82 черноморски акули в купа НЕМСКА вода

• 15 132
  • 317
  •   1
Отговори
# 75
 Grinning еййй любопитки  Hug не беше нито ден ден нито ще раста на корем (поне за сега  Simple Smile ) просто имах много добри дни от бизнес гледна точка!
Риенски теб те черпавам с богата скара  Laughing

# 76
Кво, кво кой е бременен? А никой! Жалко.

Лисицо, стана ли шАфьор?

# 77
Веч, какво искаш да знаеш - питай. То аз не че знам много за тия белегарцт-ове де..Ей сайта на болницата ако искаш Wink

При мен имаше отделна вана - ако искаш да се киснеш без да раждаш във вода Simple Smile

# 78
  • Primum non nocere !
Приятелка, Шехи, аз и преди писах, че според мен при Шехи е минал номера със смесването на немско и българско правило за имената. Не знам обаче дали това в съда ще мине...Успех Hug

Офффффффффффффф!

Не съм смесила законите!..и не мога да правя фокуси!
 Детето ми е от смесен брак! Това автоматично го двоен гражданин.
Позовах се на българският закон за гражданската регистрация-чл.9, ал.2
Който разбрал, разбрал!

# 79
Grinning еййй любопитки  Hug не беше нито ден ден нито ще раста на корем (поне за сега  Simple Smile ) просто имах много добри дни от бизнес гледна точка!
Риенски теб те черпавам с богата скара  Laughing
Обещано търся като завещано! Mr. Green Ти в кой край германски беше?  Mr. Green

# 80
Кво, кво кой е бременен? А никой! Жалко.

Лисицо, стана ли шАфьор?

Не съм бременна, имам книжка, и се
надявам до година да стана шофьор. -:)

# 81
Gelsenkirschen-ски край съм аз, Dortmund ми е на 40-50 мин път. Ох гледам тука как правят някакви сладоледи и направо ми потекоха лигите  hahaha

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 10:48 от Siiu

# 82
Това нали е правописна грешка? Joy Joy
 Туземецът за кой вика? за Борусия или за Шалке?
Лиске, и аз отскоро шофирам. Добре, че не сме в един вилает, че щеше да им стане много опасно по улиците.

# 83
  • в сърцето на един мъж...
Риено, не е Laughing Тва е английския вариант на тоз вилает Mr. Green Стопи са ма, жена, зяноса красотите Laughing

# 84
Гейче, развали ми постановката. Тъкмо мислех да я емна да учи немски и нейния да й говори на какъвто диалект има в Гелзенкирхен. Там швабски се говори, нали? я да ме светнат по-запознатите!

# 85
Ти па ся, може и да се говори швабски, ама не знаеш момичето на какъв си говори с туземеца Mr. Green Не я тормози, че ще забегне и ще се разминеш с подкупа Mr. Green

# 86
Еее за една правописна грешка ще ме изядете  Sad ама аз пък не съм от сръдливите  smile3534 , а и в къщи ме радват с едни огромни букети цветя, та ще се направя че не съм прочела нищо  Whistling А с джуниер говорим на английски, следващия месец ми почва курса по немски. Заминавам на плуване, слънчев ден на всички   grinning039

# 87
Аааа, Сиуу, аз не ям за такива неща Laughing Риената щото на месо налита, покрай Дюкана. Mr. Green А и аз като теб в началото само на английски говорех, та да не ти пука Wink Ще го научиш, ама хващай момъка да помага, че иначе е зор сама.

# 88
Почвам го, старая се за сега каквото знам на немски на немски да го казвам а джуниер постоянно ми повтаря разни думички на немски. Ще го науча къде ще ходя  Grinning  danke sehr Geia  Wink

# 89
Лале,бебетата са като куклички.Чудя се как ли се справяш,ако няма кой да ти помага...

Ами понякога и аЗ се чудя, но се справям... Преди ако някои ми бесе каЗал, нямасе да му повярвам. Но както е каЗал немският народ  Wink In der Not frisst der Teufel Fliegen. Абе уж свеки идва отвреме навреме, но ако пак ми се сопне все някои ден сте я помоля да не идва повече.
Леко раждане на теб   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт