Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 091
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
А някой от Варна знае ли къде има дермосоник и евентуално цени?

# 181
Здравейте дами Simple Smile Прочетох и двете теми в търсене на антицелулитни масажи на добри цени в София. Аз преди около година за пръв път отидох на такова нещо. Преди това имах само несполучливи опити с всякакви мазила в продължение на години. Понеже бях още малка не можех да си позволя процедури. Та миналата година си направих един интензивен курс на масажи (в нац. стадион Васил Левски при Краси Влахова). Около 15 масажа (2-3пъти седмично). Понеже си взех над 10 получих отстъпка и един май ми беше 23лв. Обаче сега гледам е вдигнала цените с 2-3лв. Първо ексфолираше кожата с мед- много болеще това (или един крем), после с един загряващ крем прави масажа и накрая те опакова с фолио и те завива с едно одеало за 15 мин (общо ~1 час).
После трябваше да ходя на поддържащи, ама така ме завъртя ежедневието, че не го направих. Ефект наистина имаше! Дори и сега година по-късно, пак е много по-добре положението от колкото преди да ги направя  Flutter Тя ми каза да си правя масажи вкъщи с кафе (в банята) и това също е доста добро. Не че пак бях много постоянна Blush , но мисля че точно заради тях ефекта от масажите се запази Simple Smile А и кожата става мека като кадище Wink Лошото е че се цапат после дрехите  Rolling Eyes

Сега за лятото пак искам да се подложа на масажчета, но искам някъде по-евтинко.
Изчетох всичко в търсене на такова местенце, но резултат почти никакъв. Само два салона: Рали (в Лозенец до Хемус) и Перфекта А-Я (до Руски паметник). Моля някой, ако ги е посещавал да даде отзиви и впечатления: дали са доволни, резултати, какво точно представляват процедурите им и т.н. В първият има и някаква процедура "ЛИПОЛИЗА"... впечатления от нея също ще оценят много високо Flutter
Ако някоя от вас дами може да препоръча друга масажистка или салон, моля направете го  Praynig

# 182
Айде някой да сподели къде в Пловдив могат да се намерят продуктите на Талодерма (антицелулитния канелен крем)  Wink

# 183
  • Sofia
запис да следя, че днес се погледнах в огледалото и....

# 184
  • някъде в орбита...
Ако има форумки от Перник - току-що ми приключи курса (2 пъти * 5 процедури) при една масажистка там. Сега продължавам при нея с поддържащи, след месец може да направя още един пакет от 5. Много е добра, цената е доста по-ниска от София, и си разбира от работата  Peace Ако някой се интересува, да ми драсне  Wink

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 14:49 от InaV

# 185
  • Пловдив
zdravejte!izvinqvam se za latineca.iskam da otgovorq na vaprosa za masaji v plovdiv,kadeto hodq az e 15 lv,a sa4etanie na masaj,s ured celutron i o6te edin ured ultrazvuk e 20lv.i sam mnogo dovolna.ako nqkoj go interesuva da mi pi6e na li4ni!uspeh na vsi4ki!

# 186
Здравейте дами Simple Smile Ако някоя от вас дами може да препоръча друга масажистка или салон, моля направете го  Praynig
Мога да ти препоръчам една добра масажистка при която ходя вече близо половин година и съм много доволно,казва се Йони и работи в студио mline на Патриарх Евтимий.

# 187
...Тя ми каза да си правя масажи вкъщи с кафе (в банята) и това също е доста добро. Не че пак бях много постоянна Blush , но мисля че точно заради тях ефекта от масажите се запази Simple Smile А и кожата става мека като кадище Wink Лошото е че се цапат после дрехите  Rolling Eyes
...
                        Не е нормално да ти се цапат дрехите от кафето - как точно правиш масажа?
Здравейте, искам да попитам дали някой се е подлагал на масажи тук http://www.fitness-malexi.com/massage.html
                        Не съм, но ще се радвам ако споделиш впечатленията си. Аз си намерих друг, но този изглежда дооооста по-изгоден  Peace.

# 188
Момичета, какви са тези вендузи и от къде се купуват? newsm78
                     От тук, имат магазини в 6 града . Комплект от две върши перфектна работа (да не се засилиш да купуваш 8).

# 189
  • Около света и у нас!
Привет и от мен и аз съм в клуба с целулита  #2gunfire от тая гад няма отърване..... По миналата година започнах антицелулитен масаж и бях доволна, но трябваше да продължа с поддържащи процедури.....успях за известно време, но то си иска време и солидна пачка пари  Shocked след като ги спрях, тая напаст пак се появи  Cry . Сега почнах на ново, но този път ходя на Дермосоник - определено съм по-доволна от антицелулитните масажи и съм свалила някой и др см от обиколката на бедрата  Laughing от скоро почнах и на корема- дано да има ефект, че там ми е най- проблемната зона.
Мацоранки искам да ви питам дали някой се е възползвал от услугите velasmooth... доста неща прочетох в интернет, но никъде не видях коментари  newsm78 Дали някоя от вас се е подлагала на тази процедура, доволна ли е, каква е цената, има ли поддържащи процедури и къде в Сф. може да се намери тази процедура?
Ще ви бъда благодарна да ми помогнете  
     bouquet

# 190
Момичета някой да е намерил кремчето на Христина от къде се купува? Аз попитах в Ремедиум, но го нямат  Sad

# 191
Момичета някой да е намерил кремчето на Христина от къде се купува? Аз попитах в Ремедиум, но го нямат  Sad
http://beautycosmetic.biz/product_info.php?products_id=707

# 192
Сега за лятото пак искам да се подложа на масажчета, но искам някъде по-евтинко.
Изчетох всичко в търсене на такова местенце, но резултат почти никакъв. Само два салона: Рали (в Лозенец до Хемус) и Перфекта А-Я (до Руски паметник). Моля някой, ако ги е посещавал да даде отзиви и впечатления: дали са доволни, резултати, какво точно представляват процедурите им и т.н. В първият има и някаква процедура "ЛИПОЛИЗА"... впечатления от нея също ще оценят много високо Flutter
Ако някоя от вас дами може да препоръча друга масажистка или салон, моля направете го  Praynig
Аз от ПЕРФЕКТА не съм доволна...

Здравейте дами Simple Smile Ако някоя от вас дами може да препоръча друга масажистка или салон, моля направете го  Praynig
Мога да ти препоръчам една добра масажистка при която ходя вече близо половин година и съм много доволно,казва се Йони и работи в студио mline на Патриарх Евтимий.

А от Йони-ДА Simple Smile

# 193
  • Пловдив
здравей!искам да отговоря на madlennik!пощата ти е препалнена и не може да приема повече съобщения,затова ще ти отговоря тук!аз ходя при Антоанета,тя е рехабилитатор и кабинета и е в кичука,тел.е 0897569329!успех на всички!

# 194
Здравейте на всички иска да ви питам така и не разбрах дали някой е ползвал CELLULESS?Има ли някакъв ефект?Цетох за венузи само че гледах че се предписват по време на някой болест  Embarassed хора помогнете имам целълит на дупето и малко на кречетата а идва сезон за потничета и полички Благодарско на всички  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт