Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 077
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Искам да препоръчам на всички,които са в борба с целулита-самомасаж в домашни условия със СИЛИКОНОВИ ВЕНДУЗИ.Струват 14лв двете.Трябва и антицелулитно олио,което спомага за движението и вакума на вендузите по кожата.Прави се всеки ден или през ден(всеки си преценя).Колкото по-сериозен си,толкова по добре.Аз си правя от скоро и забелязвам лек ефект.Който иска може да пробва,мисля че малката инвестиция си заслужава Whistling

rissse ти откога ги ползваш вендузите за самомасаж? Днес си купих, напиши още нещо насърчително  Praynig имам нужда  Blush

# 136
  • Бургас
Искам да препоръчам на всички,които са в борба с целулита-самомасаж в домашни условия със СИЛИКОНОВИ ВЕНДУЗИ.Струват 14лв двете.Трябва и антицелулитно олио,което спомага за движението и вакума на вендузите по кожата.Прави се всеки ден или през ден(всеки си преценя).Колкото по-сериозен си,толкова по добре.Аз си правя от скоро и забелязвам лек ефект.Който иска може да пробва,мисля че малката инвестиция си заслужава Whistling

rissse ти откога ги ползваш вендузите за самомасаж? Днес си купих, напиши още нещо насърчително  Praynig имам нужда  Blush

Ами взех си ги преди НГ.Направих 2 масажа в 2 поредни дни,по 1 час отделих.Беше болезнено повреме и след масажа.Появиха ми се си синю-лилави точици на място ,където наблегнах.Моя приятелка (мед.сестра)ми каза ,че това са спукани капиляри и по-добре да изчакам докато мине.Аз съм си виновна де,защото голям вакум правих.След около 10дни ми мина и поднових,но този път през ден(не искам да се повтори.).
масажа загрява кожата,червена на цвят става,приятно топличка.Вече не ме и боли.По-скоро е приятно усещането от масажа. Whistling
Бях чела,че болката зависи от това какъв е целулита(ама не съм сигурна newsm78) .
Нямам много целулит,но имам една точка(която се вижда и без да се стисне кожата),и която много ме дразни,а ми се струва,че се е позагладила Party
Хубавото на самомасажа с вендузи е че човек може сам да си регулира силата на вакума newsm10.Вече знам ,кое е допустимото за мен и няма повече
да се направя синя.
Все пак съм направила само 6-7 масажа и ще продължавам newsm44,все пак не ми струва нищо smile3521

# 137

gardje здравей !
Цялата информация можеш да прочетеш в темата
Антицелулитен масаж с вендузи
Аз поне от там научих всичко за масажите и съм доволна .
Можеш да задаваш и въпросите си там

# 138
didiani и rissse Благодаря ви, момичета!!
почнах да чета в другата тема...
rissse, успех с вендузите! и аз ги почнах, ще пиша след седмица дали вече има ефект

# 139
Мацки, ще дадете ли линк към тази тема, аз нещо ли не виждам, но не мога да я намеря  Embarassed

ААаа, намерих я  Simple Smile

# 140
Мацки, ще дадете ли линк към тази тема, аз нещо ли не виждам, но не мога да я намеря  Embarassed

ААаа, намерих я  Simple Smile

smile3501

# 141
rissse, успех с вендузите! и аз ги почнах, ще пиша след седмица дали вече има ефект
Е за една седмица не ми се вярва да има ефект  newsm78

# 142

Има, има.

# 143
  • София
Вендузи не съм пробвала, но съчетанието целутрон+ антицелулитен масаж при мен доказано действа. А масажистката ми е разкошна - по тази причина бия път от Люлин до Бенковски (тя работи там) поне веднъж месечно. Е, последните месеци не съм се възползвала по разбираеми причини, но пък ходех при нея на почистване на лице и кола маска. Тя освен масажистка е и козметичка.
Иначе антицелулитния масаж е 15лв. Ако някой се интересува ще дам координати на лични.

# 144

Правих си масаж с вендузите вчера и предния ден, в продължителност на един час . Определено има ефект дори видим, макар че днес като се погледнах в съблекалнята на Манго и ми стана лошо като си видях целулита на онази светлина. Както и да е, ефект виждам дори от тези два масажа, днес пак си правих но изключително за кратко, защото имам мускулна от предните дни, нямам синки, защото се бях намазала доста добре ( с бадемово олио ), но усещам краката все едно, че са с мускулна.
Надъхах се за тези вендузи, след 7мия масаж ще пиша пак   Hug

# 145
Цитат
Правих си масаж с вендузите вчера и предния ден, в продължителност на един час . Определено има ефект дори видим, макар че днес като се погледнах в съблекалнята на Манго и ми стана лошо като си видях целулита на онази светлина. Както и да е, ефект виждам дори от тези два масажа, днес пак си правих но изключително за кратко, защото имам мускулна от предните дни, нямам синки, защото се бях намазала доста добре ( с бадемово олио ), но усещам краката все едно, че са с мускулна.
1 час е прекалено много според мен...внимавай да не си спукаш капилярите  Peace
Всеки масажит прави вендузи не повече от 10-15 мин,така че не прекалявай.Включвай и ръцете.
Иначе в тия съблекални на МАНГО и аз щях да припадна,много са коварни  Twisted Evil

# 146
Цитат
1 час е прекалено много според мен...внимавай да не си спукаш капилярите  Peace
Всеки масажит прави вендузи не повече от 10-15 мин,така че не прекалявай.Включвай и ръцете.
Иначе в тия съблекални на МАНГО и аз щях да припадна,много са коварни  Twisted Evil

да права си един час е доста. просто пропуснах да добавя, че работя и с ръце, малко вендузи, малко ръце.
За съблекалнята - ужас е светлината вътре, дори ме е яд, че имаше един готини къси дънкови панталони, дето ми ставаха и май ми стояха добре, но просто като си видях целулита и .... веднага се птказах за панталонките... Сега ме е яд, че не си ги купих, защото с по-плътен чорапогащник съвсем нямаше да е зле..

# 147
Здравейте момичета.
някой има ли впечтление от новия метод за борба с целулита- velasmooth? видях че го предлагат и във варна и се чудя дали има ефект.

# 148
Мацки,много ще съм благодарна,ако някой ми каже от къде мога да си купя вендузи в София и горе-долу колко парички са.А да и ако някой ми обясни как да ги ползвам.Ще съм благодарна дори само на мястото от където мога да ги намеря.

# 149
Мацки,много ще съм благодарна,ако някой ми каже от къде мога да си купя вендузи в София и горе-долу колко парички са.А да и ако някой ми обясни как да ги ползвам.Ще съм благодарна дори само на мястото от където мога да ги намеря.

За всички, които се интересуват от вендузите - http://www.samozdrav-bg.com/27.35.0.0.1.0.phtml
Разгледайте сайт-а. В него ще видите телефони и адреси на магазините в различните градове!
Струват 14 лв - две вендузи. Слагаш си нещо мазно на кожата - масажно олио или крем ( за да ти е по-лесно да движиш вендузата и за да не ти остават синки) и започваш движения ( аз лично правя само в една посока от долу нагоре) по краката. На корема не е добре да се прави доколкото знам. На ръцете може.

Общи условия

Активация на акаунт