Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 062
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
как свали толкова много сантиметри?

# 121
  • Пловдив
emi,v tozi salon,v koito hodq momi4eto sa4etava ra4niq masaj s aparatura,tzelutron i ultrazvuk.i stava vse edno i masaj i sport.super e.v na4aloto boli,a posle drehite stavat 6iroki.o6te sled petata 6estata protzedura!

# 122
  • София
А къде ходиш и при кого - може и на лични

# 123
  • Варна
За салони във Варна, ако е доволен някой нека сподели.
Записвам се да ви следя, че ей го лятото  Wink

# 124
Веднага предлагам салон във варна - студио Алиса, намира се на д-р Железкова 9  Peace

# 125
ходя при тони от фитнес дема. много добре се чувствам. цената на единичния частичен масаж е 25 лв, а на картата- 200 лв.

# 126

Аз ходя при Августина от СънВижън, на ул. Тодор Икономов се намира (не помня кой номер е, но е пресечката зад Икономически университет). Масажа е 15лв

# 127
san4eto,
Ако четеш,моля да си изчистиш кутията,искам да ти пусна на лични съобщение.
  bouquet

# 128
чета, чета  Simple Smile изчистих я

# 129
Здравейте,

Някой може ли да ми препоръча добър масажист/ка за антицелулитни масажи в Пловдив?

Ще съм много благодарна!  Praynig
Ходила съм при няколко различни, но не е това, което трябва да бъде.
В Стара Загора съм ходила при една уникална рехабилитаторка, която само с няколко масажа ми заглади целулита и вече не беше видим.

# 130
Знам една добра, аз ходих при нея преди, но не знам къде работи в момента. Ако те интересува ще ти дам телефона й.

# 131
Момичета, някоя от Бургас правила ли си е ефективни антицелулитни процедури някъде? Ще се радвам да споделите?  Simple Smile

# 132
Знам една добра, аз ходих при нея преди, но не знам къде работи в момента. Ако те интересува ще ти дам телефона й.

talisnam_01 много ще съм ти благодарна, ако ми дадеш телефона и името й, ако може и ориентировъчна цена  Hug ако искаш, може и като лично съобщение да ми го пратиш или тук в общия форум да са информирани всички мами от Пловдив

# 133
  • Бургас
Искам да препоръчам на всички,които са в борба с целулита-самомасаж в домашни условия със СИЛИКОНОВИ ВЕНДУЗИ.Струват 14лв двете.Трябва и антицелулитно олио,което спомага за движението и вакума на вендузите по кожата.Прави се всеки ден или през ден(всеки си преценя).Колкото по-сериозен си,толкова по добре.Аз си правя от скоро и забелязвам лек ефект.Който иска може да пробва,мисля че малката инвестиция си заслужава Whistling

# 134
Искам да препоръчам на всички,които са в борба с целулита-самомасаж в домашни условия със СИЛИКОНОВИ ВЕНДУЗИ.Струват 14лв двете.Трябва и антицелулитно олио,което спомага за движението и вакума на вендузите по кожата.Прави се всеки ден или през ден(всеки си преценя).Колкото по-сериозен си,толкова по добре.Аз си правя от скоро и забелязвам лек ефект.Който иска може да пробва,мисля че малката инвестиция си заслужава Whistling

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт