82 черноморски акули в купа НЕМСКА вода

• 15 105
  • 317
  •   1
Отговори
# 300
За минимума от 3 години е прав (освен ако в Байерн нямате отделен zакон), но пък таксата се плаЩа накрая, когато са си дали благословията и уркундето вече е написано. Аz специално питах кога се плаЩа и дали има въzможност да си платя, а те да ми откажат и да не ми върнат паричките Wink _ няма такава.

Вярно, че според байернските zакони паспортът не бил докаzателство zа гражданство  ooooh! само фермутунг zа такова бил Laughing
Цитат
Der Bundespersonalausweis oder der deutsche Reisepass sind kein Nachweis über den Besitz der deutschen Staatsangehörigkeit. Sie begründen lediglich die Vermutung, dass der Ausweisinhaber die deutsche Staatsangehörigkeit besitzt.
СмеШката е от тук

# 301
трябвало поне една рийстер да си сключа  ooooh!

това пък какво е и zа какво би ми послужило?

# 302
Мамуни, днес миткахме из вашия вилает! Продължавам
да се впечатлявам от промените по трасето от нас до вас.
Най-много се впечатлих, че видяхме две конски каляски баш
пред Адлон, това е копирано от Виена.
И ние бяхме онзи ден на Александерплац. Само че мен друго ме впечатли и съжалих, че не си взех фотоапарата. На спирката на М-трама кошчето за боклук пушеше, явно някой си беше хвърлил цигарата вътре. След малко се появи една пожарникарска кола, паркира пред кошчето, трима пожарникари скочиха от нея и изсипаха кофа вода вътре. Част от боклука падна долу от тежестта на водата /нали кошчетата са окачени/, те му лиснаха още една кофа вода на земята, да не би да продължи нещо да гори/въпреки че той беше вече подгизнал от вода/ и после си отпрашиха по живо-по здраво. Та така, за едно димящо кошче идва специална кола и 3ма пожарникари. Не се вижда такова нещо в БГ всеки ден, а за тук не знам дали защото е Александерплац или ...

# 303
  • Германия
Приятелче, в нашето градче веднъж заради една котка, заклещена някъде си, бяха вдигнали на крак 2 коли Crazy

# 304
Голям смях с горящото кошче  Laughing

Мерси за инфото, ще извадя тази седмица немски паспорт на дребито.
И последедн въпрос - нали детето ми може да е германче И българче? Нали беше някакъв нов закон това? С други думи, няма да трябва да избира между двете националности като стане на 18?

# 305
мдам, пожарникари, коли, гросайнзац, ама от нашите данъци.
но по-добре така, отколкото като в доганистан. пуши си, пламти, нема кой даже да се изплюе отгоре. пълно щастие няма.
абе питах, ма никой нищо не рече, та пак да питам. евтини билети от бг за де. бургас-мюнхен-бургас. де да тража.

# 306
Здравейте , моми4ета Simple Smile
Живея в София, но имам въпрос към вас...
Интересува ме каква е цената на KINDERMILCH PLUS на MILUPA, млякото което е за след една година.
Ето това... http://www.milupa.de/de/produkte/kindermilch/Kindermilch_plus.html#
4е тук го няма и съм поръ4ала на едни приятели да ми вземат 2-3 кутии.Но знам, 4е няма да ми кажат каква е цената, а искам да им дам пари, не ми е удобно така.....

# 307
Мата не zнам zа билети, сори, не съм търсила.
Ппожарникарите ... последния път като ми спря колата абшлепера беше толкова кадърен, че се опита да я върже на платформата преz ауспуха някак и скъса реzервоара. На улицата се иzсипа половин реzервоар диzел. Веднага цъфна една кола от орднунгсамта , 2 големи пожарникарски със сирените и една полицейска (малка  Wink) . Посипваха с някакви препарати, миха, чистиха, метоха ... накрая лъснаха улицата и вzеха данните на абшлепера да му пратят сметката zа спектакъла. Не се финансират само от данъците  Laughing

# 308
  • в сърцето на един мъж...
www.skyscanner.net
Тука търси, има на всички авиолинии полетите, които са по-евтинки.

Бабо мравке, шишетата са около 5 и нещо евро, а кутиите между 10 и 12 евро

# 309
Мata, незнам и аз къде има билети от там за насам, но ако намериш нещо ще се радвам да споделиш, защото и аз чакам едни гостенки от Бургас през септември. На този Скайскенер до сега не съм намерила нито един билет с хубава цена до БГ Sad, a често го препоръчват по форумите, аз ли съм кьорава или съм прекалено стисната? Simple Smile

Да ви препоръчам една печатница на снимки: http://www.ifolor.de/. Май нова била, швейцарска някаква, имат гутшайн за 10 евро до края на август (IFOLORCB08), което се равнява на 111 безплатни снимки (10х15). Много съм доволна от качеството. По стечение на обстоятелствата поръчах и няколко повтарящи се при Пиксум.де и сега ми иде да ги хвърля при директното сравнение- разликата в цветовете е огромна.

# 310
Добро утро,

Мате, не мога да ти помогна, таzи година цените на билетите са някакъв абсурд  ooooh!

Мисти, zа какво Ще й правиШ бг гражданство?  newsm78  Само пове4е бюрокрация  ooooh!

Ние днес трябва да си потвърдим по4ивката в Турция, но мъжът ми се ШаШна от тия атентати в Истанбул  Confused Дано не се налага да си променим дестинацията, 4е Ще лудна ве4е  Crazy

# 311
Хей момичета как сте, как са бременните в жегите, давайте отчет по често да не ви мислим  Crazy
Mate за билети мога само да ти кажа че Germanwings летят от Мюнхен ама до София не знам дали ти върши работа  Rolling Eyes

# 312
аз търся евтини билети чрез Ltur, TuiFly, ITS ili Neckermann-Reisen. В момента Ltur обаче нямат ангеботи за БГ, мн странно newsm78.. правилото е, колкото по-късно се резервира, толкова по-евтино... аз летях за 100? до солун средата на юни, бухнах билета 4 дни преди полет на сайта на Лтур миналата година имаше полети през август до Бг с ITS  за по 60? в посока, а Некерман предлагаха за 89 двупосочен. 

# 313
Това лято не съм виждала билети zа под 200?, а 4асовете са напрово 4удни  ooooh!

# 314
Това лято не съм виждала билети zа под 200?, а 4асовете са напрово 4удни  ooooh!
Има6е,има6е,но в минало време  Mr. Green. До 119? стигна в карая на Üни МУК_Бургас. Сега обаче е всичко скъпо. Миналите години бе6е много по_евтино. И мисля,че другата Ще е оЩе по_скъпо.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт