Отговори
# 165
Как сте, майчета?
Хубаво е в по-прохладните дни - живее се спокойно.  Peace

Роси, благодаря ти за описанието... Ще видим по-нататък да дойдем да си вземем малко дини. Дано убедя мъжО, че Дружба ни е на другия край  ooooh!

Наглеждам ви, но ми е много разсеяно и не мога да отразя никого - съжалявам  Blush

# 166
Ей ,много сте сладки.Винаги си повдигам настроението при вас  love001
Аз съм от чакащите ноември2008  preggo и понякога ви шпионирам  Twisted Evil
Пожелавам ви много усмивки и поне още 1 такъв прохладен ден като днес .Лека вечер Hug

# 167
shoppy добре си дошла и при нас, питай каквото те вълнува, не шпионирай само, за мен, аи за повечето майчета тук, ще е удоволствие да сме ти полезни!

Мацки, аз установявам,че денем това дете е обладано от зъл демон, дух и злобарче, вечер е ангелче и агънце - спинка и кротува.Днес не съм имала време да се отбия до тоалетната бе, ужас, пищи, врещи...., лелелелле
на 2 пъти излизах на разходки на пожар....що така, дадох му коричка хляб - казвам ви РАХАТ!
Simple Smile айде, баййй

# 168
Здравейте момичета! Пак съм тук. Вече ме хваща срам - да ви кажа,вярно,че съм заета напоследък,ама ми се случва редовно да вляза,да почета и ми се иска нещо да напиша,ама като не съм успяла всичко да прочета и все си викам "абе само с мойте глупости да ги занимавам..." и се откажа.И май се получава така,че когато нямам време да напиша дълъг пост и изобщо не пиша Sad
      Сонче,верно съм за бой. Ще се накумя някой ден и специално ще дойда в Сфия на оглед на сладури:)
Роси - ще ти тегля един виртуален бой! Я да почиваш - физически и психически!                             
          Напоследък все повече мисля за това,колко е катък живота и как често дори свършва преждевременно. Дост отрицателни емоции ми се струпаха,въпреки,че не ме засягат много лично. От онази катастрофа - не знам какво ми стана и не го искам,но мислите сами нахлуват в главата ми...Дори с Милото поръчахме кръст и сложихме на мястото...ей така,не знам ...няакак си имам нужда нещичко да направя.После куп други хора си отидоха,включвам в това число и Дими от Сленг,както и Вили ...с невероятния си хумор,който ме разсмиваше два месеца по време на Мюзик Айдъл. Та... момичета - усмихвайте се всеки ден,радвайте се на младостта си,на мъдростта си ... на децата си и въобще - който на каквото намери:) Общественото мнение - не бива да ни интересува,неоснователните жертви,които вяка от нас прави - не бива да ги има.Сълзи не бива да има в очите ни.  Все си мисля,че ако сутрин рано се събуждаме с усмивка и вяра в себе си + чистата любов на слънцата ни - всичко ще бъде по-светло! (съжалявам прекаленото ми дърдорене)
 Лилчо - за косопада и аз знам,че каквото има да пада - ще пада.Моята спря да пада за месец и половина. Спокойно - няма да има мнооого видими последствия,освен трудоемкото почистване на жилището:)
  Цеце - глеми снимки:) Много сладка е малката
  Ванилия,Гъбке... както виждам и Маруся - аз също храня още нощем.Поне веднъж
  Скреч - явно е от партията ми Simple Smile Абе аз съм писала и забавни...ама не се получават много много....ще ви постна едно,може пък да се посмеете Wink
   За киселото мляко питах,защото се чудя с какво да замествам закуската - не ще попара.Но пък навсякъде пише - след 10-11 месец,... и мноого се чудя.Иначе и давах един път да си близне малко и ми се стори,че го хареса,но това не е гаранция,че като напълня купичката и ще я излапа....
   Ванилия - радвам се че вече сте взели решение и съм сигурна,че всичко ще се нареди при съпръгът ти. Дано насрочат по-скорошна дата. За детската кухня - няма,а? Голяма ниша - направете една:)
  Меги - много се смях на счупеното ви огледало Simple Smile
  Жу - радвам се,че сте си изкарали добре в Манастира:)
  Тиана,аз тоя тип,дето ти е поместил количката щях да го оплюя,честно.Егати наглеца!!!
  Скреч (пак към тебе:) и аз мисля да я гледам до 2,ако не ми се провалят плановете
  Сладурче...аз вече изобщо не го запълвам и съм на 70Б ... имам един 75 и съм сложила и подплънките,защото иначе е ужасно:( ползвам го за една конкретна блуза...иии браво за изпитите! И занапред - стискам палци!!!

... побликувам това,да не се изгуби нещо и продължавам да чета.

# 169
така....продължаваме
Канелска - честито ЗъъББ:)
ЛейдиБейби - видя ли! Знаех си аз,че само се тревожиш за нищо.Я се кафи на бременността си и коремчето иникакви лоши ненужни мисли! Целувки! ... страхотна е!
Тели - спокойно! Както казваш - когато губиш - не заеш какво печелиш!
Роси - майката на това дете направо си е за бой!

Та сега от мен... докато ме нямаше успях да си намеря страхотна жена,която да чисти вкъщи и офиса и след 2-3 месеца да ми помага когато се наложи и с Ная. Много съм щастлива - страхтона жена! Ходихме до Букурещ - много се накефих,че не бях ходила.И ми хареса а и се зарадвах,че се оказа,че се оправям добре с английския Simple Smile С Ная всеки ден ходим и се возим на детско влакче,мини виенско колело,лиюлеем се на люлки.Тя супер много се кефи и е ... "петко с мъжете" Другите деца са над година и 2-3 месеца,а тяяяя - голяма атракция. Ходихме и до Чифлика - малко на минерално басейнче. И така.
     Ная не харесва нито попарата,нито кисела.Иска само АМ и сладки плодове - пресни и домати. Това е то... другото - голямммм зор. Иначе много добре си върви.Сигурно вече е ударила близо 9кг. На височина забравих вече. Една ваксина ни остана и вече сме наваксали. Друго..другоо... ами утре пак ще пиша,че сега малко натопорчено стана.

# 170
  • някъде там
минавам само да ви пожелая

# 171
Добра вечер мамита, най-сетне кабела на нета стигна по-далече от коридора и мога да пиша седнала комфортно. Обаче през цялото време ви четох най-усърдно. Всички получавате по едно голямо  Hug
Лейди, за теб и малкото съкровище  Hug Hug Hug
Ние с Дара сме си ОК. Миналата седмица ме обхвана шопинг мания и си накупих разни обувчици, дрешки. На Божидара пък взехме проходилка и столче за хранене. Почти всяка сутрин имам час по кормуване. Справям се учудващо добре  Grinning. А от днес си имам и МЦ. А дано ми минат нервите, че не се търпях вече. Днес си направихме супер разходчица с Таш и Сашето, даже и с Лилчо и Васко се видяхме за малко. Друго си е на хлад. Мислехме си утре Катюшка и Маруся ако успеете да се организирате, да дойдете до св. Троица. Ние ще сме там към обяд. Хайде да си направим една срещичка.
Просто Аз, питаш за киселото мляко. Аз от два дни давам на едното хранене с бисквитки. На Дара и харесва. Все и мисля, че вече са достатъчно големи и нищо няма да им стане.
Оххххххх, нещо много  ми се спи и не мога да се концентрирам. Хайде до утре.  

# 172
  • София
Значи, много съм нервирана на снимка.бг. Е няма такава тъпня  #2gunfire . Ама не знам друг БГ сайт за качване на снимки. Само един, ама той е за професионалисти  bowuu . При Стефчо на СЕМ не мога да си публикувам снимките от джобен фотоапарат  Grinning

Митко ще си протърка венеца от търкане направо  ooooh! . И не ще да използва чесалката си, а дъвче аспиратора за нослето  Confused . Също така все още не успявам да изкарам сополите от тоя тесен нос  Crossing Arms . Хърка си детето и не ми дава да му барам носа. Такава борба пада, той реве, аз го натискам  doh Няма оправия.
 Днес Билката ми направи доставка на една поръчка до вкъщи. Минах покрай цели 8 блока по пижамка  Blush А тя пък утре отива на моренце и ще се върне другата седмица. Постоянно е в книжарницата и затова не се мярка из отчетни. А СЕМ също поработва отвреме навреме и май и тя няма много, много време за нас  Sad . Но аз строго ще ги съблюдавам и ще ви съобщавам новини за тях  Mr. Green .

Роси, ми аз писах вече, Билката все по книжарницата се върти, СЕМ си трае, нищо не казва. Моната срамежливо го раздаваше и тя  Sunglasses . Добре изглеждаха на външен вид, пък как са, не знам  Mr. Green
 Ама това наистина ли е била майка му на детето? А да не би тя да е искала да го остави, а не да го плаши само? Ама тя жената нищо ли не ви каза?

Аз пък много се дразнех на майка, като ми кажеше:"Вече не съм ти майка". И се опитвах да и обясня, че няма как да не ми е майка, дори да ме остави. Мислех си, че тя не може да схване и усърдно и обяснявах защо съм права  ooooh!
И получавах съвети от друга майка да не се отзовавам на плача на детето, за да не свикне. Тя така прави. Детето се дере в спалнята, а тя излиза на двора, че да не го слуша. Като сираче е милото  Sad
 Аз мисля, че майчината прегръдка никога няма да бъде за лошо. Ако не се чувствам уверена дали трябва да възпитавам строго или мило, взимам решение да е по приятния начин, пък каквото ще да става.

Весе, защо не поканиш приятелката при нас? И аз се запознах с една ноемврийка(тази, която заведох при Билката и СЕМ), но тя пише в друг форум и няма много време да се вре в два сайта  Grinning
Сладур, бързо да оздравявате! Милото Ивче с това запушено носле... знам как е  Sad
Галакси, аз пък чак сега разгледах снимките ти  ooooh! . Ама то голяма убусия беее... и особено на преден план  newsm53 Нали си ноемврийска майка, хубава ще си, че как иначе  Peace
Просто АЗ, не съм психолог и не знам как, но трябва да се отърсиш от тези негативни емоции, защото смятам, че така влияеш зле на собственото си детенце. То усеща, когато не си "на кеф".
 И мен брой към нощните хранения на децата  Grinning .
 На Чифлика Коце ми предложи брак  Heart Eyes . Миналата година ходихме там, че да отпразнуваме събитието отново, заведохме брат ми и снаха ми(които още бяха гаджета тогава) и брат ми, и той предложи брак на приятелката си там  smile3501

# 173
Здравейте,дружки  Hug
Аз съм сама и от един час се каня да ви пиша,ама нещо хич нямам дар слово тази вечер. Confused
Просто аз,то не е за успокоение,но вече поне знам,че не съм луда  Confused защото и аз от известно време си мисля само глупости,дори мислех да спра да гледам и слушам новини,но това няма да промени грозната истина  Cry Наистина живота е един миг и нямаме право да го пропиляваме.
Опитвам се да мисля само за хубави неща,но накрая пак стигам до някоя лоша мисъл.
Браво за разходката до Букурещ и за Чифлика.Аз до Букурещ,няма да отида,но тези дни се загледах по  Чифлика,та може да прескочим някой уикенд  Peace
Аз май съм прескочила някой пост на Таш,че гледам и пишете разни неща,дето аз не съм ги чувала  Blush сега ще и прочета всички последни постове,да видим къде съм бляла  Crazy
Преди малко Тони ме зарадва с покана за море от един негов приятел,който живее в Мичурин(как му беше новото име  Rolling Eyes),та ако е рекъл Господ,всичко да е наред,живот и здраве ще се ходи на море  Flutter Никак не ми е вълнуващо,защото и друг път съм казвала,че морето не ми е слабост,ноооо пък ще се видим с приятели и ще си починем надявам се.
shoppy ,хубав комплимент си ни направила,благодаря  Hug И аз ви четях до скоро,но вече мойте маймунки едва следя,пък за вас да не говорим  Crazy

Надрасках ви нещо,сега отивам да пия една студена вода и да взема да си гушна детето  Heart Eyes

Май старателно ми стискате палци,вижда му се края вече,утре вечер трябва да имам резултат,а до тогава продължавайте да стискате палци  Crazy
Сонче,ако утре до обед не си писала,ще ти звъня  Hug

Лека нощ  Hug

# 174
Добро утро!

Просто аз, какво да ти кажа за киселото мляко, като Лилия вчера я нахраних с , как му казвате зрял боб ли, незнам, по наше му - фасул  Mr. Green Правим го в тенджерата под налягане, та така хубаво се оварява и само го намачках с вилицата, добавих мекото на една филийка хляб и я нахраних. Доста хубаво си хапна детето. После ги изстрелваше едни мощни, че и миризливи  Crazy, но като цяло нямаше проблем със стомахчето  Peace И аз като Марианчето, смятам, че вече са достатъчно големи и вече я пазя само от определени храни като ягоди, малини, мед, ядки,...
Чудесно си прекарвате! Браво  Heart Eyes

Брей, Мерги, чакаме го този край, че умряхме от любопитство, бе  Embarassed

Марианка,
радвам се, че вече можеш и да пишеш  Hug Честито ви нови придобивки!

Скреч, www.bgphoto.net  Peace

Гале, какво му става на Ники? Няма ли да излизат вече тези зъбки  ooooh!

Вале, много дълъг Влади  Heart Eyes

Сладур,
дано бързо се оправите с Ивче и пак да сте си заедно  Heart Eyes

Деска, браво за пляскането на Мона  Heart Eyes Лилия не възприема - само се хили като тиква  Laughing

Весе,
страхотно е, че си имаш дружка Ноемврийка. И аз всяка вечер съм с една такава. Не можем да се наприказваме. Но, Деска, не си говорим за каши-маши и пюрета  Laughing Е, то ние сме си познати от преди, пък и с мъжа и сме братовчеди и има какво да обсъждаме, извън темата за бебетата  Laughing

Дианче,
споделяй, мила, споделяй  Hug Смятам, че личният ти пример е доста полезен за всички ни   Heart Eyes Аз като Приказливка не мога да съдя възпитанието на другите деца. То моето не е възпитано както трябва, но все пак някои поведения от страна на майките им ме шократ  Rolling Eyes

Лилия е на фаза изправяне и пускане  ooooh! Общо взето се справя добре. Приземява се доста внимателно, но снощи се заигра с едни гривни и се онесе  Confused Така си падна на темето, че си прехапа горната устничка от вътре Sad Потече малко кръв, а аз се изплаших, че си е избила зъбчето  ooooh! Слава Богу, на мястото си е.

Днес цял ден ще събирам багажи. Довечера заминавам за София  Confused
Все още не е на 100% сигурно, защото не знам дали Артур работи сутрин, а това ще е единственото възможно време , в което ще мога да отивам на процедури, понеже вечер ще си се прибираме вкъщи. Не точно, де. Просто ще идваме да тварим и газ пак обратно  Crazy

Днес ли е операцията на мъжа на Канелка? Дано всичко мине гладко  Praynig

Сонче
? Дано и при вас нещата са добре  Praynig

Лек ден!

# 175
                                               Добро прохладно утро!

Ванилия,лека,успешна операция и много бързо възстановяване за мъжа ти!Дано има вариант да си при него!След като мине всичко и се успокоите ще чакам да споделиш.
Дес,и аз опитах 3-4 пъти да дам на Ангел пюре,което е за след 8м. и той не го иска,гнуси се ,прави физиономии,после го пасирах и си го хапна.Незнам как ще ги научим !
Роси,ти поне успяваш да смениш памперса на малката госпожица,когато е права,аз вече се затруднявам сериозно с това упражнение,смяната на памперс вече ми отнема 10-15мин.,то е въртене,обръщане...
ПростоАЗ,вчера за първи път дадох на Ангел кисело мляко(6с.л.)+3натрошени бисквити(на Чичи бебе)за следобедна закуска.Изяде си го ,но не му хареса,дали защото е за първи път,но се потрисаше,мръщеше.
Сладур,бързо да се оправяте с Ивче!

