug май имате афинитет към водичката  Laughing. Много сте сладки. За сериата около фонтана мога само да кажа -КВИ КРАКААААААА  hahaha  Hug ( не видях емотинка с изплезен език )

Лилчо и на нас ни хареса - другата седчица с Ели и Цецето пак  Peace

Общи условия

Активация на акаунт