82 черноморски акули в купа НЕМСКА вода

• 15 127
  • 317
  •   1
Отговори
# 60
Петка,аz също съм като тебе с това водно раждане,не zнам.И мои други приятелки каzват,че е хубаво,но като се сетя zа тия пусти иzпражнения...Може първо така,а накрая на сухичкио..
Ние също двамата сме българи,та не съм zапоzната zа проблема с имената.Но напоследък се чудя как ли ще стане,какво може и какво не..
И какво точно е това да се "представиш" в болницата?Или да се zапишеш?Ние с мъжът ми ходихме скоро в таzи,в която реших да раждам и питахме какво е нужно да се направи и т.н.Отговорът беше:нищо.Каzаха като дойде момента,с мутерпас и картата zа zастраховка цъфвам там и така.Нито ме zаписаха,нито нищо  newsm78 ..и сега като чета,още повече се чудя...
Лале,бебетата са като куклички.Чудя се как ли се справяш,ако няма кой да ти помага...
Приятен ден на всички  Joy

# 61
  • в сърцето на един мъж...
Деси, и аз го имах този стрес като отивах да раждам. И аз така питах какво трябва да направя и на мен ми отговориха по същия начин. Питах, като знам в БГ какви списъци има за раждане и се бях панирала какво да вземам, ама сестрата на инфоабенда ми каза - мутерпас и картата за застраховката. Викам нещо дрехи, нощници, а тя - ние всичко си имаме и ще ви дадем Laughing Като отидеш да се запишеш един вид, те ти правят запис на тонове, преглеждат те и заедно решавате какво ще правите. При мен си имаше показания за секцио и веднага ми определиха датата. Те си имат твое досие и си го пазят, така че само първоначалния преглед е достатъчен, за да имаш място в болницата.
Петка, като имена на улици не ги знам. Болницата е на Техническия университет и се казва Рехтц дер Изар. Нея ми препоръчаха освен Швабинг. Аз съм много доволна от там.

# 62
Ако не щете изпражнения във водата - поискайте си клизма предварително!  hahaha
Аз нямах клизма, моите си плуваха, ама акушерката ги чисти с една цедка. Кръв нямаше изобщо във водата. Появи се чак след като изродих плацентата, а бебо вече беше отдавна навън.
Така че много моля престанете с тия инсинуации каква гадост било водното раждане.
Ами свещите отстрани на ваната, ароматни масла във водата? Как ще ги изпуснете. Такава е гъзария, направо на спа процедура отива. Избора на музика си остава също ваш. Peace

# 63
Направо песен го изкарахте това раждане, евала ви правя  bouquet.
На всички леко и безпроблемно.

Ако някой ще в Бьлгария през следващият един месец да свирка, да пием по бира Wink

Лека вечер.

# 64
Привет и от мен. Ще си отделя време тия дни
и ще ви прочета, но и снимките ви ще гледам.
Много зъзна. От 35-40 градуса на 20 е кофти.
Наздраве!

# 65
  • в сърцето на един мъж...
Бисе, аз съм си в България, ако искаш ще ти метна на лични телефон Simple Smile

# 66
Бисе, аз съм си в България, ако искаш ще ти метна на лични телефон Simple Smile

Дай...

# 67
Приятелка, Шехи, аз и преди писах, че според мен при Шехи е минал номера със смесването на немско и българско правило за имената. Не знам обаче дали това в съда ще мине...Успех Hug

За представянето в болницата - аз и преди, и сега раждах в една и съща. На инфоабендите казваха точно така - не е нужно да се записваш - отиваш с мутерпаса и здравната карта ... Аз преди само си взех направлението от моята гинеколожка с препоръчаната лекарка ( клиниката предлага избор на лекар - белегарцт) и отидох когато му дойде времето. Лекарката по случайност беше на смяна, мина за 2 мин преди раждането и за 2 мин след него ...

Сега обаче от праксиса на гинеколожката ми (смених я за втората бременност) ми препоръчаха друга лекарка в клиниката, обадиха се направо оттам и ни уредиха термин да се запознаем. С нея си обсъдихме как е минало първото раждане, как искам второто и тн ..Запознахме се в неделя, а в понеделник цъффнах да раждам Mr. Green Тя не беше на смяна, обадиха й се специално и дойде, стоя при мен през цялото време, водеше си много активно нещата (обезболяващи, епидурална след като си поисках и тя се съгласи когато дойде момента и тн..). След това идваше всяка сутрин да ме преглежда. С 2 думи -много съм доволна сега и си има разлика Peace Така че проучете добре как е в избраната болница.

# 68
Ха добро утро! Черпя по кафе и сладки (без дюканките  Simple Smile ) че изминалия уикенд ми се случиха хубости! Приятен ден желая!аз се захващам да чистя  newsm79  Hug

# 69
  • Германия
 Siiu,  nbirthday или  EFP ?

# 70
Хо, кого виждат очите ми!
Зъзне ти кожухчето, а Лисунке? hahaha
На мен ми е идеално в това време.
Като изчетеш форума, чакам включване. Wink

Мацки, и на вас добър да ви е денят!

Специалистките по водни и епидурални, я споделете на раждалата на сухо и без упойка, комбинацията водно+едидурална възможна ли е? Аз нали поне засега отървах ножа, колко ербап го давам. Mr. Green

# 71
Или само водно, или само епидурал на сухо, Муни! Няма начин двете неща в комплект.
Но... водата само по себе си действа като епидурал. След един сполучлив опит, съм от мераклийките да завторят. Само Зрънчо да слуша! Praynig

Пепе, едва ли толкоз бързо ще са сколасали да направят белята. По-скоро ни чакат снимки в бяло?

Майра, ти ме изненадваш! Аз все бях чувала за белегхебаме, ама за белегарцт не бях чувала. Много ми е интересно и държа, като имаш свободно време да разкажеш.

# 72
И аз така предполагах, Вече. Другото ми звучеше доста нелогично, но и не съвсем безопасно?
Както дойде. Отсега и да го мисля, няма да го измисля. Laughing

Сиу, хайде, плюй камъка, че патаклясахме от любопитство.

# 73
Муни, ако има вана, пльосвай се в нея- после няма ставане, пък ако ще водата в нея да замръзне.

Сиу, следващия път да ги направиш диетични.

# 74
  • Германия
Сиу, гледай какво любопитство вся сред мамацките!  Laughing

Аз съм доволна, намерих си рокля за сватбите, ще показвам вместо само цици, scharfe Kurven  Mr. Green От утре ще се става по-рано, за да пимпна малко мускулите във фитнеса. Да ми има и на мен човек проблемите.   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт