Мисля че вече определено й е време за захранване,не ми се вярва толова дълго време да трае този бърз разтеж.И Натали постоянно е на коремна преса дори вчера успя почти да се изправи напълно в шезлонга та и тя като Викторчето щеше да направи кълбо и бум на земята
А само докато й хвана ръчичиките и веднага се набира и е готова седнала , а от няколко дни се хваща с двете ръце за едното желязо на люлката и се набира да се изправя.Лори и ние на прегледа при ортопеда установихме разминаване в гънките,но не е проблем,а е козметично и се оправяло до годинката.
Експетка честито наболо първо зъбче,дано се покаже лесно

Натали си доспива и аз скачам в леглото,че е много кофти като отвикнеш да ставаш вечер

П.П Честити месечинки на малките сладурчета и сладурки

А и забравих да ви се похваля,преди няколко дни Нати ме удари с главата си в следствие,на което горната ми устна от едната страна се поду за кратко и след това посиня.Сега съм като изцапана с мастило
Много е приятно
Май знаех, че майка ти е Юлия, ама сега като го прочетох и се присетих. Ми и тя да ти е жива и здрава тогава:)) 

. Междудругото съм я залавяла да си тъпче гневно чорапа в устата(с ръмжене и въртене на глава). 

Тези традиции за бялата дрешка и пуканките не ги бях чувала.