Къде в Бургас (10)

• 62 640
  • 569
  •   1
Отговори
# 435
под Райфайзен банк ли?

# 436
може и  търговски център Бургас да е ,но може и онзи другия,новия,преди Бургас който е ,на два или три етажа,отдолу има сребро,може и този да е ,не съм ходила да гледам,така пишеше на една бележка до стария магазин Кокодрило.А магазин за детски пантофи в центъра някъде освен Компаса,освен този на Кирил и методий и освен КиК знаете ли?Купих на малкия от тези пантофи полските с желязната закопчалка и не може да се закопчее,а в КиК моделчетата са му много широчки на глезенчето,та сега за градината сме без пантофки.

# 437
Момичета, рових в нета, но не мога да открия номера на д-р Лорис Саян.
Моля ви и за отзиви. Добър лекар ли е?
Благодаря ви!

пробва ли тук:  Център за психично здраве “Лорис Бердж Сайян”, тел. 056/812350, управител на ОДПЗС - съдебно-психиатрични експертизи.

аз знам, че е добър  Peace /но преди години ми е инфото /

p.s. Мимоза, сетих се аз, че около нас съм виждала скоро табела...

ул. Съединение N 7 , това е адреса - пише, че преглежда всеки делничен ден  16-19ч, ето и телефон: 82 39 68

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 19:34 от Amelia

# 438
Помагайте
Къде могат да ми изрежат дупки/отвори/ на кухненска мивка неръждавейка за кухненски батерии и дозатори newsm78

# 439
# 440
Помагайте
Къде могат да ми изрежат дупки/отвори/ на кухненска мивка неръждавейка за кухненски батерии и дозатори newsm78
Мисля, че  близо до КАТ има една фирма, която предлага такива услуги търгува най-вече с цветни метали, обаче засега немога да те упътя по точно , но са в района на КАТ

# 441
  • у дома
Благодаря на всички отзовали се! Сдобихме се и с раница и с дъждобран, че и с ботушки.  Simple Smile

# 442
Помагайте
Мисля, че  близо до КАТ има една фирма, която предлага такива услуги търгува най-вече с цветни метали, обаче засега немога да те упътя по точно , но са в района на КАТ
Да се поправя, режат отвори в неръждавейка в Старт инженеринг, а те се намират на около 700 метра след Гранити

# 443
Момичета, препоръчайте ми инструктор или школа за шофьорски курсове.
Благодаря ви, предварително.

# 444
Nefertity,  преди около половин година ми се наложи да търся същата услуга и се оказа, че точно до магазина, където купих мивката, имаше майстор, който пробива и дупки. Не мога да ти кажа точния адрес, но е на "Сливница". Там има два магазина за мивки и обков, пада се от дясната страна ако вървиш в посока към центъра. Попитай в магазина и ще те упътят. Дано да съм от полза...

# 445
  • DE
Наде, не си ме питала, не съм ти препоръчала!  Laughing
Ще ти дам инфо на ЛС.

# 446
Nadejdica моята приятелка в момента кара курса и каза че била доволна от инструктора,ако искаш да я питам

# 447
Момичета, препоръчайте ми инструктор или школа за шофьорски курсове.
Благодаря ви, предварително.

Иван Генов. Преподавател е в Механотехникума, ако решиш пиши ще ти дам координати.

# 448
   Момичета, много ви благодаря Hug Благодарности и на всички, които ми съдействаха и на ЛС Heart Eyes
Знам, че тук ще намеря безценна  информация!

# 449
  • Бургас
Момичета,къде може да се изкарат качествени фризьорски курсове в Бургас,ама наистина да си заслужава ? Peace

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 20:47 от kloie

Общи условия

Активация на акаунт