Накратко за нашето буйстване: продължаваме да се нервим, успокоява се с коричка хляб или сухарче да си джвака.Играчки и сетлинки и шум го привлича, но всичко му омръзва страшно бързо, което ме потриса вече.Нон стоп е върху играчките, настъпва ги и ги троши, разпилява всичко...., но тове не ме притеснява, лошото е ,че детето от невероятен режим(за спане и заигравки) е станал такъв, че нито спи през деня в нас, нито се заиграва с нещо, само стърчи прав и седи и гледа наоколо като милиционер.....

Вечер поне спи, за това не мога "копче" да кажа!
Сега е командировам във свеки, че и майка ми на главата сега, не е добре жената и се чудим вече какво става, във времето ли нещо има, атмосферни влияния ли са,магнитни бури ли....?, аз едва сега се прибрах, причерня ми и ми се зави свят, кофти е....Уморена съм, а практически като се замисля няма от какво.. май...
Кисело мляко с бисквитка давам вече доста време, пие си го душичката, малко подслаждах в началото с 1/2 кафява захар д аму е по-сладичко, сега и така чисто си го пие.Ама вечер си му давам АМ, свеки взела ХИП№ 3, давате ли такова вече....????
Деси - права си, че това са бели кахъри и човек трябва да мисли за всикчо онова, което може да ти се случи и да гледаш по-вердо на живота си и да обръщаш внимание на дребните неща, на всичко онова, което те кара да бъдеш щастлив и т.н., защото живота наистина е един миг!
Роси - успех в продажбата на динчкитееее.... цеЛувки от мен!

Скреч -

Дита - ооо Ориента... айде веселко уикендче.
Ванилия - ще стискаме палци др четвъртък...! И аз започвам да обезопасявам дома си, ама то лошото е че не винаги това,което е обезопасено е мястото, което ще ги привлече и пада, дрънва ли главата и е реееев, еми ко да направя му викам бе маме, ама не се втурвам веднага,че ще усети,че все трябва да реве...., той се позачуди и тогава стартира ариЯта си..

Баксиса - милото ангелче.Спокойно, така е и ние сме така, падаме, удряме се и пак наново, ама още мозъчето не функционирааааааааа