Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 077
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
момичета нали знаете че вендузите не трябва да се използват при разширени вени

# 151
Много ви благодаря  Hug .Искам да си ги взема и примерно някакво антицелулитно масло на Икаров за да видя дали ще се справя с целулита.Уж не е толкова много,но си личи неравността дори без да стискам кожата.Бихте ли споделили дали има ефект и масло ,с което е подходящо да третирам целулитчо.

# 152
  • Пловдив
zsdrasti!za Plovdiv moga da ti kaja tova mqsto,kadeto az hodq,gsm 0897569329,momi6eto se kazva Antoaneta i e rehabilitator,mnogo sam dovolna,mnogo barzo stava!uspeh!

# 153
  • Пловдив
izvinqvam se za latineca,no nqmam v momenta kirilica!

# 154
zsdrasti!za Plovdiv moga da ti kaja tova mqsto,kadeto az hodq,gsm 0897569329,momi6eto se kazva Antoaneta i e rehabilitator,mnogo sam dovolna,mnogo barzo stava!uspeh!

BARBOLINA това рехабилитаторка, която прави антицелулитни масажи ли е? ако да, можеш ли да споменеш приблизително цена

# 155
  • Пловдив
da,cenata e razli4na,az si pravih terapiq anticelulitn masaj i dva aparata-celutron i ultrazvuk i e 20lv,a samo anticeluliten masaj e 15lv.

# 156
da,cenata e razli4na,az si pravih terapiq anticelulitn masaj i dva aparata-celutron i ultrazvuk i e 20lv,a samo anticeluliten masaj e 15lv.

BARBOLINA благодаря ти много !   Hug Grinning  Peace

# 157
  • София
Мацки, ще следя какв опишете, че вчера се погледнах в огледалото отзад и бях  Sick Леле, колко целулит имам по дупето след раждането...  ooooh!

# 158
Аз си купих вендузи от един китайски магазин в пряка на ул. Пиротска. Кутията е от 6 бр. различни по големина за 26 лв.
Аз си правя в седмицата два пъти масаж с тях и съм доволна.

# 159
  • Пловдив
vnimavaj s venduzite,kazaha mi,4e sa vredni za venite!

# 160
BARBOLINA - моля те, пиши на кирилица Wink

# 161
vnimavaj s venduzite,kazaha mi,4e sa vredni za venite!

да, момичета, не прекалявайте с вендузите.

По принцип трябва да знаете, че който има проблеми с вените, разширени вени, не трябва да прави антицелулитен масаж на засегнатите места, нито пък вендузи, нито загряващи терапии и т.н.

# 162
И аз искам да опитам домашен масаж с вендузи,но имам едно въпросче: с този масажор-  http://www.tv-butik.com/index.asp?c=2615&tn=productview&pid=67320 - няма ли да е по-лесно от колкото на ръка. Вие които вече Сте на ти с този тип масажи ще прецените по-добре от мен... Ако може да дадете съвет него ли да си взема / ако някой го е ползвал - да сподели впечатления/ или обикновените силиконови вендузи от Централни Хали.
Дами мерси предварително и успех в борбата с портокаловата кожа !!!!!

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 14:58 от iva_elenkova

# 163
Момичета, има един център на Д-р Шейтанова в Младост 1 (до 27п-ка), някой ходил ли е там?
Имам от личния лекар много добри отзиви за антуцелулитните процедури .
Моля, ако някой знае нещо повече (ефект, цени) да сподели.

# 164
здр момичета в предната тема четох за кабинет Диляна, но телефонът които е даден не отговаря, за това искам да ви попитам някоя от вас знае ли каде се намира този кабинет или телефон. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт