Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 052
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
курс от шест сауни + антицелулитни масажи . Едва ли ще стане от раз !

# 106

Самият курс е десет процедури - пет сауни се редуват с пет маски (сауна, маска, сауна, маска и т.н), като всяка процедура завършва с антицелулитния масаж и вендузи.  Като добавя и другите антицелулитни процедури, които пробвах преди това, стават общо ДВАЙСЕТ антицелулитни процедури + ДВАЙСЕТ антицелулитни масажа + вендузи.

Нямам нищо против процедурите, масажистките са симпатични, човек има усещането, че прави нещо за себе си и т.н Идеята ми е да не се очакват кой знае какви чудеса от тях.

# 107

При мен от 5 процедури имаше видим ефект. Имам още 5 и ще кажа резултата. На единият крак ми беше станала една бучка, сега вече изчезна. Като изключим синките, се чувствам много добре.

# 108
Здравейте момичета HugПреди правех процедури с увиване в термо одеало +ръчен масаж.Резултатите бяха за 20 пр.-8см от всяко бедро но това беше преди 9 год. Rolling Eyes
Сега имам разширенин вени /от втората бременност/правих операция но проблема се реши временно Sad
Преди 1 год. пробвах пак но високата тем. не ми влияе добре.
Някоя имали този проблем и  какво прави с проклетия целулит newsm78

# 109
Здравейте момичета HugПреди правех процедури с увиване в термо одеало +ръчен масаж.Резултатите бяха за 20 пр.-8см от всяко бедро но това беше преди 9 год. Rolling Eyes
Сега имам разширенин вени /от втората бременност/правих операция но проблема се реши временно Sad
Преди 1 год. пробвах пак но високата тем. не ми влияе добре.
Някоя имали този проблем и  какво прави с проклетия целулит newsm78

mnogo e trudno s raz6ireni veni. znam4e togava moje samo ry4en masaj, no proveri i za presoterapiq. sorry za latinicta

# 110
Здравейте момичета,
Може ли да споделите как се прави масаж с вендуза при домашни условия? Аз ходех през лятото на вакуумен масаж, но с някакъв уред. Честно казано нямаше никакъв ефект.

# 111
Здравейте момичета,
Може ли да споделите как се прави масаж с вендуза при домашни условия? Аз ходех през лятото на вакуумен масаж, но с някакъв уред. Честно казано нямаше никакъв ефект.

Ако се поразгледаш повече по форумите ще намериш, това което те интересува. Бях го чела някъде.

# 112
  • София
Здравейте момичета,  Simple Smileблагодаря на всички, които споделят информация тук. Аз също ходих пробно 1 път до студио "Сабина" и на мен предложиха този пакет от процедури - 10 масажа, 5 сауни и 5 маски....някъде към 400 лв. А иначе цената на частичен масаж там е 20 лв. и е 45 мин.  Бих дала 400 лв, стига да съм сигурна в някакъв ефект, но след като прочетох тук няколко мнения се разколебах окончателно...Някой може ли да ми препоръча добър масажист- за антицелулитна програма, работя на центъра - недалеч от халите, цум, партийния дом са ми на минути, а живея в близост до Новотела. Благодаря предварително,  Hug

# 113
sega se registirax i prochetox nqkolko komentara za anticelulitnite masaji i reshix da spodelq s vas
az namerix nai-lesniq i priqten na4in na namalq obikolkite na problemnite mi mesta
kazva se ASQ i e shefka-ta na "PERFEKTA" centar za masaji i vazstanovqvane Simple Smile mnogo e dobra... v nachaloto na lqtoto zapochnax da xodq pri neq i za nqma dva meseca rezultatite bqxa udivitelni i tochno za plaja bqx v perfektna fomra Simple Smile 6te vi kaja i razlikata v santimetri za6toto tq me premeri v nachaloto: taliq -7 sm, xansh -10sm, bedrata s po -4sm imashe daje rezultat i v oblastta na kolenete. A i tova sa nai-eftinite masaji za koito sam 4uvala
Za tezi koito imat problem ili prosto iskat da poddarjat perfektna forma shte vi dam i sait-a i http://www.perfekta-a-z.com  dano da pomogna na nqkoi Simple Smile

# 114
NAI DOBRITE CENI V GRAD PLOVDIV NA ANTICELULITNI PROCEDYRI-15 LV. MASAJ 60 MINUTI VKLU4VA MASAJ,LIMFEN DRENAJ I VAKUM TERAPIQ,CELUTRON 10 PROCEDYRI 65LV.EDINI4NA PROCEDYRA 8,50 LV. SOLARIUM 30 MIN. 4,50 LV. CENTAR ZA REHABILITACIQ "DEOS"-UL.TRAKIQ # 6  TEL  032  630302 : 0888870200  i 0899970200 ZA REDOVNI KLIENTI % OTSTAPKA.
ZALI4AVANE NA STRII 4REZ LAZER I MEZOTERAPIQ -ABSOLUTNO BEZBOLEZNEN LAZER-GR.PLOVDIV 0888870200 i 0899970200 -Hristozov

ДЕОС, стига вече самореклама. Форумът е за споделяне на мнения, а не за безплатна реклама. Прочети правилата на форума!

# 115
Аз сега започнах да ходя в салон за красота и си правя антицелулитни масажи. Отидох заради гипса,но започнах и масажи. Цените са много добри пък и масажите са страхотни. Антицелулитен масаж с вендузи е 25 лв. за 90 мин., а частичният е 55 мин. и е 18 лв. Салона е в Лозенец сайта е http://tialo.net

# 116
Здравейте момичета,  Simple Smileблагодаря на всички, които споделят информация тук. Аз също ходих пробно 1 път до студио "Сабина" и на мен предложиха този пакет от процедури - 10 масажа, 5 сауни и 5 маски....някъде към 400 лв. А иначе цената на частичен масаж там е 20 лв. и е 45 мин.  Бих дала 400 лв, стига да съм сигурна в някакъв ефект, но след като прочетох тук няколко мнения се разколебах окончателно...Някой може ли да ми препоръча добър масажист- за антицелулитна програма, работя на центъра - недалеч от халите, цум, партийния дом са ми на минути, а живея в близост до Новотела. Благодаря предварително,  Hug

Там до теб има една много добра масажистка и козметичка, в Косара стил. Аз съм ходила при нея и съм много доволна.

# 117
здравейте, записвам се в темата и започвам да ви чета  Peace

# 118
 Simple Smile ot tova vsi4ki jeni  sme ludi ama nqma lo6o,kogato izglejdame dobre sme po-usmihnati i 6tastlivi ! Heart Eyes

# 119
  • Пловдив
аз свалих 21 сантиметра общо от обиколките за 10 процедури!вярно,че боли,но то момичето всичко обяснявя.това е нормално.сега ходя само да се поддържам на целутрон.каза ми,че вендузите били вредни за вените и капилярите.

Общи условия

Активация на акаунт