Проблеми с нервите

• 59 515
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
 "коктейл" от капки мента, глог и валериан - по 15 капки 3 пъти дневно(т.е. 15 к мента+15 капки глог+15 капки валериан).
[/quote]

вече го има готово - сироп или на таблетки. Аз също го пия от доста време.

# 16
Благодаря ви.. за съветите,някак си ме е страх да ходя по такива лекари.Сега си взех някакви билкови отвари и мисля да си наложа да ги пия въпреки , че не обичам много много но какво да правя.Гадното  е ,че всички и всичко ме дразни.Но ще се оправя.Благодаря отново !

# 17
Здравейте!Много търсих информация свързана с нервите,но така и не разбрах дали моят проблем е на нервна почва! Имам бебе на 7 месеца!Малко преди да родя се преместихме при родотелите на мъжа ми!След като родих и се прибрах от болницата,започнаха да ме тормозят,мъжът ми и майка му!Тормозът беше на психическа основа и аз започнах да усещам как треперя постоянно,плачех без да искам,беше ми лошо,отпадналост,повръщане и гадене!Едвам издържах и с много мъки успях да обедя мъжа ми да се изнесем!Това стана на втория месец от раждането!Той не спря да ме кара да се чувствам по този начин,и вече 6 месеца аз съм в това състояние!Когато пък се срещна с майка му ми стажа лошо!Разтрепервам се,замайвам се и ми се жие свят,повдига ми се!Знам че е странно и налудничаво,но и в къщи вече съм така!Страх ме е какво се случва!За детето се притеснявам,защото ме гледа как плача и треперя и сигурно приличам на луд човек!Опитвам се сама да си помогна,но...вече не се контролирам! Посъветвайте ме нещо

# 18
Иди на психиятър аз от 5 гогини сам така няма ништо срамно да ти изпихе нехто успокоително не уставяи проблема много дълго време

# 19
Здравейте момичета Hug
От петък  ме задушава,трудно си поемам въздух,на моменти все едно ми е запушено гърлото ooooh!Напрежението в работата ми е огромно,тези три дни просто блокирах напълно.Очаквах всико да приключи тази сутрин,след като реших,че ще се успокоя след добре свършена работа.Но,не.Прибрах се и промяна никаква.Отидох до ендокриноложката,понеже си мислех,че е от гушата ми/аз нямам възли и прочие-увеличена е дифузно,но като се ядосам ме стяга така,даже ми се случвало да се удрям в гърдите,защото не ми достига въздух/.Да,обаче тя каза,че няма промяна и не би трябвало да се оплаквам и да мисля,че проблема ми е от нея.Каза по-полека с нервите и стреса и ми предписа Валидол при задушаването и Анервина/капки-по 15,20 вечер/.Рече успокой се малко пии капките и би трябвало да се почувстваш по добре,ако не ще те пращам при друг специалист.Главата ме стяга отзад,толкова съм раздразнителна,че чак детето ме дразни като подскача в момента покрай мен.Стяга ме таз гуша и това е....На моменти имам чувството,че ме боли Rolling EyesСамо като се сетя,че утре трябва да ида на работа и ме души....
Дали не е най-добре да се отправя към друг специалист???

# 20
И аз понякога имам задух на нервна почва. Навремето това се доказа чрез изследвания. Не откриха никакви белодробни и сърдечни проблеми.  Посъветваха ме в случай на задух да вземам валериан или лексотан.

# 21
paulina_j, ти си голяма, умна и зряла жена, която е майка. Време е да го осъзнаеш и да спреш да позволяваш да те манипулират и сриват психически. Време е да застанеш над нещата, а не да приемаш всичко навътре. Имаш детенце и вярвам, че ако теглиш една майна на мъжа си ще се оправиш страхотно и сама, че може да срешнещ и по-грижовен и любящ мъж. Тропни му с крак и твърдо му заяви, че няма да позволиш да те срине психически, защото си нужна на детето си и заради ДЕТЕТО трябва да застанеш НАД тези неща.
Какво има толкова да се връзваш и притесняваш от свекърва си. Вникни в израза "Тя майка няма да ми стане, а аз на нея дъщеря никога няма да бъда" и я приемай като досадна позната, която се опитва да се меси и налага, но решенията вземаш ти. Ако след среща с нея се чувстваш зле вземи си от църквата светена вода и преди планирана среща хубаво се измий, а след като се разделите пак.
Моята баба, която е изключително мил и добър човек, ми е разказвала, се е чувствала така като теб - свекърва и съвсем целенасочено е настройвала мъжа и срещу нея и тормоза е бил огромен, докато една вечер след много треперене, повръщане и плач и станало много лошо и била убедена, че умира. Каза, че си мислила само "Какво ще стане с детенцето ми, на тия зли хора ли ще го оставя?" и когато се посъвзела всичко се променило в нея. Не, че те станали по-добри, но тя спряла да се товари и мъчи, с времето намерила начин да ги игнорира като я тормозят и полека лека извлачила дядо ми от влиянието на майка му.
Ще се справиш, горе главата - пусни теми тук, разкажи ни, надживей го  Peace Hug  bouquet

# 22
Здравейте, моя абстрактен съвет е изкристализирал след много деанксит, антидепресанти, лексотан и т.н. Аз определено се страхувах (и сега съм така) от това някой да не се разболее, аз да не се задуша или сърцето ми да се разтупка толкова силно, че да спре, да не остана сама, да не се задуша в автобуса и т.н.. След всички кризи се чувствах умаломощена и ми се спеше ужасно много. Накрая не бях в състояние да ходя и на работа, тогава послушах съвета на свекъва си - всеки ден излизах по час на разходка, отначало ми беше ужасно, тя ме влачеше на сила,предпочитах да си седя в нас и да гледам в една точка, но после свикнах. Наложих си да се успокоявам когато дойдат пристъпите, казвах си спокойно нали мина предния път и сега ще мине. И тръгнах на йога. И сега от време на време ме прихваща, имам същите страхове, но в доста по поносима доза.Дано съм полезна на някоя от вас момичета.

# 23
Момичета , а някой поти ли се силно през ноща. Аз се мъча с това нощно потене вече три месеца , след силен стрес на работа, който и до сега продължава  ooooh!
През деня често ми се потят ръцете и ми хлопа сърцето.
Пуснах си кръвна картина , но вичко беше нормално , само левкоцитите на горна граница,
Писна ми да се събуждам мокра  #2gunfire #2gunfire

# 24
Аз в петък се събудих към 1h през нощта , сърцето ми се беше разхлопало , не можах да заспя после до 5. Онзи ден пак така , днес и вчера съм доста по - добре. Аз го отдавам много на промяната във времето , на мен адски много ми действа. Другото е , че много се вълнувам за сватбата си и още повече се рзхлопвам , но за мен това са по - скоро приятни емоции. Някой път много изнервена се чувствам вътрешно и все си казвам , че трябва да се успокоя . Аз много обичам сама да си анализирам нещата и сама да стигна до причината , която евентуално ме държи нервна и да се опитам пак сама да си въздействам по някакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт