Отговори
# 255
Добро утро и от нас.Нати снощи се буди 2 пъти да яде и тази сутрин в 7.30 беше пак на линия  Tired Мисля че вече определено й е време за захранване,не ми се вярва толова дълго време да трае този бърз разтеж.
И Натали постоянно е на коремна преса дори вчера успя почти да се изправи напълно в шезлонга та и тя като Викторчето щеше да направи кълбо и бум на земята  Crazy А само докато й хвана ръчичиките и веднага се набира и е готова седнала , а от няколко дни се хваща с двете ръце за едното желязо на люлката и се набира да се изправя.
Лори
и ние на прегледа при ортопеда установихме разминаване в гънките,но не е проблем,а е козметично и се оправяло до годинката.
Експетка честито наболо първо зъбче,дано се покаже  лесно  Peace
Натали си доспива и аз скачам в леглото,че е много кофти като отвикнеш да ставаш вечер  smile3507
П.П Честити месечинки на малките сладурчета и сладурки  Heart Eyes
А и забравих да ви се похваля,преди няколко дни Нати ме удари с главата си в следствие,на което горната ми устна от едната страна се поду за кратко и след това посиня.Сега съм като изцапана с мастило  Crazy Много е приятно  Outta Joint

# 256
  • София, Борово
Експекта, честито първо зъбче  Flowers Four Leaf Clover

# 257
  • Тук и там
cosmopolitan    Joy hahaha Joy побойничка ще дойде вашата мадама

expetka - честита ви радост, щом е станало без да се усетите - дано при всички ни да е така  Crazy

# 258
 Лори, ми тя твоята Еми откога се обръща, нищо чудно, че е започнала и да сяда. Моето човече и то все иска да правим коремни преси, доки още не ни е дала това упражнение, обаче детето си го иска и вечер във ваничката правим по десетина бързи набирания:) Не иска да се обръща и това си е, хем я "тренирам" да я въртя, ама тя се извива като дъга, застава на една страна и до там. Не че много искам да почва да се върти, че после няма да смея да я оставя никъде, ама аз и сега вече не смея, че току виж ме изненадала. Играчки хваща само ако аз й ги подам, поднася към устичката и лапа ръката:)
 Марги, много си е добре Дея. Води пред Бела с цели 400 грама! Аз се чудя дали додругия месец ще наддадем до 6 кила newsm78 Май знаех, че майка ти е Юлия, ама сега като го прочетох и се присетих. Ми и тя да ти е жива и здрава тогава:))

Честито на днешните месечинковци!
 Уф, забравила съм да публикувам, 8 нови отговора Shocked

Експетка, честито ви зъбче, купи й нещо бяло:) май така се правеше newsm78, за да са бели и здрави зъбките.

# 259
  • София
добро утро! Hug
Честито на месечинките!

Марги
,честит ти именник на патерица!А за наддаването - ако захраниш с каша,със сигурност ще наддаде повече.Той и Жори последно не беше наддал много -800гр.,но за месец и половина.
 Дреби ме събуди в 7ч.,но при нас не е глад,а колики все още. CrazyГърчи се милото и пръцка много силно.Като го отпусне и пак задреме за малко и така. Sad
 Ние също сме първи клюкари и постоянно се надига.Аз го връзвам с колани на шезлонга и в люлката и в количката.
А като му дам пръсчета да се надигне да седне,обикновено направо се изправя на крака.Иначе сяда по този начин отдавна - това е част от гимнастиката,която му правя.
expetka,честито първо зъбче!
И аз имам съмнение,че мещо ми драска в устичката на Жори,но той не ми дава да видя.
 При нас пак е мрачно днес и е 15градуса,а тъкмо му купихме много яки къси панталонки.Вие на такива температури как обличате дребните.Аз му слагам дълго панталонче и дълги ръкави,но бодито е с къси.Ако заспи в количката,му мятам тънко одеялце.На 20 е с къси гащи и къси ръкави,а на 25 само по боди или с нещо мнооого леко отгоре,над 25 не е ставало до сега. ooooh!

# 260
Честито на порасналите ни месечинковци днес!
Къдричке, много гадна случка с вашите.Важното е,че те са добре и дано не се повтаря. Hug
За яденето на ръчичките - ми то е толкова вкусно, нищо че е малко трудно да налапаме и двете, и то до лактите, а и без да  Sick . Междудругото съм я залавяла да си тъпче гневно чорапа в устата(с ръмжене и въртене на глава). Mr. Green
Коремни преси и ние правим – ама само бебка де, макар че майка й има нужда.Като излезем навън и все се надига, направо имам чувството, че ще изпадне от количката.Все иска да е изправена и да гледа и ако съм сама направо се прибираме, защото започва да реве истерично, а ако съм с някой от родата - принцесата е на ръце, а аз бутам празна количка.
expetka,честито ви зъбче. Hug
Бумеранг, дано бързо оздравеят дечицата.
Весе, чакаме добри резултати от изследванията и малката да си папка добре.
Зори, ние също сме така с коликите.Такова напъване пада, че почервенява и до плач стига.Буди се много и като й помине пак заспива и пак се буди.... абе мъка.Доки каза да й взема Биогайа капки и след ваксината ще ги пробваме.
Ние отиваме на консултация и да ни бият Пентаксима.Аз си знам, че този месец е качила значително по-малко (400-500гр), но да видим доки какво ще каже.

# 261
   Здравейте.
ЧЕСТИТО НА БЕБЧЕТАТА С МЕСЕЧИНКИ.

Вече си имаме и бебче със зъбче. Честито! Аз доколкото знам се пукат пуканки, за да поникват зъбките по-лесно и се прави бял ориз, за да са бели.   

# 262
expetka,честито ви зъбче
дано следващата тема да се напълни с бебчета с по едно зъбче Hug
Бумеранг не се обвинявай миличка ,макар и аз да го правя всеки път,та чак и плача от мъка че са болни и все се питам защо....сякаш някой ще ми отговори .Сила и повече воля и всички отминава бързо,да не го гледаме в инкубатор за Бога!
Весе,стискам палци всичко да е ок Praynig
Зори и аз така обличам Яворче,като теб.
Я кажете някой чел ли е нещо ново за мазане и облекчение по време на никнене и силна болка при пробиване на зъбче.Преди мажех каката с Калгел и ми помагаше,а сега дали няма нещо още  по-хубаво.
Олимпия,как сте ,къде сте?

# 263
  • София
galinana ,стискам палци да понесете добре ваксината.
Тинче,аз пък знам,че се купува бяла дрешка на детето като избие зъбче. Mr. Green
За Олимпия и аз се чудя,дано са добре.Може да е в Гърция.

# 264
Аз знам че се подаряват иглички да са остри зъбчетата и нещо друго да са бели ама забравих какво  tooth
Аз излизам облякла съм Палечка с дълък ръкав и дънчи че май е хладно
За Олимпия питам от известно време ,но тя не се отчита  Thinking

# 265
  • София, Борово
Гале, стискам палци Ванеска да не плачка много и да понесе добре ваксината  Hug
Гале, аз си нося и кенгуруто с мен и като почне да реве Виктор, а това в винаги, когато не спи, го слагам в кенгуруто и се носим.
За сядането - ето снимков материал как е седнало моето момче в стола си Heart Eyes

# 266
  • София
Здравейте и от нас.

Честито на днешните ни месечинковци, да са ни живи, здрави, игриви и щастливи!!!
Честито и на всички с поводи през последните дни, които съм пропуснала да уважа и честитя!
 newsm67

Къдричка, ужасно е случилото се с родителите ти. За съжаление явленето е толкова разпространено, че се чудя в каква държава живеем. Преди две години някой ми направи страхотен "подарък" за 8 март...Разби ни мизерната квартирка, от която обаче добре се облажи...Така добре им бях надиплила в една кутийка в чисто нови стотачки току що взетите заплати от мен и мъжа ми и по един коледен бонус, които пазехме за хладилник и велоергометър...Само дето панделка не бях сложила на кутийката  Confused Сбогувах се и със страхотен сребърен комплект за сума ти пари..подарък за абитуриентския бал от родителите ми. Беше си ми скъп спомен... Ужасът някой да ти влезе в къщата, да рови навскякъде, дори между дрехите ти, е непоносим...Просто нарушаването на личната територия за мен беше много трудно за преживяване.
Уффф, как се отплеснах, ама така съм зажадняла за "небебешки" теми...  Rolling Eyes

Честито първо зъбче, expetka!!! Да ви поникнат всички неусетно, да са здравички и белички!!!

Ние пък още не седим. Надига се непрекъснато, но аз не и подавам ръце, за да се набира на тях. Дори не съм й сложила още летния кош, а пък зимния не се изправя, та си я возим само легнала. Е разходките ни са кратички, за лека дрямка на открито...По-дългите ги правим с тати в парка, където той бута празната количка, а мама носи в кенгуруто шушулката, която зяпа наоколо...

# 267
Здравейте момичета,

ние рядко се включваме защото моята принцеса почети не спи през деня.

Диана - много е важен господин Виктор как тържествено е седнал в столчето Grinning

Марги аз знам че на бебето трябва да не му стига дневната доза мляко (която е 170 мл на килаграм тегло през 5 месец) за да започне захранването - т.е да изпива повече от 1000 мл.Ние също сме много финни на 3,5 месеца - 5700 и 64 см, но лекарката каза че така е по-добре и даже че се ядосва за другите бебета който е изпуснала да надебелеят.Защото мастните клетки, който се натрупват сега се запазвали до пубертета. Дано това да те успокой.

Хубав ден на всички Hug

# 268
Здравейте пак  Laughing
Има нови две ненадписане бебчета, да се издадат кои са  Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253607&pid=6491425&lp=-4695
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253607&pid=6491516&lp=-4695

Имаше и още една сладурана, но нея я разкрих и я надписах  Peace

П.П. Диди, Виктор е голям сладур. И как гордо е седнал

# 269
expetka, честито ви зъбче  tooth дано и другите излязат така леко Simple Smile Тези традиции за бялата дрешка и пуканките не ги бях чувала.
Диди, какво голямо момче е станал Виктор, и голям хубавец  Heart Eyes

Али днес хапна морков с царевица. Определено си хапва по-добре, като е затоплено пюрето, иначе хапва малко и после почва да се лигави и да плюе, а като е топло си преглъща всичко и даже ми се кара, като се бавя с лъжицата Simple Smile
Аз плодови още не съм въвеждала, нещо ме е страх да не би да ги хареса повече и после да се откаже от зеленчуците.
За седенето - още сме си със зимния кош, той е само легнал. Ще почакам за другия. Нашият ортопед каза да не я насилвам и подпирам с възглавнички, та засега ще си стои легнала, поне до към 6 м. Иначе като я гушкам седи в мен, и в люлката и столчето за кола си е полуседнала.

Общи условия

Активация на акаунт