82 черноморски акули в купа НЕМСКА вода

• 15 150
  • 317
  •   1
Отговори
# 105
Веч, ще се снимам.  Laughing
Странно, но засега наистина е малък. Гръмна изведнъж и после се застоя. Преди седмица талията ми беше 103см. Mr. Green

Да те пази Господ от такива "шофьори"!
Продължавай да си предпазлива.

Деси, аз по-горе казах, че скоро също друга песен ще запея. Mr. Green
Предния път наддадох повече по време на кърменето. Здраве да е!

Е, сега вече наистина излАзЯм. Чю-ю!

# 106
За фотографките между нас http://groups.msn.com/BulgarienReisenErholenEntdecken/general.ms … p;ID_Message=8732  поzнавам 4овека ли4но, може да му се има доверие  Peace

# 107
moin, moin.

Стърчащи, висящи, дебели, тънки...чудно!

Онази "месарската" диета за мен е най-сигурният начин да си докараш рак на дебелото черво...Особено, ако останеш на нея по-дълго време. Внимавайте с всякакви крайности Peace .

"Изпита" по немско политическо и географско у-во се базира на една смехотворна брушура от 20 страници. Една държава събрана на <100 гр. хартия!

Вечке, много неприятно - може би е време да спреш шофирането, а?

Лале, бебетата са много сладки, не зная дали не ти го казах, но ако да - пак ще го повторя.

# 108
Благодаря моми4ета zа инфото,

аz оба4е подоzирам, 4е от миналата година България не поzволява двоиното гражданство, zаради предиzборния туриzьм от Турция, но 6те се обадя да питам zа по сигурно в бг посолство тия дни.

Tschüüüss   bouquet

# 109
Ха, това, че България не позволява двойно,
го чувам за първи път. Едва ли е вярно, щом
ни медии гърмят, ни устна пропаганда има.
Иначе Мамунката се е изказала много вярно.

# 110
daniyah, с членките на ЕС със сигурност разрешава. С Русия и Турция - не, но това са други теми. Обади се и питай да се доувериш.
По този повод - да честитя от този светъл подиум на една моя дружка днешното придобито двойно гражданство! Пък нека се носят какви ли не слухове. Hug

Лека и безотговорна, мацки!

# 111

Вечке, много неприятно - може би е време да спреш шофирането, а?

Лале, бебетата са много сладки, не зная дали не ти го казах, но ако да - пак ще го повторя.

Благодаря  bowuu, сладки са и са милички, много се гордея с тях (а и със себе си  EmbarassedGrinning...

# 112
Добро утро, къде се изпокрихте всички? Или стягате лодките? Wink

# 113

Онази "месарската" диета за мен е най-сигурният начин да си докараш рак на дебелото черво...

Казва се протеинов режим. "Месарска диета" звучи все едно я е написал касапин, а не сякаш я ползва половината спортен свят.
А за рака на дебелото черво -Можеш да си го докараш и ако не си на на режима.
Също и рак  на кожата можеш да си навлечеш със стоене на силно слънце, и рак на белите дробове със пушене. Баси как съм се съсипала дотук!
Винаги ми е било много весело, когато генетично необременени към напълняване хора , съветват предразположените към такова как да отслабват. Или по-скоро как да не. Все тази .   
Аз ще внимавам в крайностите, предлагам всички да внимаваме в категоризациите.

Перле, в отслабващия форум има тема. Проследи ми последните публикации, да не търся сега линк да ти давам. Прочети първата страница на темата, има блогсайт и снимки и таблица с постигнатите резултати. И ти можеш да се подложиш.

# 114
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
все се надявах като ми мине изпита и да имам повече време.
пак нямам никакво....
пак проекти, пак мейли и организиране... ooooh!

аз за диетите си мълча....
все въвеждам нещо в хранителния ни режим, по-често изключвам нещо де  Blush
и резултатът е, че аз свалям, а подложеният на режима нищо не сваля  Whistling
вчера решил да ме изненада и искал да готви.
предложи за вечеря пресни сандвичи  Rolling Eyes

# 115
Ау, Риен се обиди. Недей, не съм го написала с лошо. Едва ли познаваш семейството ми в такива детайли, че да кажеш с какво съм или не генетично необременена Laughing
За протеиновата диета си права, но тя има разлики в допирните точки с Дюкан.
И се ползва при хора, които се занимават активно със спорт. Не кардио, а силови упражнения. Т.е. става дума за професионални спортисти, които имат ежедневни тернировки или се подготвят за състезание.

# 116
Вие се тъпчите с мръвки, а аз тъпча бебето с моите сланинки! Joy
Ако щете вярвайте, обаче кантара дърпа надолу, вместо нагоре Mr. Green
Снощи коментирах с акушерката, че се притеснявам от липсата на апетит и желание да ям само плодове. А тя ми вика - не се притеснявай, бебето си взема какво му трябва.
А тоз Дюкан много ми мяза на Аткинс.

# 117
Опа, още малко отровки в храната, цък

# 118
една питанка от мен - остава ли си изискването за апостил след като вече сме ЕУ?

# 119

Общи условия

Активация на акаунт