Къде в Бургас (10)

• 62 553
  • 569
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
провери в Продавалника
Количката е от Продавалника, но на мен ми трябва само кошчето за новородено.Благодаря ти.
можеш да поръчаш от тук: http://www.trikiklo.com/en/product.php?id=46
Доставят до БГ! Изпробвано е!  Peace

# 196
къде се намира кабинета на Драгнева , телефона й  го имам но ме интересува адреса й , понеже не вдига а имам час днес.
Благодаря ви!

# 197
Моля, препоръчайте ми фирма за ПВЦ дограма - трябва ми за остъкляване на терасата, така че може и да не е нещо супер яко, ама все пак да е качествена .
  и ние скоро ще сменяме дограма и според мойте лични проучвания Бургосплас , работят на най добри цени с най добри профили, проверете там ако искате , нашата ще е от там

# 198
Момичета, моля за съдействие - къде в Бургас мога да намеря бански на FEBA, по възможност в центъра на града  Praynig Мерси предварително!!!

# 199
  • Бургас
къде се намира кабинета на Драгнева , телефона й  го имам но ме интересува адреса й , понеже не вдига а имам час днес.
Благодаря ви!
Не и знам точния адрес на кабинета, но се намира се на ул.Гурко в един малък стар блок (или къща), точно срещу детската градина, тази която е близо до стария Свободен Университет. Има една голяма жълта табела (с името и) на входа. Ако става въпрос за акушер-гинекожката  Thinking

# 200
  • Бургас
Мами а да знаете в Бургас от къде ( и дали) мога да си купя от турския Персил, че ми е неудобно все да си го поръчвам по познати да ми го носят от там.

# 201
Като цена не вярвам да намериш някъде,ние скоро взехме 9 кг бяло за 19 лв.И пак толкова цветно,мисля че беше същата (или близка до тази) цената.Вчера сверявахме цените с мъжа ми в Била-груби сметки цената за тези кг беше около 60 лв.

# 202
Мами а да знаете в Бургас от къде ( и дали) мога да си купя от турския Персил, че ми е неудобно все да си го поръчвам по познати да ми го носят от там.
аз ти писах в другата тема в която си питала за праха на тази цена тук в Бургас няма да намериш прах за пране.Слагат му супер високи надценки.Поръчвай си го като има кой да ти го носи  Peace

# 203
  • Бургас
На каква цена е там ако не е тайна, аз го взимам на 25 лева от магазин в град Средец.

# 204
На каква цена е там ако не е тайна, аз го взимам на 25 лева от магазин в град Средец.
за кой прах по точно питаш и колко кг. разфасовка?

# 205
  • Бургас
ЗА турския Персил  9 кг торбата

# 206
  • Бургас
ЗА турския Персил  9 кг торбата

Последния път като ходихме в Турция (прди около месец) беше 18 лв. тази разфасовка.А Ариел - 20 лв.

# 207
  • Бургас
От този прах продават в Пиргосплод  склада точно срещу портала, но не знам цената. По-късно през деня ще проверя и ще ти пиша

# 208
Ами този бебешкия, който хвалят мамите Сано откъде може да се намери?

# 209
От този прах продават в Пиргосплод  склада точно срещу портала, но не знам цената. По-късно през деня ще проверя и ще ти пиша
Пиши ако обичаш в темичката , че и аз се интересувам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт