Къде в Бургас (10)

• 62 667
  • 569
  •   1
Отговори
# 405
да така е на Младост е по евтино и има същите дрехи като в центъра на по прилични цени

# 406
  • у дома
Къде в Бургас, мога да намеря чанта /спортна/ или раница, за детето, което тръгва на градина, която не е облепена с разни грозни барбита и туинксове ли са, какви са... #Cussing out
Търся нещо красиво, стилно, не е задължително да е детско, но да побира повечко дрешки.
Смирено благодаря!

# 407
И аз търсех нещо такова и го открих при раниците на GABOL. Има ги в повечето книжарници и магазини за играчки. Peace

# 408
има едно магазинче на ул.Гурко в което има доста раници и чанти,може да погледнеш и там

# 409
Някой знае ли къде в Бургас продават дрехи на BG-BABY? Благодаря предварително!

# 410
В детските магазинчета в кооперацията на Сан Сити до Билла в Славейков
те там са няколко, аз поне в двата съм сигурна че има  Peace

# 411
Къде в Бургас, мога да намеря чанта /спортна/ или раница, за детето, което тръгва на градина, която не е облепена с разни грозни барбита и туинксове ли са, какви са... #Cussing out
Търся нещо красиво, стилно, не е задължително да е детско, но да побира повечко дрешки.
Смирено благодаря!

Аз купих много сладка раничка на Габриела от едно магазинче с/у изхода на бившето кино Септември.Серията е My princess (сори за правописа,ако не е правилно) Има много различни неща от серията-раници-2 размера,чанти,несесери,много са сладки и не са кичозни.Освен това има и други детски серии,от там й взех и една дамска чанта  Laughing за другото лято.Въобще интересни неща продават и не съм ги срещала по другите магазини,както раниците и чантите на Габол например.

# 412
Дрешки на BgBaby има в магазинчето до темата на ул.Македония.

# 413
кое от двете магазинчета - това което е във входа на кооперацията ли?

# 414
искам да ви попитам за психодиспансера в бургас, трябва да си изваждам психо, но се чудя дали утре ще работят,за да мога утре да отида,ако може някакви телефони да ми дадете ще съм благодарна...  bouquet

# 415
мисля че в събота не работят

# 416
Да точно от него съм купувала дрешки на BgBaby

# 417
Моля Ви помагайте! Счетоводител търся или счетоводна къща, ама да знае поне малко английски. За работодателят ми е. Насочете ме нещо. Работата е много малко - да се осчетоводят няколко неща и после годишните отчети и такива.

# 418
Да точно от него съм купувала дрешки на BgBaby
в това магазинче има готинки работи ама са малко скъпички.Не че не съм купувала и от там дрешки де  Laughing

# 419
Пантофки Zetpol има ли в нашия град? В кои магазини сте виждали? Много са хубави, а само он-лайн мога да си ги поръчам и ми се иска да ги видя на живо. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт