Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 160 991
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте и от мен!
Дали някой не знае някой добър масажист в София, Надежда.
В момента съм по майчинство (бебчо е на 8 м) и ми се иска да намеря масажист в квартала в който живея.

# 376
Момичета и аз искам да ходя на масажи.Прочетох предната тема.Аз почти нямам целулит,но дупето ми е отпуснато и искам по скоро да сваля см отколкото да се боря толкова усърдно с целулита.Можете ли да ме посъветвате на какви масажи трябва да ходя и къде във Варна има такива.А ако някой каже и цена ще е супер.Мерси предварително   bouquet

Минах 10 процедури антицелулитен масаж,от следващата седмица почвам поддържащи 1 или 2 процедури в седмицата.Доволна съм и определено има ефект. PeaceЗа Варна,ако някой иска инфо пишете на лични,да не прозвучи като реклама Simple SmileМасажите са на 14лв,30мин,.Правих си и гръб(също съм доволна)-13лв. Peace

# 377
Искам д а ви кажа,че съм фен на масажите.Обожавам ги.И скоро ми казаха за една масажистка,в един  салон.Посетих я  и много съм доволна.Даже почнах и антицелулитни прцедури.Мацката прави класически масаж,антицелулитен.И цените и са достъпни.Успех... Peace

# 378
Искам д а ви кажа,че съм фен на масажите.Обожавам ги.И скоро ми казаха за една масажистка,в един  салон.Посетих я  и много съм доволна.Даже почнах и антицелулитни прцедури.Мацката прави класически масаж,антицелулитен.И цените и са достъпни.Успех... Peace
Може ли координати? Може и на лични Simple Smile

# 379
Здравейте моми4ета.

Не съм от София , а искам март месец да ходя някаде на масажи.
Бихте ли ми препорь4али салон???  newsm78

АЗ 6те живея в кв. Ов4а купел. Бих искала да намеря салон, които е на блиЗо, а въоб6те не поzнавам града.

Какво 6те кажете zа теzи две опции

http://www.maleevaclub.com/prices.html

http://www.yonirelax.com/

Някой ходил ли е там? Имате ли отzиви? newsm78

Благодаря ви много  Laughing

# 380
Може ли координати? Може и на лични Simple Smile

Не знам от къде си за  Варна става въпрос Peace

# 381
Някой може ли да ми препоръча салон за LPG в София?

# 382
Аз ти препоръчвам един, който идваше у дома, когато и аз бях с бебчо в къщи. той е кинези и иглотерапевт, действаше ми много благотворно, но сега рядко ми остава време. митко се казва 0887331220.

# 383
Някой може ли да ми препоръча салон за LPG в София?

Пробвай нещо по-различно, ефикасно и бързо в сравнение с ЛПДж-то - доста остаряла технология. Vela Shape е последено поколение уред със световен патент специално за това. Потърси в Гугъл. Поздрави.

# 384

izgarq6tata  Може ли на лични да ми пратиш повече инфо , защото и аз съм от Варна и се интересувам Wink

# 385
Може ли и на мен координати и аз съм от варна  bouquet

# 386
Давам ви координатите на моя салон в който вече 4 години ходя на антицелулитнои масажи - намира се срещу НАП и цените на мацката са доста приемливи - а като времетраене масажа е цял час и цента е 20 лв ако си платиш еднократно, а ако предплатиш 5 масажа има отстъпка 10%
Студиото е Алиса, масажистката се казва Роси 0889267286
Надявам се да съм от полза за варненските мами

# 387

izgarq6tata  Може ли на лични да ми пратиш повече инфо , защото и аз съм от Варна и се интересувам Wink

Ето ви координатите,понеже виждам че  няколко мацко  го искат,да не пиша на всеки поотделно.Оставям номера  тук.0896036048-ул.Ангел Георгиев 13.Успех момичета!!!

# 388
Аз съм доволна от велашейпа. Не прави чудеса, но пък бързо върше работа....

# 389
  • Около света и у нас!
Здравейте и аз да споделя мнение - пробвала съм и масажи и дермосоник, но май си е друго да те пипне ръка  Laughing Аз съм доволна от моята масажистка - за 45 мин масаж ми взима 20лв. - това е цена в пакет  и дремосоник прави по 25лв - в пакет миля, че излизаше около 22лв
Ех как искам и в София да има цени като във Варна, но уви... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт