82 черноморски акули в купа НЕМСКА вода

• 15 135
  • 317
  •   1
Отговори
# 90
Отивам да търся 3а Дюкана да чета, че Риенката не ще да  ме светне.

# 91
Хей къде се губите всички? Да не се печете по морето.
Ах морето  smile3549 Как ми се ходи и на мен, ама покрай местенето няма да има време, пък и с тоя корем не мога да ги излъжа не летището да ме вземат с тях.  Laughing

Отивам да търся 3а Дюкана да чета, че Риенката не ще да  ме светне.

това някаква тайна диета ли е? Я и мен светнете, че съм решила живот и здраве след раждането да ставам мадама. Защо има такова странно име? Аз уж съм спец по диетите, защото съм все на някаква подложена не винаги с много успех  Whistling, но тази не съм я чувала.

А на Лале и завиждам благородно с близнаците. Винаги съм си искала да имам близнаци. Тя сигурно сега ми вика дай да се сменим да видиш как е, но пък сигурно има е ще има много готини моменти. А си а адски сладури.   

# 92
хе, то това вече цяла религия стана. дюканска. в българия народа е полудял. слабее се, и лапаш мръвки. доколко е полезно, друг въпрос.
народа масово се вталява. в красива мама, в диетите е.
аз продължавам да отслабвам. умствено. инак пийвам вайсбиир на корем и папкам като за световно.
е сега имам едни доматки от бг, трепач са. от меките днес ще си правя мишмаш. и люти чушки имам. и с един пресен бял хляббббббббб.
и фрааааааааас, пет кила на дупарата. нека ми е зле.

# 93
Матооо, потекоха ми лигите. Нямам ни мая, ни готова смес да си забъркам една чабата. Килцата не ме бъркат. Каквото с тях, такова и без тях. Mr. Green Мисля, обаче, че скоро друга песен ще запея. Mr. Green

Дано и вие сте имали толкова успешен ден. Покрай всичко друго успях да се наспя и да измия един цял прозорец. Mr. Green

# 94
хе, то това вече цяла религия стана. дюканска. в българия народа е полудял. слабее се, и лапаш мръвки. доколко е полезно, друг въпрос.

Много то4но каzано  Peace  Не отри4ам бърzите реzултати на режима, но мен ме спират 2 въпроса, 1. 4е zа таzи диета не се 4ува/4ете ниЩи4ко тук и 2. 4е трябвало цял живот да си продължиШ тоzи режим  Crazy

Аz ви 4ерпя пък с ягодов Кеzекухен по рецепта на Тим Мелцер, направих го след обяд zа рожденника ми  Heart Eyes

# 95
Гледам диети и раждания ниЩите. Та по тоzи повод да ви кажа,че Мартин днес ми каzа,че трябвало малко да поотслабна  Crazy
Муно,и аz да кажа като Вечка,че с ПДА и вода не става,но водата си е достатъчна,НО да не zабравяме,че не винаги е едно и съЩо.С Мартин бях на края на силите си,като вляzох във вода можех оЩе едно да родя,там хем по_малко бяха болките,хем по_бърzо се роди. Преди водата ми каzаха,че преди 8ч.сутринта няма да се роди,а той се появи в 3.26  Mr. Green. Но при Томас като вляzох във водата ми иzчеzнаха контракциите,та имах Щастието да се "радвам" на нормално раждане при което на всичкото отгоре контракциите ми бяха в мускулите на краката,а това от своя страна не поzволява нормалното ди6ане,което малко поне обеzболява  Whistling Въпреки всичко това си останаха едни от най_хубавите ми моменти и не,не съм маzохист  Laughing
Татяна,мъжът ти е рожденник ли днес? Ако "да" да ти е жив и zдрав и все да те слу6а и обича   bouquet
Петка,уни клиниката са 1.МайЩтрасе и 2.Гросхадерн. Аz бях и двата пъти на МайЩрасе.

# 96
Здравеите   bouquet,

иzвинявам се, 4е нахлувам тьй, но се надявам някоя от вас да помогне с информаzия. Имам право на немски паспорт, но дльжна ли сьм да се откажа от бьлгарския или мога и двете гражданства да zапаzя, zа6тото 4увам имало промени.  Rolling Eyes

благодаря

# 97
daniyah,дано не те zабъркам нещо,пък и момичетата тук са по компетентни със сигурност.Като се включат утре ще видим дали са съгласни с мен.Но аz мисля,че от миналата година вече имаш право на двойно гражданство,Т.е.няма да те zадължат да се откажеш от българското.Но мисля,че вече немски паспорт се вzима след иzпит по немски.Който не е съвсем елементарен,но ти сигурно си се интересувала и си zнаеш в конкретния случай какво ще предстои.

# 98
Ако се представят документи За владеенето на немски език (диплома За Завършено образование тук например) не е необходимо да се полага изпит, но чувам, че маи от есента нататък сте се държи тест върху немската държавност  newsm78 

# 99
  • Германия
Биба е полу-германка вече, т.е. не се е отказвала от БГ паспорт.
Много ми е интересно, дали мен ще ме пратят на такъв тест, то германците не знаят 100% отговорите, ама на, на чужденците ще се правят на интересни. Спомням си първата лекция по конст. право, профа пита колко лендер има в Германия, тъдявашните даваха отговор между 15 и 18

# 100
daniyah, ако не ме лъже паметта от края на август 2007 влезе в сила закона за двойното гражданство
Завършилите тук или имащите сертификат за владеене на немски език (достатъчно високо ниво) са освободени от езиков изпит.
Факт е обаче, че от септември във всички федерални републики ще бъде въведен Einbürgerungstest.
Между другото може да имаш, ако отговаряш на изискванията, повече от две гражданства в ЕС. Ако спечелиш обаче зелена карта за Америка или Канада трябва да се откажеш от тях.
Успех!

# 101
  • Germany
Здравейте,

не съм влизала пак доста време, но погледнах последните 2 стр. си говорите за диети и аз тъкмо съм на вълна отслабване - та да се изкажа Simple Smile

Никакви диети не действат без движение или спорт по-точно Wink От 3 седмици ходя активно на фитнес - всеки ден по 1час - използвам уредите само за отслабване и стягане на корем, искам да ви кажа, че има невероятни резултати. Вече нямам корем, не ми виси над колана на дънките  Crazy и бедърите ми започват да ми харесват, но има какво да се желае. Иначе съм спряла само хляба и сладкото, като хляб само по 1 филийка за ден си позволявам, а сладко никакво  Peace Всичко друго без притесненя си ям на воля  Crazy

И сега се чудя, дали да не взема да пия едно Л-карнитинче за 15 дни и да направим ефекта от спорта 100%-тов  Crazy

Поздрави,
дезита

# 102
Деси, браво на теб за корема. Ако знаеш моят как ми стърчи над колана... Mr. Green

Бау ви, отивам да се гмурна в задачите си.

# 103
Деси, браво на теб за корема. Ако знаеш моят как ми стърчи над колана... Mr. Green

Бау ви, отивам да се гмурна в задачите си.
Мамун, извади бисер!  Joy
Жалко, че не можем да ги премерим (ама със сигурност те водя поне по см) Mr. Green

Вчера ходих пак да зареждам до Люкс (мамка им с 25 цента е по-евтино при тях) и за малко един испански камион да ме отнесе на магистралата - тръгна да се престроява за изпреварване пред мен без мигач! Shocked
За малко да родя на пътя от ужас

# 104
  • Germany
Муни, стърчането е друга работа  Mr. Green Mr. Green Мен като ми стърчеше бях горда, никой не можеше да ми стигне вирнатия нос, ама сега висеше - туй вече не е работа за гордост  Mr. Green Mr. Green

Приятно стъчане на всички, които имат какво да им стърчи, а на висящите да се размърдат   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт