Къде в Бургас (10)

• 62 527
  • 569
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,
има ли мами от Бургас с количката на Стокке? Аз купих такава, но е без коша за новородено, /щях да поръчвам, но се оказа, че тук в Бг го няма като отделен продукт/. И сега си търся коша, ако познавате някоя мама, или вие имате такава количка и не ползвате вече коша пишете моля.

# 166
Не, не ...Богат-беден е много по нагоре. Аз говоря точно срещу входа на Света София има един магазин за обувки /само мъжки/ , един бутик за дрехи със стълбички  и там до него е и това магазинче.
аа да сетих се   bouquet ще проверя благодаря ти

# 167
къде бихте ме насочили за бански за по голям бюст трудно си намирам сутиен а пък сега за бански да не говорим защото съм с малка обиколка и голяма чашка и какъв модел да си взема   newsm78 който да е удобен и в същото време да не е бабешки Sad     Praynig
Една приятелка има почти същия проблем- горница по-голям номер, долница - по-малък. С нея гледахме в магазина на Триумф в Трията, че се продават долница и горница по отделно. 

# 168
  • На морето!
gyendalin, провери в Продавалника, там продават всякакви колички и може би ще намериш.

# 169
провери в Продавалника
Количката е от Продавалника, но на мен ми трябва само кошчето за новородено.Благодаря ти.

# 170
търся улица ул."Янко Комитов"22 в бургас къде точно с енамрила около центъра ли е,ако нещо ви говори на нея улица се намира фирмата Стоянов ООД ... newsm78

# 171
  • По света и У нас
mimenceee - там не са ли складовете на Славейков /на Пиргосплод ли бяха преди това  newsm78/ ... предполатам си видяла в bgmaps:
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=9879750ec741577e49995efccaaa80 … p;ix=39&iy=39

# 172
  • Бургас
Улицата е същата, но това е по-нагоре-някъде към Тих труд  newsm78 Мисля, че се пада на четвъртата спирка на 12-а на влизане в комплекса, като първата са складовете. Отляво се пада и се влиза в нещо като двор, където има и други фирми, но има табели отвън, ако не се лъжа-не знам дали се разбира  Rolling Eyes

# 173
Момичета, можете ли да ми препоръчате фирма за почистване, която да пере килими, като ги взима от дома и ги връща съответно?
Само не се доверявай на Белина Еко-  боядисаха ми  пътеките, и  дори и извинявай не ми казаха. Имаха дори наглостта да ме обвинят, че съм се опитала да прехвърля моята вина за случилото се на тях.

# 174
  • тъгата в мен
Хайде и аз да попитам нещичко-трябва ми майстор за циклене на дюшеме!вече съм пред побъркване,а ремонтът още не е започнал даже Joy

# 175
  • Бургас
търся улица ул."Янко Комитов"22 в бургас къде точно с енамрила около центъра ли е,ако нещо ви говори на нея улица се намира фирмата Стоянов ООД ... newsm78
Улицата на Практикер е "Янко Комитов". Стоянов се намират точно където е Тих труд. Вчера случайно се мотах там и видях колите на Стоянов вътре. Още един ориентир е където беше КЕЧ-а едно време.

# 176
  • Бургас
Улицата на Практикер е "Янко Комитов". Стоянов се намират точно където е Тих труд. Вчера случайно се мотах там и видях колите на Стоянов вътре. Още един ориентир е където беше КЕЧ-а едно време.
Отпред на улицата има голям жълт магазин за електроматериали. Стоянов се пада в дъното на двора.

# 177
  • into the blue
Здравейте момичета!Не съм от Бургас,а мъжът ми в момента е там,та искам да ме упътите къде се намира Домко,защото адреса даден в техния сайт не отговаря.Благодаря   bouquet

# 178
  • По света и У нас
Здравейте момичета!Не съм от Бургас,а мъжът ми в момента е там,та искам да ме упътите къде се намира Домко,защото адреса даден в техния сайт не отговаря.Благодаря   bouquet

Ето тук:
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=fa1d4fbb97dc9d9f0785b9aee210b3 … amp;Map33_44.y=48
Домко и Магазин Зора са в една и съща сграда. Зад тях се намира Търговската къща /за мебели/. А от другата страна на улицата е КАТ.

# 179
  • into the blue
Много ти благодаря lucyl  Hug

Общи условия

Активация на акаунт