Вчера сутрин в 4,30ч.Ангел се събуди както винаги рано и превъзбуден,оставих го в кошарата и отидох до кухнята да му направя АМ,след секунди чух жесток писък,хвърлих всичко на земята и направо полетях към спалнята,а Ангел облян в сълзи,посинял се дави и не може да поеме въздух.Толкова се уплаших,гушнах го,духнах му в лицето,а той не диша,ударих му две шамарчета по бузките,че пое въздух,измих му очичките.Поплака около 10мин.,а след 30мин.му изби синина.Опитвал се е да се изправи,но нали още не е никак стабилен се е ударил и то на много лошо место,между окото и слепоочието.Цял ден се чувствах ужасно и постоянно се гушкахме.

А днес аз нещо се разболявам-боли ме гърло,едно ми е отпаднало,как ще се гледаме през деня направо незнам.
За сега толкова,защото след като си изпи Ам в 5,00ч.успях да преспя малкото ми зверче,но ето,че вече е наспан и мрънкащ.

Хубав ден,да е по-безветрен!

# 176
Добро Утро.... Ще гледам аз коолкото мога да съм редовна,че като забатача иi...
      Марианка75,Роси,Бакшиша...да и аз все си мисля,че ... то ако има алергя детето...ще си има. Абе де да знам,мога да пробвам и аз да и дам.За сега не виждам реакции към каквато и да е храна,и това все повече ме убеждава,че себорейния дерматит НЕ е на алергична основа (както все пак имаше,макар и мижави съмнения от страна на личната).
      Скреч...аз докато съм с нея...птосто няма как да не съм усмихната Simple Smile Simple Smile
       И дори тези мисли да минат през главата ми,те са по посока на това,че каквото и да правя,каквото и да ме яадоса или пък ная моментно да нервничи... аз трябва да се усмихна,защото живота е много кратък и крехък и... и си гушкам детето и каквото и да прави - да капризничи,да се тръшка или пък на мен да ми е лошо,а тя да не ще да заспи....си казвам "Боже,хората какви проблеми имат - болести,загуба на близки... а аз съм седнала да се оплаквам за глупости" И се стягам,от някъде ми идва някаква сила и си гушкам Найчи и съм щастлива.Та до някъде тези мисли за краткостта на живота,породени от всички тези хора,които не са вече сред нас,He ми влияят зле.Може би...само катастрофата,но по-лека лека я преодолявам.Ходя там паля си свещички и призовавам всички да карат лекичко.Така поне мога да си казваM,че съм спасила някой друг живот ... с призивите си Simple Smile (колкото и тъпо да звучи)
        Мерги - на Чифлика е страхотно,а и виж колко романтични неща стават там Simple Smile А до Букурещ той е на 60км от Русе - супер бързо се стига,Проблем е,че Русе май ви е далече.Що се отнася до новините....аз по лека лека ги отбягвам.Даже в момента ми иде да набия някой.Пак за Ангел Бончев говорят. (горкия човек а и жена му... МВР така да я напъха в ръцете на бандюгите...еггати некадърниците)
   Скреч (пак към теб:)  праа си - дете се възпитава само с любов. Когато започне да разбира...тогава може да се възпитава - сега и в близките година и половина...какво да му възпитаваш на милото Simple Smile 
    Роси - приятен път и успех във всичко!  Бакшиша - скорошно оправяне и дано всъщност изобщо да не се стига да големи проблеми и болешки!

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 12:40 от ProstoAz

# 177
  • София
Добро утро  Hug

Роси, пак да си кажа, че много, много ме е яд, че ще си в Сф по време, по което ние ще сме на море  Confused

Аз още се боря с багажа за морето, с тези двамата мушмороци изобщо не мога да направя нищо. То са тенджери, отварачки, джиджавки какви ли не  ooooh! Половината багаж е горе, другата е разпръсната из мазето и гаража. А не мога да ги оставя и да търча нагоре-надолу.
Лек и хубав ден ви пожелавам   bouquet

ПП. Просто Аз, радвам се да те видя отново сред пишещите  Hug

# 178
Добро утро!

Тази нощ Симона не се буди изобщо!Даже за чайче!Стреснах се по едно време и си викам - бе,аз ставах ли да давам чай??? newsm78 И гледам - шишето пълно, детето наня... Heart Eyes Явно хладната нощ и на нея й се отрази добре. Simple Smile

Гледам имали сме чудесно включване от бъдещата Ноемврийка Heart Eyes И аз ви наглеждам, ей! Naughty   Heart Eyes

ПростоАз, разбирам те прекрасно. И напълно съм съгласна с теб. Понякога и аз се кахъря за глупости, ама абсолютни глупости чак ме е яд на мен...  Crazy И после веднага благодаря на Бога, че имам здраво детенце, любими хора около мен и че живота е красив. Heart Eyes
За киселото мляко и аз много се чудя..Май Дес спомена, че с кисело мляко лятото не се захранвало и мисля да го отложа за септември. За сега Мона не ми е отказвала храна, всичко й харесва ( без карфиол и броколи  Mr. Green ама айде няма да я държа 3 дена гладна и без тях ще минем Laughing) та май ще изчакам.

Бакси, цункай Ангел от нас. Така ще е - любопитни, а не могат да преценяват височините и препятствията..нашите очи трябва да са на щрек нон стоп. Wink

На мен пък ми хрумна на водя милото до Истанбул и другата седмица ще ходя да резервирам едно уикендче. Flutter Много обичам Ориента  Simple Smile

Лек ден!  bouquet

# 179
Благодаря ви за позитивната енергия и пожеланията. Операцията е следващия четвъртък. Сега търся къде да отидем след това.

Бакши, целувки за Ангелчо, големи палавници са вече. Ние обезопасихме уж колкото е възможно и пак си измисля пакости, за които не сме се сетили. А удрянията и паданията са неизбежни.

Роси, лек път! Ти нали няма да товариш, само ще даваш разпореждания!

Дианче, приятна почивка край морето!

ПростоАз, аз като скорпион все за смъртта мисля. Sad И мъжът ми все се мъчи да ме отучи. Казах му, че тази година задължително аз и Рони трябва да отидем до БГ, защото животът е такъв, че ако пропуснем, догодина тези, с които сме искали да се срещнем, може да ги няма. Случвало ми се е три пъти и оттогава не отлагам нищо, което съм искала да направя за близък човек. Та затова ако мъжът ми се справя сам след операцията, на 27.08 може да пътувам за Варна. За кратко обаче.

Оченцето на Рони е по-добре, ечемикът на горния клепач се е свил неимоверно. Долният е доста подут още, но явно върви към оправяне. Вчера както си пълзеше и седна, остана така доста време. Като го гледа леля му все прави по нещо ново. Laughing
Патронажната сестра ни беше на посещение. Каза Рони да започва да яде от нашата храна - сутрин - кисело мляко /даже кефир Shocked/ с плодове; по-късно каша, обяд и вечеря - от нашата храна, но пасирана. Да съм слагала сметана в готвената храна /явно започва подпладяващата програма на унгарското население Wink/ Обаче не пита Рони дали е съгласен. Joy Три дни не може да изяде едно пюре грах с картоф. ooooh! Иска мляко и това е. А ако беше видяла и снощната ни вечеря ooooh! - пържени картофи и чийзбургери - идеална за Рони Laughing. Ама явно жената си мисли, че готвя по два пъти на ден. Joy  По-нататък и това ще стане. Wink

Лек и прохладен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт